Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

Arne T. Sogn ønsker velkommen til Hans Barliens gate 1 C!

Kjøkken

Pent kjøkken

Kjøkken

Snitt fra kjøkkenet

Originale tregulv

Åpen stue-/kjøkkenløsning

Stue

Bad med nyere servantskap

Bad

Badet

Stuen

Romslig soverom som vender mot bakgården

Soverommet har god plass til stor garderobe

Entrè med praktisk oppbevaringsplass

Entrè

Detalj

Fasaden

Planskisse

Pent opparbeidet bakgård

Bakgården har sittegrupper for varme dager

Fasade

Kart

Ringnes park med bl.a. Ringenkino & matbutikk

Snitt fra hipsterbydelen Grünerløkka

Birkelunden ikke langt unna

Sommer på Birkelunden

God dekning på servering i nærområdet

Ferske varer er enkelt å få tak i

Sjarmerende Rodeløkka

Vulkanområdet med bl.a. Mathallen

Grünerløkka

Hans Barliensgate 1 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Grünerløkka: Pen lys & gj.gående 2-r. med god planløsning i attraktivt område. V.V og fyring inkludert!

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 452,-
Fellesgjeld:
Kr 86 053,-
AREAL (P-ROM / BRA)
39 / 39 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hans Barliens gate befinner seg rolig og tilbaketrukkent på Grünerløkka, men også sentralt. Her er veien kort til det en trenger i det daglige av servicefunksjoner. Et hyggelig boområde!

Flere fine parker og rekreasjonsområder som Birkelunden, Sofienbergparken, Torshovdalen og fine turmuligheter langs Akerselva. Birkelunden er ikke bare et kjent område, her holdes ofte forskjellige markeder og andre kulturaktiviteter. Kveldslivet her er også absolutt noe en burde ta del i -« Det urbane Løkka-livet»

På Grünerløkka og Torshov er det en rekke serveringssteder og et rikt uteliv. I tillegg finnes et flertall av spennende butikker og gallerier. For den treningsglade ligger ulike treningssentra som SatsElixia, Fresh Fitness og Friskis og Svettis innen noen minutters gange, samt idrettsplass med ishall på Dælenenga og tennishall (Fagerheim tennisklubb).

I nærområdet finnes flere dagligvareforretninger bl.a. Meny, Kiwi, Joker og Bunnpris.

Kino ved Ringnes Park. Tar en beina fatt er ikke veien lang til hovedstadens mange tilbud og attraksjoner. Adkomst til Nydalen/BI.

Offentlig transport som buss og trikk i umiddelbar nærhet. T-bane finner en på Carl Berners Plass.

Kort oppsummert et sentralt, attraktivt og hyggelig boligområde!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Området tilbyr gode forbindelser til resten av Oslo gjennom offentlig kommunikasjon. 20 og 21 bussen stopper få minutter unna og bringer deg vestover til Bislett, Majorstua, Frogner og Aker Brygge, eller østover til Carl Berner og Hasle. 30 bussen tar deg raskt til Bygdøy og sentrum eller Nydalen og Torshov og buss 31 går hele døgnet og frakter deg trygt hjem etter en hyggelig kveld i byen. Trikk stopper på oversiden av Birkelunden Park og er et såkalt 5 minuttersstopp der både linje 11, 12 og 13 stopper hyppig. Carl Berner er i tillegg et knutepunkt for kollektivtrafikk med T-bane og flybussekspress til Gardermoen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 86 053,-

Totalpris

Kr 2 986 053,-

Felleskostnader

Kr 2 452,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1935

Soverom

1

Primærrom

39m2

Bruksareal

39m2

Tomt

2134m2

KR-kode

4217138

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hans Barliensgate 1 C, 0568 Oslo

Gnr. 225, bnr. 175 i Oslo kommune.

Leil.nr.27 , aksjenummer. 101-110 i AS Pihlløkken Byggeselskap AS, org.nr. 934 446 798.

Tomten

Eiet tomt på 2.134 kvm som tilhører aksjelaget. Pent opparbeidet med plen, prydbusker og sittegrupper. Asfalterte interneveier. Senere tid har bakgården gjennomgått oppgradering bl.a med etablering av porter og gjerder.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 44 kvm

Totalt bruksareal: 39 kvm

Totalt primærrom: 39 kvm - Høy 1.etg.: Entrè, bad, soverom og åpen stue-/kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder på hhv. 3 kvm og 3,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.10.2017 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i bærende konstruksjon i betong, pussiloslert fasade mot bakgården. Teglavblendet mot gatesiden.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

Termostat på badet har blitt byttet i år

Det er lagt ekstra lag fliser rundt dusjhjørnet for å hindre vann i å renne ut i resten av badet ved dusjing. I tillegg er det satt inn nytt servantskap i 2016. Alt dette er utført etter egeninnsats bortsett fra lyset i skapdørene som er koblet til av elektriker. Luftingen på badet er ikke optimal, og dette er noe styret i borettslaget jobber med å utbedre. Ventilasjonen i bygget er ikke god nok og er en pågående styresak. Selger kjenner til at andre beboere har problemer med at

lukt fra andre leiligheter trenger inn i deres leilighet, men selger har ikke erfart dette i sin leilighet. Det er montert ekstra vifte på badet i denne leiligheten. Takstmannen har gitt tilstandsgrad 2 for luftbehandling i leiligheten.

