Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 425 000,- for kr 2 425 000,-

Balkong

Lys og fin stue med slette- og panel overflater samt god plass til sittegruppe, stuebord, spisebord og naturlig plass for tv-seksjon

Nye flotte gulv er lagt i hele leiligheten

Store vindusflater gir godt med lysinnslipp inn til stuen samt skaper en god romfølelse i leiligheten for øvrig.

Fra stuen er det direkte utgang til en hyggelig nordvestvendt balkong på 4 kvm

Hyggelig balkong med plass balkongmøbler samt grill

Balkongen vender mot nordvest og har utsikt mot Teglverkstomten.

Det er ifølge eier sol på balkongen fra ca. 17:00 til solnedgang midtsommers

Tidløs og pen kjøkkeninnredning med åpen løsning mot stue

Den åpne løsningen skaper en meget god kommunikasjon mellom stue og kjøkken samt utnytter leilighetens størrelse på en god måte

Alle hvitevarer følger leiligheten ved kjøp

Delikat flislagt bad med downlights i tak og varmekabler i gulv

Eget dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i herdet glass. Vegghengt toalett, heldekkende servant over underskap samt speil med overlys

Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Lyst og pent soverom med inngang fra stuen

Soverommet er meget smart fordelt i to soner. Her er det god plass til dobbeltseng i den ene delen, men også meget fin plass til kontor/walk in closet i den andre enden

Romslig og flott soverom

Stort og flott medfølgende garderobeskap med skyvedører

Sove II kan benyttes som kontor, men passer også bra for deg med masse klær og behov for all den skapplassen man kan få

Romslig og lys entré med plass til sko og klesavheng i nisje

Fra entréen er det direkte adgang til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning.

Velkommen hjem!

Plantegning - Grenseveien 56

Hit er det bare å invitere nære og bekjente for hyggelige sammenkomster

Utsikt mot Holmenkollen fra takterrassen

Takterrassen disponeres fritt av beboere

Takterrassen kan nytes også på sene sommerkvelder

Takterrasse - kveldstid

Slående utsikt fra takterrassen!

Fasade

Drone - Flott område å bosette seg i!

Et meget fint område å bosette seg i

Teglverkstomten - sommerstid

På Teglverket skole kan man spille fotball, basket og bordtennis

Teglverkstomten rett ved leiligheten

Hasle Torg byr på treningssenter, Vinmonopol, Apotek, dyrebutikk, Baker Hansen, solstudio og frisør

Hasle T-bane med linje 5 er 30 sekunders gange fra leiligheten

Hovin og Andedammen er verdt et besøk

Hovin er kun få minutters gange fra leiligheten

Spasertur til Intility Arena for gode fotballopplevelser

Hovinbekken renner hele veien ned til Gladengveien som nå også har blitt en miljøgate

Keyserløkka med sine flotte grøntområder er like i nærheten

Keyserløkka

Keyserløkka

Kart

Hasle Torg - Moderne og populær 2-R med balkong - Supersentral bel. - Husbankfinansiert lån (1,58%) - Felles takterrasse!

Grenseveien 56

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 450 000,-

Hasle Torg - Moderne og populær 2-R med balkong - Supersentral bel. - Husbankfinansiert lån (1,58%) - Felles takterrasse! : Hasle Torg - Moderne og populær 2-R med balkong - Supersentral bel. - Husbankfinansiert lån (1,58%) - Felles takterrasse!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 7 603,-
Fellesgjeld:
Kr 786 285,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Hasle Torg. Her bor du midt i "smørøyet" med kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetilbud. Kjøpesenter under leilighetskomplekset med Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, frisør, blomster, solstudio og treningsenterkjeden Fitness Xpress m.m. I rundkjøringen (Grenseveien) har det kommet Kiwi samt Rema 1000 i Hovinveien bare 200-300 meter fra leiligheten. Søndagsåpen Jokerbutikk finner du i St. Jørgens vei 300 meter fra leiligheten.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt nyåpnet søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4). Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Området er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det nylig oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått nye, flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten av Hasle Torg ligger Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Tegleverket skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta inn til Hasle Torg fra Grenseveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 786 285,-

Totalpris

Kr 3 236 285,-

Felleskostnader

Kr 7 603,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

2006

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

4540m2

KR-kode

371855

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grenseveien 56, 0579 Oslo

Gnr. 127, bnr. 85 i Oslo kommune.

Andelsnr. 2507

Borettslaget Hasle Torg I, org.nr. 951 024 805

Tomten

Eiet tomt på 4.540 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med plen, lekeplass og sittebenker. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Det er tidvis mulighet for både kjøp og leie av garasjeplass i felles garasjekjeller. Erfaringsvis koster en garasjeplass ca. 200.000-250.000 kr, mens leien ligger fra 1.000-1.500 kr. Selger har p.t en leieavtale for garasjeplass som kan transporteres til ny eier. Hasle Torg har parkering hvor man kan stå gratis i 1,5 time. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 48 kvm

Totalt bruksareal: 42 kvm

Totalt primærrom: 42 kvm

Primærrom:

Stue/kjøkken, soverom, bad og entré: 42 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i felles oppvarmet kjeller på 5,2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.06.2018 utført av Kristian Nohr Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Standard

Populær og moderne 2-roms med en gjennomgående god standard fra byggeår. Leiligheten har en kvadratsmart planløsning med åpen- stue/kjøkkenløsning samt utgang til en fin balkong på 4 kvm. Med sin sentrale beliggenhet på Hasle Torg er det kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetjenester i umiddelbar nærhet. Leiligheten disponerer egen kjellerbod på 5,2 kvm og har tilgang til en fantastisk felles takterrasse på toppen av bygget med særdeles fin utsikt mot by og fjord!

