Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 880 000,- for kr 2 880 000,-

En arealeffektiv ett-roms med egen sovealkove, adskilt kjøkken og solrik balkong på populære Sagene - Velkommen på visning!

Romslig stue med god plass til sofa, salongbord og spisebord

Leiligheten har en meget arealeffektiv løsning og byr på flere møbleringsmuligheter

Varmtvann og fyring er inkludert i fellesutgiftene

God, adskilt sovealkove med plass til dobbeltseng - Her er det flere muligheter!

Adskilt sovealkove med plass til dobbeltseng

Mulighet for å skjerme alkovene med gardiner, lettvegg, glassvegg etc.

 

Oppholdsrom

Solrik, vestvendt balkong med gode solforhold fra ca kl. 14-20 på sommeren

Fritt utsyn over bakhavene - Leiligheten er skjermet for trafikkstøy

Hyggelig balkong med fritt utsyn - Kirkespiret på Sagene Krike i bakgrunnen

Kjøkkenkrok med pen innredning fra Sigdal, pusset opp i 2007

Godt med oppbevaringsplass på kjøkkenet hvor takhøyden er utnyttet

Pent, flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin

Stort klesskap i gangen til oppbevaring av klær

Plass til ytterligere oppbevaring i gangen

Leiligheten disponerer to boder, hvor den ene er rett utenfor leiligheten og kan brukes i hverdagen

Plantegning

Hyggelig bakhage med sittegruppe og grill til glede for beboerne

Sagene

Grimstadgata 24B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 500 000,-

Sagene: Hyggelig leil. m/god sovealkove og en arealeffektiv planløsning - Solrik, vestvendt balk. V.V & fyr inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Prisantydning:
Kr 2 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 700,-
Fellesgjeld:
Kr 48 342,-
AREAL (P-ROM / BRA)
25 / 25 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og meget attraktiv beliggenhet på koselige Sagene. I Sagene bydel finnes fine grøntområder som Myraløkka, Sageneparken, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. I nærområdet finner man også turmuligheter langs Akerselva som tar deg ned forbi Grünerløkka til sentrum eller opp til Nordmarka og Frysja med hyggelige badeplasser på sommerstid og skiløyper om vinteren. Voldsløkka Idrettspark ligger kort vei unna med store grøntarealer som består av bl.a. tennisbaner, sandvolleyball-baner, skatepark, fotballbaner, joggeløype samt lysløype på vinterstid.

Området har hyggelige kaféer og restauranter som Nazar, Sagene Lunsjbar, Bamboo, Mysterud Bar, Kaffebrenneriet mm. Rema, Coop Extra og Joker finnes i umiddelbar nærhet og dekker dagligdagse behov. Kort avstand til bl.a. SATS ELIXIA, Myrens Sportssenter og Klatreverket. Storo Storsenter med sine 130 butikker med bredte utvalg av forretninger og servicetilbud for enhver smak er i området.

Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen kort rekkevidde.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser som dekker praktisk talt hele Oslo (Linje 20, 34, 37 og 54).

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 48 342,-

Totalpris

Kr 2 548 342,-

Felleskostnader

Kr 2 700,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1962

Primærrom

25m2

Bruksareal

25m2

KR-kode

52.18102

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grimstadgata 24B, 0464 Oslo

Gnr. 221, bnr. 71 i Oslo kommune.

Andelsnr. 20, Borettslaget Grimstadgata 24, org.nr. 851 824 162

Tomten

Eiet tomt på 881,9 kvm som tilhører borettslaget. Hyggelig fellesområde i bakhagen med gressplen og beplantning.

Parkering

Borettslaget disponerer 6 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste (500,- pr mnd). Ellers er det til tider også mulighet å leie parkeringsplass i bakgården.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 30 kvm

Totalt bruksareal: 25 kvm

Totalt primærrom: 25 kvm

4. etasje:

Primærrom: Bad, alkove, stue, kjøkken, entré

I tillegg disponerer boligen to boder. Den ene er rett utenfor leilighetsdøren (ca. 2 m2) og den andre på loftet (2,5 kvm). Boden er merket 401.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.10.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig 1-roms leilighet med en attraktiv beliggenhet på Sagene, helt skjermet for trafikk. Leiligheten har en svært god planløsning med egen sovealkove. Leiligheten har en gjennomgående god standard og overflater er malt før salg i 2018. Boligen vender inn mot stort gårdsrom med gressplen. Solrik, vestvendt balkong med hyggelig utsyn.

