Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 890 000,- for kr 2 890 000,-

Flotte fellesområder

Stue med utgang til balkong

Innbydende stue

Stue med sittegrupper

Romslig stue

Stue med god plass

Romslig kjøkken

Masse benkeplass

Spiseplass på kjøkken

Fasade

Baderom med dusjhjørne

innbydende baderom

Utsikt

Soverom mot skogen

Soverom med skyvedør

Balkong med sittegruppe

Hall med entrè

Hall

Nærområde/senter

Nærområde 2

Balkong med utsikt

Nydelig utsikt

Sosialt nærområde

Masse tumleplass for de minste

Symra

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Bergkrystallen/Lambertseter

Grusveien 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 890 000,-

Bergkrystallen/Lambertseter: Moderne og gjennomgående 2-roms i 3.etasje med bad fra 2014 og vestvendt solrik balkong!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 045,-
Fellesgjeld:
Kr 194 453,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 54 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Lambertseter/Bergkrystallen er et populært og sentralt sted å bo. Pynten borettslag er et veldrevet og solid borettslag. Det er store og flotte grøntområder i borettslaget med lekeapparater, sittegrupper, koselig beplantning og trær. Borettslaget har fokus på trivsel og det arrangeres årlig sommerfest og julekonsert.

Borettslaget har også en ishockey-/fotballbane. Der er det flomlys og god stemning i helgene, ofte med bål og pølsegrilling på vinteren.

Aktivitetshuset Frysern ligger i krysset Mellombølgen og Grusveien, og er Pynten Borettslag sitt aktivitetshus. Frysern leies ut til ulike selskapeligheter, møtevirksomhet, kurs og velferdsaktiviteter for både andelseiere i Pynten Borettslag og leietakere utenfor borettslaget. Aktivitetshuset ble renovert høsten 2014 og fremstår nå som et moderne og tidløst lokale. Pynten Borettslag har også egen hjemmeside med mye praktisk informasjon, se www.pynten.no.

Den offentlige kommunikasjonen er godt utbygd. Med T-bane linje 4 Bergkrystallen - Ringen - Vestli og linje 1 Bergkrystallen - Helsfyr - Frognerseteren bruker du 20 min. til sentrum. Det er 8 avganger i timen mellom kl. 07.00-19.00. Med buss har du bl. a. valget mellom rutene 104 og N4 fra Bergkrystallen og rute 79 fra Langbølgen. T-banestasjonen ligger i umiddelbar nærhet, og i og med at det er endestasjonen, er det lett å få plass og det står som regel en t-bane og venter på deg.

Det er også Rema 1000 og Narvesen ved Bergkrystallen T-banestasjon.

I oktober 2010 åpnet det nye Lambertseter senter med ca. 70 butikker (bl.a. vinmonopol, apotek, Clas Ohlson og H&M), bibliotek og Symra kino med to kinosaler.

Kort vei til Lambertseter barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, svømmehall og kunstgressbane. Det er også flere barnehager i nærområdet.

Det er flere etablerte idrettsforeninger i bydel Nordstrand med bla. fotball, håndball, friidrett, svømming, tennis, fritidsklubber etc. Sats Elixia treningssenter ligger også i nærheten.

Lambertseter innbyr til et rikt tur- og friluftsliv med turstier og lysløyper i området rundt Bergkrystallen. Det er kort vei til Østensjøvannet og Østmarka med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter, med et mangfoldig løypenett. Fine badestrender i Hvervenbukta, Nordstrand bad og Katten.

Bydel Nordstrand ligger ca. 7 km sør for Oslo sentrum. Svært enkel adkomst til E6 og ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til flere barnehager (Mellombølgen barnehage, Steinspranget barnehage og Munkelia barnehage).

Det er også gangavstand til flere barne- og ungdomsskoler (Rustad skole 1.-7. klasse, Munkerud skole 1.-7. klasse, Karlsrud skole 1.-10. klasse og Lambertseter skole 1.-10. klasse).

Gang- sykkelavstand til Lambertseter videregående skole og Holtet videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Langbølgen strekker seg over hele Lambertseter. Ta avfra langbølgen, inn Glimmerveien og til høyre inn Mellombølgen. Ta deretter inn Grusveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 890 000,-

Fellesgjeld

Kr 194 453,-

Totalpris

Kr 3 084 453,-

Felleskostnader

Kr 3 045,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1958

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

54m2

Bruksareal

54m2

Tomt

66291m2

KR-kode

461726

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Grusveien 24, 1158 Oslo

Gnr. 159, bnr. 137 i Oslo kommune.

andelsnr. 351,

Pynten Borettslag, org.nr. 948 976 242

Tomten

Eiet tomt på 66.291,7 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet fellesarealer med asfalterte gang/stikkveier, bord, benker, lekeplasser, grøntarealer, trær og beplantning.

