Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Hans Kiærs gate 27

Stue

Romslig stue

Stue

Stue med spiseplass

Loftsstue med utgang til balkong

Balkong

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken med god skapplass

Kjøkken

Kjøkken

Bad 2. etasje

Bad i 2. etasje.

Bad i 3. etasje med badekar

Bad 3. etasje

Soverom

Soverom

Soverom

Entre med speil skyvedørsgarderobe

Vaskerom med lagringsplass

Inngangsparti med egen sitteplass/balkong

Collage

Fasade og hage

Fasade

Fasade

Plantegning 3. etasje

Plantegning 2. etg

Strømsø

Hans Kiærs gate 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 490 000,-

Strømsø: Sentralt beliggende selveier med 3 soverom, 2 stuer og 2 bad samt p-plass. Kort vei til sentrum og hovedveier.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 725,-
AREAL (P-ROM / BRA)
113 / 113 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt på Strømsø med kort vei til de fleste servicetilbud og med gangavstand til sentrum med alle servicetilbud.

Boligen ligger i et område med kombinert boligbyggelse og industri/butikker. Kort gangavstand til barneskole og dagligvarebutikk. Det er også kort vei til Marienlystområdet med kjøpesenter, fotballbaner, friidrettsbane, kunstisbane om vinteren, treningsstudio, badeland, tennisbaner etc. Bussholdeplass like ved boligen med avgang mot Drammen sentrum. Lett adkomst til påkjørsel til E18 og TimeEkspressen.

Gangavstand til sentrum. God bussforbindelse til sentrum. Gangavstand til Bangeløkka og bussholdeplass for ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg hver time, døgnet rundt. Halvtimes avganger til og fra Oslo morgen og ettermiddag. Gangavstand, ca 20 min., til Drammen stasjon med tog og bussforbindelse med hyppige avganger innover mot Oslo. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo. 60 minutter med flytog fra Drammen til Gardermoen. Veldig lett adkomst til Bangeløkka med påkjøring til E18 til Oslo.

Boligen har nærhet til elvepromenade og flott turterreng.

Barnehager og skoler

Drammen kommune har full barnehagedekning med sine 61 privat- og kommunale barnehager. 22 barnehager bare i Strømsø Barnehageområde. Det er flere barnehager på St. Hansberget, noen få hundre meter unna. For liste kontakt megler eller se internett:

http://www.drammen.kommune.no/no/Tjenester/Barn-og-familie/Barnehage/Barnehageplass/Oversikt-over-barnehagene/#Stromso

Kort gangavstand til Brandengen barneskole (1. - 7. trinn). Det skal bygges en ny flerbrukshall i forbindelse med skolen.

Nye Marienlyst ungdomsskole åpnet august 2010.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden med bla. Høgskolen i Buskerud.

Adkomst

Fra Drammen sentrum (Strømsø) kjøres det i retning Rundtom. Kjør Bjørnstjerne Bjørnsonsgate bortover og under motorveibroen. Rett frem i rundkjøringen og ta deretter ved Statoil og Shell bensinstasjon til venstre skiltet mot Svelvik. Ta deretter umiddelbart inn til venstre igjen inn Tollbugata. og følg Tollbugata tilbake retning sentrum. Ta så andre vei inn til venstre (etter Haraldsen Fargehandel) som er Hans Kiærs gate. Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 490 000,-

Felleskostnader

Kr 2 725,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

2003

Soverom

3

Primærrom

113m2

Bruksareal

113m2

Tomt

1583m2

KR-kode

2017385

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hans Kiærs gate 27, 3041 Drammen

Gnr. 111, bnr. 254, snr. 6 i Drammen kommune

Tomten

Selveiertomt på 1.583 kvm. som tilhører sameiet i fellesskap, tomten er fellesareal.

Leiligheten har en fin terrasse/uteplass på ca. 11 kvm. ved inngangspartiet. I tillegg har leiligheten en liten lufteveranda med utgang fra loftstuen.

