Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 150 000,- for kr 3 150 000,-

Felles hage og fasade

Veranda

Stue

Gang

Gang

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

TV-stue

TV-stue

Veranda

Felles hage og fasade

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Fasade

Fasade

Veranda

Kjellerbod som i dag brukes som musikkrom men er ikke godkjent for varig opphold.

Østmarka

Østensjøvannet

Nøklevann

Plantegning

Skøyenåsen

Haakon Tveters vei 24 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Skøyenåsen: Selveierleilighet i firemannsbolig med garasje og direkte utgang til felles hage

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leilighet i firemannsbolig i første etasje med direkte utgang til hage. Leiligheten ligger sentralt på Skøyenåsen med nærhet til Østmarka.

Ca 100 m til Skøyenåsen t-banestasjon og reisetid til Jernbanetorget er i underkant av 20 minutter.

Nærmeste matbutikk er på Skøyenåsen senter som er en liten spasertur fra boligen. Oppsal senter er under oppføring og skal etter planen gjenåpne Juni 2018.

Opplyst turløype i Godliaskogen. Kort vei til Østensjøvannet med et rikt dyre- og fugleliv. Østmarka er like i nærheten med turterreng, lysløyper og badevann som gir flotte turmuligheter sommer som vinter. Østmarksetra og Rustadsaga er naturlige samlingspunkt i Østmarka.

Oppsal er et etablert boligområde innenfor bomringen.

Barnehager og skoler

Boligen sokner til Østensjø barneskole. Det er flere barnehager i området som Østensjø kanvas-barnehage, Lykketrollet familiebhg og Rønningsjordet barnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Østensjøveien kjør inn Haakon Tveters vei og følg denne veien til du ser Haakon Tveters vei 24 B på venstre side av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Felleskostnader

Kr 1 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

1952

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

1232m2

KR-kode

4517147

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Haakon Tveters vei 24 B, 0682 Oslo

Gnr. 144, bnr. 1002, snr. 2 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1232 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Leilighetene i første etasje bruker fremsiden av husets hage mot veien. Leilighetene i andre etasje benytter seg av andre siden av tomtens uteareal.

Det er anlagt en trippel garasjerekke og en dobbelgarasje på eiendommen. Sameierne disponerer hver sin garasjeplass og har en garasje som fellesbod. Denne seksjonen disponerer en plass i trippelgarasje.

Naboeiendommene 20, 24 og 26 B har adkomst over denne eiendom.

Parkering

Det er en garasjeplass i en eldre blikkgarasje som tilhører leiligheten. Utenom dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Det er ikke kjent om det foreligger avtaler om vedlikehold av adkomstveier for naboer over denne eiendom.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom:

1. etasje 58 kvm: Entré, bad/wc, kjøkken, stue, tv-stue, soverom.

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller på ca. 3 kvm og 6,7 kvm. Seksjonen disponerer også 1/4 av fellesareal på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Stian Aas/Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i bindingsverk i tre og skillende dekker i trebjelkelag. Fasader kledd med liggende beiset/malt panel og yttertak i klassisk saltakkonstruksjon antatt tekket med betongtakstein.

Eldre og noe liten garasje (13 kvm) i rekke med tre hvor den ene blir brukt som felles bod i sameiet.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på: VVS-installasjoner på bad og kjøkken har takstmann gitt tilstandsgrad to på bakgrunn av alder. Takstmann bemerker at det er nå ingen symptomer på svekkelser men utskiftninger må påberegnes på sikt.

Eikeparkett i stue er vurdert til tilstandsgrad to på bakgrunn av stevis bruksslitasje. Plassbygd skap på soverom har også fått tilstandsgrad to på bakgrunn av alder og stedvis bruksslitasje. Det anbefales å etablere luftavtrekk på bad og det er gitt tilstandsgrad to på bakgrunn av dette.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Selger opplyser i egenerklæring at det er fuktmerker på kortvegg i kjeller som er planlagt at skal utbedres ved ny drenering.

Standard

Opprinnelig treroms leilighet som er omgjort til toroms der soverom nummer to fungerer som TV-stue. Leiligheten er i en firemannsbolig med en stor felles tomt hvor det er utgang til veranda og hage fra den nordvestvendte delen av leiligheten.

Gang med fliser og varmekabler på gulv. Fra gangen er det inngang til bad, kjøkken og stue.

Lys og romslig stue med utgang til veranda. Fra stuen er det halvåpen løsning til opprinnelig soverom som i dag benyttes som tv-stue.

Det opplyses i tidligere prospekt at IKEA kjøkkeninnredningen er fra 2006. Finerte profilerte fronter derav glassfronter i noen av overskapene, heltre benkeplate. Hvitevarer som koketopp, stekeovn og kjøl/fryseskap er integrert, vaskemaskin er frittstående. Kjøkkenet fremstår solid og i god stand.

Bad med lyse fliser på to av veggene og mørk innredning. Badet er iht tidligere prospekt pusset opp i 2004 og har dusjhjørne, varmekabler, fliser på gulv og to av veggene.

Soverom har plassbygd skap og plass til dobbeltseng.

