Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 450 000,- for kr 3 450 000,-

Stor og innbydende stue

Stue med utgang til balkong

Stuen er pent oppusset

Spisestue med plass til mange gjester

Stue med plass til spisestue

Stue

Spisestue - detaljbilde

Detaljbilde

Balkong med hyggelig utsyn over borettslagets fellesarealer

Vestvendt balkong på 4,5 kvm med utgang fra stuen

Benkeplate av laminert spon. Lys under overskap.

Kjøkkeninnredning med finérte kirsebærfronter og håndtak i stål.

Detaljbilde

Særdeles romslig og luftig soverom

Rikelig med skapplass på soverommet

Detaljbilde

Flislagt bad med varmekabler innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med oppheng for dusjforheng, servantskap og speilskap.

Det er opplegg til vaskemaskin

Entré/gang sett mot stuen

Garderoberom med inngang fra gangen

Entré

Borettslagets fellesareal en sommerdag

Det våres i Frydenberg brl

Borettslaget har store, pene fellesarealer

Fasade

Utsikt fra balkongen

Nærområdet- flotte grøntarealer

Planskisse

Carl Berner - Stor, pen og gjennomgående 2(3)-roms. Solrik balkong. V.vann og fyring inkl. Sentral og pop. bel.

Grenseveien 11 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Carl Berner - Stor, pen og gjennomgående 2(3)-roms. Solrik balkong. V.vann og fyring inkl. Sentral og pop. bel.: Carl Berner - Stor, pen og gjennomgående 2(3)-roms. Solrik balkong. V.vann og fyring inkl. Sentral og pop. bel.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 866,-
Fellesgjeld:
Kr 262 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt med nærhet til urbant byliv!

Boligen ligger ved Carl Berner/Ola Narr og nærmiljøet kan by på det aller meste av forretnings- og servicetilbud med baker, dagligvarebutikker og postkontor i umiddelbar nærhet. Coop Prix og søndagsåpne Joker ligger like ved. Narvesen, 7-11, Bunnpris, Jernia, LampeMagasinet, apotek, Vita, baker/café og sushi like utenfor døren. Bakeriet W. B. Samson, Jernia, LampeMagasiner, Vita, Interoptikk m.m ligger også innen kort gangsavtand.

Carl Berners Plass er et viktig knutepunkt i kollektivtrafikken, og fra leiligheten er det direktelinjer med trikk, T-bane eller busser til destinasjoner som BI Nydalen, Blindern, Høyskolen, Ullevål Sykehus, Oslo S, Majorstuen, Bislett m.m. Du vil med andre ord enkelt kunne ta deg rundt i hele sentrum. For eksempel tar T-banelinjen "Ringen" deg til BI Nydalen på 3 stopp og til UIO Blindern på 6 stopp. Fra Carl Berner kjører T-banelinjene 4,5 og 6. I tillegg har blandt annet 20, 21, 28, 31 og 57-bussen, i tillegg til flybussen, holdeplass her. 31-bussen går døgnet rundt! Trikkens linje 17 går også forbi Carl Berner. Se forøvrig www.trafikanten.no for mer info.

Grünerløkka ligger innen gangavstand og er kjent for sitt pulserende kultur- og uteliv. Her finner man et mylder av spennende caféer og restauranter blant annet populære Nighthawk diner, Delicatessen, Villa Paradiso m.m. Hver søndag er det marked på Birkelunden med et rikt utvalg av lopper.

Området grenser mot Rodeløkka som er et sjarmerende område med sin gamle trehusbebyggelse og særegne atmosfære. Det er få steder i byen hvor det er slike nabolagsperler. Her er det også en populær velforening som arrangerer populære aktiviteter for barn og voksne.

Det er mange fine og kjente grøntområder i nærheten. Botanisk Hage er områdets fineste park. Populære Sofienbergparken ligger en kort spasertur unna. Kort vei også til Ola Narr / Tøyenparken, Torshovsdalen og Akerselva med fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. I tillegg ligger Sørenga en sykkeltur unna. Sørenga hadde sist sommer sitt gjennombrudd som et av Oslos beste steder å ta seg et bad eller nyte en pils i solen rett ved fjorden.

For den som ønsker å trene innendørs finnes blant annet Fresh Fitness, Elixia, Bare trening og Tøyenbadet i gangavstand fra leiligheten. Utomhus byr nærområdet på minigolf, sandvolleyballbane og tennisbaner.

Området opplever for tiden en oppsving i utvikling og det satses mye. For å nevne noe planlegges det å videreutvikle Tøyenbadet til et større badeland og at Øya festivalen er flyttet til Tøyenparken. I tillegg har Tøyenparken vært vertskap under X-games i 2016. Med andre ord så er ikke et kjøp av leilighet i dette området bare et hjem, men også en investering både økonomisk og kulturelt. Alt dette, rett utenfor døren.

Sommeren 2020 står Carl Berner Torg ferdig. Dette vil gi området et realt ansiktsløft og bli et nytt "nærområde" med boliger, samt assorterte forretninger og spisesteder rundt et moderne, offentlig torg.