Parkering

En biloppstillingsplass (merket nr. 6) medfølger leiligheten. Det er mulighet for leie av ekstra biloppstillingsplass av sameiet for kr. 75,- pr. måned. Utover dette er det noen gjesteparkereingsplasser og forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Årsmøtet i sameiet i 2017 gav styret i oppdrag å se på mulighet for garasje/carport og eventuell ladestasjon for el-bil(er).

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Hans Kiærs vei som er en offentlig/kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 122 kvm

Totalt bruksareal: 113 kvm

Totalt primærrom: 113 kvm

I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca. 5 kvm. på bakkeplan.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.04.18 utført av takstmann Jahn-Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Leiligheten går over to plan, med egen inngang og adkomst via utvendig trapp. Inngangspartiet ligger i 2. etasje.

Hovedplanet til leiligheten inneholder:

Entre: Parkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. Skyvedørsgarderobe med speildør.

Vaskerom: Vinylbelegg på gulv, malte vegger, malt tak. Opplegg for vaskemaskin.

Baderom 1: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Servant i stor seksjon. Toalett. Dusjhjørne. Baderommet ble pusset opp av forrige eier, og det er lagt varmekabler over vannbåren varme i gulv.

Soverom 1: Parkett på gulv, malte vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe med speildør. Downlights i tak.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte vegger, malt tak. Fliser over kjøkkenbenk. Eik innredning/kjøkkenskap helt opp til tak. Integrerte hvitevarer som medfølger: komfyrtopp, stekeovn, oppvaskmaskin. Avtrekksvifte. Downlights i tak.

Stue: Parkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak.

Loftsetasjen inneholder:

Baderom 2: Fliser på gulv og vegger, malt tak.Downlights i tak. Boblebadekar. Servant i seksjon. Toalett. Baderommet ble iflg. forrige eier pusset opp av fagfolk i 2011, noe dokumentasjon foreligger.

Loftstue: Parkett på gulv, malte vegger, panelt tak. Utgang til lufteveranda.

Soverom 2: Parkett på gulv, malte vegger, panelt tak. Skyvedørsgardeobe med speildør.

Soverom 3: Parkett på gulv, malte vegger, panelt tak. Garderobeskap.

Bebyggelse

Selveierleilighet over to plan, i flermannsbolig oppført i tre over tre etasjer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kommenterer takstmann at leiligheten er pen med praktisk planløsning og god arealutnyttelse, at innvendige tak og vegger ble malt i 2012, at det ble lagt nye fliser på baderomsgulvet i hovedetasje ii 2011 og at baderommet i loftsetasjen ble pusset opp i 2010. Takstmann anbefaler at det monteres dusjkabninett og har kommentert at det er noen sprekker i vaskeservant. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig, lys og pen eierleilighet som holder en normal, god og moderne standard.

Oppvarming

Vannbåren varme i de fleste oppholdsrom. I tillegg er det varmekabler i begge baderomsgulv. Utover dette er det basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 30.12.2005. Tillatelsen ble gitt på vilkår av at utearealer og fortau ble opparbeidet innen 01.06.2006. Forretningsfører opplyser at årsak til at det ikke forliegger ferdigattest i hovedsak er knyttet til antall parkeringsplasser, som ikke er i samsvar med byggemelding. Det har vært en tvist mellom utbygger og sameiet om dette, et forlik er inngått men ikke sluttført. Sameiets advokat i saken er Petter Holmen ved Svensson Nøkleby Advokatfirma. Forretningsfører opplyser at det antakelig ikke vil medføre noen økonomiske eller praktiske problemer knyttet til denne tvisten for noen av sameiets beboere. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 300422, tinglyst 19.05.58, skjønn gjeldende flere eiendommer, antas å ikke å ha noen praktisk betydning for dagens bruk av leiligheten som selges.

