Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 140 000,- for kr 4 140 000,-

Velkommen til Hammerstads gate 26. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Stuen er utstyrt med en velfungerende peisovn fra Jøtul som kommer godt med på lune vinterkvelder.

Stue

Takhøyde på ca.2,60m

Leiligheten er nylig oppgradert med nytt 1-stavs eikeparkett på gulv.

Romslig separat kjøkken med god plass for lite spisebord.

Kjøkkenet er videre utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, mikro og frittstående oppvaskmaskin.

Kjøkken

Delikat flislagt baderom fra 2008. Varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med innfellbare dusjvegger i glass som sikrer god plassutnyttelse.

Bad

Arbeidet på badet er utført av Bademiljø.

Fra stuen har du inngang til et lunt og romslig soverom. Soverommet har originale plassbygde skap som sikrer godt med lagring.

Soverom

Med god størrelse på soverommet er det i tillegg god plass for å etablere et kontorhjørne.

Hyggelig utsyn fra soverommet i rolig og tilbaketrukket nabolag.

Innbydende entre med mulighet for enkel garderobeløsning. Plassbygget garderobeskap for oppbevaring.

Sikringsskap plassert i oppgang utenfor leilighetsdør med hovedsikring på 40AMP.

Fra oppgangen er det adkomst til brannbalkong hvor man kan nyte solen fra ettermiddag til kveld.

Leiligheten ligger i en flott klassisk bygård fra 1916 i rolig og ettertraktet område.

Et meget barnevennelig område hvor barna kan løpe fritt i trygge omgivelser.

Bakgård

Plantegning

Majorstuen - Pen 2-roms med ettertraktet beliggenhet- Brannbalkong-Peisovn- Flott bakgård -Tv og internett inkl.

Hammerstads gate 26

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Majorstuen - Pen 2-roms med ettertraktet beliggenhet- Brannbalkong-Peisovn- Flott bakgård -Tv og internett inkl.: Majorstuen - Pen 2-roms med ettertraktet beliggenhet- Brannbalkong-Peisovn- Flott bakgård -Tv og internett inkl.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 833,-
Fellesgjeld:
Kr 145 558,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bo rolig og tilbaketrukket med gangavstand til "alt". Meget sentral beliggenhet i et etablert og hyggelig boligområde på Majorstuen/Marienlyst. Gangavstand til alt Oslo vest har å by på og kort vei til alle typer forretninger og servicetilbud. Handlegaten Bogstadveien med koselige kaféer og restauranter samt matbutikker med stort utvalg like i nærheten. Nærbutikk (Coop) i umiddelbar nærhet. Gangavstand til barnehager, skole, høyskoler og Universitetet samt til sentrum og byens fasiliteter.

3-4 minutters gange til meget god offentlig kommunikasjon fra Majorstuen Stasjon.

Her finner du buss, T-bane og trikkelinjer i nesten alle retninger.

Umiddelbar nærhet til grøntarealene på Marienlyst. Kort vei til Stensparken og Frognerparken. Frognerparken er et flott sted for hele Oslos befolkning sommer som vinter med store grøntområder, flotte skulpturer og trivelige turstier. I tillegg finner man idrettsanlegg, Frogner stadion, treningssenter, Vestkanttorget, Frognerbadet, og Colosseum kino for å nevne noe. Umiddelbar nærhet til Friggfeltet og Frigg Fotball Klubb. Kort vei også til Bygdøy med badeplasser og flotte turområder.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolags profil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra indre gårdsrom. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 145 558,-

Totalpris

Kr 4 045 558,-

Felleskostnader

Kr 2 833,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

3

Byggeår

1916

Soverom

1

Primærrom

53m2

Bruksareal

53m2

Tomt

5603m2

KR-kode

401870

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hammerstads gate 26, 0363 Oslo.

Gnr. 46, bnr. 16 i Oslo kommune.

Aksjenummer. 11 i Trudvang AS, org.nr. 821 582 342.

Tomten

Eiet tomt på 5.603 kvm som tilhører aksjelaget. Parkmessig opparbeidet indre gårdsrom med plen, beplantning, sittegrupper og lekestativ. På sommerstid er det sol i bakgården hele dagen. Det er også forhager mot gatene rundt hele kvartalet.

Parkering

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Nærmeste el-bil ladestasjon er i Gydas vei 4, 0363 Oslo.

Nærmeste by-sykkel stativ er i Slemdalsveien ved Majorstuen T-bane.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom 53 kvm, 3.etg: Bad, kjøkken, stue, entré og soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 8 kvm, en bod på loft på ca.7 kvm, samt en trappe bod på ca.1. kvm på samme plan som leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.03.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Delikat og romslig 2-roms leilighet med gjennomgående og god planløsning, en perfekt leilighet for par og førstegangskjøperen som vil bo sentralt men likevel tilbaketrukket. Leiligheten befinner seg i 3.etg, og ligger tilbaketrukket til da stuen og soverom vender mot rolig gate på ene siden, og med flott utsyn over indre gårdsrom fra kjøkkenet, godt skjermet for støy og sjenanse. Boligen holder god standard men har fortsatt et klassisk preg med store vinduer og god takhøyde.

Entré:

Innbydende entre med mulighet for enkel garderobeløsning. Plassbygget garderobeskap for oppbevaring. Sikringsskap plassert i oppgang utenfor leilighetsdør med hovedsikring på 40AMP.