Barnehager og skoler

Bhg. Lykketrollet familiebhg avd. Frydensgate - 0.1 km

Bhg. Ola Narr barnehage (0-6 år) - 0.2 km

1-10 kl. Teglverket skole - 1.1 km

1-7 kl. Hasle skole - 1.1 km

1-7 kl. Sinsen skole - 1.2 km

1-7 kl. Grünerløkka skole - 1.3 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole - 0.7 km

8-10 kl. Frydenberg skole - 0.9 km

8-10 kl. F21 - Fyrstikkalleen skole - 2.7 km

Vgs. Hersleb videregående skole - 1.3 km

Vgs. Foss videregående skole - 1.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 262 000,-

Totalpris

Kr 3 712 000,-

Felleskostnader

Kr 3 866,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1936

Soverom

1

Primærrom

57m2

Bruksareal

58m2

Tomt

4112m2

KR-kode

401888

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grenseveien 11 C, 0571 Oslo

Gnr. 226, bnr. 20 i Oslo kommune. Andelsnr. 48 i Frydenberg Borettslag, org.nr. 948 322 447

Tomten

Eiet tomt på 4.112 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, sittegrupper, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Borettslaget har fem parkeringsplasser som alle beboere kan disponere (første mann til mølla prinsippet) forutsatt at parkeringsbevis ligger godt synlig i frontruten. Borettslaget har også fire plasser for el-bil som leies ut for kr 500,- i mnd etter venteliste. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom: 3. etasje, 57 kvm: Entré, bad, kjøkken, stue og soverom. Vestvendt balkong på 4,5 m2, med utgang fra stuen.

Sekundærrom: 3. etasje, 1 kvm: Kott.

I tillegg disponerer boligen 2 boder, en i loftsetasjen på ca. 6,5 kvm gulvareal (skråtak) og en i kjeller på ca. 5 kvm merket med nr. 307.

Fellesvaskeriet er i Grenseveien 11 E.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.04.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 4 etasjer pluss kjeller/underetasje og loft. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Iht. takstrapport ble ikke observert "svikt" i noen av de kontrollerte bygningsdelene på befaringsdagen. Alle kontrollpunkter i leiligheten har fått TG 1.

Iht. takstmann er toalettlokket ødelagt i hengslingen og det er en sprekk/riss i en flis i dusjsonen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og gjennomgående 2-roms leilighet med solfyllt balkong. Store vindusflater som gir gode lysforhold. Mange av boligens overflater ble malt i 2015 samt 2018.

Planløsningen er godt utnyttet og består av entré, sosial stue med plass til både sofagruppe og spisestue, separat kjøkken med spiseplass, entre/gang med adkomst til kott for skooppbevaring og klesavheng, soverom og bad. Flere tilsvarende leiligheter i borettslaget er ombygget til 3-roms leiligheter ved å flytte kjøkkenet ut i stuen og innredere to soverom.

Når du bor rett ved Carl Berner har du ingen unnskyldning for å komme deg rundt i byen. Her bor du i et tilbaketrukket område, og du har kun en liten spasertur til alt av kollektivtransport. Carl Berner

kan også by på matbutikker, kaféer, treningssentre m.m. Det er flotte grønne lunger for rekreasjon i Sofienbergparken, Ola Narr og Tøyenparken for å nevne noen. Ellers er det gangavstand til Grünerløkkas yrende folkeliv, samt ulike restauranter, butikker og utesteder.

MATERIALER:

Stue: Romslig stue meg god plass til sofagruppe, tv møblement og stor spisestue. Stuen er pent pusset opp med stilig, malt kontrastvegg.

Balkong: Utgang til vestvendt balkong på 4,5 m2 fra stuen. Balkongen er vestvendt og har pent utsyn mot borettslagets fellesarealer.

Kjøkken: Hyggelig, separat kjøkken med spiseplass. Downlightsbelysning i tak. Moderne og velutstyrt kjøkkeninnredning med finérte kirsebærfronter og håndtak i stål. Benkeplate av laminert spon. Lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin. Nisje til komfyr og kjøleskap. Ventilator over kokeplate. Fliser mellom over- og underskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

Soverom: Luftig og innbydende soverom. Rommet har god plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Her finner du også rikelig med garderobeskap hvor du kan oppbevare klær og sko.

Bad: Pent flislagt bad med varmekabler innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med oppheng for dusjforheng, servantskap og speilskap. Det er opplegg til vaskemaskin. Badet ble oppgradert i regi av borettslaget i 2004/2005.

Tak: Furupanel i entré og kjøkken, ellers malte betongdekker. Romhøyde i stue er 2,63 meter. Downlights i tak på kjøkken og i gang.

Gulv: Flislagt entré og kjøkken, ellers heltre grangulv. Fliser og varmekabler på bad.

Veggerr: Malte flater i stuen. Malt tapet på kjøkkenet. Tapet (kontrastvegg) og malte flater på soverommet. Brystningspanel og malt tapet i entréen. Fliser på bad.

