Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 950 000,- for kr 2 950 000,-

Velkommen inn.

Fasade

Fra gang har du tilgang til to soverom, kjøkken, bad og stue.

Stor og romslig stue med flere møbleringsmuligheter

Stue

Stue

Spisebord i del av stue

Detalj

Stue

Fra stue har du tilgang til hovedsoverom, samt utgang til solrik balkong.

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3. Alternativt kan soverom 2 og 3 slås sammen til et stort soverom.

Kjokken med god skap- og benkeplass

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Stor og romslig balkong med gode solforhold.

Balkong

Flotte uteområder tilknyttet borettslaget

Fasade

Fasade

Fasade (1)

Floorplan letterhead - Haneborg alle 10 - 1472 Fjellhamar - Plantegning - 3D Floor Plan

Floorplan letterhead - Haneborg alle 10 - 1472 Fjellhamar - Plantegning - 2D Floor Plan

Fjellhamar

Haneborg alle 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Fjellhamar: Gjennomgående endeleilighet med 3 soverom i 3. etasje med god planløsning og solrik balkong.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 428,-
Fellesgjeld:
Kr 155 567,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leilighten ligger i et svært attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen ligger nært til Østmarka med badevann, lysløyper og flott turterreng sommer som vinter.

Området har kort vei til lekeplass, flere ballplasser, ishall på Solheim, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Det er også nærhet til tursti langs Langvannet, flotte bademuligheter ved Vesletjernet med nyetablert turløype rundt vannet, samt flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann.

Fjellhamar Torg er under oppføring, noe som vil løfte inntrykket til hele området. Her blir det ny bebyggelse med boliger og butikker som vil påvirke nærområdet positivt. Lørenskog kommune har flere gode aktivitetstilbud med bl.a. flere aktivitets-/kultur/fritidsklubber, mange idrettslag, skolemusikkorps, kor, dans-/drama-/teatergrupper, speidergrupper, med mer.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. Her er også Aktivitetshuset Volt, som tilbyr både leksehjelp, kafé og diverse fritidstilbud.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Fra Godset er det ca. 10 min å gå inn til Mønevann. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Offentlig kommunikasjon er godt utbygd på Fjellhamar med Fjellhamar stasjon ca 2 minutters gange fra leiligheten og busstopp v/ Rimi.

Avstander i bil

5 min til Strømmen

12 min til Lillestrøm

15 min til Oslo

25 min til Gardermoen

Barnehager og skoler

1-7 kl. Fjellhamar skole 0.4 km

1-7 kl. Luhr skole 2.3 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 1 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 1.4 km

Vgs. Strømmen videregående skole 3.2 km

Bhg. 3 troll barnehage (1-6 år) 0.1 km

Bhg. Småknøttene (0-3 år) 0.3 km

Bhg. Fjellhamar barnehage (1,5-5 år) 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 155 567,-

Totalpris

Kr 3 145 567,-

Felleskostnader

Kr 4 428,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1957

Soverom

3

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

6142m2

KR-kode

61.1864

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Haneborg alle 10, 1472 Fjellhamar

Gnr. 107, Bnr. 431 i Lørenskog kommune.

Andelsnr. 27, Borettslaget Haneborg III, org.nr. 950 107 006

Tomten

Eiet tomt på 6.142,1 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet med asfalterte adkomst og parkeringsarealer. Fellesområde i atriumet med plen, trær og beplanting. Det er egen lekeplass med sittebenker.

Parkering

Det er mulig å leie fast parkeringsplass med motorvarmer. Disse tildeles av styret etter ventelisteprinsippet. Per dags dato er det kort ventetid for tildeling av fast p-plass. Borettslaget har også unummererte parkeringsplasser som benyttes av gjester og beboere etter "førstemann til mølla" prinsippet. Borettslaget disponerer også noen garasjeplasser for utleie, hvorav 2 av disse er avsatt til beboere med EL-bil. Garasjeplassene og el-bilplassene tildeles også etter egne ventelister. Det henvises til husordensregler for regler om leie av parkeringsplass/garasjeplass.

Leie av parkeringplass med motorvarmer koster p.t 500,- pr. halvår. Det vurderes å endre parkeringsleie av fast parkeringsplass til månedsbasert leie på 100-150,- pr. mnd. Leie av garasjeplass koster 250,- pr. mnd. Leie av garasjeplass med EL-biluttak koster 550,- pr. mnd + strømforbruk.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod og 1 loftsbod. Kjellerbod på ca. 3,3 kvm og loftsbod med ca. 21 kvm i gulvareal (skråhimling som går mot 0).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport beskrevet oppført på følgende måte:

Lavblokk i mur/betong utvendig pusset. Saltak tekket med takstein. Trevinduer med isolerglass. Antatt fundamentert til fast grunn.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Ventilator er ført ut i vegg. Krav er ventilator med kullfilter som ikke er ført ut eller til ventiler. Det kan komme krav fra borettslaget om bytte til ventilator med kullfilter. Med enkle fuktsøk ble det indikert forhøyede fuktverdier på gulv, nedre del v/ vegg i dusj. Dette er normalt og trenger ikke være skadelig fukt når det er tettesjikt som holder tett, samt det indikerte sjiktet ligger mellom flis og tettesjikt. Overflater vurderes til tg 1-2 grunnet alder. Tidligere eier opplyste at badet var fra 2006. Det er 3 stk fliser med mindre sprekker i dusj tg 3, det ble ikke registrert bom i fliser. Det er registrert membran i hovedsluk. Det er lokalt fall til sluk. Oppbygging og tilstand av underlag er for øvrig ukjent, tg vurdert til 2 grunnet alder. Det skal være lufting på bad. Det anbefales nødvening tiltak for dette. Ventilering forøvrig ikke nærmere kontrollert.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og tidsriktig hjørneleilighet i 3 etasje. Lys stue med vinduer fra to sider og utgang til en solfylt balkong. Flislagt bad med vegghengt toalett og mosaikk detaljer på veggen i dusjsone. Nyere hvitprofilert kjøkken med mye skap- og benkeplass. 2 barnesoverom og ett hovedsoverom.

