Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 390 000,- for kr 2 390 000,-

Sydvendt balkong

Gang

Gang

Alkove

Alkove

Bad

Bad

Bad

Åpen løsning

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Sydvendt balkong

Sydvendt balkong

Utsikt

Fasade

Fasade

Fasade

Coop Prix

Oppsal Senter

Skøyenåsen T-bane

Plantegning

Oppsal

Haakon Tveters vei 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 200 000,-

Oppsal: Fin 1-roms med alkove. Sydvendt balkong - Gode solforhold - Heis - Parkering

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 975,-
Fellesgjeld:
Kr 411 921,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 43 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fredelig og sentral beliggenhet i etablert boligområde på Skøyenåsen. Skøyenåsen nærsenter ligger i 1.etg. Kort vei til Østensjøvannet med flotte omgivelser. Her finnes turstier som fører videre inn til Østmarka som byr på store turområder, lysløyper og flere fine badevann.

Østmarksetra og Rustadsaga er naturlige samlingspunkt i Østmarka og ved Nøklevann er det som medlem av Nøklevann ro- og padleklubb mulighet for lån av kanoer og kajakker sommerstid.

Kort vei til Trasop idrettsanlegg med ny idrettshall, fotballbaner og friidrettsbane. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med Skøyenåsen T-bane, buss i Haakon Tveters vei og tog fra Bryn stasjon.

Barnehager og skoler

Boligen sokner til Østensjø barneskole og Skøyenåsen undomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/ bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 411 921,-

Totalpris

Kr 2 611 921,-

Felleskostnader

Kr 3 975,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1966

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

43m2

Bruksareal

43m2

Tomt

9365m2

KR-kode

45.18128

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Haakon Tveters vei 8, 0682 Oslo

Gnr. 144, bnr. 1317 i Oslo kommune.

Andelsnr. 309,

Haakon Tveters vei 8 Borettslag, org.nr. 980 499 995

Tomten

Eiet tomt på 9.365 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er gjesteparkering i borettslaget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm

Totalt bruksareal: 43 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

P-rom er Entre, bad, alkove, stue/kjøkken.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på cs. 2,5 kvm og et skap på loftet på ca. 0,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.12.2018 utført av Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betongkonstruksjoner.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Luftebehandling på bad har fått tilstandsgrad 2 på bakgrunn av lite tilluft og avsug på badet. VVS-installasjoner har fått tilstandsgrad 2 på bakgrunn av eldre kobber vannrør og avløpsrør i plast i kjøkkenbenken. Eldre myke kobberrør i skjulte konstruksjoner er en risiko som alltid må hensyntas i vurderingen. Innvendige gulvflater har fått tilstandsgrad 2 på bakgrunn av noe stedvis slitasje. Det opplyses om noe ustabil gulvvarme på badet, varmen må stå på fullt for å gi tilstrekkeligeffekt ifølge eier.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Fin 1-roms leilighet med alkove og god planløsning. Kjøkken pusset opp i 2016 og bad pusset opp i 2007. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong som byr på gode solforhold.

Gangen har godt med oppbevaringsplass i garderobeskap, samt klesoppheng, nøkkelskap og skoheng. Videre har gangen callinganlegg med døråpner.

Badet ble pusset opp i 2007 i regi av borettslaget og holdes i lyse farger. På badet er det stilriktige fliser på gulv og vegg, samt downlights i tak. Badet er utstyrt med dusjnisje med innfellbare glassdører, helstøpt servant, servantskap, speil over servant med belysning og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkkenet ble pusset opp i 2016 med kjøkkeninnredning fra Ikea. Kjøkkenet er innredet med hvite slette fronter, plater over laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum, lys under overskapene. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert komfyr med steketopp, oppvaskmaskin og mikro. Avtrekksvifte med kullfilter og komfyrvakt.

Stuen har er lysmalt med gode vindusflater som byr på rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong med gode solforhold fra formiddag til ettermiddag om sommeren.

Leiligheten har alkove med plass til dobbeltseng og rikelig med oppbevaringsplass.

