Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 900 000,- for kr 7 900 000,-

Flott utsikt over Oslo og fjorden fra leiligheten og balkongene

Flott utsikt fra leiligheten mot Oslo og fjorden

Balkong i 9.etg. - kveld

Innglasset balkong i 9.etg. - kveld

Utsiktsbilde kveldstid på vinteren

Utsikt - kveld

Stue - kveld

Stue på kveldstid

Stue

Det er god plass til stor sofa og spisebord i stuen

Store vindusflater i stuen

Stor og lys stue i 9 etg.

Kjøkken

Spiseplass ved kjøkkenet

Kjøkken

Balkong i 9.etg.

Utsikt til fjorden fra balkongen

Hovedsoverom - det er også utsikt til Oslo og fjorden fra dette rommet

Hovedsoverom

Hovedsoverom på kveldstid

Hovedsoverom med garderobeskap og walk in closet

Bad med inngang fra hovedsoverom

Bad med inngang fra hovedsoverom

Bad 2

Bad 2 med inngang fra entré i 9 etg.

Entre i 9.etg. Leiligheten har 2 innganger, en i hver etasje

Entré i 9 etg.

Trappeoppgang fra gangen i 8. etasje opp til kjøkken/stue i 9. etasje

Soverom 2 i 8. etg. - utgang til balkong 2

Soverom 2

Balkong fra soverom 2 i 8.etg.

Romslig balkong i 8.etg. med gode solforhold fra soverom 2

Utsikt sommer fra balkong i 8.etg.

Torshovdalen

Espira barnehage i sameiet

Espira barnehage i sameiet

Plantegning 9.etg.

Plantegning 8.etg.

Kart

Torshovdalen - Toppleilighet over to plan med utsikt over Oslo og fjorden - Heis - Garasjeplass

Hans Nielsen Hauges gate 37 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 200 000,-

Torshovdalen - Toppleilighet over to plan med utsikt over Oslo og fjorden - Heis - Garasjeplass: Torshovdalen - Toppleilighet over to plan med utsikt over Oslo og fjorden - Heis - Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 799,-
Fellesgjeld:
Kr 8 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
96 / 109 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fantastisk beliggenhet på toppen av Torshovdalen i nytt og moderne bygg som stod ferdig i 2013.

Torshovdalen sameie er en av vinnerne av Statens Byggeskikkpris 2015, og juryen begrunner dette med at sameiet overbeviser med sine boligkvaliteter. Boligprosjektet kan skilte med god kombinasjon av utsikt, gode solforhold, nærhet til park, et godt byplangrep, arkitektur av høy klasse og stor variasjon av boligstørrelser som gjør det attraktivt for mennesker i ulike livsfaser å skaffe seg bolig her. Arkitekt og byggherre har sammen satset på kvalitet og skapt et inspirerende forbilde for god byggeskikk.

Sameiet grenser til Torshovdalen, hvor man kan grille og nyte parklivet sommerstid, spasere en tur i grønne og barnevennlige omgivelser eller ake i akebakken/stå på skøyter på skøytebanen på vinterstid. I sameiet finnes et godt utvalg forretninger som Rema 1000, legesenter, apotek, frisør og kafé. Nærområdet kan også by på nærbutikker som Kiwi, Joker og søndagsåpen Bunnpris, samt kafeer som velkjente Åpent bakeri og Kaffebrenneriet, restauranter, kino og teater. Det er også en rekke muligheter for takeaway i nærområdet.

Gangavstand til Grünerløkka med sitt yrende uteliv, Nydalen og Storo med blant annet flere treningssentre, Torshovparken og Akerselva med tur og rekreasjonsmuligheter. Videre er det kort vei til både Maridalen og Lillomarka med skiløyper og turmuligheter, samt Grefsenkleiva skisenter. Torshovdalen Sameie I har en "egen" inngang til Sinsen T-banestasjon. I umiddelbar nærhet finner du også buss med nattlinjer, flybuss til Gardermoen, tog fra Grefsen stasjon og trikk. Dette gjør sameiet til et sentralt og attraktivt sted å bo. Ta T-banen 2 minutter til Storo med over 130 forretninger på Oslos største shoppingsenter, 3 minutter til Nydalen med Handelshøyskolen BI, 9 minutter til Blindern, eller 8 minutter til Jernbanetorget. Våren 2016 ble også nye Løren T-banestasjon ferdigstilt, dette gir reisende mot Oslo Øst et bedre kollektivtilbud.