Entré:

Romslig og lys entré med plass til sko og klesavheng i nisje. Fra entréen er det direkte adgang til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning. Nye stilsikre laminatgulv og lampe i tak.

Stue:

Lys og fin stue med slette- og panel overflater samt god plass til sittegruppe, stuebord, spisebord og naturlig plass for tv-seksjon. Store vindusflater gir godt med lysslipp inn til stuen samt skaper en god romfølelse i leiligheten for øvrig. Fra stuen er det direkte utgang til en hyggelig nordvestvendt balkong på 4 kvm.

Balkong:

Hyggelig balkong med plass til balkongmøbler samt grill, her er det også lagt opp stikkontakt til terrassevarmer, grill etc. Balkongen vender mot nordvest og har utsikt mot Teglverkstomten. Det er ifølge eier sol på balkongen fra ca. 17:00 til solnedgang midtsommers. Dersom du har behov for formiddagssolen er det bare å ta heisen opp til takterrassen. Takterrassen har en meget stor flate med sittebenker/bord hvor man også kan ta med seg egne møbler opp dersom ønskelig. Hit kan du inviterer hele vennegjengen til et hyggelig lag sommerstid.

Kjøkken:

Tidløs og pen kjøkkeninnredning med åpen løsning mot stue. Den åpne løsningen skaper en meget god kommunikasjon mellom stue og kjøkken samt utnytter leilighetens størrelse på en god måte. Alle hvitevarer følger leiligheten ved kjøp.

Bad:

Delikat flislagt bad med downlights i tak og varmekabler i gulv. Eget dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i herdet glass. Vegghengt toalett, heldekkende servant over underskap samt speil med overlys. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:

Lyst og pent soverom med inngang fra stuen. Soverommet er meget smart fordelt i to soner. Her er det god plass til dobbeltseng i den ene delen, men også meget egnet plass til kontor/walk in closet i den andre enden. Stort og flott medfølgende garderobeskap med skyvedører.

Diverse:

- Felles sykkelparkering

- Felles takterrasse

- Miljøvennlig oppvarming via fjernvarme

- Porttelefon

- Kjellerbod på 5,2 kvm

- Balansert ventilasjon

- Nye laminatgulv i hele leiligheten!

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Elektrisk gulvvarme på begge bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.01.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fem servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om parkering, vann og kloakk, gjensidig bruk av grunn fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten, samt erklæring/avtale om informasjons- og reklameskilt.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Hasle Torg I.

- Borettslaget består av 111 leiligheter.

- Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 03

- Dugnad må påregnes.

- Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr: 79854404

- Dyrehold: Ved anskaffelse av dyr skal søknad om dette rettes til styret.

- Borettslaget har egne nettsider: http://hasletorg1.borettslag.net/

- Det er tillatt med gass-og elektrisk grill på balkong

- Borettslaget disponerer en fantastisk felles takterrasse med utsikt over oslo by og fjord!

Foretatt påkostninger de senere år:

- Skiftet brannalarmer i alle leiligheter og hybler høsten 2012

- Vedlikeholdsspyling av rør i alle leiligheter i 2014.

- Maling av trepanel på terrasser 2014/2015.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Kjøper løses fra avtalen dersom boligen blir tatt på forkjøp. Kontakt megler for nærmere informasjon.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4065 datert 14.04.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at nabotomten/ikke bebygd areal mellom Hasle Torg og Økernveien er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Tomten er regulert med en makshøyde på bebyggelse kotehøyde 124, mens Grenseveien 52 har en makshøyde på bebyggelse på kote 108,5. Den 14.6.2016 ble det sendt inn forslag fra forslagstiller på fire bygg på hhv. 10, 12, 14 og etasjer med en kombinasjon av bolig, hotell og forretning. Plan- og Bygningsetaten har uttalt i sin område- og prosessavklaring datert 16.8.2016 at "skalaer og høyder må reduseres." Pr. d.d. er det ikke gitt rammetillatelse/det er ikke endelig avklart hva som blir godkjent. Kommunens saksnummer er 201609079.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 7.603,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, kabel-tv, kapitalkostnader (avdrag og renter), miljøfond, kommunale avgifter, bygningsforsikring, felleskostnader m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 1.801,-

Renter: kr 1.033,-

Fjernvarme: kr 686,-

Avdrag: kr 4.030,-

Miljøfond: kr 53,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 3.244.194,-. Av dette beløpet utgjør kr. 786.285,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Søndre Hovin
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Teglverkstomta 0.5 km
Hovin friluftsområde 0.9 km
Hasle kirke 0.9 km
Dronning Ingrids plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.1 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.2 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.4 km
Bussholdeplass Haslevangen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.6 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.6 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.3 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 1 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.2 km
Hasle skole (1-7 kl.) 0.4 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1 km
Valle Hovin videregående skole 1.2 km

Barnehager

Teglverket barnehage (0-6 år) 0.2 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.3 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.3 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.2 km
Postkontor Meny Løren 1.1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.3 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.3 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.5 km
Bensin Circle K Økern 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,3 %
Andel kvinner 52,7 %
Gj.snittalder menn 35,1 år
Gj.snittalder kvinner 34,6 år
Husholdninger med barn 24,9 %
Husholdninger uten barn 75,1 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 9027
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Søndre Hovin 1318 776

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,35% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. stk.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Resulbegovic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?