Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 875 000,- for kr 875 000,-

Velkommen til Hagabergveien 26B

Balkong

Balkong

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Detalj

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Gang/hall

Gang

Detalj

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Detalj

Spiseplass

Uteområder

3D-plantegning - 2. etasje

3D-plantegning - 3. etasje

Nøtterøy/Skallestad

Hagabergveien 26 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 890 000,-

Nøtterøy/Skallestad: Pen og lys 3-roms over 2 plan med balkong. Rolige omgivelser med kort vei til butikk, skole og fine turområder.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 852,-
Fellesgjeld:
Kr 823 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 69 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et rolig og attraktivt område på Skallestad i Færder kommune. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet ligger fine tur- og rekreasjonsmuligheter.

Ved ungdomsskolen ligger Nøtterøyhallen, og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny på Skallestad og Kiwi på Hjemseng. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Eiendommen har kort vei til Oserød barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Borgheim ungdomsskole. Like ved ungdomsskolen ligger Nøtterøy videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehager. Steinerskolen i Vestfold ligger på Vestskogen Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Ulvø og ligger ca. 300 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Tønsberg, 30 min til Verdens Ende og Torp lufthavn.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Oserød skole

8-10 kl. Borgheim skole

Vgs. Nøtterøy videregående skole

Vgs. Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs)

Bhg. Hårkollen barnehage (3-5 år)

Bhg. Barnas have (0-5 år)

Bhg. Oserød barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over til Nøtterøy, og ta til venstre i Teie veidele, skiltet mot Årøysund. Følg Smidsrødveien over i Berganveien, og ta til høyre inn Skallestadveien ved Meny på Skallestad. Følg veien inn og ta til venstre inn Hagabergveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 890 000,-

Fellesgjeld

Kr 823 000,-

Totalpris

Kr 1 713 000,-

Felleskostnader

Kr 8 852,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2006

Soverom

2

Primærrom

69m2

Bruksareal

69m2

Tomt

7459m2

KR-kode

21.191

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hagabergveien 26 B, 3138 Skallestad

Gnr. 40, bnr. 50 i Færder kommune.

Andelsnummer 4, Ulvøgrenda borettslag AS, org.nr. 986 658 602

Tomten

Eiet tomt på 7.459 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, plenområder og prydbusker. Leiligheten disponerer en solrik og usjenert balkong

Parkering

Egen biloppstillingsplass utenfor leiligheten, samt på gjesteparkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 79 kvm

Totalt bruksareal: 69 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

Primærrom:

2. etasje: Bad/vaskerom, hall m/trapp, kjøkken og stue: 42 kvm

3. etasje: Gang og 2 soverom: 27 kvm

I tillegg disponerer boligen utvending bod på ca 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.01.2019 utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tradisjonelt bindingsverk på støpt plate på mark. Kledd med stående trekledning. Saltak tekket med betongtakstein.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen og lys 3- roms leilighet over 2 plan i populære omgivelser. Boligen inneholder bl.a. 2. etasje med: romslig gang/hall, kjøkken med god benk- og skapplass, lys og pen stue med utgang til en solrik og usjenert balkong. Videre har leiligeheten et flislagt bad med kabinett, servant og opplegg til vaskemaskin. Boligens øverste plan har hall og 2 soverom. Leiligheten fremstår med en normalt god standard og gir et godt inntrykk.

Vi viser for øvrig til selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport utført av takstmann Pål Henning Strandskog hva angår eiendommens standard og tilstand.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.02.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 3787, tinglyst: 02.07.1976: Erklæring/avtale. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn. Deler av eiendommen avsatt til gang og sykkelsti.

Dagboknr. 2278, tinglyst: 16.04.1980: Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger.

Dagboknr. 12828, tinglyst: 07.09.2004: Erklæring/avtale. Vederlagsfri grunnavståelse til utvidelse av gang og sykkelvei.

Dagboknr. 2318, tinglyst: 18.02.2005: Elektriske kraftlinjer. Rett for nettselskapet til å bygge, drive og vedlikeholde kabelanlegg over eiendommen, m.m

Dagboknr. 2322, tinglyst: 18.02.2005: Elektiske kraftlinjer. Rett for nettselskapet til å bygge, drive og vedlikeholde kabelanlegg over eiendommen, m.m

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Ulvøgrenda borettslag.

Borettslaget består av 30 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Tønsberg, tlf. 33 30 94 00

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Det er i utgangspunktet ikke lov med dyrehold i borettslaget. Ved særskilte grunner kan det søkes styret.

Borettslaget har hatt en reklamasjon mot Telemark Vestfold Entreprenør as vedrørende setningsskader på fellesområder, hvor det desember 2015 ble forlik. Pr. 31.12.2017 medeler styret at ny oppbygging med drenering som er utført i 2016 virker stabilt og at kummer nå fungerer som tiltenkt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, felles lekeareal, kjørevei, gang-/sykkelvei og felles parkeringsplass i henhold til reguleringsplan Skallestad datert 02.06.2004.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 8.852,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, kabel-tv og internett, forretningsførsel, nedbetaling av lån og renter, m.m

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2019

Felleskostnadene fordeles slik

Felleskostnad: kr. 3.098,-

Vedlikehold uteareal: kr. 100,-

Kapitalkost. lån 1. kr. 5.164,-

Kapitalkost. lån 2. kr. 490,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.700 KwH i følge Skagerak Energi.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.187,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 800 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er 1.722.019,-

kr Av dette beløpet utgjør kr 823.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.187,- (OBOS)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Færder
Grunnkrets Hårkollen
Kirkesogn Torød

Steder i nærheten

Hjemseng 2.5 km
Nesbrygga 3 km
Brua 3.2 km
Årøysund 3.5 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 32.5 km
Jernbanestasjon Tønsberg 8.6 km
Buss Ulvø 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hårkollhallen 0.5 km
Idrettsanlegg Nesskogen Idrettspark 3.2 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 8.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 8.2 km

Steder av interesse

Skoler

Oserød skole (1-7 kl.) 1.4 km
Borgheim skole (8-10 kl.) 4 km
Teigar ungdomsskole (8-10 kl.) 7.2 km
Nøtterøy videregående skole 4.1 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 6.6 km

Barnehager

Hårkollen barnehage (3-5 år) 0.2 km
Barnas have (0-5 år) 0.7 km
Oserød barnehage 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 6.1 km
Kjøpesenter Farmandstredet 8.1 km
Postkontor / post i butikk Meny Skallestad 0.4 km
Postkontor / post i butikk Joker Torød 3.7 km
Apotek Apotek 1 Teie torg 6.1 km
Apotek Apotek 1 Nøtterøy 6.3 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 6.2 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 8.2 km
Dagligvare Meny Skallestad 0.3 km
Dagligvare Kiwi Hjemseng 2.3 km
Kiosk Nøtterøy Frukt og Tobakk 3.8 km
Kiosk Mix Skjervekiosken 3.7 km
Bensinstasjon Shell Hjemseng 2.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,2 %
Andel kvinner 52,8 %
Gj.snittalder menn 42 år
Gj.snittalder kvinner 43,2 år
Husholdninger med barn 30 %
Husholdninger uten barn 70 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Færder 26676 11745
Grunnkrets: Hårkollen 884 414

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 28.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Alexander Hassum
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?