Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 085 000,- for kr 4 085 000,-

Fantastisk balkong med sol hele dag

Utsikt

Solrik balkong med flott utsikt

Balkong

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stor soverom med skaprekke og flott utsikt

Leiligheten har en smart kontor løsning

Gang med skyvedørsgarderobe og nisje til kontorløsning

Kontorløsning

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Balkong

Balkong

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Fasade

Plantegning

Voksen Skog - Pen og romslig 2-roms m/ekstra disp. rom/kontor. Flott utsikt. Usjenert. Parkering. Nær marka.

Grindbakken 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

Voksen Skog - Pen og romslig 2-roms m/ekstra disp. rom/kontor. Flott utsikt. Usjenert. Parkering. Nær marka. : Voksen Skog - Pen og romslig 2-roms m/ekstra disp. rom/kontor. Flott utsikt. Usjenert. Parkering. Nær marka.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 856,-
Fellesgjeld:
Kr 146 556,-
AREAL (P-ROM / BRA)
72 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet ved markagrensen på Holmenkollens vestside i et stille, usjenert og barnevennlig boligområde. Fantastiske muligheter for friluftsliv sommer som vinter. Vinterstid starter det preparerte løypenettet på gangveien til Strømsdammen. Holmenkollen nasjonale skianlegg befinner seg ca. 2 km. unna med gode treningsmuligheter både med og uten ski på bena, samt begivenhetsrike arrangementer innen idrett og kultur. Oslo Vinterpark er ikke langt unna og det er god bussforbindelse til Wyllerløypa. Bogstad kunstisbane og Bogstad golfbane ligger like i nærheten, og golfbanen er et fint sted for turer og aking utenom golfsesongen. Ved Bogstadvannet, som er en hyggelig gåtur unna, finnes det flotte rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Her ligger også det populære utfartsstedet Bogstad gård med café. Om vinteren tar flotte skiløyper deg enkelt inn i Nordmarka og Bærumsmarka. I Sørkedalen er det kunstsnøanlegg for langrenn og skiføre selv med snøfattige vintre. Mærradalen knytter seg til sykkel- og gangsti ned mot Frognerparken. Lysakerelven kan by på småørret, bademuligheter og turstier ned til fjorden. Det er også kort avstand til idrettsklubber som Røa, Fossum og Njård. På Røa finner du dessuten treningssenteret EVO og Elixia Røa bad med egen velværeavdeling, flere bade- og svømmebasseng, badstuer m.m. Kort vei til offentlig kommunikasjon med hyppige avganger. Det er kort vei til bussholdeplassen Grindbakken, som tar deg nedover til Lysaker og sentrum. eller til Majorstuen. Buss 45 tar deg enkelt til Majorstuen uten bytte. Evt. har du Røa T-banestasjon (linje nr. 2), som har avganger flere ganger i timen og tar deg ned til Majorstuen på ca. 11 minutter. Røa sentrum er et kollektivknutepunkt med både buss, T-bane, og flybuss til Gardermoen. Alternativt er det ca. 10min. gange til Voksenlia holdeplass.

Barnehager og skoler

Grindbakken barnehage (0-5 år) 0.6 km

Liabakken barnehage (1-6 år) 1 km

Måltrosten barnehage (0-6 år) 1.9 km

1-7 kl. Grindbakken skole 0.6 km

8-10 kl. Hovseter skole 3.7 km

8-10 kl. Midtstuen skole 4.7 km

8-10 kl. Ris ungdomsskole 6.4 km

Persbråten videregående skole 4.5 km

Ullern videregående skole 7.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 146 556,-

Totalpris

Kr 4 346 556,-

Felleskostnader

Kr 3 856,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1984

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

72m2

Bruksareal

72m2

Tomt

21104m2

KR-kode

4018114

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grindbakken 40, 0764 Oslo

Gnr. 33, bnr. 2236 i Oslo kommune.

Andelsnr. 9 i Jerpeskogen Borettslag, org.nr. 934 613 694

Tomten

Eiet tomt på 21.104 kvm som tilhører borettslaget. Skrånende terreng mot sydvest. Tomten er delvis opparbeidet med plener, lekeapparater, prydbusker og asfalterte gangveier.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg under blokken. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 79 kvm

Totalt bruksareal: 72 kvm

Totalt primærrom: 72 kvm

Primærrom: 1.underetasje: Entré, bad/vaskerom, kontor, stue/kjøkken,

soverom.

