Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 550 000,- for kr 3 550 000,-

Velkommen til Grenseveien 51 - Presentert av Julia Hald

Lys og hyggelig stue med gode sol- og lysforhold fra store vindusflater.

Fra stuen er flott utsyn over borettslagets uteområde.

Naturlig plass til sofa med tilhørende møblement, samt spisebord i tilknytning til den åpne stue- og kjøkkenløsningen.

Leilighetens kjøkken har tidløs innredning med slette fronter og heltre benkeplate.

Det er integrert komfyr, koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Kjøkkenet har god benk- og skapplass.

Boligens soverom er lyst og fint.

Også soveromsvinduet vender ut mot fredlige grøntarealer tilhørende borettslaget.

Ved siden av soverommet ligger det som i dag brukes som kontor. Rommet fungerer selvsagt like godt som walk-in closet eller bod.

Flott og romslig bad med fliser på vegger og gulv. Vegghengt toalett og regnfallsdusj med praktiske dører.

På badet er det en praktisk servant med skuffer, og vegghengt speil. Opplegg for vaskemaskin og varme i gulvet.

Praktisk entré med god plass til klesavheng.

Leiligheten har dørcalling med åpner.

Plantegning

Med tilgang til Hasle Tårns flotte, felles takterrasse er veien kort om en ønsker å sette seg ut.

Boligen er beliggende i blokkens 6. etasje. Det er opparbeidet et hyggelig uteområde for beboerne.

Hasle Tårn sett fra Grenseveien. Bygget er oppføt i 2017 av Urbanium.

Rett over gata ligger Hasle Torg med blant annet matbutikk, apotek, vinmonopol og kafe.

Hasle Torg rommer også treningssenter.

Umiddelbar nærhet til kollektivtilbud som t-banestoppet på Hasle. Buss stopper rett utenfor blokka.

Flotte områder opparbeidet i nærområdet.

Hyggelige turområder i gangavstand fra leiligheten.

Keyserløkka ligger i nærområdet og er også omkranset av flotte grønne områder.

Hasle - Flott, nyere 2-roms i Hasle Tårn, m/ fransk balkong. Felles takterrasse. Lave felleskostn. og ingen fellesgjeld.

Grenseveien 51

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Hasle - Flott, nyere 2-roms i Hasle Tårn, m/ fransk balkong. Felles takterrasse. Lave felleskostn. og ingen fellesgjeld.: Hasle - Flott, nyere 2-roms i Hasle Tårn, m/ fransk balkong. Felles takterrasse. Lave felleskostn. og ingen fellesgjeld.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 280,-
AREAL (P-ROM / BRA)
45 / 45 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Hasle. Her bor du midt i "smørøyet" med kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetilbud. Kjøpesenteret Hasle Torg er beliggende rett over gata med blant annet Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, frisør, blomsterforretning og treningsenterkjeden Fitness Xpress. I gangavstand til leiligheten ligger i tillegg både Kiwi, Rema1000 og søndagsåpen Bunnpris.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt en nyåpnet søndagsåpen Jokerbutikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4). Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Området er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det nylig oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått nye, flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten ligger Økern, som skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Grenseveien 51 ligger rett ved Hasle Torg. Med T-bane stopper du på stasjon Hasle og går mot Grenseveien. Du vil da se Hasle Tårn i etterkant av å ha rundet hjørnet på Hasle Torg. Med buss 21 og 28 stopper du i Grenseveien på stoppet Hasle - du vil se boligen i det du går av bussen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Felleskostnader

Kr 2 280,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

6

Byggeår

2017

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

45m2

Bruksareal

45m2

Tomt

1631m2

KR-kode

3718163

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grenseveien 51, 0575 Oslo

Gnr. 127, bnr. 54 i Oslo kommune.

Leil.nr. 602, andelsnr. 602,

Grenseveien 51 Borettslag, org.nr. 916 494 459

Tomten

Eiet tomt på 1.631 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med grønne og pene flater rundt bygget samt asfaltert adkomstvei. Det er sykkelparkering ute for beboere på tomten.

Parkering

Det er tidvis mulighet for kjøp av parkeringsplass i garasjeanlegget beliggende under bygningen (hvis noen andre i borettslaget skal selge sin). Prisnivået ligger på ca kr 300.000,-. Alternativt er det mulig å leie plass av andre beboere. For øvrig gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 50 kvm

Totalt bruksareal: 45 kvm

Totalt primærrom: 45 kvm

Boligen består av entré, stue og kjøkken i åpen løsning, soverom, kontor og bad.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod merket nr 602 på ca 5 kvm, og har tilgang på felles sykkelbod også beliggende i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.08.2018 utført av Kristian Nohr Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført mur/betong og stålkonstruksjon. Utfyllende vegger i bindingsverk, utvendig kledd med tegl og fasadeplater. Leilighetens skillende vegger og dekker er i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Vegg på bad er spesielt kommentert da det ble funnet vertikale, små riss i mørtelfuger mellom flisene i dusjsonen. Eier opplyser om at dette er meldt fra til utbygger, og vil bli utbedret. Det er i tillegg nevnt at det er noen merker på vegg i entré. Det følger av taksten at alle punkter er vurdert til TG1 (tilstandsgrad).

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Nyere, lys og fin 2-roms andelsleilighet beliggende i 6. etasje, med fransk balkong og tilgang til flott, felles takterrasse. Leiligheten har gode sol- og lysforhold, og hyggelig utsyn over borettslagets uteområde. Boligen var ny i 2017, og holder følgelig en god standard. Urbanium har stått for utviklingen av bygget. Gangavstand til et godt service- og kollektivtilbud, og fine friluftsområder.

