Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Krogsveen v/Ragnhild Fjeldvig har gleden av presentere Haugbro terrasse 62

Fellesområde med lekeplass

Velkommen!

Gang

Entré/gang

Stue

Utgang til veranda fra stuen

Mye naturlig fra de mange vindusflatene

Stue/kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken og spiseplass

Soverom

Soverom

Walk in closet

Lyst og romslig bad

Badet har varmekabler og er flislagt

God plass til sittegruppe

Veranda

Veranda

Utsikt fra veranda

Veranda

Fasade

Områdebilde

Haugbro terrasse

Plantegning 2D

Plantegning 3D

Områdebilde

Ski/Langhus

Haugbro terrasse 62

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 750 000,-

Ski/Langhus: Nyere, moderne 2-roms. Vestvendt veranda m/utsikt over grøntarealer. Walk in, heis, garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 770,-
Fellesgjeld:
Kr 9 902,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 46 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nyere 2-roms selveierleilighet med utsikt over grøntarealer, beliggende i et rolig og etablert boligområde på Langhus. Det er kort vei til fine turområder med løype- og stinett, og bademuligheter ved Tussetjernet. Det går også en oppmerket og gruset sti inn til Tusenfryd på ca. 3,5 km. Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. I nærheten er Oppegård golfbane med driving range og flotte baneforhold. På vinterstid blir golfbanen til langrennsspor for både store og små.

Det er gangavstand til Oppegård og Vevelstad togstasjon, nærbutikk, barnehager, skoler, forretningssenter, idrettsanlegg, m.m. Det går også matebuss oppe ved Oppegårdveien. Toget tar deg til Oslo på ca. 25 minutter. En kort kjøretur og du er i Ski sentrum der du finner et rikt forretnings- og servicetilbud. Her ligger også Ski storsenter med blant annet shoppingmuligheter, kinosenter, bibliotek og velvære/helseetasje. I sentrum finner du også en rekke restauranter, kafeer og kulturhus som er med på å skape et godt bymiljø.

Med bil tar det ca. 20 minutter til Oslo på 4-felts motorvei. God offentlig kommunikasjon til Oslo/Ski/Moss. Det er vedtatt bygging av nytt dobbeltspor mellom Oslo og Ski, som skal stå ferdig ca. 2020. Ski er et knutepunkt i forhold til offentlig kommunikasjon og nærhet til både E6 og E18. Det er enkelt å komme seg til Oslo og mot svenskegrensen (4 felts vei hele veien). Samtidig ligger det landlig og usjenert til. Leiligheten har ingen gjenboere, med mye sol og fin utsikt.

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til flere barnehager, (Lyngåsen familiebarnehage avd. Oppegårdveien, Sætreskogen barnehage og Tussestien barnehage).

Det er gå/sykkelavstand til Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole.

Nærmeste videregående skoler er Roald Amundsen vgs og Ski vgs.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg E6 mot Stockholm/Gøteborg og ta avkjøring 23 mot Fv156 mot Oppegård/Langhus. Ta første avkjøring i rundkjøringen. Deretter første avkjørsel i neste rundkjøring og sving til høyre inn på Haugbro Terrasse. Følg veien videre ned til du får blokken på venstre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 9 902,-

Totalpris

Kr 2 759 902,-

Felleskostnader

Kr 1 770,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2013

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

43m2

Bruksareal

46m2

Tomt

4307m2

KR-kode

4618103

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Haugbro terrasse 62, 1405 Langhus

Gnr. 125, bnr. 447, snr. 6 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.307,1 kvm som tilhører sameiet. Fellesarealer er asfaltert og det er lekeplass på tomten.

Parkering

Én parkeringsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg med heis opp til leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm

Totalt bruksareal: 46 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

Primærrom:

Entré/gang, bad, stue/kjøkken og soverom: 43 kvm

Sekundærrom:

Bod/walk in: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 5 kvm. i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.09.2018, utført av Kjuus Takst & Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte: Nyere boligblokk fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt faste masser samt støpt kjellergulv. Etasjeskiller av prefabrikerte betongelementer. Yttervegger i betong og noe bindingsverk samt utvendig forblendet med malt panel. Flatt yttertak i tre- og betongkonstruksjoner. Antatt tekket med membran/folie (Ikke besiktiget).

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Misfarging i tre fliser på badet er observert. Disse flisene er defekt pga. en feil i flisen. Selger reklamerer til utbygger vedr. dette. Det gjenstår fremdeles garantitid på leiligheten.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Moderne leilighet med stor og solrik veranda på ca. 14 kvm, (sørvestvendt). Leiligheten har en praktisk planløsning og ligger høyt i terrenget. Fra verandaen er det pent utsyn over skogen, uten innsyn fra naboer.