Stue: Lys og innbydende stue som preges av god takhøyde og store vindusflater som slipper inn godt med lys i leiligheten. Smart planløsning med plass til både sofa og spisebord. Med beliggenhet i 3.etg får man et fint lysinnslipp som gir en god romfølelse. Stuen er i tillegg utstyrt med en velfungerende peisovn fra Jøtul som kommer godt med på lune vinterkvelder. Pipeløpet ble rehabilitert i regi av aksjelaget i 2014. 2-lags isolerglass vinduer fra 2009. 1-stavs hvitpigpmentert eikeparkett på gulv som går igjen i alle rom. Takhøyde på ca.2,60m

Kjøkken: Separat kjøkken med hyggelig utsyn over bakgård. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Fliser og belysning over laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Avtrekksvifte over koketopp med kullfilter.

Kjøkkenet er videre utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, mikro og frittstående oppvaskmaskin.

Soverom: Fra stuen har du inngang til et lunt og romslig soverom. Soverommet har originale plassbygde skap som sikrer godt med lagring. Med god størrelse på soverommet er det i tillegg god plass for å etablere et kontorhjørne.

Bad: Delikat flislagt baderom fra 2008. Varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med innfellbare dusjvegger i glass som sikrer god plassutnyttelse.

Frittstående toalett tilknyttet pumpesystem. Varmtvannsbereder på ca. 110 liter, antatt fra 2008 er plassert over himlingen på badet. Takstmann påpeker i sin rapport at banemembran er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring, og at arbeidet er fagmessig utført.

Brannbalkong: Fra oppgangen er det enkel adkomst til brannbalkong hvor man kan nyte solen på ettermiddagen og et koselig utsyn mot flott felles bakgård.

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisk fyring og vedpeis. Varmekabler på baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert juli 1925. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om vei og kloakkledeninger.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Trudvang AS aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 95 aksjeleiligheter og 2 næringslokaler.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22 12 23 40.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatte påkostninger de senere år:

2009: Isolering av alle yttervegger, nye vinduer og brannsikre dører til kjellere og loft samt sikring av rømningsbalkongene.

2010: Felles brannvarslingsanlegg i alle oppganger.

2014: Rehabilitering av alle pipeløp som er i bruk gjennom innsetting av stålrør innvendig.

og reparasjon av feie- og askeluker på kjeller og loft.

2014: Innkjøp av barnevognskur med plass til fire som leies ut.

2015- 2016: Byttet fra Get til Canal Digital.

2016: Reparasjon av tak i 4. etasje mot Gardeveien.

2017: Nye utemøbler innkjøpt. Brannslukningsapparater er satt opp i alle oppganger på loft og i kjellere.

Det er innkjøpt utstyr til selskapets brøytemaskin (nye hjul med pigger og ny kalesje).

Planlagte påkostninger:

Iht. styret er de i gang med prosjekt for utskiftning av soilrør. Iht. styreleder vil mest sannsynlig prosjektet innebære rørfornying med strømpeløsning på eksisterende rør. Prosjektet antas å ha en kostnadsramme på inntill 10.000.000,-, noe som vil tilsvare en økning av fellesgjeld på ca. 100.000,- pr leilighet. Prosjektet er på et tidlig stadie og borettslaget er i prosess med å innhente tilbud fra flere selskaper, tidsrammen er p.t ikke fastsatt.

Dette vil finansieres ved lånopptak samt en økning i felleskostnadene. Det er p.t uvisst hvor mye økningen i felleskostnadene vil bli.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Mulighet for snar overtagelse.

Diverse

Leiligheten er vasket og rengjort før visning, og vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.833,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og grunnpakke internett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, byggforsikrning m.m.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Husleien fordeles slik:

Renter og avdrag: kr 1.085,-

Dugnadsbidrag: kr 25,-

Felleskostnader: kr 1.723,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 1510,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.500,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.050.568,-

Av dette beløpet utgjør kr 145.558,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 11
Kirkesogn Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker

Steder i nærheten

Politihøgskolen 0.3 km
Valkyrie plass 0.5 km
Chateau Neuf 0.5 km
Colosseum 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 2.3 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Majorstuen Kirkeveien 0.3 km
Bussholdeplass Majorstuen Valkyriegata 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Marienlyst Idrettsanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.9 km
Treningssenter White Cloud Studio 0.4 km
Treningssenter Synergy 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.5 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 0.7 km
Akademiet videregående skole Oslo 1.4 km
Kristelig gymnasium 1.4 km

Barnehager

Solbærtorvet barnehage 0.2 km
Gydas vei barnehage (1-6 år) 0.3 km
Suhmsgate barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.8 km
Kjøpesenter Vinderen Sentrum 1.9 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.3 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.8 km
Apotek Vitusapotek Majorstuen 0.4 km
Apotek Apotek 1 Sfinxen 0.4 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Coop Extra Majorstuen 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Kirkeveien 0.2 km
Kiosk/video Monaco Spill og Kiosk 0.2 km
Kiosk/video Deli De Luca Majorstuahuset 0.3 km
Bensin Shell Marienlyst 0.3 km
Bensin st1 Pilestredet 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 40,8 år
Gj.snittalder kvinner 44,2 år
Husholdninger med barn 17,2 %
Husholdninger uten barn 82,8 %
Gj.snitt byggeår 1992
Gj.snitt tomtestørrelse 456
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 11 1282 839

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?