Et meget trivelig og barnevennlig område som kan by på det meste - her vil du trives!

Barnehager og skoler

Barne- og ungdomskoler:

1-10 kl. Nordpolen skole

1-7 kl. Lilleborg skole

1-7 kl. Fernanda Nissen skole

Videregående skoler:

Vgs. Kuben videregående skole

Vgs. Foss videregående skole

Barnehager:

Bhg. Espira Torshovdalen barnehage (0-6 år)

Bhg. Ragnas hage (0-6 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 8 000,-

Totalpris

Kr 7 208 000,-

Felleskostnader

Kr 3 799,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

9

Byggeår

2013

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

96m2

Bruksareal

109m2

Tomt

10318m2

KR-kode

531813

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hans Nielsen Hauges gate 37 G, 0463 Oslo

Gnr. 79, bnr. 104, snr. 109 (leilighet) og gr. 79, bnr. 104, snr. 158 (garasjeplass) i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 10.317 kvm som tilhører sameiet. Fellesarealene er pent opparbeidet med gressplen, beplantning, lekearealer, sitteplasser og interne veier og smelter naturlig inn i Torshovdalen med store og flotte parkområder.

Parkering

Stor garasjeplass mefølger med heis opp til leiligheten. Gjesteplasser også i garasjeanlegg. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 122 kvm

Totalt bruksareal: 109 kvm

Totalt primærrom: 96 kvm

Primærrom:

8.etg.: Soverom, trapperom og entré: 21 kvm

9.etg.: Bad 1, stue/kjøkken, soverom , bad 2 og entré: 75 kvm

Sekundærrom:

Bod og innglasset balkong: 13 kvm

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.04.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Innholdsrik og meget stor toppleilighet over 2-plan med panoramautsikt over fjorden og Oslo sentrum. Bygget ble oppført i 2013, og leiligheten holder en moderne og pen standard. Her er det takhøyde på ca. 255cm og store vindusflater helt ned til gulvnivå som gir maks utnyttelse av utsikten både fra soverom og stue. Leiligheten har utgang til to balkonger, hvor av den ene er innglasset.

Det er garasjeplass med enkel adkomst i underetasjen. God intern beliggenhet i byggets 8. og øverste etasje. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og er kledd i nydelige farger som gir et moderne, men samtidig tidløst uttrykk. Vannbåren varme i gulv og balansert ventilasjon med varme-gjenvinner sikrer god luftkvalitet og inneklima.

8.etg.:

Entré:

Syvedørsgarderobeskap med god plass for oppbevaring av ytterklær, sko og diverse.

Fra entréen kommer man til innvendig trappeoppgang til øverste etasje og til soverom 2. I gangen er det også skyvedørsgarderobeskap.

Soverom2:

Soverom av god størrelse med plass til dobbeltseng, nattbord, kommode og pult. Det er laget til praktisk skap under trappen for oppbevaring av ting. Fra soverommet er det utgang til balkong på ca. 9 kvm. Her er det god plass til å innrede med balkongmøbler. Fra balkongen har man utsikt mot Oslo og fjorden.

9.etg.:

Entré:

Romslig entré med god plass til oppbevaring. Stort garderobeskap med slette hvite dører sikrer rikelig med oppbevaring for yttertøy og sko. Fra entréen kommer man til bad 1 og stue.

Bad 1:

Lys og pent flislagt bad som inneholder klosett, servant med underskap og speil over servanten, romslig dusjhjørne, downlights i tak og gulvvarme.

Stue:

Meget romslig stue som fremstår lys og innbydende. Store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak gir godt med naturlig lys. Stuen har god plass til sofagruppe, en naturlig plass til tv-seksjon og en hyggelig spisestue. Rommet er enkelt å innrede med flere møbleringsmuligheter. Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 8 kvm og 4 kvm langs den ene veggen. Her er det gode solforhold og herlig utsikt over Torshovdalen og helt ned til Oslofjorden. Med beliggenhet mot Torshovdalen er du godt skjermet for sjenerende innsyn, men i stedet en flott utsikt.

