Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 350 000,- for kr 3 350 000,-

Gjennomgående fin leilighet bygd i 2015

Koselig uteplass med kveldssol

Automatisk portåpner via mobiltelefon

Hvitevarer medfølger

Spiseplass tilknyttet kjøkken

Praktisk innredet kjøkken

Endeleilighet med fine utearealer

Åpent og fritt med fin utsikt

Tv-stue med adkomst til uteareal

Moderne og delikat innredet

Romslig bad/wc

Flislagt bad/wc med varme i gulv

Gjestetoalett

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Utsikt til uteareal

Gjesterom

Flislagt gang

Plantegning

Utsikt fra overbygd balkong

Inngangsparti med elektrisk døråpner

Kort vei til Ormestadvika badestrand

Velkommen til visning

Vesterøya/Hagalia - Gjennomgående endeleilighet med fantastiske utearealer. Sjøutsikt, samt garasje og heis

Hagalia 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Vesterøya/Hagalia - Gjennomgående endeleilighet med fantastiske utearealer. Sjøutsikt, samt garasje og heis : Vesterøya/Hagalia - Gjennomgående endeleilighet med fantastiske utearealer. Sjøutsikt, samt garasje og heis

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 940,-
AREAL (P-ROM / BRA)
87 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hagalia boligfelt ligger på Vesterøya, ca. 3 km fra Sandefjord sentrum. Herfra når man byens mange tilbud på kort tid. Eiendommen ligger i et stille og

rolig område med lite trafikk. Innenfor gangavstand ligger Coop matvarehandel samt Stamina treningssenter. Selger kan trygt anbefale området med hyggelige naboer og et meget trivelig bomiljø. For den turglade sjel starter turen i skog og natur like ved leiligheten.

Nærområdet er meget populært og veletablert. Her bor man med kort avstand til både skoler, barnehager, lekeplasser, fotballbane, flotte turområder, samt sjø og bryggeanlegg. Innenfor kort gange er man på populære Asnes med små sydvendte sandstrender, fine svaberg og en grasslette Campingplass i bakkant av strendene.

Vesterøya er kjent for sine flotte badestrender (Langeby & Vøra) der en finner en langgrunn og barnevennlig badestrand samt slette fjell og fine stupeplasser.

Barnehager og skoler

Leiligheten ligger med nærhet til flere batnehager, samt Framnes/Ormestad barneskole og Varden ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferder mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Felleskostnader

Kr 2 940,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

2014

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

87m2

Bruksareal

90m2

Tomt

1191m2

KR-kode

2218133

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hagalia 40 , 3219 Sandefjord

Gnr. 114, bnr. 231, snr. 1, fnr. i Sandefjord kommune.

Tomten

Felles eiertomt for sameiet. Tomten består av plen samt asfaltert gårdsplass. Alle utvendige arealer er felles for sameiet. Meget koselig og barnevennlig hage på baksiden av boligen med kveldsol.

Eiet tomt på 1.191 kvm.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i kjeller. Gode parkeringsmuligheter på felles oppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 98 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 87 kvm

Primærrom: 1. etasje 87 kvm: Bad/vaskerom, kjøkken/stue, 2 soverom, entre, tv stue, wc

Sekundærrom:1. etasje 3 kvm: 1 bod. I tillegg disponerer boligen 1 bod i parkeringskjeller.

Bod og biloppstillingsplass i kjeller er ikke medregnet i leilighetens arealer. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendigevegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger. For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 24.10.2017.

Bebyggelse

Konklusjon tilstand iflg. tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 24.10.2017. Seksjonert selveier leilighet som ligger i høy 1 etasje i lavblokk som er oppført i 2014 med betong konstruksjoner som er utvendig kledd med liggende trekledning. Det medfølger en biloppstillingsplass og en bod i lukket kjeller. Det er heis i bygget og dørtelefon med døråpner i boligen. Leiligheten er gjennomgående med balkong ved stue/kjøkken og uteplass med tilgang fra tv stue. Skyvedørsgarderobe er montert på hovedsoverom, integrerte hvitevarer på kjøkken og downlights i enkelte himlinger. Det er montert luft til luft varmepumpe og det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligen. Leiligheten fremstår som forsiktig brukt og har liten bruksslitasje. Det ble ikke avdekket vesentlige feil eller skader på innredninger eller overflater. Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger. Tilstandsrapporten følger vedlagt til salgsoppgaven.

Denne er utarbeidet av takstmann Hans Petter Olaussen. Ved spørsmål av byggteknisk art, kan han treffes på tlf. 932 43 839.

Standard

Tappeluf ønsker alle interessenter velkommen til en trivelig og stilfull eierleilighet (gjennomgående) som er bygd i 2014 med en gjennomgående solid og høy standard. Megler er imponert over selgers smak når det kommer til interiør og fargevalg, samt kjøkken som er smakfullt oppgradert. Hagalia 40 har en praktisk planløsning med alt på en flate i tillegg til bod i kjeller. Da dette er en gjennomgående endeleilighet har den godt med lysinnslipp i samtlige oppholdsrom, noe som sørger for en trivelig og lys atmosfære. Dersom en trenger et tredje soverom anbefales det å sjekke muligheter for å bygge om

tv-stue til soverom.

Oppvarming

Varme i gulv bad/wc + gjestetoalett

Panasonic varmepumpe

Elektriske panelovner

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 05.12.2014, samt ferdigattest datert 30.06.2015. Se vedlegg til salgsoppgave for nærmere informasjon

Tinglyste heftelser og rettigheter

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser (felles lån) som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Seksjonering datert 18.09.2014 ( 2014/792303-1/200 )

Reseksjonering datert 14.04.2015 ( 2015/320170-1/200 )

Ta kontakt med megler for kopi av seksjonering.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet Hagalia 40 orgnr. 916 207 956

Formann:

Robin Alexander Vereide

Hagalia 40

3219 Sandefjord

Mob. 92 62 13 02 / e-mail: robin.vereide@me.com

Forretningsfører:

Miki Regnskap AS

v/ Anita Fagerheim

mobil. 45 29 33 70 / e-mail: anita fagerheim@miki-regnskap.no

Sameiet er ikke tilknyttet sikringsfond.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, samt andre relevante opplysninger vedr. borettslaget som følger vedlagt til salgsoppgaven. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer.

Regulering

I henhold til kommuneplanen/kommunedelplan ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse (Kommuneplan 22.05.2014).

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse/ Lekeplass.( Planid: 71020000003_E1 Del av Haga felt B 1) (23.09.2010)

Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.

Iflg. vedlagte svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som berører eiendommen, og det eksisterer heller ikke planforslag som berører eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at lerret og fremviser ( prosjektor) ikke medfølger i handelen, men kan eventuelt kjøpes etter nærmere avtale med selger.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet opplysninger på EL-anlegg.

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader pr.mnd.: kr. 2.940,-

Felleskostnadene inkluderer: strøm fellesarealer, kommunale avgifter, Canal digital TV/Internett, forretningsfører, snømåking/brøyting, forsikring av bygg, trappevask, sparing til vedlikehold

I følge strømselskapet har boligen et årlig snittforbruk på 12.256 kwh. ( snitt siste 3 år) Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr. 1.021,- per mnd.

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 1.500,- pr år.)

Ved økt internetthastighet vil det påløpe ekstra kostnader til eier av leiligheten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr.5.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.542.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 32.500,-

Grunnhonorar: kr. 9.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.500,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?