Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 775 000,- for kr 3 775 000,-

Velkommen til Grenseveien 58 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Store vindusflater i stuen gir gode lysforhold, samt en åpen og luftig atmosfære

Stue

Fine møbleringsmuligheter med plass for sofagruppe og tv-seksjon

Moderne kjøkken i åpen løsning med hvite slette fronter

Naturlig og fin plass til spisebord i direkte tilknytning til både kjøkken og stue - et naturlig samlingspunkt for deg og dine gjester

Hvitevarer på kjøkkenet kan medfølge om ønskelig

Kjøkkenet har heltre benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum og fliser over benken

Romslig balkong på hele 7,7 kvm. som vender mot nordvest

Her kan ettermiddagssol nytes i tilbaketrukne omgivelser

Støpsel til terrassevarmer, grill, vifte etc., samt utelys

Utsyn fra balkongen

Utsyn fra balkongen

Romslig og delikat soverom med en skjermet beliggenhet som vender mot gårdsrom

God plass til dobbeltseng med tilhørende møblement

Nåværende eier har valgt å benytte kun én av de to skyvedørene til soverommet. Om ønskelig kan dobbeltsengen midtstilles i rommet, slik at det blir adkomst til soverommet fra begge sider av sengen

Rikelig med oppbevaringsplass i fastmontert garderobeskap

Flislagt baderom med varmekabler i gulv og spotter i himling

Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Badet har vegg montert toalett, dusjkabinett, servant med skap under og speil med lys over

Bad

Lys og praktisk entré med plass til både sko- og kles avheng, samt oppbevaringsmøblement

Fra entréen har du direkte tilgang til et kontor/omkledningsrom på ca. 3 kvm.

Kontoret kan innredes som både walk-in-garderobe, kontor eller brukes som bod

Felles takterrasse med fantastisk utsyn

Utsikt fra takterrasse

Utsikt fra takterrasse

Kveldsstemning på takterrassen

Fasade

Fasade kveld (sommerstid)

Innkjøring til garasjeanlegget

Teglverksdammen

Teglverket

Hasle Torg

Hasle T-bane

Tur- og sykkevei mot sentrum

Hovin

Andedammen på Hovin

Keyserløkka

Gladengveien

Kart

Plantegning

Hasle Torg - Pen, moderne og romslig 2-roms i 5. etg. m/balkong, garasje og heis - Supersentralt - Felles takterrasse

Grenseveien 58

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 550 000,-

Hasle Torg - Pen, moderne og romslig 2-roms i 5. etg. m/balkong, garasje og heis - Supersentralt - Felles takterrasse: Hasle Torg - Pen, moderne og romslig 2-roms i 5. etg. m/balkong, garasje og heis - Supersentralt - Felles takterrasse

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 935,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Hasle Torg. Her bor du midt i "smørøyet" med kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetilbud. Kjøpesenter under leilighetskomplekset med Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, frisør, blomster, solstudio og treningsenterkjeden Fitness Xpress m.m. I rundkjøringen (Grenseveien) har det kommet Kiwi samt Rema 1000 i Hovinveien bare 200-300 meter fra leiligheten. Søndagsåpen Jokerbutikk finner du i St. Jørgens vei 300 meter fra leiligheten.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt nyåpnet søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4). Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Området er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det nylig oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått nye, flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten av Hasle Torg ligger Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Tegleverket skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Leiligheten er sentralt plassert på Hasle Torg. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 550 000,-

Felleskostnader

Kr 2 935,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

2006

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

4540m2

KR-kode

371862

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grenseveien 58, 0579 Oslo

Gnr. 127, bnr. 85 i Oslo kommune.

Andelsnr. 1506,

Borettslaget Hasle Torg I, org.nr. 951 024 805

Tomten

Eiet tomt på 4.540 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med plen, lekeplass og sittebenker. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Garasjeplass i felles oppvarmet garasjekjeller følger leiligheten ved kjøp. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom:

Entré, bad, kontor, stue/kjøkken, soverom

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 4,7 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.04.2018 utført av Kristian Nohr Taksering AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betongkonstruksjon, med fasader i teglstein og panelkledning på balkong. Leilighetens skillende vegger og etasjeskillere i betong. Flatt tak trolig tekket med papp/sarnafil. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse. Adkomst til leiligheten via felles trapperom og heis.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at parkett foran kjøkkenet har en del merker og brukslitasje. Alle punkter vurdert i rapporten er gitt TG1 og representerer boligens standard.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Attraktiv, romslig og moderne 2-roms leilighet med god lysinngang og beliggenhet sentralt på Hasle. Leiligheten var ny i 2006 og byr blant annet på en gjennomgående god standard fra byggeår, garasjeplass i lukket garasjeanlegg, samt en flott balkong på hele 7,7 kvm. med ettermiddagssol. Boligen har fine kvaliteter som kan trekkes frem:

- Gode lysforhold

- Romslig og solrik balkong på ca.7,7 kvm.

