Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 170 000,- for kr 3 170 000,-

Velkommen til Hans Barliens gate 1 B - Presentert av Tom Martinsen i Krogsveen

Lys og gjennomgående leilighet med god planløsning og gangavstand til "alt"!

Stue med åpen kjøkkenløsning - Vender ut om rolig blindvei

Gode lysforhold inn i stuen som har flere møbleringsmuligheter

Her er det plass til både spise- og sofaseksjon

Veldrevet borettslag med varmtvann, fyring og internett er inkl. i felleskostnadene

Pent kjøkken i åpen løsning mot stue - god benkplass til matlaging

Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskap/frys

God plass til spisestue i "kjøkkendelen"

Stort, lyst og svalt soverom som vender ut mot rolig bakgård

Plass til dobbeltseng og garderobeskap(medfølger)

Detalj soverom

Entré med romslig skyvedørsgarderobe

Pene detaljer i entréen

Pent flislagt bad med nye varmekabler og gulv fra 2015

Gode oppbevaringsmuligheter i servantinnredning og speilskap

Bad

Planskisse

Kjempekoselig bakgård prydbusker og sittegrupper

Bakgård

Fasade

Områdebilde

Gode kollektivtjenester like i nærheten av leiligheten

Birkelunden

Ringen Kino like ved

Livet på Løkka

Olaf Ryes Plass

Sofienbergparken

Rodeløkka

Torshovdalen

Gode turmuligheter oppover langs Akerselva

Grünerløkka - Lys og gj.gående 2-roms med sentral beliggenhet. Fyring, varmtv. og internett inkl. Lave omk.

Hans Barliens gate 1 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Grünerløkka - Lys og gj.gående 2-roms med sentral beliggenhet. Fyring, varmtv. og internett inkl. Lave omk.: Grünerløkka - Lys og gj.gående 2-roms med sentral beliggenhet. Fyring, varmtv. og internett inkl. Lave omk.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 820,-
Fellesgjeld:
Kr 99 020,-
AREAL (P-ROM / BRA)
44 / 44 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i en rolig og attraktiv gate uten gjennomgangstrafikk. Med sin sentrale beliggenhet er det kort vei til "alt". Her finner man en rekke restauranter, utesteder og flotte parker. Ringen Kino og Ringen Senter, med blant annet Meny, er en kort spasertur unna. Søndagsåpne butikker rett i nærheten. Sør-vest for Grünerløkka ligger nyutviklede og særdeles populære Vulkanområdet, med Mathallen og en rekke nye spise- og utelivssteder.

Nærmeste treningssentre er Fresh Fitness (Dælenenggata), SATS (Schous plass) og Elixia (Carl Berner og Ringnes Park), og det er kun noen minutters gange til tennisbane (Fagerheimen tennisklubb) og Dælenenga idrettsplass med fotballbane. For øvrig er Grünerløkka en svært levende og populær del av byen med et yrende byliv.

Idylliske Birkelunden og Olaf Ryes plass, samt flotte grøntområder som Sofienbergparken og Akerselva med turstier fra Bjørvika til Maridalen, er blant utvalget når det gjelder tur- og rekreasjonsmuligheter. Torshov er bare noen minutters gange i motsatt retning med store grøntarealer, spennende kulturliv og en mer rolig atmosfære.

Området tilbyr gode forbindelser til resten av Oslo gjennom offentlig kommunikasjon. 20 og 21 bussen stopper få minutter unna og bringer deg vestover til Bislett, Majorstua, Frogner og Aker Brygge, eller østover til Carl Berner og Hasle. 30 bussen tar deg raskt til Bygdøy og sentrum eller Nydalen og Torshov og buss 31 går hele døgnet og frakter deg trygt hjem etter en hyggelig kveld i byen. Trikk stopper på oversiden av Birkelunden Park og er et såkalt 5 minuttersstopp der både linje 11, 12 og 13 stopper hyppig. Carl Berner er i tillegg et knutepunkt for kollektivtrafikk med T-bane og flybussekspress til Gardermoen.

