Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 000 000,- for kr 6 000 000,-

Lys og romslig stue med god plass til diverse møblement.

I stuen er det et eget hjørne med god plass til spisegruppe, perfekt for middagsgjester.

Lekkert HTH-kjøkken fra 2015, med integrerte hvitevarer fra AEG og benkeplate i granitt. Praktisk inngang til kjøkken fra entré via skyvedør.

Meget pent baderom/wc, totalrenovert i 2017. Tidsriktige fliser på vegger og gulv, med lyse fronter på skap og servantskap. Gulvvarmen sørger for behagelig temperatur.

Leiligheten har et ekstra baderom/wc som også er totalrenovert i 2017, med gulvvarme, dusjhjørne og vegghengt toalett.

Hovedsoverommet er av god størrelse, med nok av plass til stor seng og garderobeskap. Fra dette soverommet er det praktisk løsning, med egen inngang til hovedbaderom.

Det nest største soverommet har lystmalte flater og eikeparkett på gulv. Her er det plass til både stor seng og garderobeskap.

Det minste soverommet passer perfekt som barnerom eller kontor. God plass til stor seng og garderobeskap.

Flott sydvendt balkong med gode solforhold, som vender ut mot rolige omgivelser. På balkongen er det montert varmeelement og stikkontakt for kjøligere kvelder.

Pen og velholdt fasade med fine fellesarealer rett utenfor døren.

Velkommen inn! Stor og åpen entré med garderobeskap til å henge fra seg yttertøy og legge fra seg sko.

Entré.

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue med spiseplass og enkel adkomst til kjøkken.

Spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Hovedbad

Hovedbad

Bad

Bad

Hovedsoverom

Hovedsoverom har egen inngang til hovedbad.

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Balkong

Balkong

Balkong

Utsikt fra balkong.

Fasade

Plantegning

Det medfølger én parkeringsplass i lukket garasjeanlegg i kjeller. Enkel adkomst med heis.

Bryn Senter er et steinkast unna.

Høyenhall T-bane

Fine omgivelser i nærområdet.

Østensjøvannet byr på mange flotte turmuligheter året rundt.

Bryn

Harry Fetts vei 7 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 000 000,-

Bryn: Attraktiv 4-roms selveierleilighet med to bad fra 2017, kjøkken fra 2015, garasjeplass, balkong og heis! Bør ses!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 582,-
Fellesgjeld:
Kr 103 924,-
AREAL (P-ROM / BRA)
108 / 112 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Harry Fetts vei 7 A ligger godt og sentralt til, rett ved Bryn Senter. Her finner man et rikt utvalg av butikker og handlemuligheter, samt legekontor og apotek. I umiddelbar nærhet ligger også Christinedal kunst- og kulturbarnehage, som opprinnelig var boligen til Norges første riksantikvar - Harry Fett. Høyenhall T-bane er en liten gåtur unna, med mellom 6-9 avganger i timen retning Oslo sentrum, og ca.10 minutter reisevei til Jernbanetorget. I området ligger også Østensjøvannet, med sitt rike fugle-og dyreliv. Her er det gode turmuligheter året rundt, og på vinteren er det i tillegg lagt opp skiløyper videre inn mot Østmarka.

Barnehager og skoler

Harry Fetts vei 7 A sokner p.t. til Manglerud skole (1.-10.trinn) i bydel Østensjø. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta inn Harry Fetts vei fra Østensjøveien og følg veien helt inn til Harry Fetts vei 7 A. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 103 924,-

Totalpris

Kr 6 103 924,-

Felleskostnader

Kr 4 582,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2000

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

108m2

Bruksareal

112m2

Tomt

3720m2

KR-kode

45.1910

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Harry Fetts vei 7 A, 0667 Oslo

Gnr. 144, bnr. 2112, snr. 37, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.720,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet tomt med asfalterte gang- og kjøreveier, gressplen og beplantning. Lekeplass og sittegrupper.

Parkering

Leiligheten disponerer én garasjeplass i lukket garasjeanlegg, med adkomst via heis. Sameiet har 8 gjesteparkeringsplasser under tak ved garasjeanlegget. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 112 kvm

Totalt primærrom: 108 kvm

Primærrom: Entré, stue, to baderom, kjøkken, og tre soverom.

