Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 650 000,- for kr 3 650 000,-

Velkommen til Grindbakken 3! Presentert av Camilla Bjerke Olsen

Stuen er romslig og har plass til både sofagruppe og spiseseksjon

Gasspeis

Gasspeis

Store vinduer i stuen

Invitér venner og familie på middag i din nye leilighet

Spiseplassen er i tilknytning til kjøkkenet

Spiseplassen er i tilknytning til kjøkkenet

Kjøkken

Kjøkken

Romslig soverom som vender ut mot balkong

Her er det plass til dobbeltseng, nattbord samt innebygde garderobeskap

Badet er pent flislagt med varmekabler i gulvet

Stor dusjnisje, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin

Bad

Bad

Balkongen er vestvendt og er på ca. 15 kvm

Utsikt

Utsikt

Balkong

Balkong

Hyggelig entré med adkomst til stuen og badet

Entré - innebygde garderobeskap

Entré

Fasade Grindbakken 3

Fasade - bussholdeplassen er like utenfor leiligheten. Her går både 32 og 45-bussen

Plantegning

Turområder

Turområder

Holmenkollen

Holmenkollen

Holmenkollen

Holmenkollen

Bogstad

Bogstad

Bogstad

Bogstad

Frognerseteren

Holmenkollen

Holmenkollen

Holmenkollen

Voksen Skog

Grindbakken 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 700 000,-

Voksen Skog: Svært innbydende 2-roms med utsikt. Gasspeis, heis, vestv. balkong på 15 kvm og garasje. Kort vei til buss.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 971,-
Fellesgjeld:
Kr 26 757,-
AREAL (P-ROM / BRA)
63 / 63 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet ved markagrensen på Holmenkollens vestside i et stille, usjenert og barnevennlig boligområde. Fantastiske muligheter for friluftsliv sommer som vinter. Vinterstid starter det preparerte løypenettet på gangveien til Strømsdammen. Holmenkollen nasjonale skianlegg befinner seg ca. 2 km. unna med gode treningsmuligheter både med og uten ski på bena, samt begivenhetsrike arrangementer innen idrett og kultur. Oslo Vinterpark er ikke langt unna og det er god bussforbindelse til Wyllerløypa. Bogstad kunstisbane og Bogstad golfbane ligger like i nærheten, og golfbanen er et fint sted for turer og aking utenom golfsesongen. Ved Bogstadvannet, som er en hyggelig gåtur unna, finnes det flotte rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Her ligger også det populære utfartsstedet Bogstad gård med café. Om vinteren tar flotte skiløyper deg enkelt inn i Nordmarka og Bærumsmarka. I Sørkedalen er det kunstsnøanlegg for langrenn og skiføre selv med snøfattige vintre. Mærradalen knytter seg til sykkel- og gangsti ned mot Frognerparken. Lysakerelven kan by på småørret, bademuligheter og turstier ned til fjorden. Det er også kort avstand til idrettsklubber som Røa, Fossum og Njård. På Røa finner du dessuten treningssenteret EVO og Elixia Røa bad med egen velværeavdeling, flere bade- og svømmebasseng, badstuer m.m. Kort vei til offentlig kommunikasjon med hyppige avganger. Det er kort vei til bussholdeplassen Grindbakken, som tar deg nedover til Lysaker og sentrum eller til Majorstuen. Buss 45 tar deg enkelt til Majorstuen uten bytte. Evt. har du Røa T-banestasjon (linje nr. 2), som har avganger flere ganger i timen og tar deg ned til Majorstuen på ca. 11 minutter. Røa sentrum er et kollektivknutepunkt med både buss, T-bane, og flybuss til Gardermoen. Alternativt er det ca. 10min. gange til Voksenlia holdeplass.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 26 757,-

Totalpris

Kr 3 726 757,-

Felleskostnader

Kr 1 971,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

Kjeller

Byggeår

2006

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

63m2

Bruksareal

63m2

Tomt

4022m2

KR-kode

48185

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grindbakken 3, 0764 Oslo

Gnr. 33, bnr. 2173, snr. 7 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.022 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, parkeringsplasser, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg. I tillegg er det utvendig gjesteparkering. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 67 kvm

Totalt bruksareal: 63 kvm

Totalt primærrom: 63 kvm

Bruksareal: Leilighet 63 kvm

Primærrom: Leilighet:

1. underetasje 63 kvm: Bad, stue, kjøkken, entré og soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 8,5 kvm. Merket med nr. 25.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.02.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Alle punkter har fått tilstandsgrad 1.