Kjøkken:

Delikat og stilrent kjøkken fra HTH. Kjøkkeninnredningen består av glatte fronter og ekstra tykk benkeplate med innfelt servant. Det er montert kjøkkenplater over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med innfelt Miele platetopp i

benkeplate, Aeg oppvaskmaskin, Miele komfyr, Aeg kjøl/frys. Kjøkkenet fremstår funksjonelt og lang arbeidsplass på benk og rikelig med oppbevaringsplass.

Hovedsoverom:

Hovedsoverom av god størrelse og godt utstyrt med garderobeløsninger. Godt med oppbevaringsplass i en romslig garderobe sikrer rikelig med oppbevaring for to. God plass til dobbeltseng og nattbord på begge sider. Store vindusflater gir godt med lysinnslipp og gode luftemuligheter. I tilknytning til hovedsoverommet har man et praktisk «walk in closet» for ytterligere oppbevaring og inngang til «eget» bad/vaskerom.

Bad 2:

Stilrent, flislagt baderom av god standard. Baderommet har delikate og moderne materialvalg og fremstår svært innbydende. Dusjnisje med glassdører, benkeplate med innfelt servant og stor innfliset speil. Videre har baderommet vegghengt toalett, downlights i himling og gulvvarme. Praktisk løsning med opplegg til vaskemaskin under benk.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv med unntak av bad. Elektriske varmekabler i begge baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen som gjelder oppføring av bygget datert 23.07.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 10 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksrett til adkomstvei fra Hans Nielsen Hauges gate, bruksrett til fellesområdet, bestemmelser vedrørende gjerde samt vann/kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Torshovdalen 1 sameie, med sameiebrøk 73/16675.

Sameiet består av 160 leiligheter og 5 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 27 67 01

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt med husdyr såfremt husdyr ikke er til vesentlig ulempe for andre naboer.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, kontor, forretning, almennyttig formål og bevertning i henhold til reguleringsplan datert 27.01.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4491 datert 27.01.2010.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Medfølger ikke leiligheten:

- Vinskap på kjøkkenet

- Taklampe på hovedsoverommet og soverom 2

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.799,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, garasje, forretningsførsel, drift/vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, trappevask, vaktmester, kabel-tv/bredbånd(fiber).

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:

A-konto energi kr.882,-

Felleskostnader kr.2.434,-

TV/Bredbånd kr.318,-

Garasje kr.165,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. 3.596,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.386.494,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.394.494,-.

Av dette beløpet utgjør kr 8.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sinsen Rode 2
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Sinsenkrysset 0.5 km
Sæveruds plass 0.7 km
Treschows bru 1 km
Storokrysset 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.5 km
Sentralstasjon Oslo S 4.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 0.6 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 0.1 km
Trikkeholdeplass Grefsen stasjon 0.6 km
Bussholdeplass Torshovtoppen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Muselunden balløkke 0.8 km
Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 0.9 km
Treningssenter Sandaker Treningssenter 0.9 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 1 km

Steder av interesse

Skoler

Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.3 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Kuben videregående skole 2.8 km
Foss videregående skole 2.7 km

Barnehager

Espira Torshovdalen barnehage (0-6 år) 0 km
Ragnas hage (0-6 år) 0.4 km
Askeladden barnehage (1 1/2-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 1.3 km
Postkontor Meny Løren 1.5 km
Postkontor Nydalen postkontor 1.5 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 0 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Torshovdalen 0.1 km
Dagligvare Kiwi Torshov 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Grefsenveien 0.9 km
Kiosk/video Mix Sandaker 1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.7 km
Bensin Circle K Storo 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50
Andel kvinner 50
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 34,3 år
Husholdninger med barn 0 %
Husholdninger uten barn 0 %
Gj.snitt byggeår 2013
Gj.snitt tomtestørrelse 512
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 2 440 0

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kamilla Kaptan
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?