Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 450 000,- for kr 2 450 000,-

Velkommen til Hans Hansensvei 25

Fasade

Fasade

Terrasse

Terrasse

Utsikt

Utsikt

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Entré

Soverom

Soverom

Soverom

Plantegning

Bragernes - Visning avlyst! Meget pen 3-roms leilighet med stor, usjenert terrasse. Sentral beliggenhet i en grønn lunge av byen!

Hans Hansensvei 25

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 290 000,-

Bragernes - Visning avlyst! Meget pen 3-roms leilighet med stor, usjenert terrasse. Sentral beliggenhet i en grønn lunge av byen!: Bragernes - Visning avlyst! Meget pen 3-roms leilighet med stor, usjenert terrasse. Sentral beliggenhet i en grønn lunge av byen!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 290 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 101,-
Fellesgjeld:
Kr 135 800,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 57 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et veletablert borettslag, som er beliggende i praktisk sentrumsavstand. Svært idyllisk eiendom, med gode grøntarealer som omkranser bebyggelsen. Et tilbaketrukket boligområde med gode solforhold. Kort gangavstand til barnehager, barneskole, ungdomsskole og dagligvarebutikk.

Drammen sentrum med torget, kinoen og teateret innen praktisk gangavstand. For øvrig alle butikker og servicetilbud rett i nærheten. Restauranter og uteliv innen hyggelig spaseravstand. Gangavstand til Bragernesåsen med fine turveier, Åspaviljongen og Spiralen. Flotte turområder med gangstier langs Elveparken og Drammenselva. Strømsgodset IF, DBK og Åssiden IF er aktive idrettsforeninger på Bragernes. De har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Gulskogen og Marienlyst og på Ørenbanen, samt naturisbane og kunstisbane på vinterstid. Åssiden IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter, se www.aif.no. Drammen turnforening med egen hall og mange aktiviteter, for mer informasjon se www.drammenturn.no. Drammensbadet sentralt på Marienlyst har helårsanlegg med badeland og treningstilbud. Kort vei til Sats, Moov og Akropolis treningssenter. Kort vei til Drammen Skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb er en aktiv klubb med blant annet skileik, organisert trening m.m. Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud.

Kun 1 minutters gange til bussholdeplass med meget gunstig busskommunikasjon, se www.brakar.no. Gang/sykkelavstand til jernbanestasjonen i sentrum, evnt. Brakerøya. 12 min. med tog til Asker. 32 min. med tog til Oslo. Flytog fra Drammen stasjon tar ca en time til Gardermoen. Se www.flytoget.no ogr www.nsb.no for rutetider.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen, et sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. Flere barnehager i nærområdet og innenfor praktisk avstand. For fullstendig liste/oversikt over barnehager i området og Drammen for øvrig, se www.drammen.kommune.no.

Bragernes og Øren barneskole og Børresen ungdomskole.

Videregående skoler i Drammen sentrum og på Åssiden. Papirbredden ved Union Brygge med universitet. Se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum: Følg Engene retning Åssiden. Engene går etterhvert over i Haugesgate. Ta til høyre inn Konggata, og følg denne veien til den går over i Hans Hansens vei (opp til venstre forbi sykehuset). Boligen er beliggende på venstre side av veien. Se for øvrig kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 290 000,-

Fellesgjeld

Kr 135 800,-

Totalpris

Kr 2 425 800,-

Felleskostnader

Kr 3 101,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1947

Soverom

2

Primærrom

57m2

Bruksareal

57m2

Tomt

3709m2

KR-kode

2018426

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hans Hansensvei 25, 3021 Drammen

Gnr. 114, bnr. 758 i Drammen kommune.

Andelsnr. 10, Wergelandsgate 35 Borettslag, org.nr. 976317815

Tomten

Felles, eiet tomt for borettsalget på totalt 3.709 kvm. Eiendommen er opparbeidet med plen, frukttrær og beplantning. Borettslaget har egen eplehage med hyggelig, årlig dugnad for eplehøsting. Det er tradisjon at avlingen leveres til saftpressing, som da byttes mot eplemost som fordeles mellom beboerne. I tillegg plomme-, kirsebær- og morelltrær.

Hagen er stor og idyllisk. Fra stuen er det utgang til egen stor, solrik og usjenert terrasse med flott utsikt. Gruset adkomst og parkeringsareal.

