Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 210 000,- for kr 2 210 000,-

Solnedgang fra balkongen

Nordvestvendt balkong på 8 kvm

Balkong på 8 kvm

Utsikt fra balkongen

Gjennomgående stue

Stuen med delvis åpen løsning mot kjøkkenet

Kjøkken med utgang til balkong på 8 kvm

Kjøkken med utgang til balkong på 8 kvm

Stuen

Stuen

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Bad

Soverom

Innredet bod med vindu

Entre / Hall

Gang

Fellesarealer i borettslaget

Utsikt fra balkong

Utsikt fra stuen

Sommerbilde

Fra skogen bak bygget

Fasade

Fasade

Planskisse

Hallagerbakken

Hallagerbakken 50

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 200 000,-

Hallagerbakken: Romslig leilighet på 74 kvm BRA med balkong på 8 kvm. Oppussingsobjekt.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 228,-
Fellesgjeld:
Kr 173 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til hyggelige Hallagerbakken! Et populært og barnevennlig borettslag på Holmlia i bydel Søndre Nordstrand. Her får du beste fra to verdener - sentralt med kort reisevei til Oslo sentrum og umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder i marka og langs fjorden.

Godt kollektivtilbud med gangavstand til Holmlia stasjon. Lokaltoget til Oslo sentrum bruker 12 min til Oslo S og direktetoget i rushtiden kun 10 min. Hyppige avganger mot Oslo og Ski. Bussholdeplass i Hallagerbakken, her har 79-bussen hyppige avganger. Ekspressbussen 80E går fra Sloreåsen til Oslo sentrum.

Dagligvarehandelen kan tas flere steder i området. Joker Hallagerbakken ligger i få minutters gangavstand fra boligen. Kort vei til Holmlia senter hvor du finner et utvalg forretninger og servicetilbud, blant annet Kiwi og Meny, Vinmonopol, apotek, treningssenter, legesenter, bibliotek m.m. Holmlia senter skal på sikt pusses opp. Det er kort kjøreavstand til kjøpesenter og flere servicetilbud på Lambertseter, Mortensrud og Kolbotn.

Nærområdet har et godt utvalg av fritidstilbud samt kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder sommer som vinter. Kort vei til Holmlia idrettspark med svømmehall og idrettshall som tilbyr blant annet basketball, håndball og innebandy. Slalåmbakke på Sloreåsen som driftes av Ljan Alpinklubb og Hallager/Ljan idrettspark med kunstgressbaner og friområde for hund, Hallagerjordet. Det er fine turområder og badestrender vestover mot fjorden, som populære Hvervenbukta, med kaféen "Anne på landet", Fiskevollen, Ingierstrand og Nordstrand bad. Det er også fine turområdet i Østmarka sommer som vinter (lysløyper).

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i boligens nærområde, blant annet Hallagerstua barnehage og Hallagerbakken barnehage.

Barn som bor i Hallagerbakken borettslag har prioritet når plasser fordeles i Hallagerstua barnehage.

Nærmeste barneskole er Hallagerbakken skole, som ligger i 2 minutters gangavstand fra boligen. Holmlia skole er nærmeste ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta av til Hallagerbakken fra Holmliaveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 173 000,-

Totalpris

Kr 2 373 000,-

Felleskostnader

Kr 4 228,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1981

Soverom

1

Primærrom

66m2

Bruksareal

74m2

Tomt

47722m2

KR-kode

441848

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hallagerbakken 50, 1256 Oslo

Gnr. 185, bnr. 43 i Oslo kommune.

Leil.nr.2018 , andelsnr. 167,

Hallagerbakken Borettslag, org.nr. 948 758 946

Tomten

Eiet tomt på 47.722 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte gangstier, plenarealer, prydbusker og beplantning. Hyggelige uteområder med sittegrupper og lekeplasser. Asfaltert adkomst til bebyggelse. Skogarealer grenser til boligen.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser med mulighet for motorvarmer til utleie oppe på garasjetaket. Godt med gjesteparkering.

Borettslaget har etablert 6 ladepunkter for el-/hybridbil på garasjetaket. Beboer må kontakte styret for å inngå ladeavtale.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Primærrom:

2 etasje: Entre/gang, bad, kjøkken, stue, soverom, wc: 66 kvm. Fra kjøkken er det utgang til balkong på ca 8 kvm.

Sekundærrom:

Bod med vindu: 8 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.03.2018 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger er forblendet med slemmet teglstein. Vinduer og balkogdør med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Støpte dekker som etasjeskillere. Pulttak i trekonstruksjon tekket med papp.

Vinduer og balkongdør med isolerglass som ble montert i 2014 i regi av borettslaget. Borettslaget utførte radonmålinger i perioden 2012 til 2014, som viste at 44 leiligheter på bakkeplan (ikke 2.etasje) hadde for høye radonverdier. Det ble satt i gang og gjennomført tiltak i perioden 2014 til 2016, og nye målinger viste at samtlige leiligheter nå var under grenseverdiene satt av Statens strålevern.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmann påpeker følgende moderniseringsbehov i rapporten: Omramming rundt badekaret/flissatt badekarsfront er fjernet samt store deler av vegg mot separat toalett. Opprinnelig bad fra byggeåret hvor badegulvet på et tidspunkt har blitt flislagt. Badet bør moderniseres før videre bruk og det bør etableres avtrekksmuligheter. Avtrekksvifte på kjøkkenet fungerer ikke - denne er ment også å trekke ut luft fra badet, frakoblet denne kanal. Kjøkkeninnredningen er delvis fjernet/revet. Laminat i stue mot kjøkken er ikke avsluttet ved veggen og har ingen avslutning. Gulv og vegger har observerbare skader. Det er vanskelig med dagens situasjon, uten kjøkkenvifte som fungerer og oppnå god luftkvalitet. Fuktskjolder på nedre del av veggen ved hjørnet i stuen mot sydøst.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig 2 -roms leilighet beliggende i blokkens 2. etasje. Gjennomgående med vinduer vendt mot nordvest og sydøst. Leiligheten fremstår som et oppussingsobjekt.

