Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Velkommen til Grimstadgata 11 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Markterrasse mot skjermet og rolig bakgård, hvor terrassedøren kan benyttes som en alternativ inngangsdør

God plass til alt av balkongmøbler, grill o.l.

Her kan definitivt mange fine opplevelser og minner skapes

Lyst og hyggelig oppholdsrom i delvis åpen løsning mot kjøkken

Stuen har fine lysforhold og plass til stor sofagruppe med naturlig avstand til tv-seksjon

 

Lamellgardin på skinne montert langs vinduene

I tilknytning til kjøkkenet er det plass for et lite spisebord, som evt. kan gjøres større ved behov

Praktisk romavdeler med smal benkeplate og mulighet for å innta raske frokoster eller en kaffekopp

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte fronter og rustfrie håndtak

Helt ny benkeplate i heltre eik med nedsenket oppvaskkum

Lyst og delikat baderom med flislagte overflater og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel i søyle

 

Nedsenket dusjnisje med innsvingbare glassdører, servant med underskap og vegghengt toalett

Lyst og godt soverom som vender ut mot skjermet indre gårdsrom

 

Plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord

Meget praktisk soverom nr. 2, som passer utmerket både som barnerom, gjesterom og/eller som kontor

Plass til seng og garderobeskap

 

Fra entré/gang har du direkte adkomst til alle leilighetens øvrige rom, noe som er med på å fremheve den gode planløsningen

Nåværende eier har montert store skyvedørsgarderober for oppbevaring i gang mot stue

3-stavs eikeparkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater i alle rom med unntak av badet

Egen biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg

Fasade

Fasade

Sagene kirke

Kaffebrenneriet på Sagene

Mysterud bar

Ekte vare

Svært godt kollektivtilbud på Sagene

Frodig og grønne parkområder like utenfor døren

Nærområdet

Kart

Sagene - Attraktiv og moderne 3-roms selveier med gj. gående planløsning, stor terrasse og garasje. Supersentralt!

Grimstadgata 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

Sagene - Attraktiv og moderne 3-roms selveier med gj. gående planløsning, stor terrasse og garasje. Supersentralt!: Sagene - Attraktiv og moderne 3-roms selveier med gj. gående planløsning, stor terrasse og garasje. Supersentralt!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 769,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Grimstadgata 11 har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert, hyggelig område på Sagene. Her kan urban livsstil lett kombineres med flotte grøntområder og gode turmuligheter.

Sagene har en meget god plassering i Oslo; høyt og luftig mellom øst og vest, med kort avstand til det meste av hva byen har å by på. Kort avstand til naboområdene Torshov, Nydalen, Storo med Storsenteret samt Grünerløkka.

I området finnes et rikt utvalg av kafeer og spisesteder; blant annet Sagene Lunsjbar, Saigon Express, Kokosbollefabrikken, Bjølsen Bakeri, Mat & Mer, Kaffebrenneriet og Kolonihagen Lilleborg for å nevne noen. På Sagene finner man også et svært godt utvalg av matbutikker, blant annet Coop Extra (som nærmeste nabo), døgnåpen Joker, Rema 1000 samt rikholdige grønnsaksforretninger. Bydelens beste supermarked, Meny, ligger kun noen få minutters gange fra boligen. Forøvrig kort avstand til Sandaker Senteret med bl.a. Vinmonopol.

Rett i nærheten av boligen ligger grøntarealer og Akerselva med tursti som går fra sentrum og helt opp til idylliske Maridalen.

Av andre grøntområder/parkområder i nærheten kan det nevnes Bjølsenparken og Myraløkka. Voldsløkka er et naturlig sted å oppsøke for alle som bor på Sagene og Bjølsen. Der finnes lekeplass, skate-rampe, idrettshaller, fotballbaner, ballbinge, volleyballbaner og tennisbaner, så vel som et stort gressareal, hvor nesten alt kan praktiseres. Vinterstid er det også to bandy-/isbaner og skiløyper.

Av øvrige treningstilbud finner man bl.a. SATS/Elixia på Sagene og Myrens Sportssenter på Torshov hvor man har tilgang til treningssenteret, Oslo Squash og Klatreverket. Enda tøffere trening kan evt. gjøres på Crossfit Oslo i Nydalen.

Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, Handelshøyskolen BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen kort rekkevidde.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser (Linje 20, 34, 37 og 54). Gåavstand til t-baneforbindelse i Nydalen og trikkeholdeplass på Torshov. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Flybuss fra Vøyenbrua og Storolokket.

Barnehager og skoler

God barnehage- og skoledekning i nærområdet. Se vedlagte nabolagsprofil for nærmere oversikt. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Felleskostnader

Kr 2 769,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2006

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

54m2

Bruksareal

55m2

Tomt

950m2

KR-kode

3718127

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grimstadgata 11, 0464 Oslo

Gnr. 221, bnr. 66, snr. 4 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 950 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Medfølgende biloppstillingsplass i garasjeanlegg med direkte adkomst via heis. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Primærrom:

Stue/kjøkken, entré, bad/wc, 2 soverom: 54 kvm

Sekundærrom:

Kott: 1 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 4,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.07.18 utført av Erik Øyum.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bærende betong/ murkonstruksjoner med teglforblendet fasade. Etasjeskiller i betong. Kjeller i betongkonstruksjon inneholdende fellesarealer og boder. Markterrasse på ca. 12 kvm. med utgang fra kontor/soverom 2.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Samtlige punkter er vurdert til TG1. Det er kommentert at terrassedøren har noe slark i dørhåndtaket og en løs skrue i beslaget.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Lyst og hyggelig inngangsparti med plass til klesavheng og skoskap. Det er videre tilgang til et lite kott med gode oppbevaringsmuligheter. Fra entré/gang har du direkte adkomst til alle leilighetens øvrige rom, noe som er med på å fremheve den gode planløsningen. Nåværende eier har montert store skyvedørsgarderober for oppbevaring i gang mot stue. Her er det rikelig med oppbevaringsplass! Ytterligere oppbevaringsplass i ekstern kjellerbod på ca. 4,5 kvm. 3-stavs eikeparkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater i alle rom med unntak av badet.