Parkering

OBOS tildeler parkering og garasje. Garasjeinnskudd 2.000,- pr beboer. Ved henvendelser postmottak.tveita@obos.no

Det er etablert 22 plasser for el-bil.

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm

Totalt bruksareal: 54 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Bruksareal:

Leilighet 54 kvm

Primærrom:

Leilighet:

3. etasje 54 kvm: Entre/gang, bad, et soverom, kjøkken og stue

I tillegg disponerer boligen 2 antall boder, en i kjeller på ca 4 kvm merket "370" og en i leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.10.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong.

Boligblokk over 4 etasjer + kjeller. Støpt kjellergulv. Grunnmur i betong. Etasjeskillere i betong. Yttervegger i lettbetong/betong. Utvendig hovedsakelig kledd med fasadestein/plater.

Malte oppganger. Det ble i 2014 - 2016 gjennomført prosjekt vedr. maling av oppganger i borettslaget. Trapper i betong/terrazzo. Yttertak er tekket med papp/membran. Vinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1988. Entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35 db, med sikkerhetslås. Ny dør i 2015. Balkongdekke i betong. Rekkverk i mur/betong. Balkonggulv med treheller.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

* Kjøkkeninnredningen er noe slitt.

* Kjøkkenbatteriet er av eldre type. Det var tett men slitt.

Ellers har leiligheten fått tilstandsgrad 1.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Gard Svendsrud ønsker velkommen til en praktisk og arealeffektiv 2-roms leilighet med gjennomgående beliggenhet høyt i bygget med god planløsning. Balkong med sol og godt utsyn. Leiligheten fremstår som velholdt, med overflater og innredning i en tidsmessig og moderne stil.

Stue/spisestue oppmalt i lyse tidsriktige farger og parkett på gulv. Utgang til vestvendt balkong med takoverbygg og hyggelig utsyn fra 3. etasje. Romslig soverom som vender ut mot stille skogsområde og godt med garderobeplass. Sikringsskap med aut. sikringer. Kabel-TV og lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert.

Eier har oppført vegg med 2 lag gips for lydisolering i soverom mot nabo. Ellers har innvendige flater blitt fornyet og vedlikeholdt over tid og nå i 2018.

Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter og vitrinefronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate og mosaikkfliser over benk, stålhette og ventilator med kullfilter. Opplegg for smal oppvaskmaskin i innredningen og spiseplass. Innredningen har integrerte hvitevarer; Stekeovn (ny i 2015) og platetopp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad: Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2013/2014. Badet er flislagt og har heldekkende servant, underskap med høyglans fronter, speilskap med integrert lys. Veggmontert wc med dreneringshull under og to svingbare dusjdører og to sluk. Fordelerskap med rør-i-rør system. Hjelpesluk i dusjsone. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Borettslaget skiftet alle rør samt bad i 2013/2014.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer i stue, kjøkken og soverom. Oppgradering av fyrhus med nytt pellets anlegg og ombygging av oljefyr til

gassfyring, utskifting av alle undersentraler for radiatorvarme i samtlige blokker og utskifting av alle radiatorventiler, lufteskruer og montering av termostatventiler på alle radiatorer ble gjennomført i 2014 - 2016. Forøvrig eldre radiatorer og røropplegg til disse.

Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene (á konto).

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1958.

Det foreligger ferdigattest på boligblokken datert 06.06.1962 og ferdigattest på fasadekledning og nye vinduer datert 06.11.1991. Det foreligger ferdigattest på tak over balkongene, datert 21.10.1997.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 13350, tinglyst 04.08.197104.08.1971, type heftelse: Fellesobligasjon for borettsinnskudd.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fem servitutter på borettslagets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr 80712, tinglyst 09.12.1986, Bestemmelse om adkomstrett: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde

ledninger m.m.

De øvrige servituttene omhandler: Bestemmelse om trafostasjon/kiosk og bestemmelse om gjerde.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Pynten Borettslag.

Borettslaget består av 567 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS hovedkontor, tlf. 002333

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men det er bare tillatt å holde en hund av gangen. Alle dyreeiere er pliktig til å registrere hunden/katten. Hund og katt skal alltid føres i bånd innenfor borettslagets eiendom. For mer informasjon, se husordensreglene.

