Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 300 000,- for kr 5 300 000,-

Fin stue/kjøkkenløsning med god plass til spisebord og sofagruppe

Kjøkkenet er avgrenset mot stuen med en opphøyet kant på kjøkkenøyen.

Det er plass til stor kjøl/frys og det er opplegg for vanntilførsel til isbitmaskin

Meget godt arbeidskjøkken. Benkeplater i stein, smakfulle mosaikkfliser og nyere hvitevarer

Kjøkkenet har flere fine detaljer, her egen skuff for oppbevaring av plastposer

Detalj, vinhylle mot stuen

Detalj, hyller i kjøkkeninnredningen

Lekkert kjøkken med fine løsninger. Det er skyvedør fra kjøkkenet til bakenforliggende soverom

Her vises skyvedøren som adskiller kjøkken fra soverommet

Soverom 3 brukes i dag som musikkrom

Utsikt mot Storo og Grefsenåsen

Spisestue i forlengelse av kjøkkenet

Spisestue

Stue

Lys stue med utgang balkong

Stue

Stor balkong på ca. 7 kvm med meget gode solforhold

Balkong ned sol fra tidlig formiddag til sent på kvelden

Utsyn fra balkongen

Utsikt mot Ekebergåsen

Utsikt mot Holmenkollen og pågående byggeprosess på nabotomta

Gode solforhold

Hovedsoverom

Hovedsoverommet med stor skyvedørsgarderobe

Hovedsoverom

Integrert bokhylle til venstre i bildet

Bad med badekar og opplegg vaskemaskin. Pusset opp i regi av sameiet i 2017

Lekkert bad som er pusset opp i regi av sameiet i 2017

Bad

Soverom 2

Soverom 2

Meget praktisk innvendig bod

Romslig entré med plassbygget garderobeløsning

Fasade

Fasade, leiligheten ligger i byggets toppetasje

Planskisse

Storo/Nydalen

Grefsenveien 48 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 350 000,-

Storo/Nydalen: Lekker 4-roms toppleilighet med fjordutsikt og meget gode solforhold. Heis, balkong og p-plass

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 471,-
Fellesgjeld:
Kr 318 105,-
AREAL (P-ROM / BRA)
74 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger attraktivt og sentralt til på Storo. Med sin beliggenhet mellom Sandaker, Sagene, Nydalen og Grefsen er det kort vei til shopping, restauranter, kultur og natur. Storo Storsenter huser i dag 130 butikker fordelt på mer enn 50 bransjer, blant dem en rekke klesbutikker, Kaffebrenneriet, grønnsakshandler, Vinmonopolet og Coop Mega. Blant de populære serveringstilbudene i nærområdet har du Åpent Bakeri og Jewel of India på Sandaker, samt Nydalen Bryggeri & Spiseri. Her får du nærhet til Marka, og bussen tar deg rett ut i Lillomarkas skiløyper dersom det skulle friste! Glem heller ikke at at Akerselva og Nydalsdammen ligger i gangavstand fra Storo. I tillegg er grøntområder som Torshovdalen og Muselunden ikke langt unna.

Dette er område som er i sterk vekst. Bl.a. skal SF Kino etablere Norges største og mest moderne kinosenter på Storo. Hovedsalen får IMAX-teknologi med landets største kinobilde. Dette står ferdig Mars 2018.

Områder som Torshov, Nydalen og Grünerløkka ligger ikke langt unna med et rikt utvalg av servicetilbud. Spaser f.eks. ned til Soria Moria og nyt et bedre måltid og en kulturopplevelse. De har også shuffleboard m.m. Pølsemaker Strøm Larsen er en anerkjent spesialforretning for kjøtt med over 100 års erfaring (1904). På Nydalen bryggeri og spiseri kan du få mikrobrygget øl. Mulighetene er mange!

Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen kort rekkevidde. Handelshøyskolen BI ligger i kun ca. 10 minutters gangavstand fra leiligheten.