Entré:

Godt med plass til oppheng av yttertøy. Fra entren er det adkomst til innredet bod på 8 kvm med vindu som nåværende eier tidligere har brukt som gjesterom.

Stue:

Gjennomgående stue i åpen løsning til kjøkkenet. Godt med plass til sofasalong og tilhørende møblement, samt spisestue. Utgang til nordvestvendt balkong på 8 kvm med noe utsikt mot fjorden fra kjøkkenet.

Kjøkken:

Eldre kjøkkeninnredning. Heldekkende kjøkkenbeslag med vask. Avtrekksvifte i stålhette som ikke fungerer. Praktisk avdeling mellom kjøkken og stue. Ingen hvitevarer medfølger salget.

Soverom:

Vender ut mot usjenert og rolig friområde. Romslig rom med plass til garderobeplass.

Bad:

Eldre bad med servant og badekar. Ubrukt vaskemaskin medfølger salget. Badet har behov for modernisering. Praktisk separat wc-rom.

For ytterligere standard se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming

Radiatorer og felles varmt forbruksvann fra fjernvarmeanlegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.11.1983. Det foreligger ferdigattetst på balkonger. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr. 43050, tinglyst 16.07.1986, type heftelse: Rettigheter ifølge skjøte. Kommunen har blant annet rett til å legge og ha liggende ledninger i eller over ubebygde deler av tomten, samt rett til adkomst for anlegg og vedlikehold. Kommunen har også rett til å sette opp nettstasjon. Borettslaget er pliktig til å avstå nødvendig, ubebygget grunn til veiutvidelser etc.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Hallagerbakken Borettslag.

Borettslaget består av 219 andelsleiligheter fordelt på 93 blokkleiligheter og 126 rekkehus.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Borettslaget har egen hjemmeside: www.hallagerbakken.no

Borettslaget har felles bygningsforsikring gjennom IF skadeforsikring - polisenr. 1384486

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt på vilkår gitt i borettslagets husordensregler.

Det foreligger en vedlikeholdsplan som kontinuerlig oppdateres etter behov. Denne ligger tilgjengelig på borettslagets hjemmeside.

De senere år er blant annet følgende utført:

2015:

- Utskifting av vinduer og balkongdører i alle leilighetene i blokkene.

- Oppgradering av elanlegget, herunder nye lys i parkeringshuset.

2014:

- Håndtering av radon i ca. 40 leiligheter.

- Etablert fartshumper o.a. trafikksikringstiltak.

- Montert taksikring i blokkene og på rekkehusene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringskart datert 05.03.2018 og reguleringsplan S-2341 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 11.08.1978.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Deler av eiendommen inngår i dødsbo under offentlig skifte hvor boet er selger.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst pantedokument med sperre eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.228,- pr. mnd. og inkluderer: Nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, Kabel-TV/internett fra GET, felles bygningsforsikring, fyring/varmtvann (a-konto), forretningsførsel og drift og vedlikehold av borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 3.426,-

Fyring/varmtvann kr 603,-

Kollektiv bredbånd kr 199,-

Borettslaget har individuell måling av fyring og varmtvann. Tillegg for fyring og varmtvann innbetales gjennom husleia á-konto. Avregning foretas årlig.

Akontobeløpet for varme og varmtvann kan justeres og bli økt dersom andelseier har høyt forbruk med store etterkrav.

Borettslagets har et lån som er avdragsfritt. Frem til 01.06.2020 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med kr 78,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har ikke oversikt over strømforbruk pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv/internett og basispakke er inkludert i felleskostnadene.. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,-pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.381.115,-. Av dette beløpet utgjør kr 173.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Skovbakken
Kirkesogn Holmlia

Steder i nærheten

Holmlia kirke 0.6 km
Holmlia bad 0.9 km
Herregårdskrysset 0.9 km
Hvervenbukta 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.3 km
Sentralstasjon Oslo S 11 km
Jernbanestasjon Holmlia stasjon 1.1 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 4 km
Trikkeholdeplass Ljabru 2.5 km
Bussholdeplass Hallagerbakken 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lusetjerndalen idrettsanlegg 0.8 km
Idrettsanlegg Hallagerbanen 1 km
Treningssenter Lia Trening 1 km
Treningssenter Actic - Holmlia Bad 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 0.4 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 0.8 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 2.6 km
Bjørnholt videregående skole 4.3 km
Holtet videregående skole 6.3 km

Barnehager

Hallagerstua barnehage (1-6 år) 0.1 km
Hallagerbakken barnehage (3-5 år) 0.2 km
Sloreåsen barnehage (1-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 1.1 km
Kjøpesenter Sæter senter 3.4 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 1.3 km
Postkontor Spar Holmlia 1.7 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 1 km
Apotek Vitusapotek Holmlia 1.1 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4 km
Dagligvare Joker Holmlia 0.4 km
Dagligvare Kiwi Holmlia Sentervei 1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.1 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 2.6 km
Bensin Esso Holmlia 1.3 km
Bensin Smart Prinsdal 2.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 33,8 %
Gj.snittalder kvinner 37,5 %
Husholdninger med barn 39,2 %
Husholdninger uten barn 60,8 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 4864
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Skovbakken 1368 559

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?