Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 800 000,- for kr 1 800 000,-

Fasade frontside

Utsikt fra balkong

Fasade bakside

Entré

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Balkong

Balkong

Utsyn fra balkong

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Soverom

Kart

Garasje

Garasje

Plantegning 2D

Plantegning 3D

Hønefoss/Haldenjordet - Romslig 2-roms m/solrik balkong. Bad fra 2018. Garasje. Forkjøpsrett er avklart.

Haldenveien 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 790 000,-

Hønefoss/Haldenjordet - Romslig 2-roms m/solrik balkong. Bad fra 2018. Garasje. Forkjøpsrett er avklart.: Hønefoss/Haldenjordet - Romslig 2-roms m/solrik balkong. Bad fra 2018. Garasje. Forkjøpsrett er avklart.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 790 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 358,-
Fellesgjeld:
Kr 115 514,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Dilan Jamal i Eiendomsmegler Krogsveen har gleden av å presentere en lys og koselig leilighet med store rom og mange muligheter i et rolig og veletablert boligområde på Haldenjordet. Leiligheten ligger i 3. etasje og har en svært attraktiv beliggenhet. En spasertur unna Hønefoss sentrum med de fleste fasiliteter. Det er gangavstand til barnehage, skoler og Hønengaten med bl.a. post i butikk, spisesteder, bensinstasjoner, frisør, blomster, apotek, dagligvareforretninger, bilforretninger ect. Kort avstand til Hovsmarka med fine tur- og treningsmuligheter sommer som vinter. Offentlig kommunikasjon med bybuss like utenfor blokken, og det er god bussforbindelse til bl.a. Hønefoss sentrum hvor det går direkte buss til Sandvika/Oslo. I rushtida går bussene hvert 20. min.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Ullerål skole 1.4 km

1-7 kl. Hønefoss skole 2 km

8-10 kl. Hov ungdomsskole 1.4 km

Vgs. Ringerike videregående skole 2.7 km

Vgs. Hønefoss videregående skole 3.8 km

Bhg. Ullerål barnehage (1-6 år) 0.9 km

Bhg. Espira Hovsmarka barnehage (0-6 år) 1.2 km

Bhg. Hov barnehage (0-6 år) 2.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Hønefoss sentrum følge RV35 gjennom Hønengaten. Ta av til venstre rett etter jernbaneundergangen, inn Krokenveien ved Kiwi og Brun og Blid. Hold til venstre inn på Fossekallveien og deretter til venstre inn på Sagaveien. Ta av første avkjøring til høyre inn inn på Haldenveien. Leilighetskomplekset ligger på venstre hånd rett etter de fem hvite blokkene og er merket med nr. 16. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 790 000,-

Fellesgjeld

Kr 115 514,-

Totalpris

Kr 1 905 514,-

Felleskostnader

Kr 4 358,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1972

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

56m2

Bruksareal

56m2

Tomt

27479m2

KR-kode

111820

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Haldenveien 16, 3515 Hønefoss

Gnr. 87, bnr. 326 i Ringerike kommune.

Leil.nr. H0302, andelsnr. 101,

Vestli Borettslag, org.nr. 954 408 159

Tomten

Eiet tomt på 27.479 m² som tilhører borettslaget. Store grønntområder som er delvis opparbeidet med plener, beplantning, parkeringsplasser og garasjeanlegg.

Parkering

En fast garasjeplass tilhørende hver leilighet. Garasjen er oppført i 2009 med malte leddporter og automatisk portåpner. Ellers gjesteparkering på borettslagets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Privat vei/parkering inne på området.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 63 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 56 kvm

Primærrom 3. etg.:

Entré, bad/wc/vaskerom, stue m/terrassedør, kjøkken i åpen løsning og soverom.

Adkomst fra stue er det balkong mot sør på ca. 7m², balkong er ikke med i arealberegning.

I kjeller tilhører det leiligheten 2 stk. lagringsboder. I tillegg er det fellesvaskeri i kjeller. Boder og fellesvaskeri er ikke med i arealberegninger.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.04.2018 utført av Bjørn Erik Bilben.

Bebyggelse

Blokkbebyggelse i betong med tegl- og plateforblending. Borettslaget har skiftet ytterdører, montert dørcallinganlegg og malt oppgangene. Det er og bygget nyere garasjerekke med en garasje til hver leiligheten som ble ferdigstilt i 2007. Det er montert strømmåler til hver enkelt garasje hvor den enkelte må betale for forbruk.

Selger har fått utarbeidet en takstrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stor og innbydende 2-roms hjørneleilighet med 7 kvm balkong. God og praktisk planløsning. Leiligheten fremstår meget godt vedlikehold med lyse farger og i god stand. Det er meste er pusset opp/nytt i 2018 og det er minimalt med slitasje. Kjøkken fra 2006 og nytt fresht bad fra 2018.

ENTRÉ/HALL:

Hyggelig og lys entré/hall tilknyttet porttelefon. Stor skyvedørsgarderobe med speil dører. Automatsikringer i fellesgang utenfor leiligheten. Det er callinganlegg til ytterdør i 1. etasje med portåpner i leiligheten.

STUE:

Romslig stue med plass til både sofahjørne og spisestue. Store vidusflater som gir god romfølelse og gode lysforhold. Utgang til sørvendt balkong.

KJØKKEN:

Separat kjøkken med innredning fra 2006, men det er pusset opp benkeplate 2018. Utførelse i lyse og profilerte fronter. Masse skapplass i både over- og underskap. Fliser over benk og plate av heltre. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn og keramisk platetopp, kombiskap og oppvaskmaskin som medfølger.