Området har et av byens beste kollektivtilbud. Det er kort gangsavstand til offentlig kommunikasjon som buss, trikk, t-bane og tog. T-banen tar kun 10 minutter til Oslo Sentrum.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til nye Fernanda Nissen skole som åpnet høsten 2016. Skolen har i dag 1.-4 trinn og innen 2020 har skolen utvidet til 1.-7 trinn. Andre skoler i nærheten er Nordpolen skole(1.-8 trinn), Lilleborg skole (1.-7. trinn) og Bjølsen skole (1.-10.trinn).

Det er et rikt utvalg av barnehager i området, nærmest er: Lillohagen FUS barnehage, Nordpolen FUS barnehage, Espira Grefsen Stasjon barnehage, Ragnas hage, Lillohøyden FUS barnehage og Fernanda FUS barnehage.

For mer informasjon om barnehage - og skole tilbudet se www.oslo.kommune.no

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 318 105,-

Totalpris

Kr 5 668 105,-

Felleskostnader

Kr 3 471,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

7

Byggeår

1996

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

74m2

Bruksareal

77m2

Tomt

3171m2

KR-kode

41186

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grefsenveien 48 B, 0482 Oslo

Gnr. 76, bnr. 1, snr. 39 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.171 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Biloppstillingsplass nr. 26 følger med boligen.

Det ble på generalforsamlingen 30.03.2017 vedtatt at eierne av plass nr. 26-28 for egen regning kan oppføre carport over sine plasser. Dog må styret godkjenne blant annet de endelige planene/skissene, når disse foreligger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 85 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Totalt primærrom: 74 kvm

Primærrom:

7.etasje: 74 kvm - Entré, stue/kjøkken og tre soverom

Sekundærrom:

7.etasje: 3 kvm - Innvendig bod 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.18 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Boligblokken er i henhold til tilstandsrapport oppført i betong og mur. Den bærende konstruksjonen, etasjeskillerne og de leilighetsskillende veggene er av betong og mur. Det er videre grunn til å tro at bygget er fundamentert på faste masser med betongsåler og at grunnmur er av betong. Fasade av teglstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er i rapporten gjennomgående gitt TG1. Der TG2 er gitt er dette grunnet med vanlig alder og bruksslitasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen toppleilighet som i det aller vesentligste ble pusset opp i 2011 og i 2017. Leiligheten preges av smakfulle fargevalg, pene parkettgulv, smarte løsninger på kjøkken, bad og på soverom 3 samt en praktisk innvendig bod. Helt nytt og romslig bad som ble ferdigstilt i 2017 i regi av sameiet. Det er hesiadkomst til leilighetsplan og det medfølger parkeringsplass.

Inneholder:

7.etasje:

Romslig entré med en fin plassbygget løsning for oppheng av yttertøy samt en innebygget bokhylle i vegg mot kjøkkenet. Fra entréen er det adgang til en innvendig bod på ca. 3 kvm.

Pent kjøkken med veldig god skap- og benkeplass. Benkeplatene er av stein og det er integrert komfyr, oppvaskmaskin og platetopp samt plass til stort kjøleskap (kjøl/frys).

Kjøkkenet har flere fine detaljer med hyller, "posehylle", integrert vinstativ og det er montert waterguard for å forhindre lekkasjer.

Bak kjøkkenet er det bygget et ekstra soverom som er adskilt med vegg og skyvedør. Rommet er bygget på en fin måte med et vindusfelt mot kjøkkenet som kan sørge for ekstra fint gjennomlys i leiligheten. I dag brukes dette rommet som musikkrom, men skal man benytte dette som soverom, kan man montere en liftgardin eller liknende for å stenge lyset ute.

Romslig stue/spisestue hvor spiseplassen har en naturlig plassering i forlengelsen av kjøkkenet. Her vil det være god plass til flere middagsgjester rundt spisebordet.