Oppvarming

I leiligheten er det elektrisk oppvarming med panelovner, samt gulvvarme på badet. Gulvvarmen på badet oppfattes som noe ustabilt.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.08.1972.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om veg, vedtak om vann- og kloakkreglement, bruksrett til parkeringsarealet, bestemmelse om trafestasjon/kiosk, bestemmelse om tilleggsdel og bestemmelse om adkomstrett. Ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Haakon Tveters vei 8 Borettslag.

Borettslaget består av 60 leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Dyrehold er kun tillatt etter godkjenning fra borettslagets styre.

Det betales kr 50,- hver måned til dugnadsfondet som en del av felleskostnadene. Dersom man stiller opp på dugnad bli 5-600 kroner av dette tilbakeført.

Planlagte påkostninger: Sameiet (Borrettslaget og Næring) har gått sammen om å utarbeide en 10 års plan for vedlikehold av bygningsmassen.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 12.12.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4912 datert 07.09.2016.

Det er en pågående plansak for naboeiendommen, Låveveien 70, gnr. 144, bnr. 1085, som omhandler ønske om å legge til rette for økt tomteutnyttelse med en blandig av bolig/ forretning/ kontor og annen off. eller privat tjenesteyting m.m. Det er planlagt bebyggelse med ca 75 leiligheter med næringsdel på gateplan og parkeringskjeller.

Det er en pågående byggesak i Haakon Tveters vei 8 som omhandler utvidelse av eksisterende dagligvareforretning ved tilbygg, samt innlemmelse av tilgrensende areal inne i senteret.

Det pågår også en fradelingsprosess hvor borettslaget skal selge deler av tomta til Trygge Barnehager for oppføring av barnehage.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten er normalt avklart innen fem dager etter første annonserte visning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.975,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, interenett, parkeringsplass i garasjeanlegg, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av fellesgjeld.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.200,- pr. år. / 5.942 kwh. pr. år så langt i 2018.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og Internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,- (USBL)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.619.803,-. Av dette beløpet utgjør kr 411.921,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Høyenhall Sør
Kirkesogn Oppsal

Steder i nærheten

Manglerud bad 0.9 km
Oppsal samfunnshus 1 km
Oppsal kirke 1.1 km
Nordre Skøyen hovedgård 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.5 km
Sentralstasjon Oslo S 7.6 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 1.6 km
T-bane Skøyenåsen T-banestasjon 0.3 km
Buss Skøyenåsen T 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Manglerud idrettspark 1 km
Idrettsanlegg Oppsal Arena 1.8 km
Treningssenter Femina treningssenter 0 km
Treningssenter ICON Manglerud 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Østensjø skole (1-7 kl.) 0.3 km
Oppsal skole (1-10 kl.) 1 km
Manglerud skole (1-7 kl.) 1.1 km
Godlia skole (1-7 kl.) 1.8 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 0.7 km
Ulsrud videregående skole 2.8 km
Etterstad videregående skole 4 km

Barnehager

Østensjø kanvas-barnehage (1-6 år) 0.4 km
Lykketrollet familiebhg - Terrasseveien (0-3 år) 0.6 km
Mangelberget barnehage (1 1/2-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Oppsal Senter 1 km
Kjøpesenter Bryn Senter 1.3 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Haakon Tveters vei 0 km*
Postkontor / post i butikk Meny Bryn 1.3 km
Apotek Boots apotek Oppsal 1 km
Apotek Apotek 1 Bryn 1.3 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 1.6 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1.9 km
Dagligvare Coop Prix Haakon Tveters vei 0 km*
Dagligvare Meny Oppsal Senter 1 km
Kiosk Narvesen Oppsal t-bane st. 0.5 km
Kiosk Mix Video Nova Oppsal 1 km
Bensinstasjon Circle K Østensjø 0.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,6 %
Andel kvinner 51,4 %
Gj.snittalder menn 39,3 år
Gj.snittalder kvinner 42,1 år
Husholdninger med barn 28 %
Husholdninger uten barn 72 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Høyenhall Sør 2326 1110

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-.

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-.

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- .

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Oscar Dahlqvist
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?