Vinduer: Leiligheten har nye vinduer. På balkongsiden med vinduer og terrassedør fra 2014 og helt nye vinduer fra 2018 mot gaten.

Innvendige dører: Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

Oppvarming

Radiatorer koblet på byggets fjernvarmeanlegg. Varmekabler i gulvstøp på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, kloakkledning, adkomstrett, benyttelse, trafostasjon/kiosk.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Frydenberg Borettslag.

Borettslaget består av 148 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.

Dugnad må påregnes.

Arrangementer som borettslaget har: 17.mai, julegrantenning og hagegruppe.

Husdyr er i utgangspunktet ikke tillatt i Frydenberg borettslag. Dersom naboene gir skriftlig tillatelse og gode grunner ikke taler mot det, kan styret innvilge tillatelse til å holde husdyr etter skriftlig søknad.

Borettslaget har fellesvaskeri i Grenseveien 11 E.

Vaktmester er ansvarlig for salg av vaskekort og påfylling av disse til beboere i Frydenberg borettslag. Det koster 10 kr per vask og 15 kr per tørk.

Borettslaget har egen nettside, se : www.frydenbergborettslag.no.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Utbedring av avløpsledninger fra bygg til kommunalt nett.

2016: Rehabilitering av oppgangene: nye inngangsdører, nytt porttelefonsystem og nye ringeklokker til alle andeler, nye postkasser, rehabilitering av terrazzogulv, ny belysning, ledninger i oppgangen lagt i kanaler, maling.

2015: Montering av brannvarslingsanlegg i fellesarealer (kjellere, oppganger og loft) samt generell brannsikring av fellesarealer, rensing av luftekanaler, montering av nye, låsbare søppelskur, ferdigstillelse av vindusmaling og kitting (vinduer vest i begge blokker)

2014: Rehabilitering og nyetablering av balkonger, utskifting av radiatorer i stue i leiligheter der det er blitt montert nye vinduer og dører i forbindelse med balkongprosjektet, maling og kitting av vinduer mot øst, sør og nord.

2013: Utbedret bred trapp fra nr. 9 til søppelskur, laget ny, smal trapp fra nr. 9 til søppelskur, oppgradering av borettslagets interne kabelanlegg for TV og internett, malt søppel-, vogn- og sykkelskur.

2012: Felt trær i hagen foran nr. 9 samt noen syke trær mellom 9 og 11, kjøpt inn to nye vaskemaskiner og en ny tørketrommel til vaskeriet.

2011: Oppgradert fellesvaskeri til ny, kortbasert løsning, avviklet vaskeri i nr. 9, installert toveismålere til fjernvarmen.

2010: Ferdigstillelse av fire parkeringsplasser med ladestasjon for el-biler, utbedring av lekeplass med nye husker og oppussing av gamle leker,

innført låsbare søppel- og papirskur, branntettet på loft i nr. 11.

2009: Gjennomgang og utbedring av el-feil i alle fellesområder.

2008: Avtale med Get om leveranse av Digital-TV, bredbånd og telefoni, avtale med Viken fjernvarme om levering av fjernvarme, asfaltert indre gårdsrom.

Planlagte påkostninger:

Iht. styreleder ønsker styret å utarbeide en plan for uteområdene som bla. vil kunne omhandle flere parkeringsplasser, sykkelparkering, omplassering av renovasjonsområdet. Planen vil ifølge styreleder bli fremlagt på generalforsamling i 2019.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten blir parallellavklart.

Diverse

Knotter på garderobeskap (soverom) vil bli skiftet før overtakelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.866,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv, internett, trappevask, nedbetaling av borettslagets fellesgjeld, kommunale avgifter, fellesbyggforsikring, forretningsfører m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.06.2017.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 3.183,-

Kapitalkost. lån 1: kr 683,-

Fra 01.06.2018 vil felleskostnadene øke til kr 3.961,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.800-, pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.719.615,-. Av dette beløpet utgjør kr 262.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 9
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Carl Berners plass 0.2 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.5 km
Sofienberghjemmet 0.7 km
Tøyenbadet 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.1 km
Jernbanestasjon Tøyen 1 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 0.2 km
Bussholdeplass Carl Berners plass T 0 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 1 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1 km
Treningssenter Fresh Fitness - Carl Berner 0.3 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 1.1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.1 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.9 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 2.7 km
Hersleb videregående skole 1.3 km
Foss videregående skole 1.5 km

Barnehager

Lykketrollet familiebhg avd. Frydensgate 0.1 km
Ola Narr barnehage (0-6 år) 0.2 km
Fryd barnehage (1-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.9 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.4 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.3 km
Postkontor Meny Løren 1.3 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.2 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka - Carl Berner 0.2 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.9 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Coop Prix Carl Berner 0.2 km
Dagligvare Joker Carl Berner 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.5 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 34,6 år
Gj.snittalder kvinner 35 år
Husholdninger med barn 13,9 %
Husholdninger uten barn 86,1 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 1329
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 9 569 404

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?