Parkering

Biloppstillingplass på borettslagets eiendom. I tillegg gjesteparkeringsmuligheter på borettslagets tomt, samt gateparkering langs Hans Hansensvei.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 60 kvm

Bruksareal: 57 kvm

Primærrom: 57 kvm

Primærrom:

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, flislagt bad, kjøkken, 2 soverom og stue med utgang til flott terrasse: 57 kvm

I tillegg disponerer leiligheten 1 bod på loft samt felles tørkeloft. 2 boder i kjeller samt felles rom og felles vaskerom med plass for egne vaskemaskiner.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.08.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré/gang: Laminat på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Garderobeskap.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, plater i tak. Varmekabler i gulv. Innmurt og flislagt badekar med dusj, servant med underskap samt overskap med speildører og høyskap, vegghengt wc. Badet ble oppusset i 2013.

Kjøkken: Parkett på gulv, malt strie på vegger, malt strie i tak. Pen hvit høyglans innredning med mosaikk fliser over benk. Integrert induksjonstopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer medfølger leiligheten.

Soverom1: Parkett på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe og innebygd garderobeskap.

Soverom2: Parkett på gulv, malt strie og malt panel på vegger, malt tak. Rommet er delt av fra kjøkkenet.

Stue: Parkett på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Utgang til stor usjenert terrasse som var ny i 2013. Flott utsikt over byen. Montert markise. Ny terrassedør samt nytt vindu. Elektrisk ovn i stuen medfølger ikke.

Leiligheten holder en normal god standard og fremstår som pen og velholdt. Her kan man flytte rett inn.

Oppvarming

Varmekabler på baderom, for øvrig basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1947. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dagboknr 2129, tinglyst 27.10.1947. Opprinnelig skjøte med bestemmelse om gjerde, elektriske kraftlinjer og vedlikehold samt bestemmelse om vann/kloakkledning og vedlikeholde av denne.

Servitutten vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Wergelandsgate 35 Borettslag.

Borettslaget består av10 leiligheter, fordelt på tre bygninger.

Styreleder er Svein Ivar Herlo, tlf. 91349722.

Forretningsfører er WeGe Regnskap DA v/ Gunnar Johnsen.

2 dugnader samt gang- og trappevask ved behov må påregnes.

Dyrehold må søkes om til styret, og må uansett ikke være til sjenanse for øvrige beboere. Dersom det ikke er veldig gode grunner for at det ikke kan godkjennes skal styret godkjenne dyreholdet.

Foretatt påkostninger det siste året: Ny ytterkledning av langvegger, etterisolering og utvendig maling i 2013.

Planlagte påkostninger: Kun løpende vedlikehold. Loftsvinduer, vinduer i fellesgang og kjeller er planlagt skiftet i nær fremtid.

Hver leilighet har ansvaret for vedlikehold av og snømåking av egen terrasse.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er uregulert og avsatt til: Boligbebyggelse, i kommuneplan datert 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget (kun intern forkjøpsrett) er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.101,- pr. mnd. og inkluderer renter og avdrag på andel av fellesgjelden, bygningsforsikring, forretningsførsel, vann/avløp, renovasjon, feiergebyrer, vedlikehold i borettslaget, snøbrøyting, plenklipping og strøm til fellesarealer.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd og har avgift på kr 988,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 8.700 kWh pr. år.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.426.832,-. Av dette beløpet utgjør kr 135.800,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Bragernes Sentrum 4
Kirkesogn Bragernes

Steder i nærheten

Fylkeshuset 0.6 km
Bibliotek, kunstgalleri 0.9 km
Tinghus 1 km
Drammens teater 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.9 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 1.9 km
Bussholdeplass Wildhagens vei 0 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ørenbanen kunstgress 1.3 km
Idrettsanlegg Marienlyst kunstgress 2.5 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 1.2 km
Treningssenter Fitness24Seven Drammen 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Øren skole (1-7 kl.) 1.3 km
Bragernes skole (1-7 kl.) 2.3 km
Børresen skole (8-10 kl.) 0.6 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 3 km
Akademiet Ypsilon vgs 1.6 km
Drammen videregående skole 2.6 km

Barnehager

Sørbyløkka barnehage (0-6 år) 0.2 km
Dampsentralen barnehage 0.4 km
Lilleløkka barnehage (0-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torget Vest 1.1 km
Kjøpesenter Magasinet Drammen 1.6 km
Postkontor Bragernes Postkontor 1.3 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 1.8 km
Apotek Sykehusapoteket Drammen 0.5 km
Apotek Boots apotek Drammen Legevakt 0.7 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Vinjesgate 0.7 km
Dagligvare Eurospar Torget Vest 1.1 km
Kiosk/video Mix Buskerud Sentralsykehus 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Butikken Torget Vest 1.1 km
Bensin Esso Tiger Park 0.7 km
Bensin Circle K Bragernes 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 44,1 år
Gj.snittalder kvinner 41,7 år
Husholdninger med barn 26,5 %
Husholdninger uten barn 73,5 %
Gj.snitt byggeår 1957
Gj.snitt tomtestørrelse 430
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Bragernes Sentrum 4 680 309

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?