Sekundærrom: Garderobe

I tillegg disponerer boligen én kjellerbod på ca.5,3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Boligblokk er over 5 etasjer + kjeller, oppført i betong iht. rapport fra takstmann. Grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Antatt fundamentert til fast grunn. Støpt kjellergulv. Etasjeskillere i betongelementer. Yttervegger er utvendig kledd med panel og tegl. Tilnærmet flatt yttertak.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 (TG2):

- Stedvis noe slitt parkett

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Meget pen og romslig 4-roms eierleilighet fra 2000, med god planløsning og høy standard. De siste årene har leiligheten gjennomgått betydelig oppussing. Vegger ble malt i lyse farger i 2010/11, noe som gir leiligheten et pent helhetsintrykk. Begge baderom ble totalrenovert i 2017, med samsvarserklæring og 10 års-garanti på gulv-og veggmembran. Kjøkkenet er fra HTH og ble pusset opp i 2015, med integrerte hvitevarer fra AEG. Nye sikringer/el. og nye innvendige dører i 2017. Leiligheten har tre soverom av god størrelse, og en lys og åpen stue med god plass til spisegruppe. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på ca. 13.kvm.

Leiligheten består av:

Entré:

Stor entré med god garderobeløsning med skyvedører i speil, og plass til å henge fra seg yttertøy og diverse. Fin eikeparkett på gulv, kombinert med lyse flater på vegg og himling, gir et godt førsteinntrykk når man kommer inn døren.

Stue:

Leiligheten har en stor og åpen stue. Her er også vegger malt i behagelige lyse farger, med eikeparkett på gulv. Stuen er leilighetens samlingspunkt, og har flere gode møbleringsmuligheter, med god plass til både sofa-og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på ca.13 kvm, som vender ut mot hyggelig fellesareal. På balkongen er det lagt pene trelemmer, samt montert varmeelement og stikkontakt for kjøligere kvelder. På sommeren er det sol på balkongen gjennom hele dagen og frem til ca. kl.19 på kvelden.

Kjøkken:

Lekkert kjøkken fra HTH, nytt i 2015. Kjøkkenet holder en gjennomført stil, med hvite og slette skap-og skuffefronter og mørkere og integrerte hvitevarer fra AEG. Benkeplaten er i stein/granitt, og over benkeplaten er det glassplate med pene detaljer. I innredningen er det integrert komfyr med induksjon steketopp, oppvaskmaskin, mikro og kjøleskap med frysedel. Det er rikelig med oppbevaringsplass til diverse matvarer i både skuffer og overskap. I tillegg er det montert aquastop, som skal hindre lekkasjer i å oppstå.

Baderom/wc I:

Hovedbadet er totalrenovert i 2017, med delikat valg av fliser og innredning, samt gulvvarme. Badet fremstår meget pent, og arbeidet er utført av faglærte med full dokumentasjon på www.boligmappa.no. På badet er det dusjhjørne med termostatbatteri og dusjvegger i herdet glass, i tillegg til veggmontert toalett. Lyse fliser på vegger og mørke fliser på gulv skaper en fin kontrast, samtidig som man får en behagelig atmostfære med dimmende downlights i himlingen. På skap og servantskap er det hvite fronter som går fint med flisvalget på badet, i tillegg til 1-greps blandebatteri med særegen form.

Baderom/wc II:

Det andre badet er på lik linje med hovedbadet totalrenovert av faglærte i 2017. På badet er det pene og lyse fliser på gulv og vegger. Meget praktisk dusjhjørne med termostatbatteri og dusjvegger i herdet glass, og vegghengt toalett. Lekker helstøpt servant med 1-greps blandebatteri. I himlingen er det downlights med dimmer. Det er gulvvarme også på dette badet.

Soverom I:

Hovedsoverommet har lyse og malte veggflater, med fin eikeparkett på gulv. Her er det god plass til stor seng, i tillegg til at det er rikelig med skapplass til oppbevaring av klær og diverse. Fra hovedsoverommet er det en praktisk løsning med egen dør inn til hovedbadet. Vinduet er sydvendt og vender ut mot rolige omgivelser.

Soverom II:

Det nest største soverommet er romslig, og har god plass til både stor seng og garderobeskap. Her er det også lyse veggflater og fin eikeparkett på gulv.

