Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Velkommen til Grenseveien 51 - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen

Leiligheten har en stor og god stue med åpen kjøkkenløsning

Hvitpigmenterte parkettgulv i hele leiligheten

Utsyn fra stuen - stille og rolig bakgård

Det er rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon i stuen

Rommet har store vindusflater som sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i boligen

Solkart - illustrasjon

I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie

Fra stuen er det direkte utgang til en praktisk balkong

Lekkert kjøkken med god benk- og skapplass

Den åpne kjøkkenløsningen tillater en god kommunikasjon mellom stue og kjøkken

Detalj - kjøkken

Kjøkkeninnredningen luksuriøs og tidløs med integrerte hvitevarer i stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap/frys

Lekkert flislagt bad med varmekabler i gulv og spotter i himling

Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Badet har dusjplass med dusjvegger i herdet glass, servant nedfelt i benk med skap under og vegghengt wc

Speilskap med overlys på vegg. Badet gir deg umiddelbart spafølelsen med store flotte fliser hvor gulv- og veggfliser harmonerer fint med fargene

Praktisk og lyst soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende garderobeskap

Særdeles god plass for lagring av klær i garderobeskap på soverom

Soverommet vender inn mot stille og rolig indre gårdsrom, her kan man sove med soveromsvinduet åpent

Rommet har adkomst fra stuen med 2 dører, én på hver side

Trenger du en egen arbeidsplass for studier eller jobb, eller drømmer du rett og slett om et walk-in-closet? Rommet måler ca. 3 kvm og er i så måte fleksibelt for bruk

Ofte er oppbevaringsplass et problem - det er ikke tilfelle i denne leiligheten

Praktisk og romslig entré med plass til klesavheng

Fra entré har man adkomst til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning

Velkommen hjem!

Plantegning - Grenseveien 51

Flott felles takterrasse med slående utsikt!

Her kan mange fine sommerdager benyttes

Takterrassen disponeres fritt av beboere

Fasade - bygget er oppføt i 2017 av Urbanium

Fasade

Områdebilde - bakgård

Hasle Torg byr på blant annet: Treningssenter, Vinmonopol, Apotek, solstudio, frisør, Baker Hansen, Sushi, detaljhandel, blomsterbutikk og Coop Mega

Nærområdet er betydelig utviklet i senere år

Halse T-bane (Linje 5) like ved leiligheten

Teglverkstomten er like ved leiligheten

Teglverkstomten - sommer

Teglverket byr på fotball, basket og bordtennis - 2 min fra leiligheten

Hovin er bare et steinkast fra leiligheten - her kan du kose deg i grønne omgivelser eller sammen med din firebente venn

Hovindammen på Valle Hovin

Keyserløkka ligger i nærområdet og er omkranset av flotte grønne områder

Keyserløkka

Keyserløkka

Kart

Hasle/Hasle Tårn - Nyere, lekker og kvadratsmart 2-R m. luftebalkong - Felles takterrasse - Garasje* - Lave felles.k

Grenseveien 51

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Hasle/Hasle Tårn - Nyere, lekker og kvadratsmart 2-R m. luftebalkong - Felles takterrasse - Garasje* - Lave felles.k: Hasle/Hasle Tårn - Nyere, lekker og kvadratsmart 2-R m. luftebalkong - Felles takterrasse - Garasje* - Lave felles.k

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 192,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 43 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Hasle. Her bor du midt i "smørøyet" med kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetilbud. Kjøpesenteret Hasle Torg er beliggende rett over gata med Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, frisør, blomster, solstudio, Sir Price og treningsenterkjeden Fitness Xpress m.m. I rundkjøringen (Grenseveien) har det kommet Kiwi samt Rema 1000 og søndagsåpen Jokerbutikk i gangavstand til leiligheten.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt nyåpnet søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4). Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Området er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det nylig oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått nye, flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten ligger Økern, som skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Grenseveien 51 ligger rett ved Hasle Torg. Med T-bane stopper du på stasjon Hasle og går mot Grenseveien. Du vil da se Hasle Tårn i etterkant av å ha rundet hjørnet på Hasle Torg. Med buss 21 og 28 stopper du i Grenseveien - du vil se boligen i det du stiger av bussen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Felleskostnader

Kr 2 192,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2017

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

43m2

Bruksareal

43m2

Tomt

1630m2

KR-kode

3718135

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grenseveien 51, 0575 Oslo

Gnr. 127, bnr. 54 i Oslo kommune.

Andelsnr. 202

Grenseveien 51 Borettslag, org.nr. 916 494 459

Tomten

Eiet tomt på 1.630,8 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med grønne og pene flater rundt bygget samt asfaltert adkomstvei. Det er sykkelparkering ute i for beboere på tomten.

Parkering

Det er mulighet for kjøp av garasjeplass. Prisen ligger på 300.000,-. Alternativt er det mulig å leie plass av andre beboere eller ved Hasle Torg. Leiepris ligger på ca. 1.000,- i mnd. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 48 kvm

Totalt bruksareal: 43 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

Primærrom:

Entré, bad, soverom, stue/kjøkken og omkledningsrom: 43 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.07.2018 utført av Roger Andersen Takstmann/Bygg- og tømrermester. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Standard

Meget pen og nyere 2-roms andelsleilighet i 2.etasje med luftebalkong og en flott felles takterrasse. Hasle Tårn ligger sentralt til på Hasle og er å anse som et flott arkitektonisk bygg i et område med mye leiligheter bygget av store entreprenører som Veidekke, Obos, Selvaag og Skanska. Her har Urbanium stått for utviklingen av Hasle Tårn og boligene har dermed en generelt bedre og mer eksklusiv standard. Alt av service- og kollektivtjenester i tøffelavstand (3-4 minutters gange) fra leiligheten. Leiligheten er meget velholdt med en strøken standard fra byggeår. Boligen har mange flotte kvaliteter som bør oppleves og vil av de fleste betegnes som innflytningsklar. Her kan nevnes:

- Meget gode sol- og lysforhold.