Oppvarming

Sentralfyr med radiatorer. Varmekabler på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1957.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det er bevitnelse på innflytting fra 1957 og brev fra 1959.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Haneborg III. Borettslaget består av 52 andelsboliger fordelt på 2 bygninger. Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30. Dugnad må påregnes. Dyrehold må søkes godkjent av styret. Dugnad må på regnes.

Foretatte påkostninger:

Oppgradert VVS systemer i fellesarealer 2009

Byttet mynt automat i Idunsvei 2010

Byttet mynt automat i vaskeri i Haneborg All 2011

Byttet låser i alle utgangsdører 2011

Skiftet ødelagt takstein 2012

Fasadevask 2012

Malt oppgang, kjeller og vaskerom 2013

Påbegynt arbeid med nedgravd avfallsbrønn 2014/2015

Nye motorvarmere 2014/2015

Delvis asfaltering av uteområdet 2015

Bytte av soilrør/stigeledninger i Haneborg allé 6 (høyre side) 2015

Bytte av soilrør/stigeledninger i Haneborg allé 10 (en leilighet) 2015

Nye røykvarslere og pulverapparater til alle leiligheter 2015

Vedlikehold av fasade (maling av all fasade og reparasjon av skadet puss) 2016

Bytte av soilrør/stigeledninger i Haneborg allé 2 (en leilighet) 2016

Bytte av soilrør/stigeledninger i Haneborg allé 10 (en leilighet) 2016

Bytte av soilrør/stigeledninger i Iduns vei 1 (alle leiligheter høyre side) 2017

Gjennomført tilstandsvurdering av elektrisk anlegg i fellesrom 2017

Planlagte påkostninger:

Normalt vedlikehold. Det planlegges fornyelse av en støttemur på gavlside av Haneborg allè 2 og el-utbedringer av fellesområdene som innebærer bytte av belysning i fellesområdene (kjeller/loft/trapperom) og lukking av TG2-TG3 avvik. Det skal også gjennomføres ventilasjonsrens av ventilasjonskanalene. Dette planlegges gjennomført av oppsparte midler. Det er ingen planer om å øke felleskostnader på nåværende tidspunkt. Felleskostnadene justeres normalt etter det totale vedlikeholdsbehovet til borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskift

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 12-4-06/3-Del 1,2 +3. Fjellhamar sentrum - Del 1,2 +3 datert 27.11.1979, stadfestet 31.10.1983 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Kommuneplanbestemmelser vedtatt den 09.05.2007.

Det gjennomføres utbygging i området, som omfatter blant annet oppføring av blokker og etablering av butikker på bakkeplan. Fjellhamar Torg er under oppbygging og en eventuell kjøper må regne med støy som kan forekomme i forbindelse med utbyggingen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at megler bor i borettslaget og er styremedlem.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.428,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, betjening av fellesgjeld, oppvarming av leilighet gjennom radiatorer, grunnpakke kabel-tv, trappevask og vaktmestertjenester.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2017.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2 827,-

Renter IN 350,-

Avdrag IN 619,-

Fyring 632,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000-5.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Internett gjennom Canal Digital med ca. 450,- pr. mnd. (avhengig av hastighetsvalg)

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.153.962,-. Av dette beløpet utgjør kr 155.567,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Haneborglia-sør
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Fjellhamar kirke 0.1 km*
Fjellhamar Brug 0.6 km
Kloppakrysset 1.3 km
Tynes 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 37 km
Sentralstasjon Oslo S 17.3 km
Jernbanestasjon Fjellhamar 0.3 km
Bussholdeplass Solvangveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamar idrettsplass 0.4 km
Idrettsanlegg Fjellhamarhallen 1 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 2.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Strømmen 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Fjellhamar skole (1-7 kl.) 0.4 km
Luhr skole (1-7 kl.) 2.3 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 1 km
Lørenskog videregående skole 1.4 km
Strømmen videregående skole 3.2 km

Barnehager

3 troll barnehage (1-6 år) 0.1 km
Småknøttene (0-3 år) 0.3 km
Fjellhamar barnehage (1,5-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømmen Storsenter 2.5 km
Kjøpesenter Metro Senter 3.7 km
Postkontor Coop Prix Strømmen 2.7 km
Postkontor Coop Extra Løvenstad 3.2 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 0.4 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 2.5 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Kiwi Fjellhamar 0.4 km
Dagligvare Kiwi Nordbyhagen 1.4 km
Kiosk/video Stikk Innom 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.7 km
Bensin Circle K Fjellhamar 1.7 km
Bensin Shell Skårer 2.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,3 %
Andel kvinner 48,7 %
Gj.snittalder menn 37,3 år
Gj.snittalder kvinner 37,8 år
Husholdninger med barn 34,9 %
Husholdninger uten barn 65,1 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 1051
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Haneborglia-sør 1069 478

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 40.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Andreas Bygdås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?