Dagboknummer 4870, tinglyst 21.03.02, seksjoneringsbegjæring, som delte eiendommen opp i 12 seksjoner/boenheter.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Kopi av tinglyste dokumenter kan fås v/henv. megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker skal godkjennes av styret. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Hans Kiærsgate 9-31, med sameiebrøk 120/1096.

Sameiet består av 12 leiligheter/seksjoner.

Det er vaktmesterplikt hver 12. uke og dugnadsplikt to ganger i året (vår og høst). Brudd på disse plikter medfølger gebyr, fritak kan søkes styret.

Dyrehold er ikke tillatt i boligsameiet.

Iht. eierseksjonsloven er det ikke anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Kopi av årsoppgave, vedtekter, husordensregler kan fås v/henv. megler.

Regulering

Deler av eiendommen til sameiet ligger innenfor reguleringsplan for Bjørnstjerne Bjørnsonsgate, men denne leiligheten ligger i motsatt ende på tomten. Iflg. Drammen kommune er det sentrumsplanen som gjelder for eiendommen, med formål bybegyggelse. Kopi av sentrumsplan kan fås v/henv. megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Diverse

Verditakst: kr. 3.750.000,-.

Lånetakst: kr. 3.290.000,-.

Kopi av takstrapport og selgers egenerklæringsskjema fås som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg nøye inn i dokumentene før bud inngis.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger, øvrige hvitevarer medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er ca kr 2.725,- pr. mnd. og inkluderer bla. kommunale avgifter/vannforbruk/varmt vann, bygningsforsikring, oppvarming (fjernvarme), grunnpakke fiber til Get og kr. 400,- til en felleskasse i sameiet til løpende driftsutgifter og enkelt vedlikehold.

Forretningsfører opplyser at felleskostnadene justeres etter hvor mange beboere som bor i seksjonen. For leiligheten som nå selges er det beregnet kostnader for to beboere. Fellesutgiftene vil bli ca. kr. 400,- pr. måned dyrere pr. person som bor i den enkelte seksjon.

Ifølge forretningsfører foreligger det ingen konkrete planer eller vedtak som kan medføre vesentlig økning i fellesutgifter.

Renovasjonsgebyrer: kr. 2.666,- pr. år (2017)

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 5.600,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr.3.578.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Strømsø 8
Kirkesogn Strømsø

Steder i nærheten

Strømsø kirke 0.9 km
Drammensbadet 1.7 km
Drammens museum 1.9 km
Bragernes Torg 2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 93.5 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 1.4 km
Bussholdeplass Tollboden 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Teglverkstomta balløkke 0.6 km
Idrettsanlegg Drammenshallen 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 0.6 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Brandengen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 0.9 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 1.3 km
Galterud skole (8-10 kl.) 3.9 km
Drammen videregående skole 1.8 km
Briskeby skole og kompetansesenter 6.5 km

Barnehager

Strømsø familiebarnehage 0.8 km
Kobbervik Gård Barnehage (0-5 år) 0.9 km
Kobbervik gård barnehage (0-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 1 km
Kjøpesenter CC Drammen 2 km
Postkontor Strømsø Postkontor 1.3 km
Postkontor Kiwi Austadveien 1.9 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 1 km
Apotek Boots apotek Strømsø 1.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 3.1 km
Dagligvare Rema 1000 Tollbugaten 0.3 km
Dagligvare Spar Kristensen 0.8 km
Kiosk/video Godteland Tollbugata 0.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rundtom 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Rundtom 0.4 km
Bensin Statoil Ica Express Rundtom 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 58,3 %
Andel kvinner 41,7 %
Gj.snittalder menn 30,8 år
Gj.snittalder kvinner 31,4 år
Husholdninger med barn 27,5 %
Husholdninger uten barn 72,4 %
Gj.snitt byggeår 1945
Gj.snitt tomtestørrelse 1240
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Strømsø 8 386 207

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til 1,25 % provisjon av salgssummen, grunnhonorar kr. 12.500,-, oppgjørshonorar kr. 3.950,-,

SmartAnnonsepakke: kr. 12.500,-. Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-. Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?