Stue:

Lyst og hyggelig oppholdsrom i delvis åpen løsning mot kjøkken. Stuen har fine lysforhold og plass til stor sofagruppe med naturlig avstand til tv-seksjon. I tilknytning til kjøkkenet er det plass for et lite spisebord, som evt. kan gjøres større ved behov. Balkongdør i stuen med glassfelt mot fransk balkong for gjennomlufting på sommerstid. Lamellgardin på skinne montert langs vinduene.

Kjøkken:

Moderne kjøkkenløsning som er delvis adskilt fra stuen med en praktisk romavdeler med smal benkeplate og mulighet for å innta raske frokoster eller en kaffekopp. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte fronter og rustfrie håndtak. Helt ny benkeplate i heltre eik med nedsenket oppvaskkum. Fliser og belysning mellom benkeplate og overskap. Nisje til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Varmtvannsbereder i benkeskap på ca. 120 liter. Ventilator tilkoblet felles avtrekk.

Bad:

Lyst og delikat baderom med flislagte overflater. Nedsenket dusjnisje på gulv med innsvingbare glassdører, servant med underskap for oppbevaring, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel i søyle. Downlights i himling og varmekabler i gulvet.

Hovedsoverom:

Lyst og godt soverom som vender ut mot skjermet indre gårdsrom. Plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Lamellgardiner montert for solavskjerming.

Soverom II / Kontor:

Meget praktisk soverom, som passer utmerket både som barnerom, gjesterom og/eller som kontor. Plass til seng og garderobeskap. Fra soverommet er det direkte utgang til egen markterrasse på ca. 12 kvm som vender mot sørøst. Markterrassen er vendt inn mot skjermet og rolig bakgård, hvor terrassedøren kan benyttes som en alternativ inngangsdør rett inn i egen leilighet. God plass til alt av balkongmøbler samt grill sommerstid. Terrassebord som dekke og blomsterbed i betong gir et naturlig og godt skille mot bakgården for øvrig. Levegg montert mot inngangsparti. Her kan definitivt mange fine opplevelser og minner skapes. Hvis du har en firebent venn vil utearealet være helt ypperlig.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.08.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst åtte servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om bebyggelse og garasje/parkering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Grimstadgata 11-15, med sameiebrøk 55/2099.

- Sameiet består av 43 seksjoner.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt dersom det ikke er til sjenanse for andre sameiere.

- Sameiet har ingen egen vaktmester men har avtale med Rudolfsens Vaktmesteservice AS som ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til avtale.

- Sameiet har avtale med Hygienekonsulenten Lis Øllgaard om renhold av fellesarealene.

- Sameiets eiendommer er forsikret i EIKA FORSIKRING AS med polisenummer 3331598.

- Sameiets arbeidskapital fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2017 var kr 428 037,-.

- Styret har etablert egen Facebook-gruppe for utveksling av informasjon beboerne imellom

Det er kartlagt interesse/kostnader for mulig installering av ladepunkter for el-biler i garasjen, men interessen har vært liten og styret har valgt å utsette videre arbeid i så måte.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Porttelefon med ny front og calling-apparater er satt i bestilling hos Hemer Lås AS og nytt calling-anlegg er levert og montert.

- Vegger i gang i 1. etasje er malt

- Det er plantet tre/busker i bakgården

- Taklekkasje er fulgt opp med befaringer og kartlegging av mulig årsak, samt utført lokale utbedringer knyttet til 2 sluk på takterrasse, dog er vannlekkasjen ikke stanset og det må påregnes ytterligere utbedringsarbeider i 2018.

Planlagte påkostninger:

Styret har ikke planlagt noen større vedlikeholdsarbeider for 2018, utover utbedring av aktuell taklekkasje. Dog vil det bli utført fasadevask/vask av front på balkonger, og pristilbud om rens av VVS-kanaler vil bli fulgt opp av styret.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med endrede reguleringsbestemmelser S-2937 datert 01.10.1987.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger forbeholder seg retten til å ta med seg taklampe på stue, soverom og i entré.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.769,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv, bredbånd (50 mbit), garasje, forretningsførsel, forsikring av bygningsmasse, strøm til fellesarealer og generell drift av eiendommen.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.149,-

Garasje 250,-

Kabel-tv 370,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.08.18

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.800,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.311.467,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 5
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Sagene Samfunnshus 0.2 km
Advokat Dehlis plass 0.3 km
Arkitekt Rivertz plass 0.6 km
Lisa Kristoffersens plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 2.4 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.7 km
Bussholdeplass Arendalsgata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.5 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.7 km
Treningssenter SATS Sagene 0.2 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.3 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.3 km
Foss videregående skole 1.5 km
Nydalen videregående skole 1.8 km

Barnehager

Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.2 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.2 km
Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1.1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.3 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.3 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.8 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Mogata 0.2 km
Dagligvare Coop Extra Bjølsen 0.2 km
Kiosk/video Sagene Frukt & Grønt 0.1 km
Kiosk/video 7-Eleven Kristiansandsgaten 0.2 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.7 km
Bensin Shell Bjølsen 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 34,8 år
Gj.snittalder kvinner 35,6 år
Husholdninger med barn 18,3 %
Husholdninger uten barn 81,7 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 203
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 5 1598 993

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?