Videre er det god plass avsatt til sofagruppe ved utgangen til balkongen.

Balkongen er på ca. 7 kvm og har meget gode solforhold fra formiddag til ca. kl.21.30 om sommeren. Det er god plass til utemøbler og gassgrill og det er montert elektrisk markise. Oslofjorden kan skimtes i det fjerne og man har også noe utsikt østover mot Ekeberg og vestover mot Holmenkollen.

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord og evt. et lite skrivebordshjørne. Stor skyvedørsgarderobe med tilpasset innmat medfølger.

Soverom 2 har adgang fra entréen og det er plass til enkeltseng, evt. smal dobbeltseng og garderobeskap. Om man ønsker mer garderobeplass kan man inkludere et areal fra den tilstøtende innvendige boden (opprinnelig løsning var slik).

Stort og lekkert baderom som ble totalrenovert i regi av sameiet og ferdigstilt i 2017. Pene og nøytrale fliser og det er utstyrt med innfliset badekar med dusjvegg i glass, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Det er bygget en fin benkeplate/hylleløsning i bambus og det medfølger høyskap med speildør og veggspeil med belysning.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm, felles innvendig sykkelparkering og en biloppstillingplass.

Oppvarming

Boligen oppvarmes elektrisk med panelovner, samt varmekabler på bad. Der det ikke er fastmonterte panelovner medfølger heller ikke dette.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.04.1997. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

1996/19708-2/105 18.04.1996: Panterett til sameiet, beløp: kr 20.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 9 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet oppføring av spisebrakke den gang sameiets eiendom var en fabrikk(1944), bestemmelse om at det kan føres vann-og kloakkledninger gjennom tomten, erklæring om blant annet vedlikehold av vann-og kloakkledninger, utskillelse fra tomten med forbehold om størrelse på veibane, samt adkomsvei forbi tomten.

I tillegg er det tinglyst bestemmelse om adkomstrett den 25.04.1919, med dagboknr. 104. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til adkomstvei over gnr. 76, bnr. 240. Dagboknr. 42430, tinglyst 07.08.1995.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Grefsenveien 48, med sameiebrøk 77/3108.

Sameiet består av 42 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Foretatt påkostninger de senere år:

I juni 2016 ble det utført en oppgradering av brannsikkerheten i sameiet ved test av brannslanger, brannslukningsapparat i trappeoppgangene og på fellesområdene samt utført branntetting mellom etasjene i de åpne kabelsjaktene for elektrisk kabling.

1.halvår 2017 ble våtrom og rør rehabilitert etter følgende grunnpakke som ble vedtatt på ekstraordinært sameiermøte 05.11.2015:

Alle avløpsrør for kjøkken og bad skiftes fra kjellergulv, frem til ethvert utstyr t.o.m. lufting over tak i øverste boligetasje.

Alle rør for kaldt forbruksvann skiftes fra stoppekran i kjeller frem til hvert utstyr på kjøkken og bad.

Etablering av sirkulasjon på stigerørene (kortere ventetid på varmt tappevann).

Alle bad får banemembran på gulv og smøremembran på alle vegger.

I alle bad legges det nye overflater på gulv og vegger.

Alt av utstyr og innredning på bad blir de- og remontert så langt dette lar seg gjøre.

Det etableres elektrisk gulvvarme i badene.

Etablere ny elektrisk kurs til bad.

Kjøkkeninnredninger de- og remonteres i et nødvendig omfang.

Vegghengt toalett og innebygget sisterne.

Fordelerskap for rør-i-rør etableres på bad.

Lekkasjesikring etableres på kjøkken (følere og magnetventiler).

Seksjonseiere kan fritt bestille ny innredning fra entreprenøren som tilvalg for egen regning.

I forbindelse med dette prosjektet skal sameiet inngå avtale med Obos Eiendomsforvaltning, som gir hver seksjoneier mulighet til individuell nedbetaling av sin andel fellesgjeld to ganger i året.