Leiligheten er perfekt for deg som vil bo sentralt med alt av fasiliteter "rett utenfor døren", og samtidig ha grønne rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet. Kort oppsumert et sentralt, attraktivt og hyggelig boligområde!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 99 020,-

Totalpris

Kr 2 999 020,-

Felleskostnader

Kr 2 820,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

3

Byggeår

1935

Soverom

1

Primærrom

44m2

Bruksareal

44m2

Tomt

2134m2

KR-kode

421835

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hans Barliens gate 1 B, 0568 Oslo

Gnr. 225, bnr. 175, i Oslo kommune.

Leil.nr. 19, aksjenummer. 404-413,

i Pihlløkken Byggeselskap AS, org.nr. 934 446 798

Tomten

Eiet tomt på 2.134 kvm som tilhører aksjelaget. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet tomt med flotte grøntarealer, prydbusker, sykkelstativer og sittegrupper.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm

Totalt bruksareal: 44 kvm

Totalt primærrom: 44 kvm

Primærrom:

3. etasje 44 kvm: Bad, entré, stue/ kjøkken og soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bodenes areal er målt opp av megler selv og er kun et estimat.

Standard

Leiligheten er gjennomgående, og holder en moderne og god standard med grangulv. Åpen kjøkkenløsning og flislagt bad. Det er et ryddig og fint aksjelag med god trivsel. Leiligheten har en meget praktisk og effektiv planløsning med særlig god størrelse på kjøkken og soverom.

Entré: Romslig inngangsparti med plass til kommode, klesoppheng og skotøy- Fra entréen er det adkomst til alle rom i leiligheten, og det er også en nyere skyvedørsgarderobe som er blitt montert. Særdeles gode oppbevaringsmuligheter. Taket i entré er nylig pusset, sparklet og malt.

Lys og tiltalende stue med åpen kjøkkenløsning: Stuen fremstår romslig, med plass til sofagruppe og spisestue, i tillegg til lesekrok. Store vindusflater som gir mye naturlig lys, med brede vinduskarmer. Vender ut mot en rolig blindvei.

Kjøkken: Moderne kjøkkeninnredning hvite fronter. Pene fliser over benkeplate i heltre eik, og lys under overskap. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Hvit kum med ett-greps blandebatteri. Det er godt med benkeplass til matlaging, i tillegg til mye lagringsplass i skapene. Den åpne løsningen bidrar til at kjøkkenet fremstår som romslig. God plass til spisestue i tilknytning til kjøkkenet.

Bad: Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Nye fliser og varmekabler i gulv 2015. Innredningen består av servantskap og speil over innredning. Downlights i tak.

Soverom: Romslig og koselig soverom, med god plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet er vendt ut mot rolig bakgård, stengt for gjennomgang med nye gjerder. Stort garderobeskap som medfølger handelen, samt et mindre innebygd skap for ekstra oppbevaring.

Kort oppsummert:

- Lys, gjennomgående og moderne leilighet med pen standard

- Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene

- Kabel-TV fra GET og internett(50 mbps) er også inkludert

- Porttelefon med døråpner

- Integrerte hvitevarer på kjøkken

- Utmerket kollektivtilbud i nærområdet

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med radiatorer, tilknyttet byggets anlegg med fjernvarme. Varmekabler på bad.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger et ekspedisjonsdokument fra byggeår, men dette er ikke attestert.

Det foreligger ferdigattest for våtromsrehabilitering, datert 07.07.2004.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet kommunnens rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger samt bestemmelser om vann og kloakkledninger mv.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eiendommen har i tillegg tinglyst rett til bruk av gårdsrom på Gnr. 225 Bnr. 74. Rettigheten er tinglyst på Gnr. 225 Bnr. 175, dagboknr 68552, tinglyst 17.11.2000.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AS Philløkken Byggeselskap.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 66 leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt uten styrets samtykke.