Soverom III:

Det minste soverommet er av god størrelse, med god senge- og skapplass. Dette rommet passer perfekt som gjesterom eller kontor dersom man ofte har overnattingsgjester eller trenger et sted man kan jobbe i fred og ro.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på begge bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger brukstillatelse på bygningen datert 04.07.2001. Saken er henlagt 08.01.2009 da brukstillatelsen er eldre enn tre år.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

20.10.2000 00:00:00 - Best. om adkomstrett

Gjensidig bruk av areal

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, plan og

bygn.etaten

Overført fra: Knr:0301 Gnr:144 Bnr:2112

Gjelder denne registerenheten med flere

27.10.2000 00:00:00 - Erklæring/avtale

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Gjelder denne registerenheten med flere

27.10.2000 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 37

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 112/3825

Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.

Gjelder seksjon nr. l-15, 21, 26, 29, 35-38, 41, 47-50 og

53-57

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Harry Fetts vei 7 A, med sameiebrøk 112/3825.

Sameiet består av 57 leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Dyrehold er tillatt.

Kullgrill kan ikke benyttes på terrasse eller balkong.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Fasadeoppussing med skifting av bordkledning.

Planlagte påkostninger:

- Styret fikk på generalforsamling 23.april 2018 fullmakt til å utrede og anskaffe egnet fysisk regulering av adkomst for kjøretøy til atriet mellom Harry Fetts vei 5 og 7, i form av bomløsning.

- Nåværende lekeapparater på lekeplassen benyttes sjelden og er snart aktuelle for utskiftning. Det er på samme generalforsamling i 2018 vedtatt at lekeapparatene skal fjernes når tiden er inne. En sandkasse for de minste barna skal beholdes.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig m/tilhørende anlegg til reguleringsplan datert 01.02.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3003 datert 01.12.1994.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr. 4.582 ,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv/internett (basispakker), varmtvann, kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenster og nedbetaling av fellesgjeld.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2019 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen , men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr.520 for 2019 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier hadde i 2018 et strømforbruk som tilsvarte kr. 18.700,- pr.år. / 13.000 kwh. pr.år.

Boligen er tilknyttet Telenor (tidligere Canal Digital Kabel) som leverandør av kabel-tv (Inkl. i felleskostnader). Kun utgifter til programkort i tillegg. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 6.158.972,-.

Av dette beløpet utgjør kr 103.924,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Rognerud
Kirkesogn Manglerud

Steder i nærheten

Bryn bru 0.8 km
Manglerud bad 1 km
Nordre Skøyen hovedgård 1.1 km
Bryn Hovedgård 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.4 km
Sentralstasjon Oslo S 6.7 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 0.9 km
T-bane Manglerud T-banestasjon 0.8 km
Trikk St. Halvards plass 4.5 km
Buss Rognerud 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Høyenhallen 0.8 km
Idrettsanlegg Manglerud idrettspark 1.1 km
Treningssenter ICON Manglerud 1 km
Treningssenter Femina treningssenter 1 km

Steder av interesse

Skoler

Høyenhall skole (1-10 kl.) 0.8 km
Østensjø skole (1-7 kl.) 1 km
Brynseng skole (1-7 kl.) 1.2 km
Manglerud skole (1-7 kl.) 1.2 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 1.4 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 2.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.6 km
Etterstad videregående skole 3 km

Barnehager

Christinedal kunst- og kulturbhg. (1-6 år) 0.1 km
Solfridbakken barnehage (0-6 år) 0.8 km
Hakkebakkeskogen familiebhg - Drivhusv. 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bryn Senter 0.4 km
Kjøpesenter Manglerud Senter 1 km
Postkontor / post i butikk Meny Bryn 0.4 km
Postkontor / post i butikk Meny Manglerud 1 km
Apotek Apotek 1 Bryn 0.4 km
Apotek Apotek 1 Manglerud 1 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 1 km
Dagligvare Meny Bryn 0.4 km
Dagligvare Coop Extra Manglerud 1 km
Kiosk Mix Bryn 0.4 km
Kiosk Bryn Kiosk 0.7 km
Bensinstasjon Circle K Østensjø 1 km
Bensinstasjon Shell Manglerud 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 41
Husholdninger med barn 30,9 %
Husholdninger uten barn 69,1 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 790
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Rognerud 883 434

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 6000,-

Visningshonorar: kr 2500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Teo Hadzic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Charlotte Lunde
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?