- Luftebalkong med gode solforhold

- Høy standard på innredning og utstyr

- God romlayout og arealfordeling.

- Generøs takhøyde

- Miljøvennlig oppvarming med fjernvarme via vannbåren varme i gulv

- Tilhørende bod i kjeller på 5 kvm.

- Utbyggergaranti/reklamasjonsrett (ca. 4 år igjen).

Nærmere innhold:

Stue:

Leiligheten har en stor og god stue med åpen kjøkkenløsning. Det er rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon i stuen. Rommet har store vindusflater som sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i boligen. I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Fra stuen er det direkte utgang til en praktisk balkong.

Kjøkken:

Lekkert kjøkken med god benk- og skapplass. Kjøkkeninnredningen luksuriøs og tidløs med integrerte hvitevarer i stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap/frys. Alle hvitevarer er av høy kvalitet. Den åpne kjøkkenløsningen tillater en god kommunikasjon mellom stue og kjøkken.

Soverom:

Praktisk og lyst soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende garderobeskap. Rommet har adkomst fra stuen med 2 dører, én på hver side. Særdeles god plass for lagring av klær i garderobeskap på soverom. Soverommet vender inn mot stille og rolig indre gårdsrom, her kan man sove med soveromsvinduet åpent. Parkett på gulv, samt lysmalte vegg- og takflater.

Baderom/wc:

Lekkert flislagt bad med varmekabler i gulv og spotter i himling. Badet har dusjplass med dusjvegger i herdet glass, servant nedfelt i benk med skap under og vegghengt wc. Speilskap med overlys på vegg. Badet gir deg umiddelbart spafølelsen med store flotte fliser hvor gulv- og veggfliser harmonerer fint med fargene. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Entré:

Praktisk og romslig entré med plass til klesavheng. Fra entré har man adkomst til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning. Slette og pene overflater med parkett på gulv.

Omkledningsrom:

Trenger du en egen arbeidsplass for studier eller jobb, eller drømmer du rett og slett om et walk-in-closet? Rommet måler ca. 3 kvm og er i så måte fleksibelt for bruk. Ofte er oppbevaringsplass et problem - det er ikke tilfelle i denne leiligheten.

Utstyr:

- Balansert ventilasjonsanlegg

- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter

- Lyst og lekkert parkettgulv i hele leiligheten

- Vannbåren varme

- Integrerte hvitevarer

- Ca. 4 år igjen av nybyggarantien fra utbygger (Urbanium)

- Komfyrvakt

- Porttelefon

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet via vannbåren varme i gulv samt varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.06.2017.

Gjenstående arbeider:

Ferdigstillelse av utomhusanlegget med gartnerarbeid og plassering av lekeapparater. Dette er nå etablert og borettslaget/utbygger må sende søknad om ferdigattest til Oslo Kommune. Dette er p.t ikke gjort.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksrett for garasjeplasser (Urbanium) og bestemmelser vedrørende vann, kloakk og vei.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Grenseveien 51 Borettslag.

- Borettslaget består av 21 leiligheter.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Dyrehold er tillatt.

- Borettslagets eiendommer er forsikret i IF SKADEFORSIKRING med polisenummer 1535630.

- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr. 31.12.2017 kr 230.066,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

- Borettslaget har to felles låsbare sykkelboder i kjeller

- Borettslaget disponerer en flott felles takterrasse som benyttes fritt av beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Bygget er relativt nytt og har ikke hatt noen vedlikeholdsproblematikk.

Planlagte påkostninger:

- Ingen store planer ut over generell drift og vedlikehold av borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-4810 datert 12.11.2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.11.2014.

Nord for eiendommen mellom Hasle Torg og Økerenveien er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Tomten er regulert med en makshøyde på bebyggelse kotehøyde 124. Den 14.6.2016 ble det sendt inn forslag fra forslagstiller på fire bygg på hhv. 10, 12, 14 og 20 etasjer med en kombinasjon av bolig, hotell og forretning. Plan- og Bygningsetaten har uttalt i sin område- og prosessavklaring datert 16.8.2016 at "skalaer og høyder må reduseres." Pr. d.d. er det ikke gitt rammetillatelse/det er ikke endelig avklart hva som blir godkjent. Kommunens saksnummer er 201609079.

Fra referat Dialogmøte 3: Etterskrift fra Plan- og bygningsetaten: Plan- og bygningsetaten anser at byggenes høyder må være i tråd med planprogrammet for Hasle og Valle Hovin. Planprogrammet anbefaler en gjennomsnittlig høyde på seks etasjer, maksimalt åtte etasjer her.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.192,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann/fyring, kabel-tv, bredbånd, kommunale avgifter, byggforsikring, forretningsfører, rengjøring av oppganger m.m

Felleskostnadene fordeles slik:

- Fjernvarme: 332,-

- Felleskostnader 1561,-

- TV/Bredbånd: 299,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og Nextgentel som leverandør av bredbånd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.401.032,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Teglverkstomta 0.4 km
Hasle kirke 0.7 km
Hovin friluftsområde 0.8 km
Dronning Ingrids plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.9 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.2 km
Bussholdeplass Hasle 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.5 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.2 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.3 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.4 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.9 km
Valle Hovin videregående skole 1.2 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.2 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.3 km
Teglverket barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.2 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.2 km
Postkontor Meny Løren 1.1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.1 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.2 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.2 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.2 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.4 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 30,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Øst 2133 1048

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- (pr stk opp til 2)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Emir Resulbegovic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?