Foretatte påkostninger de senere år:

2018 - Skifting av avløp fra bygget og ut til hovedledningen

2016: Utskifting av calling-anlegg og montering av gjerde i bakgård

2011: Utskiftning av balkongdører

2010: Skifte fra oljefyr til fjernvarme

2006: Fasaderehabilitering: etterisolering av fasade mot gårdsrom, rengjøring av teglfasade, maling av vinduer/innganger etc.

2005: Ny oljefyr

2004: Oppgradering gårdsrom m/nye sykkelstativ og sittegrupper

2003-2004: Rehabilitering av bad inkl. utskifting av vann- og avløpsrør

2002: Ny drenering v/kjeller under oppg. F

2000: Ny oljetank. Godkjent av Oslo Brannvesen

1996: Oppussing av oppganger

1994: Nye entrédører

1992:Nye varmtvannsberedere

1991: Ny tekking på tak og verandaer i 5. etg.

1990: Nytt elektrisk anlegg

1986: Nye vinduer

Planlagte påkostninger:

Styret informerer om at de ser på muligheter for balkong mot gate.

Det vil gjennomføres utearbeid av anleggsgartner i løpet av sommeren

for å forbedre uteområdet estetisk.

Det skal installeres motorisert dørpumpe på porten og uteområdene

skal forbedres. Med unntak av balkonger, vil ingen av de ovvennevnte punktene påvirke fellesutgiftene og de er heller ikke

planlagt å økes.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255, datert 28.07.1977 med reguleringsbestemmelser S-2937, datert 01.10.1987.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 om ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn."

Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Oppdatering pågår i kommunen. Henviser til kommunensnettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Det blir etablert en sykkelvei fra Dælenenggata til Fagerheimgata Nordvest(saksnr. 201708960) og Dælenenggata til Fagerheimgata Sørøst(saksnr. 201708962).

Noe byggestøy må påregnes. For saksinnsyn se link: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn

Det planlegges nytt bakgårdsbygg i nabokvartalet i Sannergata 32 med flere. Noe byggestøy må påregnes.

Forslaget har saksnummer 201408205 hos Plan- og Bygningsetaten.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Leiligheten er leid ut og leietakere flytter ut 26.07.18. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart og leietakere er flyttet ut.

Diverse

Følgende medfølger ikke handelen:

- Lampe i entré/gang

- Vegglampe i stue

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.820,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-Tv/Internett, varmtvann og oppvarming/fjernvarme, trappevask, kommunale avgifter, renter og avdrag på andel fellesgjeld, bygningsforsikring og generell drift av borettslaget m.m.

Felleskostnadene fordeles slik:

Kapitalutgifter kr 608,-

Driftsutgifter kr 2.212,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.200,- pr. år. / 2.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett(50 mbps).

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.825,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.908.475,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.007.495,-

Av dette beløpet utgjør kr 99.020,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Torshov Rode 8
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Ringen kino 0.6 km
Freiaparken 0.6 km
Birkelunden 0.7 km
Carl Berners plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 3.4 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.6 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Biermanns gate 0.3 km
Bussholdeplass Dælenenga 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.5 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.4 km
Treningssenter Elixia Ringnes Park 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.4 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.6 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.6 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Foss videregående skole 0.8 km
Hersleb videregående skole 1.6 km

Barnehager

Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.2 km
Hallénparken barnehage (1-6 år) 0.2 km
Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Kjøpesenter Sandaker Senter 1.2 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.6 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.7 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.5 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.7 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Joker Dælenenggata 0.1 km
Dagligvare Coop Prix Sannergata 0.3 km
Kiosk/video Lotus Storkiosk 0.4 km
Kiosk/video Nguyen Kiosk og Dagligvare 0.5 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.9 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,8 %
Andel kvinner 42,2 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 33,2 år
Husholdninger med barn 16,3 %
Husholdninger uten barn 83,7 %
Gj.snitt byggeår 2003
Gj.snitt tomtestørrelse 125
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 8 867 578

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Det er tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 38.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Martinsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?