I kjelleren er det to boder, en av de benyttes som musikkrom og er lydisolert. Det bemerkes at denne boden ikke er godkjent for varig opphold. Det er felles vaskerom i kjelleren med plass til egen maskin. Nåværende eiers vaskemaskin medfølger.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med peis og elektriske panelovner samt elektriske varmekabler i gang og på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen 07.02.1958 i følge arkivkort fra kommunen. Selve ferdigattesten er ikke å oppdrive, trolig fordi denne er bortkommet fra kommunens arkiv. Det foreligger ferdigattest på garasjen datert 16.03.1957. Det er gitt midlertidlig brukstillatelse til garasje for tre biler datert 18.09.1963. Attester og arkivkort kan fås ved henvendelse til megler.

En av boligens boder er lydisolert og har blitt brukt som musikkrom. Boden er ikke omsøkt godkjent til varig opphold.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 646, tinglyst 17.01.1956, type heftelse: Kommunen har ekspropriert deler av tomten for utbygging av nåværende Haakon Tveters vei.

Dagboknr 3029, tinglyst 16.03.1961, type heftelse: Dette er en erklæring der garasjebygg for tre biler godkjennes men må tilbakeføres av eier uten erstatning når Bygningsrådet/Oslo Kommune forlanger dette.

Dagboknr 2683, tinglyst 05.03.1962, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett over tomten for gnr. 144, bnr. 863 (Haakon Tveters vei 24).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet sameiet Haakon Tveters vei 24 B, med sameiebrøk 1/4.

Sameiet består av 4 seksjoner (leiligheter).

Sameiet har ikke forretningsfører, det føres ikke regnskap eller budsjett.

Dugnad samt trappevask og gressklipping må påregnes. Det foreligger en muntlig avtale om at beboere i første etasje benytter og vedlikeholder hage mot veien og andre etasje benytter seg og vedlikeholder på andre siden av huset. Det er ikke avtalt når eller hvem skal klippe plenen eller foreta trappevask, men gjøres etter behov av beboerne.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

Det opplyses i egenerkæring ved forrige salg at i perioden 2006-2008 ble huset etterisolert med blåsing av isolasjon i gulv, tak, loft og vegger. Panel på huset ble skiftet.

Planlagte påkostninger:

Sydsiden skal dreneres den nærmeste tiden. Det er estimert at dette totalt vil koste ca. 100.000,- til 150.000,-, fremdrift er ikke avklart.

Det har vært ytret ønske fra sameier om at oppkjørsel til garasjene skal rehabiliteres men dette er ikke vedtatt.

Sameiet vurderer å rive garasjerekke i blikk hvor denne leiligheten har garasjeplass. Eventuell oppføring av ny garasje eller kostnader knyttet til rivning er ikke avklart eller vedtatt. Tidligere har vedlikehold av garasjerekke i mur blitt vedlikeholdt av seksjonseiere som har plass der.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 18.12.2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.

Det har blitt innsendt forslag om oppføring av boligblokk på seks etasjer i Skappels vei 11. I Låveveien 70 foreligger planer om utvikling med næring og boliger.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Prosjektor med feste medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.500,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring og strøm til fellesareal.

Dersom månedlige kostnader for felles anliggende overstiger dette fordeles kostnaden mellom sameierne etter sameierbrøk.

Eiendomsskatten er kr 0 pr år 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,-pr. år. / 6.600 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet homenet som leverandør av internett og har avgift på kr 527 pr. mnd. Modem/Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.332.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Skøyenåsen
Kirkesogn Oppsal

Steder i nærheten

Oppsal samfunnshus 0.7 km
Oppsal kirke 0.8 km
Manglerud bad 1.2 km
Nordre Skøyen hovedgård 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.8 km
Sentralstasjon Oslo S 8 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 1.9 km
T-bane stasjon Skøyenåsen T-banestasjon 0.3 km
Bussholdeplass Skøyenkroken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Manglerud idrettspark 1.3 km
Idrettsanlegg Bjartbakken balløkke 1.6 km
Treningssenter Femina treningssenter 0.4 km
Treningssenter Mudo Ulsrud 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Østensjø skole (1-7 kl.) 0.7 km
Oppsal skole (1-10 kl.) 0.7 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 0.7 km
Hellerud videregående skole 1.9 km
Ulsrud videregående skole 2.5 km

Barnehager

Østensjø kanvas-barnehage (1-6 år) 0.7 km
Lykketrollet familiebhg - Terrasseveien (0-3 år) 0.7 km
Rønningjordet barnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bryn Senter 1.6 km
Kjøpesenter Tveita Senter 1.9 km
Postkontor Coop Prix Haakon Tveters vei 0.4 km
Postkontor Coop Prix Oppsalstubben 1.1 km
Apotek Boots apotek Oppsal 0.8 km
Apotek Apotek 1 Bryn 1.6 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 2 km
Dagligvare Coop Prix Haakon Tveters vei 0.4 km
Dagligvare Coop Prix Østmarkaveien 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Oppsal t-bane st. 0.2 km
Kiosk/video Mix Video Nova Oppsal 0.7 km
Bensin Statoil Service Østensjø 0.5 km
Bensin Uno-X Oppsal 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,6 %
Andel kvinner 53,4 %
Gj.snittalder menn 40,2 %
Gj.snittalder kvinner 44,7 %
Husholdninger med barn 25,6 %
Husholdninger uten barn 74,4 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 640
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Skøyenåsen 1787 1011

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 7.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Rabatt fra provisjon: 1.325,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Simen Hansen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?