BAD:

Nytt flislagt bad fra 2018. Badet er av lyse store fliser på vegg og mørkere fliser på gulv med varmekabler. Badet er innredet med servantskap med slette fronter, heldekkende servant, kran, klosett, dusjhjørne med glassdører og sluk i gulv samt opplegg for vaskemaskin.

SOVEROM:

Romslig soverom med plass til stor seng. Garderobeskap med slette fronter.

BALKONG:

Fra stuen er det utgang til sørvendt balkong med veldig gode solforhold. På balkong har eier lagt nytt impregnert gulv. Her kan du nyte sommer som vinter. God plass for sittegrupper og grill.

GULV:

Fliser på bad. Støpt gulv med impregnert tre på balkong. Det er laminat på øvrige rom.

VEGGER:

Lyse fliser på bad. Malte slette flater. Vegger er hovedsakelig pusset betong. Dagens eier har endret deler av veggmellom stue og kjøkken til barløsning.

HIMLING:

Himlinger er malte slette flater. Himlinger er hovedsakelig pusset betongdekke.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme fra sentralfyranlegg i kjeller. Det er radiatorer på stue, kjøkken og soverom.

Det er varmekabler i gulv i bad/wc/vaskerom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.10.1972, ferdigattest på garasjerekker datert 05.11.2007 og ferdigattest på trappeheis datert 21.11.2013. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelse.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dagboknr. 5107, tinglyst 26.11.1970, type heftelse: BESTEMMELSE OM GJERDE: Bestemmelse om vann og kloakkledning.

Dagboknr. 1125, tinglyst 23.09.1972, type heftelse: BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN: Bestemmelse om vann og kloakkledning.

Dagboknr. 1016963, tinglyst 06.12.2011, type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE: Vardar Varme As har rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av fjernvarmerør. Med flere bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vestli Borettslag.

Borettslaget består av 5 stk. 4-etasjes blokker med kjeller, til sammen 80 leiligheter av 2- og 3-roms.

Forretningsfører er Ringbo BBL,

tlf. 32113600

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt. Styret kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget RINGBO BBL har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Det er ikke bindende å melde forkjøpsrett, når boligen er solgt vil de forkjøpsberettigede bli forespurt om de ønsker å tre inn i høyeste bud, på ellers like vilkår, etter ansiennitet.

Fristen for å melde forkjøp er 03.05.2018 kl. 1400.

Megler har fått informasjon om at borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordningen AS sikringsfond. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det er uklart om ordningen oppfyller kravene til sikringsfond iht. borettslagsloven.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "605 65-01 Haldenjordet" datert 06.07.1970 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.358,- pr. mnd. og inkluderer: fellesutgifter, renter- og avdrag på fellesgjeld, fyring og varmt vann, alle kommunale avgifter, kabel-tv (ALTIBOX), bygn. forsikring, utvendig vedlikehold, forretningsførsel og kontingent til RINGBO, driftsavtale som bl.a. vaktmester, trappevask, snøbrøyting og plenklipping.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble holdt uendret i 2016.

Felleskostnadene fordeles slik:

Kabel-TV-avgift kr 269,-

Fellesutgifter kr 4.089,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,-pr. år. / 3.800 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet HRB (Altibox) som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,- (Ringbo BBL)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Dersom det skal være to eller flere eiere av boligen, må alle være medlemmer i Ringbo. Årskontingenten blir dekket inn av felleskostnaden i januar.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1.912.523,-. Av dette beløpet utgjør kr 115.514,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ringerike
Grunnkrets Ullerål III
Kirkesogn Ullerål

Steder i nærheten

Nordre park 1.9 km
Riddergården museum 2.1 km
Hønefoss bru 2.1 km
Ringerike bibliotek 2.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 65.3 km
Jernbanestasjon Hønefoss 3.3 km
Bussholdeplass Haldenveien 45 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ringerikshallen 0.9 km
Idrettsanlegg Hov (u.skole) akt.anlegg 1.5 km
Treningssenter Sporty24 2.2 km
Treningssenter Stadion Treningssenter 3.7 km

Steder av interesse

Skoler

Ullerål skole (1-7 kl.) 1.4 km
Hønefoss skole (1-7 kl.) 2 km
Hov ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Ringerike videregående skole 2.7 km
Hønefoss videregående skole 3.8 km

Barnehager

Ullerål barnehage (1-6 år) 0.9 km
Espira Hovsmarka barnehage (0-6 år) 1.2 km
Hov barnehage (0-6 år) 2.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ringerike Stormarked 2.2 km
Kjøpesenter Kuben Hønefoss 2.8 km
Postkontor Coop Mega Hønefoss 1.7 km
Postkontor Meny Kuben 3.1 km
Apotek Vitusapotek Hønefoss 1.5 km
Apotek Apotek 1 Hønefoss 2.2 km
Vinmonopol Hønefoss Vinmonopol 2.3 km
Dagligvare Kiwi Hønengata 1.4 km
Dagligvare Coop Mega Hønefoss 1.7 km
Kiosk/video Mix Rabba Senter 0.8 km
Kiosk/video Mix Hønefoss Videofilm Center 1.5 km
Bensin Circle K Ullerål 1.7 km
Bensin Shell Sletta 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,4 %
Andel kvinner 53,6 %
Gj.snittalder menn 43,8 år
Gj.snittalder kvinner 49,3 år
Husholdninger med barn 15,8 %
Husholdninger uten barn 84,2 %
Gj.snitt byggeår 1963
Gj.snitt tomtestørrelse 1400
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ringerike 30034 14096
Grunnkrets: Ullerål III 816 463

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Minimumsprovisjon: kr. 30.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dilan Jamal
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?