I tillegg disponerer boligen bod på terrassen på ca. 2 kvm, samt en bod på samme plan som leiligheten på ca. 2,25 kvm og en bod i kj. etg på ca. 2,75 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.03.18 utført av BJørn Hallmo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys og lekker 2-roms terrasseleilighet med fantastisk utsikt. Oppgradert leilighet med nymalte flater og utstrakt bruk av downlights i taket med dimmerfunksjon. Det er laget til praktisk alkove/kontor i gangen. Plass til gjesteseng. Ny kullfilterventilator og kjøleskapet er satt inn i praktisk nisje i veggen. Nye panelovner som kan styres via app på telefonen. Alt av oppgradering er gjort i 2016. Bad er fra 2005 og kjøkken er fra 2004, men malt opp i ny farge i 2016.

Leiligheten ligger fint til i 1.underetasje med kun en trapp ned. Trappefri adkomst inn til leiligheten via gavlveggen.

Leiligheten består av romslig gang med garderobe. Praktisk alkove/kontor nisje. Flislagt pent bad med dusjhjørne, toalett, servant med skap og opplegg for vaskemaskin. Romslig soverom med skaprekke. Delvis åpent kjøkken mot stuen. God plass til både spisebord og sofagruppe. Stuen vender ut mot solrik terrasse på ca 12 kvm med flott utsikt.

Leiligheten disponerer tre boder og en garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.07.85, samt ferdigattest på omtekking av tak 19.11.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

- Dagboknr 30192, tinglyst 05.11.1982, Erklæring/avtale: Eier av gnr. 33 bnr. 2236 gir eier av gnr. 33 bnr. 1023 tillatelse til å legge felles kloakkledning gjennom eiendommen til den eksisterende hovedkloakk i kum e.l. som ligger på eiendommer.

- Dagboknr 1071, tinglyst 12.01.1983, Erklæring/avtale: Oslo Lysverker har tillatelse til å ha stående en nettstasjon for 10 kV/230 V spenning med inn- og utføring av kabler.

- Dagboknr 1072, tinglyst 12.01.1983, Erklæring/avtale: Oslo Lysverker har tillatelse til å ha stående en nettstasjon for 10 kV/230 V spenning med inn- og utføring av kabler

- Dagboknr 25, tinglyst 02.01.1985, Best. om vann/kloakkledn: Mellom gnr. 33 bnr. 971 og gnr. 33 bnr. 2236 kan det legges stikkledninger for vann- og avløp med nødvendige kummer m.m.

- Dagboknr 33063, tinglyst 30.11.1982: Best. om vann/kloakkledn.: Mellom gnr. 33 bnr. 1446 og gnr. 33 bnr. 2236 kan det legges stikkledninger for vann- og avløp med nødvendige kummer.

- Dagboknr 34791, tinglyst 15.12.1982: Best. om vann/kloakkledn. Erklæring/avtale: Tillatelse til å legge felles kloakkledning gjennom eiendommen til den eksisterende hovedkloakk.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Jerpeskogen Borettslag.

Borettslaget består av 140 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Må søkes om til styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2016 Installering av varmekablestyring. Sluttføring av endevegger. Ombygging og modernisering av søpleskur. Maling av fasade/søpleskur på dugnad

- 2015 Rehabilitering endevegger. Garantiarbeid på betongrehabilitering. Rehabilitering/ombygging av søppelskur. Maling av fasade. Installering av kameraer i garasjeanlegg

- 2014 Installert brannvarslingssystem i borettslagets fellesarealer. Fullført betongrehabilitering. Opprydning av utearealer. Malt alle fasader. Nye utvendige trapper i hele borettslaget. Utvendige varmekabler i gangvei til kjellerinngang. Rehabilitert trappene ned i garasjeanlegg mellom blokkene. Rehabilitering av dekke i deler av garasjeanlegg

- 2013 Rehabilitert betong på balkong og terrasser, samt garasjer. Opprydning av utearealer.

- 2012 Montert ny garasjeport med trådløs sender til alle leiligheter. Etablert ny lekeplass. Opprydning av utearealer

- Generelt vedlikehold innvendig og utvendig. Utbedring av snuplass v/blokk 7

- 2011 Rehabilitert utelysanlegg. Vedlikehold av samtlige inngangsparti og inngangsdører. Vedlikehold av uteområder, trebeskjæring. Utplassering av brannslukkeutstyr i kjeller og garasje

- 2010 Samtlige tak i borettslaget er byttet, har fått tilleggsisolasjon og ny 2-lags papp.. Rehabilitert viftehus på samtlige tak. Utvendige murvegger er malt. Utvendige rekkverk og grillplass er malt. Garasjeport er vedlikeholdt. 2 stk balkongkasser er skiftet. Hovedstoppekran i blokk 5 er byttet. Vedlikehold av uteområder. Skiftet kledning og etterisolert endegavl i øverste etg i nr 28 og nr 46.