Planlagte påkostninger:

I løpet av våren/sommeren 2018 skal alle dører i fellesarealene skiftes og dørtelefonene skal oppgraderes.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med bestemmelsene etter S-1711, datert 30.06.1971. Bestemmelsene er helt eller delvis opphørt og er erstattet av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart - trygg - grønn.

Naboeiendom mot vest skal utbygges med næringsbygg på 7 etasjer og én underetasje. Øvrige eiendommer i nærområdet er regulert til byggeområder for boliger, byggeområder for industri, felles kjøre- og parkeringsareal. Reguleringsbestemmelser fåes hos megler.

Styret har jobbet med å begrense konsekvensene for sameiet.

Det foreligger planer for en omfattende ombygging av Storokrysset. Rundkjøringene vil bli betydelig utvidet og det vil bli bygget fotgjengerunderganger, blant annet mellom trikk og T-bane. Ifølge planene vil den ulykkesbelastede fotgjengerovergangen øverst i Vitaminveien bli flyttet lenger ned.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Angi ønsket dato for overtagelse i budskjema ved inngivelse av bud.

Diverse

- Vaskemaskin og kjøleskapet med vanntilførsel medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.471,- pr. mnd. og inkluderer: Parkering, kommunale avgifter, Kabel-TV, felles forsikring, renhold av fellesarealer, forretningsførsel, nedbetaling av felleslån etc.

I forbindelse med våtromsprosjekt utført fra 2015 til 2017 har sameiet tatt opp et lån som skal fordeles på hver seksjon i forhold til arealet på leiligheten. Pr. i dag er ikke lånekostnadene for prosjektet fordelt på seksjonene. For denne seksjonen er estimert økning av andel felleskostnader kr. ca. kr 1.400,- pr. måned fra våren 2018. Dette estimatet er regnet ut på boliglånskalkulator og forutsetter uendrede rente- og lånevilkår, samt at megler har mottatt korrekt informasjon fra forretningsfører. Ifølge forretningsfører vil det bli tilrettelagt for en individuell nedbetalingsmulighet på lånet som er knyttet til våtromsprosjektet, og denne seksjonens andel utgjør ca. kr 270.000,-.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert opp 01.01.2018 med 10%. Denne justeringen vil trolig bortfalle når lånet til våtromsprosjektet er fordelt på seksjonene.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.650,-pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.808.349,-.

Av dette beløpet utgjør kr 318.105,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Sandaker Rode 3

Steder i nærheten

Storokrysset 0.2 km
BI 0.8 km
Treschows bru 0.9 km
Torshov kirke 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.2 km
Sentralstasjon Oslo S 5.4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 0.7 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 0.2 km
Trikkeholdeplass Storo 0.3 km
Bussholdeplass Storo senter 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 0.9 km
Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 0.9 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 0.1 km*
Treningssenter SATS Storo 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.9 km
Disen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.6 km
Nydalen videregående skole 1.2 km
Blindern videregående skole 3.7 km

Barnehager

Bjerkealléen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Espira Grefsen stasjon (1-6 år) 0.5 km
Lillohagen FUS barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 0.4 km
Kjøpesenter Torgbygget 0.9 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.6 km
Postkontor Meny Bjølsen 1.2 km
Apotek Boots apotek Storo 0.4 km
Apotek Vitusapotek Storo 0.4 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Bunnpris Storo 0.1 km
Dagligvare Nærbutikken Storo 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Grefsenveien 0.8 km
Bensin Circle K Storo 0.1 km
Bensin Shell Bjølsen 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 34,6 %
Gj.snittalder kvinner 35,8 %
Husholdninger med barn 14,6 %
Husholdninger uten barn 85,4 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Sandaker Rode 3 1531 342

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning ( 2 stk. inkludert)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?