Det har vært tilfeller med uønskede gnagere i kjelleren. Dette som følge av søppel som ikke har blitt kastet i dunkene, og knyttet til hensetning av søppel ved søppeldunkene fra andre enn beboere. Dette er en sak styret arbeider med.

Noe problemer med takterrassene for leilighetene i øverste etasje.

Fasadevask ved profesjonelt firma er utført for ca. 1,5 år siden.

Kjøkkenet er flyttet fra soverom til stuen av tidligere eier.

Det har blitt gjort en el sjekken av Gnisten Installasjon AS 02.10.2017. Tilstandsgrad 2 er gitt fra i takstmannens rapport. Det er avdekket mangler i sikringsskapet, manglende jord på stikk til kjøleskap. Utbedring av er anbefalt og feil bør utbedres. Rapport kan fås ved henvendelse til megler.

Selger har hatt utfordring med at pærer går dersom en har benyttet halogenpærer i alle koblinger på lysarmaturen. Ved bruk av LED pærer har det derfor blitt mindre belastning på det elektriske anlegget.

Fyringen fungerer godt og det er lagt inn fjernvarme fra Hafslund.

Termostat på radiatorene i leiligheten ble skiftet i 2014 av faglært

personell. Før bytte av radiatorventil lakk det fra radiatorer både på soverom og i stue. Etter utskiftning har ikke dette vært et problem.

Nåværende eier har varslet styret angående elanlegget i bygget og at vinduene i leiligheten bør byttes ut, men er ikke kjent med at disse verken er tatt beslutning i, eller utfall. Det ene vinduet i stuen er punktert og et annet lar seg ikke åpne pga. problemer med vrider.

Dette er gjengitt i taksten og gitt tilstandsgrad 2 og 3 på disse vinduene.

På soverommet var det et hull i veggen som er tettet igjen og malt over. Det er en sprekk i baderoms døren ut mot entréen. Låsene til dørene virker ikke, og dørene i leiligheten er av eldre dato. generelt gamle og slitt.

Lufteluken på soverommet er festet med silikon, men siden overflaten på veggen er ujevn, selger er usikker på hvor godt den sitter.

Termostaten på komfyren ble skiftet innenfor garantitiden tilbake i 2009.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Arne T. Sogn har gleden av å få presentere Hans Barliens gate 1 c. Leiligheten er gjennomgående, og holder en moderne og god standard med originale tregulv og lys malte vegger. Store deler av leiligheten er malt i år! Åpen stue-/kjøkkenløsning og flislagt bad.

Leiligheten har en meget praktisk og effektiv planløsning med særlig god størrelse på kjøkken og soverom.

Flott bakgård med sol fra morgen til ca. kl. 15 i den varme årstiden.

Høy 1.etg.

Leiligheten inneholder:

Entré:

Entrè med god plass for oppheng av yttertøy og oppbevaring av sko. I tilknytning til entreen er det inngang til egen bod. Boden er ypperlig til oppbevaring av fot- og yttertøy og et godt sted å plassere f. eks strykebrett, støvsuger og annet en ikke bruker til hverdags. Dørcalling. Godt med oppbevaringsmuligheter.

Åpen stue-/kjøkkenløsning

Lys og tiltalende stue med åpen kjøkkenløsning: Stuen fremstår romslig, med plass til sofagruppe og spisestue, i tillegg kan en etablere lesekrok/skrivebord. Stor vindusflate gir mye naturlig lys, brede vinduskarmer. Solen får spille fritt inn i leiligheten når den titter frem.

Kjøkken:

Lekre fliser over laminert benkeplate, og belysning under overskap. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Høyskap til kjøleskap og frys. Stålkum med ett-greps blandebatteri. Ventilator med kullfilter. Det er godt med benkeplass til matlaging, i tillegg til mye lagringsplass i skapene. Den åpne løsningen bidrar til at kjøkkenet fremstår som romslig. God plass til spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er malt dette år.

Bad:

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Dusjhjørne. Mulighet for å henge opp dusjforheng. Innredningen består av servantskap, speil med belysning og praktiske hyller på to av veggene. Badet er rehabilitert i regi av AS i 2005.