- Praktisk romlayout og arealfordeling

- Miljøvennlig fjernvarme via radiatorer

- God lydisolering mellom leilighetene

- Tilgang til flott felles takterrasse

Leiligheten ligger i byggets 5. etg, og inneholder følgende:

Nærmere innhold:

Entré:

Lys og praktisk entré med plass til både sko- og klesavheng, samt oppbevaringsmøblement. Trenger du en egen arbeidsplass for studier/jobb, eller drømmer du rett og slett om et walk-in-closet? Fra entréen har du direkte tilgang til et kontor/omkledningsrom på ca. 3 kvm. og er i så måte fleksibelt for bruk. Ofte er oppbevaringsplass et problem - det er ikke tilfelle i denne leiligheten.

Stue:

Stor og lys stue i åpen løsning mot kjøkken. Naturlig og fin plass til spisebord i direkte tilknytning til både kjøkken og stue - et naturlig samlingspunkt for deg og dine gjester. Fine møbleringsmuligheter med plass for sofagruppe og tv-seksjon. Store vindusflater gir gode lysforhold, samt en åpen og luftig atmosfære. Utgang til overbygget balkong med fine solforhold.

Balkong:

Romslig balkong på hele 7,7 kvm. som vender mot nordvest. Her kan ettermiddagssol nytes i tilbaketrukne omgivelser. Godt med plass til større sittegruppe, grill, m.m. Støpsel til terrassevarmer, grill, vifte etc., samt utelys.

Kjøkken:

Moderne kjøkken i åpen løsning med hvite slette fronter. Heltre benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum og fliser over benken. Opplegg for oppvaskmaskin og nisje for komfyr og kjøleskap. Ventilator med mekanisk avtrekk. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Oppvaskmaskinen var ny i 2016 iflg. eier. Ventilator på kjøkkenet ble skiftet av forrige eier i 2015.

Bad/wc:

Flislagt baderom med varmekabler i gulv og spotter i himling. Badet har veggmontert toalett, dusjkabinett, servant med skap under og speil med lys over. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:

Romslig og delikat soverom med en skjermet beliggenhet som vender mot gårdsrom. God plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Rikelig med oppbevaringsplass i fastmontert garderobeskap. Nåværende eier har valgt å benytte kun én av de to skyvedørene til soverommet. Om ønskelig kan dobbeltsengen midtstilles i rommet, slik at det blir adkomst til soverommet fra begge sider av sengen.

Diverse:

- Bod i kjeller på ca 4,7 kvm.

- Balansert ventilasjonsanlegg

- Sikringsskap med automatsikringer

- Kabel-TV og mulighet for fibernett

- Felles brannmelder med tilkobling til alarmsentral

- Felles sykkelbod i parkeringskjelleren

- Porttelefon

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.01.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fem servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om parkering, vann og kloakk, gjensidig bruk av grunn fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten, samt erklæring/avtale om informasjons- og reklameskilt.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Hasle Torg I.

- Borettslaget består av 111 leiligheter.

- Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 03

- Dugnad må påregnes.

- Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr: 79854404

- Dyrehold: Ved anskaffelse av dyr skal søknad om dette rettes til styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Skiftet brannalarmer i alle leiligheter og hybler høsten 2012

- Vedlikeholdsspyling av rør i alle leiligheter i 2014.

- Maling av trepanel på terrasser 2014/2015.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Kontakt megler for nærmere informasjon.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4065 datert 14.04.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at nabotomten/ikke bebygd areal mellom Hasle Torg og Økernveien er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Tomten er regulert med en makshøyde på bebyggelse kotehøyde 124, mens Grenseveien 52 har en makshøyde på bebyggelse på kote 108,5. Den 14.6.2016 ble det sendt inn forslag fra forslagstiller på fire bygg på hhv. 10, 12, 14 og etasjer med en kombinasjon av bolig, hotell og forretning. Plan- og Bygningsetaten har uttalt i sin område- og prosessavklaring datert 16.8.2016 at "skalaer og høyder må reduseres." Pr. d.d. er det ikke gitt rammetillatelse/det er ikke endelig avklart hva som blir godkjent. Kommunens saksnummer er 201609079.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.935,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, kabel-tv, miljøfond, kommunale avgifter, felleskostnader, vaktmester m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.18

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.087,-

Fjernvarme: kr 795,-

Miljøfond: kr 53,-

I tillegg kommer felleskostnader for garasjeplass på kr 400,- pr. mnd.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.388,- pr. år. / 3.552 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.558.209,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Søndre Hovin
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Teglverkstomta 0.5 km
Hovin friluftsområde 0.9 km
Hasle kirke 0.9 km
Dronning Ingrids plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.1 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.4 km
Bussholdeplass St. Jørgens vei 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.6 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.6 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.3 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 1 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.2 km
Hasle skole (1-7 kl.) 0.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.9 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1 km
Valle Hovin videregående skole 1.2 km

Barnehager

Teglverket barnehage (0-6 år år) 0.2 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.3 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.3 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.2 km
Postkontor Meny Løren 1.3 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.3 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 1.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.3 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 4 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.3 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Ensjø t-bane 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.5 km
Bensin Circle K Økern 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,3 %
Andel kvinner 52,7 %
Gj.snittalder menn 35,1 %
Gj.snittalder kvinner 34,6 %
Husholdninger med barn 24,9 %
Husholdninger uten barn 75,1 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 9027
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Søndre Hovin 1318 776

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?