Entré:

Boligens entré er romslig med god plass til klesavheng. Boligen har dørcalling med åpner. Videre inngang fra entré til bad, kjøkken og stue. Lys parkett på gulv, samt lysmalte vegg- og takflater.

Bad:

Flott, flislagt bad med vegghengt toalett og servant med skuffer. Over servanten henger speil med innlagt lys. Regnfallsdusj med smarte, innfellbare dusjdører som frigjør mer plass om ønskelig. Badet har gulvvarme og innfelte downlights i tak. Opplegg for vaskemaskin.

Stue:

Fra entré kommer man inn i en lys og hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning. God plass til sofa og andre stuemøbler som bokhylle og tv-seksjon. På rommets endevegg er heldekkende vindusflater med skyvedørsfunksjon ut til fransk balkong. Fra stuen er et hyggelig og åpent utsyn over borettslagets grønne uteområde. I direkte tilknytning til boligens kjøkken er fin plass til spisebord. Lys parkett på gulv, samt lysmalte vegg- og takflater.

Kjøkken:

I åpen løsning med stuen er et hyggelig kjøkkenhjørne med god benk- og skapplass. Kjøkkeninnredningen er tidløs med hvite, slette fronter og heltre benkeplate. I benkeplaten er nedfelt oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Det er integrert komfyr, koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med felles avtrekk. Det er også montert komfyrvakt. Lys parkett på gulv, samt lysmalte vegg- og takflater.

Soverom:

Leiligheten har et lyst og fint soverom. I likhet med i stuen vender også soveromsvinduet ut mot fredlige grøntarealer tilhørende borettslaget. Lys parkett på gulv, samt lysmalte vegg- og takflater.

Kontor:

Fra stuen er inngang til kontor med god plass til kontormøbler. Rommet er praktisk, og fungerer selvsagt like godt som bod eller walk-in garderobe. Her får en ekstra lagringsplass, noe som er praktisk å ha internt i leiligheten. Det er her sikringsskapet med automatsikringer er plassert.

Diverse:

- Kjellerbod på ca 5 kvm

- Felles sykkelbod i kjeller

- Balansert ventilasjon

- Porttelefon

- Heis

- Ca. 4 år igjen av nybyggarantien fra utbygger, Urbanium

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme via radiatorer, og har gulvvarme på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.06.2017.

Gjenstående arbeider var å ferdigstille utomhusanlegget med gartnerarbeid og plassering av lekeapparater. Dette er nå etablert og borettslaget/utbygger må sende søknad om ferdigattest til Oslo Kommune. Dette er p.t ikke gjort.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst seks servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser og vann og kloakk, bruksrett for Urbanium AS til noen av parkeringsplassene og skjønn hvor Oslo kommune har ekspropriert arealer. På borettslagets eiendom foreligger også rettigheter knyttet til kloakk og vannledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Grenseveien 51 Borettslag

- Borettslaget består av 21 andelsleiligheter

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Borettslaget er registrert med organisasjonsnummer 916494459

- Borettslagets eiendommer er forsikret i If... Skadeforsikring, med polisenummer 1535630

- Dugnad må påregnes

- Dyrehold er tillatt

- Borettslaget har felles sykkelbod i kjeller

- Borettslaget disponerer en flott felles takterrasse

Foretatt påkostninger de senere år:

- Bygget er relativt nytt og har ikke hatt noen vedlikeholdsproblematikk.

Planlagte påkostninger:

- Ingen store planer ut over generell drift og vedlikehold av borettslaget.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-4810 datert 12.11.2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen mellom Hasle Torg og Økerenveien er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Tomten er regulert med en makshøyde på bebyggelse kotehøyde 124. Den 14.6.2016 ble det sendt inn forslag fra forslagstiller på fire bygg på hhv. 10, 12, 14 og 20 etasjer med en kombinasjon av bolig, hotell og forretning. Plan- og Bygningsetaten har uttalt i sin område- og prosessavklaring datert 16.8.2016 at "skalaer og høyder må reduseres". Pr. d.d. er det ikke gitt rammetillatelse/det er ikke endelig avklart hva som blir godkjent. Kommunens saksnummer er 201609079.

Fra referat Dialogmøte 3, etterskrift fra Plan- og bygningsetaten: Plan- og bygningsetaten anser at byggenes høyder må være i tråd med planprogrammet for Hasle og Valle Hovin. Planprogrammet anbefaler en gjennomsnittlig høyde på seks etasjer, maksimalt åtte etasjer her.

Dialogmøte 4 er planlagt gjennomført i slutten av august 2018.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Ingen forkjøpsrett.

Diverse

Seng og garderobeskap på soverom følger i utgangspunktet med salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.280,- pr. mnd. og inkluderer blant annet: fjernvarme, kabel-tv, bredbånd, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel og rengjøring av oppganger. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fjernvarme 347,-

Felleskostnader 1.634,-

Bredbånd 299,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Nextgentel som leverandør av kabel-tv. Tv-dekoder medfølger ikke.

Tv bestilles på http://g51.bayonette.no. Tv-boks blir da levert i løpet av kort tid. Spørsmål kan rettes til

kundeservice på tlf. 09199 eller e-post: kundeservice@bayonette.no

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.401.532,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Teglverkstomta 0.4 km
Hasle kirke 0.7 km
Hovin friluftsområde 0.8 km
Dronning Ingrids plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.9 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.2 km
Bussholdeplass Hasle 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.5 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.2 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.3 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.4 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.9 km
Valle Hovin videregående skole 1.2 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.2 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.3 km
Teglverket barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.2 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.2 km
Postkontor Meny Løren 1.1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.1 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.2 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.2 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.2 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.4 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 30,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Øst 2133 1048

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,12% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?