Soverom:

Romslig og lekkert soverom, med god plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet er vendt ut mot rolig bakgård, stengt for gjennomgang med nye gjerder. Godt med oppbevaringsmulighet i skaprekke. Plass til kommode eller skrivebord.

Fellesvaskeri i kjeller - en trapp ned.

To romslige kjellerboder medfølger!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med radiatorer, tilknyttet byggets anlegg med fjernvarme. Varmekabler på bad.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

For oppføring av bygget foreligger et uattestert ekspedisjonsdokument på oppføringen.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av våtrom datert 07.07.2004.

Vi gjør oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet kommunnens rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger mm. og bestemmelser om vann og kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eiendommen har tinglyst rett til bruk av gårdsrom på Gnr. 225 Bnr. 74. Rettigheten er tinglyst på Gnr. 225 Bnr. 175, dagboknr 68552, tinglyst 17.11.2000.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AS Philløkken Byggeselskap.

Borettslaget består av 66 leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt uten styrets godkjennelse.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016 Utskifting av calling-anlegg og montering av gjerde i bakgård

2011 Utskiftning av balkongdører

2010 Skifte fra oljefyr til fjernvarme

2006 Fasaderehabilitering: etterisolering av fasade mot gårdsrom, rengjøring av teglfasade, maling av vinduer/innganger etc.

2005 Ny oljefyr

2004 Oppgradering gårdsrom m/nye sykkelstativ og sittegrupper

2003-2004 Rehabilitering av bad inkl. utskifting av vann- og avløpsrør

2002 Ny drenering v/kjeller under oppg. F

2000 Ny oljetank. Godkjent av Oslo Brannvesen

1996 Oppussing av oppganger

1994 Nye entrédører

1992 Nye varmtvannsberedere

1991 Ny tekking på tak og verandaer i 5. etg.

1990 Nytt elektrisk anlegg

1986 Nye vinduer

Planlagte påkostninger:

Styret opplyser at de vurderer å se på mulighet for balkonger mot gaten. Normalt vedlikehold må påregnes.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie aksjer som gir rett til én bolig. Visse juridiske personer og andre som bl.a. stat og kommune kan eie aksjer som gir rett til inntil 10% av boligene, jf. borettslagsloven § 4-2.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255, datert 28.07.1977 med reguleringsbestemmelser S-2937, datert 01.10.1987.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 om ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn."

Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Oppdatering pågår i kommunen. Henviser til kommunensnettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er gitt tillatelse til etablering av sykkelvei fra Dælenenggata til Fagerheimgata Nordvest(saksnr. 201708960) og Dælenenggata til Fagerheimgata Sørøst(saksnr. 201708962).

Noe byggestøy må påregnes. For saksinnsyn se link: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201708962

Det planlegges nytt bakgårdsbygg i nabokvartalet i Sannergata 32 med flere. Noe byggestøy må påregnes.

For saksinnsyn se link: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201408205&wfl=Y&Dateparam=07/16/2017&sti=

Kommunen foretar rehabilitering av rør i Hans Barliens gate i skrivende stund.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Leiligheten har de siste månedene vært utleid.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.452,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-Tvanlegg/Internett, varmtvann og fyring/fjernvarme, trappevask, kommunale avgifter, renter og avdrag på andel fellesgjeld, bygningsforsikring og generell drift av borettslaget.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.941,-pr. år. / 1.921 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett har avgift på

kr 329,- pr. mnd inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.125,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.236,-

-Transportgebyr kr 1.950,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning (2.900.000,-) er kr 2.997.108,-

Av dette beløpet utgjør kr 87.797,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 6.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Torshov Rode 8
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Ringen kino 0.6 km
Freiaparken 0.6 km
Birkelunden 0.7 km
Carl Berners plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.9 km
Sentralstasjon Oslo S 3.4 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.6 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Biermanns gate 0.3 km
Bussholdeplass Dælenenga 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.5 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.4 km
Treningssenter Elixia Ringnes Park 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.4 km
Foss videregående skole 0.8 km
Hersleb videregående skole 1.6 km

Barnehager

Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.2 km
Hallénparken barnehage (1-6 år) 0.2 km
Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Kjøpesenter Markedet i Markveien 1.2 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.6 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.7 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.6 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.7 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Joker Dælenggata 0.1 km
Dagligvare Joker Københavngate 0.3 km
Kiosk/video Lotus Storkiosk 0.5 km
Kiosk/video Nguyen Kiosk og Dagligvare 0.5 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.8 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,5 %
Andel kvinner 42,5 %
Gj.snittalder menn 36,4 år
Gj.snittalder kvinner 34 år
Husholdninger med barn 16,3 %
Husholdninger uten barn 83,7 %
Gj.snitt byggeår 2003
Gj.snitt tomtestørrelse 125
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Torshov Rode 8 854 591

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,31 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 9.990,-

Visningshonorar: kr 650,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Arne T. Sogn
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?