- 2009 Nymontering av røykvarslere og håndslukkeapparat i samtlige boenheter. Rehabilitering av fasade mot gangsti. Kontroll og vedlikehold av borettslagets elektriske anlegg. Skiftet sikringsskap i berederrom. Ryddet uteområder mot Grindbakken. Bekledning og maling av berederrom og vaktmesterrom. Vedlikehold av søppelskur. Vedlikehold av vinduer og dør i frisørsalongen. Kontrollert og skiftet defekte stoppekraner i leilighetene.

Montert takstiger i oppganger. Opprydning i fellesområder. Maling og vedlikehold av gjerder og trappeganger til garasjer. Ettermontering av el.uttak på gavlvegger og i kjellerganger. Beiset panel i garasjene (mot Grindbakken). Beiset gjerdene langs gangveien. Rengjort og rehabilitert vifter i ventilasjon.

- 2008 Rehabilitert garasjeanlegg i blokk 4. Diverse trefelling rundt blokkene, samt i skogen over grillplass. Skiftet alle vannfiltrene. Malt østlig gavlvegg i blokk 6. Vedlikeholdt kjellerdørene. Pusset opp vaktmesterrom. Rassikret fjell i sving. Montert lys i søppelskurene. Gjennomført radonmåling.

- 2007 Skiftet ut ødelagt bom. Satt inn ny garasjeport. Felt en mengde trær. Gjennomført diverse forbedringer på varmtvannsberedere.

- 2006 Skiftet dører på søppelrom. Skiftet råtne terrasse bord. Opprydding av felte trær. Byttet branndør på gjestegarasje. Montert lys i trappenedgangene til garasjene.

- 2005 Felling av ca 30 trær ovenfor blokk 7.

- 2004 Varmekabler og asfaltering i oppkjørsel og gangveier. Nye gjerder. Ny varmepumpe.

- 2003 Skiftet varmtvannsberedere. 32 Jerpeskogen Borettslag

- 2002 Oppgradering av elektrisk anlegg. Rehabilitering av søppelskur, samt beising og oppsetting av tak mellom skurene.

Planlagte påkostninger: Ingen planlagte påkostninger. Brl utøver jevnlig vedlikehold av bygningsmassen ved behov i følge styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Det er en som har meldt interesse for forkjøpsretten ved dette salget.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boligi henhold til reguleringsplan s-2545 datert 14.04.1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.04.1981. I tillegg er det kommuneplan Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.856,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, garasjeleie, forretningsførsel, kabel-tv og grunnpakke internett, vaktmestertjeneste, trappevask, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter m.m

Felleskostnadene justeres normalt en gang årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr. 2.403,-

Lån: kr.1.125,-

Kapitalkostnad: kr. 328,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år. /7 .000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarm med en månedlig kostnad på 600,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.354.144,-. Av dette beløpet utgjør kr 146.556,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Vestre Aker
Grunnkrets Grindbakken
Kirkesogn Voksen

Steder i nærheten

Peder Ankers plass 1.9 km
Bogstad badeplass 3 km
Heggeholet 3.1 km*
Voksen kirke 3.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.1 km
Sentralstasjon Oslo S 14.7 km
Jernbanestasjon Skøyen jb.st. 8 km
T-bane stasjon Voksenlia T-banestasjon 1.5 km
Bussholdeplass Grindbakken 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bogstad Golfbane 1.8 km
Idrettsanlegg Voksen flerbrukshall 2.9 km
Treningssenter EVO Røa 3.6 km
Treningssenter Hovseter Velvære 3.6 km

Steder av interesse

Skoler

Grindbakken skole (1-7 kl.) 0.7 km
Bogstad Skole (1-7 kl.) 1.8 km
Hovseter skole (8-10 kl.) 3.7 km
Midtstuen skole (8-10 kl.) 4.8 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 6.6 km
Persbråten videregående skole 4.6 km
Ullern videregående skole 7.3 km

Barnehager

Grindbakken barnehage (0-5 år) 0.7 km
Liabakken barnehage (1-6 år) 1.1 km
Måltrosten barnehage (0-6 år) 1.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Røa Senter 3.6 km
Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 7 km
Postkontor Røa Postkontor 3.6 km
Postkontor Matkroken Besserud 3.8 km
Apotek Vitusapotek Røa 3.6 km
Apotek Apotek 1 Røa 3.9 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 3.6 km
Vinmonopol Østerås Vinmonopol 7 km
Dagligvare Kiwi Bogstad 1.6 km
Dagligvare Rema 1000 Arnebråtveien 2.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Gressbanen 4.2 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 4.2 km
Bensin Circle K Bogstad 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 45,7 år
Gj.snittalder kvinner 48,5 år
Husholdninger med barn 21,1 %
Husholdninger uten barn 78,9 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 2633
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grindbakken 2299 1245

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 47.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Therese Ekeli Berg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?