Selger opplyser at det har vært en gasslekkasje fra peisen i etterkant av en service. Årsaken er at en del må byttes ut, og Alfa Olis Gass & VVS er på saken.

I 2006 ble deler av bygget revet og bygget opp som leiligheter.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré: Romslig entré med innebygd garderobeskap. Parkett på gulv og malte flater.

Bad: Adkomst via entré. Pent flislagt med varmekabler i gulv. Dusjinnredning med sokkel og skyvedører i glass. Opplegg for vaskemaskin.

Stue: Stor stue med åpen løsning til kjøkkenet. Her er det plass til både sofagruppe og spiseseksjon. I stuen er det gasspeis som varmer godt. Det er også utgang til en vestvendt balkong på 15 kvm med flott utsikt.

Kjøkken: Pent kjøkken med lyse, profilerte fronter. Benkeplate i laminert spon. Nisje til oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Soverom: Soverommet er av god størrelse, og har plass til nattbord, dobbeltseng samt garderobeskap. Vender ut mot balkong.

Oppvarming

Gasspeis i stue, ellers elektrisk oppvarming med varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på ombygging fra forretning/kontor til bolig datert 27.10.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet trafostasjon, bruksrett, vann-og kloakkledning og parkering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Grindbakken panorama sameie, med sameiebrøk 61/2810.

Sameiet består av 32 leiligheter og 44 garasjeplasser.

Forretningsfører er Brækhus Dege Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

Sameiet har de siste årene gjennomført større vedlikeholdsarbeid av bygningsmassen, som feks. bygningsmessig vedlikehold av betongen og fjerning av eldre takrenner.

Planlagte påkostninger: Styret har utarbeidet en vedlikeholdsplan som vil bli lagt frem på neste sameiermøtet. Bla. vil det være aktuelt å skifte ut fliser på enkelte balkonger pga. slitasjeskader, gjennomføre avløpsrens og legge til rette for el-bil lading. Ifølge styreleder må de sameierne som ønsker uttak betale kr. 22.000,- Neste sameiermøte er 17. april.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger henhold til reguleringsplan s-4067 datert 14.04.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.04.2004. I tillegg er det kommuneplan Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

I Ankerveien 123 skal de utvide kapasiteten i vannforsyningssystem. For mer informasjon se saksummer 201710678 hos Oslo kommune.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.971,- pr. mnd. og inkluderer: garasjeplass, trappevask, kabel-tv, forretningsførsel, felles byggforsikring, vaktmester m.m..

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.188,- pr. år. / 8.671 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Dette har en avgift på kr 429,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.826.825,-

Av dette beløpet utgjør kr 26.757,06,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Vestre Aker
Grunnkrets Grindbakken
Kirkesogn Voksen

Steder i nærheten

Peder Ankers plass 1.7 km
Bogstad badeplass 2.8 km
Bogstad gård 3.4 km
Voksen kirke 3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.7 km
Sentralstasjon Oslo S 14.4 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 9.7 km
T-bane stasjon Voksenlia T-banestasjon 1.4 km
Bussholdeplass Grindbakken 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bogstad Golfbane 1.7 km
Idrettsanlegg Voksen flerbrukshall 2.6 km
Treningssenter EVO Røa 3.3 km
Treningssenter Hovseter Velvære 3.3 km

Steder av interesse

Skoler

Grindbakken skole (1-7 kl.) 0.4 km
Hovseter skole (8-10 kl.) 3.5 km
Midtstuen skole (8-10 kl.) 4.5 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 6.3 km
Persbråten videregående skole 4.3 km
Blindern videregående skole 7.5 km

Barnehager

Grindbakken barnehage (0-5 år) 0.4 km
Liabakken barnehage (1-6 år) 0.7 km
Måltrosten barnehage (0-6 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Røa Senter 3.4 km
Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 6.2 km
Postkontor Røa Postkontor 3.3 km
Postkontor Matkroken Besserud 3.6 km
Apotek Vitusapotek Røa 3.4 km
Apotek Apotek 1 Røa 3.6 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Østerås Vinmonopol 6.2 km
Dagligvare Kiwi Bogstad 1.4 km
Dagligvare Rema 1000 Arnebråtveien 2.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Gressbanen 3.9 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 3.9 km
Bensin Circle K Bogstad 1.5 km
Bensin Esso Røa 3.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 45,7 år
Gj.snittalder kvinner 48,5 år
Husholdninger med barn 21,1 %
Husholdninger uten barn 78,9 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 2633
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grindbakken 2299 1245

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Camilla Bjerke Olsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?