Planlagte påkostninger: I løpet av de neste årene vil det være løpende behov for vedlikehold/oppgraderinger hvorav styret blant annet vil vurdere følgende:

Oppgradering av inngangspartiene, ringeklokkeanlegg og låsesystemene vurderes oppdatert. Anslått kostnad ca 10 millioner.

Brannvarslingsanlegg for fellesarealer og samtlige leiligheter. Anslått kostnad ca. 7 millioner.

Utskifting av vinduer og verandadører i punkthus og lavblokker. Anslått kostnad inklusive byggherrereserve og uforutsette kostnader, samt oppfølging av arbeid ca. 26 millioner.

Oppgradering av verandaer inkl. utvidelse og innglassing ca 80 millioner.

Utfasing eller endring i drift av vaskerier pga. høye oppgraderings- og driftkostnader.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan: S-438 Regulering av Lambertseter sør, gnr. 159,bnr. 1, Oslo. datert 27.08.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.05.1952.

* Det er utviklet to planforslag for utviklingen av Bergkrystallen Torg i området rundt Bergkrystallen Tbanestasjon. Planene går ut på å bygge leiligheter, forretninger, parkeringskjeller og barnehage mm.

Siden Pynten er nabo, har utviklingen stor betydning for bokvalitet. Viktige tema er høyder, avstander og byggeskikk. Men også stedsutvikling er viktig, offentlig rom i form av et offentlig torg, grønne åpne arealer,

lett tilgjengelig T-banestasjon, trafikk- og parkeringssituasjonen generelt i området. Pynten Borettslag har en spesiell rolle fordi planområdet grenser til Pyntens eiendom og i tillegg forutsetter planforslaget at man i utbyggingen skal ta med seg en del av Pyntens areal. Pynten borettslag har anført flere innvendinger mot planforslaget som en mener må veie tungt i prosessen videre.

Mer info på

innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn.

* Enigma Holding AS ønsker å utvikle et attraktivt leilighetskompleks og en utvidelse av næringsarealet på tomten til Rema 1000, med gode utearealer og en variert leilighetssammensetning. Sammen med det planlagte prosjektet Bergkrystallen Torg over gaten vil Mellombølgen 141 kunne skape en møteplass og et sentrum for området. Den nye reguleringsplanen skal danne grunnlaget for utbygging av en moderne butikk

og et leilighetsanlegg med til sammen 26 leiligheter og en underjordisk parkeringskjeller.

Mer info på innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Eier ønsker i utgangspunktet mars 2019.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.045,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, trappevask, vaktmestertjeneste, betjening av fellesgjeld, forretningsførsel, gårdsforsikring og kommunale avgifter.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.350,- pr. år. / 3.800 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnader og ny eier kan om ønskelig oppgradere eksisterende abbonement. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.085.485,- Av dette beløpet utgjør kr 194.453,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Blåfjellet Øst
Kirkesogn Lambertseter

Steder i nærheten

Bergkrystallen 0.3 km
Lambertseter kirke 0.9 km
Nordstrand Legesenter 1.6 km
Skullerudkrysset 2.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.6 km
Sentralstasjon Oslo S 7.8 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 4 km
T-bane stasjon Bergkrystallen T-banestasjon 0.4 km
Trikkeholdeplass Sæter 2.7 km
Bussholdeplass Bergkrystallen T 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lambertseter fotballanlegg 0.9 km
Idrettsanlegg Lambertseter Svømmehall 1 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 1.2 km
Treningssenter Elixia Karlsrud 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Lambertseter skole (1-10 kl.) 1 km
Munkerud skole (1-7 kl.) 1.7 km
Karlsrud skole (1-10 kl.) 1.7 km
Rustad skole (1-7 kl.) 2 km
Lambertseter videregående skole 2 km
Holtet videregående skole 3.8 km

Barnehager

Mellombølgen barnehage (1-5 år) 0.4 km
Steinspranget barnehage (1-6 år) 0.8 km
Munkelia barnehage (1-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 1.3 km
Kjøpesenter Sæter senter 2 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 1.3 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 1.4 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 1.3 km
Apotek Apotek 1 Lambertseter 1.5 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Mellombølgen 0.2 km
Dagligvare Kiwi Lambertseter 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Bergkrystallen 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Munkelia t-bane 0.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Lambertseter 1.5 km
Bensin Circle K Nordstrand 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,4 %
Andel kvinner 52,6 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 25,4 %
Husholdninger uten barn 74,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Blåfjellet Øst 1217 672

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,09 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 4.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Gard Svendsrud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?