Entré:

Separat entré med garderobeskap for oppbevaring og skoskap. Fliser på gulv. Godt med lagringsplass i to eksterne boder. Den ene boden ligger rett utenfor leiligheten og kan benyttes i hverdagen. Dørcalling.

Oppholdsrom:

Romslig oppholdsrom med store vindusflater som gir godt med lys til leiligheten. God plass til sofagruppe med naturlig avstand til eventuell TV-seksjon. Plass til spisebord.

Praktisk, adskilt sovealkove med plass til dobbeltseng og nattbord. Her er det flere muligheter! Taklampen i stuen medfølger ikke.

Utgang fra oppholdsrommet til solrik, vestvendt balkong med plass til utemøblement. Sol fra ca. kl. 14-20 på sommeren. Hyggelig utsyn mot bakhagen.

Kjøkken:

Kjøkkenkrok pusset opp i 2007 med stilren kjøkkeninnredning fra Sigdal hvor det er godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er plassert i egen alkove av oppholdsrommet.

Baderom:

Pent, flislagt bad pusset opp i 2007/2008. Opplegg for vaskemaskin. Det anbefales å sette inn dusjkabinett da badet ikke har vært brukt på flere år og badet bærer preg av ufagmessig arbeid. Om ønskelig kan selger i regi av rørlegger etablere dusjkabinett før overtakelse. Dette må gjøres tydelig for megler ved eventuelt bud. Varmekabler i gulv.

Oppvarming

Radiatorer koblet på fellesanlegget. Borettslaget bruker i dag oljefyr, men kobler seg på fjernvarme til vinteren. Varmekabler i badegulv.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1962.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Megler har undersøkt kommunale arkiver, men har her ikke funnet avklaring.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Grimstadgata 24.

Borettslaget består av 33 leiligheter.

Forretningsfører er Advokatfirmaet SGB Storløkken AS tlf. 22 54 20 90.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men må søkes styret.

Fellesvaskeri og sykkelbod i kjeller.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.grimstadgt24b.no

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Nye inngangsdører til leilighetene

2011: fasade oppgradering

Løpende vedlikehold

Planlagte påkostninger:

Fjerne oljetank og koble seg på fjernvarme.

Normalt vedlikehold.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med endret reguleringsbestemmelse S-2937 datert 01.10.1987.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.700,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv/internett (grunnpakke) vedlikeholdsfond, trappevask, vaktmester, kommunale avgifter.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.08.2018.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år. / 3.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/internett og er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.549.374,-. Av dette beløpet utgjør kr 48.342,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 5
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Sagene Samfunnshus 0.2 km
Advokat Dehlis plass 0.3 km
Arkitekt Rivertz plass 0.6 km
Lisa Kristoffersens plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 2.4 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.7 km
Bussholdeplass Arendalsgata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.5 km
Idrettsanlegg Myrens Sportssenter 0.6 km
Treningssenter SATS Sagene 0.2 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.3 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.3 km
Foss videregående skole 1.5 km
Nydalen videregående skole 1.8 km

Barnehager

Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.2 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.2 km
Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1.1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.3 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.3 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.8 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0 km*
Apotek Apotek 1 Torshov 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Coop Extra Bjølsen 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Mogata 0.2 km
Kiosk/video Sagene Frukt & Grønt 0.1 km
Kiosk/video 7-Eleven Kristiansandsgaten 0.2 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.7 km
Bensin Shell Bjølsen 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 34,8 år
Gj.snittalder kvinner 35,6 år
Husholdninger med barn 18,3 %
Husholdninger uten barn 81,7 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 203
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 5 1598 993

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Caroline S. Stensrød
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?