Vi kommer inn i en romslig entré/gang med plass til kommoder, klesoppheng og skoskap. Boligen har en hyggelig stue med mye naturlig lys fra mange vindusflater. Stuen har åpen løsning inn mot kjøkkenet, og det er plass til både sofekrok og spisebord.

Kjøkkeninnredningen har slette, hvite fronter, laminat benkeplate og fliser mellom overskap og benk. Det er lys under deler av overskap, integrert stekeovn og ventilator fra Villavent over kokeplass. Nedfelt keramisk platetopp og nisje til kjøleskap. Opplegg for og plass til oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Leiligheten har ett soverom. Dette er nordøstvendt og er derfor skjermet fra kveldssol. Det er en bod i leiligeheten som av nåværende eier er innredet som walk in. Hyller og oppheng her kan medfølge om ønskelig.

Badet i leiligheten er lyst og pent, har vegghengt klosett, servantinnredning og dusj på gulv med innfellbare dusjdører. Opplegg og plass til vaskemaskin. Speil innfelt i fliser. Lys montert på vegg. Skap med bereder på vegg. Downlights i tak.

Gulv med overflater av parkett. Vegger og himling med overflater av malte plater. Det er balansert ventilasjon i boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.06.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr. 472619, tinglyst 30.05.2016, type heftelse: Best. om adkomstrett. Ekstern adkomst: Denne eiendommen med flere har veirett til regulert adkomst over eiendommen gnr. 25, bnr. 4. Interne adkomstveier: Denne eiendommen med flere gis gjensidig veirett til regulert adkomstvei og gangvei.

Dagboknr.472979, tinglyst 30.05.2016, type heftelse: Erklæring/avtale. Gjelder bruksrett, vedlikehold og driftsplikt av uteoppholdsareal.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og er en del av A2 Slottet Boligsameie som består av til sammen 32 seksjoner, med sameiebrøk 46/3011.

Forretningsfører er OBOS Forvaltor AS, tlf. 002333.

Dugnad må påregnes. Dyrehold er tillatt.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

På generelt grunnlag anbefales det alltid å sette seg inn i vedtekter, regnskap og husordensregler. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Busterud, Langhus datert 27.09.04 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er fortsatt utbygging i nabolaget, men området som ligger sørvest for eiendommen er avsatt til friareal.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.770,- pr. mnd. og fordeles slik: fellesutgifter kr: 1.421,-

kabel-tv 349,-. Fellesutgiftene inkluderer: Forretningsførsel, driftskostnader, felles bygningsforsikring, avsetning til vedlikehold. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.400,- pr. år. Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og er inkl. i fellesutgiftene. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.824.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Haugbro
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Ringneskrysset 3.6 km
Assurtjernkrysset 4.6 km
Regnbuen Næringspark 4.5 km
Tusenfryd fornøyelsespark 4.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64.3 km
Sentralstasjon Oslo S 20.6 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 1.5 km
Bussholdeplass Stenfelt 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Oppegårdbanen 1.6 km
Idrettsanlegg Greverudhallen 1.9 km
Treningssenter Puls Fitness 2.4 km
Treningssenter Multisportsenter 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Langhus skole (1-7 kl.) 2.8 km
Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 3.3 km
Bøleråsen skole (1-7 kl.) 4.1 km
Hebekk skole (1-7 kl.) 5.3 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 5.9 km
Roald Amundsen videregående skole 6 km
Ski videregående skole 6.6 km

Barnehager

Sætreskogen barnehage (0-5 år) 1.7 km
Tussestien barnehage (0-5 år) 1.8 km
Vestre Greverud bhg - Toppenhaug 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 4.2 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 6.3 km
Postkontor Coop Extra Langhus 1.8 km
Postkontor Meny Greverud 2.8 km
Apotek Boots apotek Greverud 2.8 km
Apotek Apotek 1 Langhus 4.2 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 6.3 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 6.8 km
Dagligvare Kiwi Oppegård 1.6 km
Dagligvare Coop Extra Langhus 1.8 km
Kiosk/video Jackpot Greverud Kiosk 2.8 km
Kiosk/video Myrvoll Kiosk 3.9 km
Bensin Circle K Langhus 3 km
Bensin 1-2-3 Tusenfryd 4.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 34,9 år
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 992
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Haugbro 442 169

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?