Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue med peisovn

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer

Soverom med garderobe

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Gang

Gang

Gang

Fasade

Bakhage

Plantegning

Torshov - Delikat 2-roms leilighet som ligger flott til i klassisk Torshovgård. God takhøyde. Store vinduer. Peisovn.

Hegermanns gate 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Torshov - Delikat 2-roms leilighet som ligger flott til i klassisk Torshovgård. God takhøyde. Store vinduer. Peisovn.: Torshov - Delikat 2-roms leilighet som ligger flott til i klassisk Torshovgård. God takhøyde. Store vinduer. Peisovn.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 851,-
Fellesgjeld:
Kr 137 507,-
AREAL (P-ROM / BRA)
37 / 37 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentral beliggenhet på populære Torshov. Beliggenheten kan beskrives som sentral, urban, men samtidig tilbaketrukken. På Torshov finnes de fleste fasiliteter med kort vei til yrende liv og spennende kulturtilbud; blant annet Soria Moria med konserter, bar/restaurant og teater, spisesteder og kafèer som Åpent Bakeri, Sagene Lunsjbar, Grisen spiseri (Vertshuset Oskar Braaten) og Trikkestallen. Her har de flott uteservering om sommeren og teater for de minste. Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks Myrens Sportsenter (med Klatreverket) og Elixia Ringnes Park. Gåavstand til Sandakersenteret med tilbud som apotek, vinmonopol og andre butikker. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter.

Kort vei til hyggelige parkområder. Flotte og populære Torshovparken som brukes til bla grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovdalen og hyggelige friområder langs hele Akerselva.

Svært god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Trikk- (nr. 11, 12 og 13) som tar deg til Aker brygge, Frogner, Majorstuen, etc. Bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy. Flybussekspressen går fra Ring 2 i Vogts gate og Københavngata. Fra Torshov kommer du deg enkelt rundt omkring i Oslo by.

På Torshov får du virkelig i både pose og sekk. Her kan du la humøret bestemme om du ønsker å trekke deg tilbake og nyte stillheten på Torshov, eller ta deg en spasertur ned til Grünerløkkas pulserende og yrende liv dersom du ønsker det.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Fellesgjeld

Kr 137 507,-

Totalpris

Kr 3 387 507,-

Felleskostnader

Kr 1 851,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1919

Soverom

1

Primærrom

37m2

Bruksareal

37m2

Tomt

154m2

KR-kode

4018147

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hegermanns gate 1, 0478 Oslo.

Gnr. 225, bnr. 94 i Oslo kommune.

Andelsnr. 51 i Borettslaget Torshov Kv. II, org.nr. 953 144 069.

Tomten

Festet tomt på 154 kvm.

Årlig festeavgift på kr. 66.186,- iht. styreleder.

Festeavgiften ble sist regulert 2012 , og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavtalen utløper i 2021. Avgiften vil reguleres 01.11.2021.

Grunneier Oslo Kommune har forkjøpsrett på tomten. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at tomten er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.231,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 42 kvm

Totalt bruksareal: 37 kvm

Totalt primærrom: 37 kvm

Primærrom: 37 kvm: Bad, kjøkken, stue, soverom

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca 7.5 kvm og en på loft på ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.06.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lekker 2-roms leilighet som ligger fint til i 2.etasje i klassisk Torshov gård.

Her får man delikate detaljer som hvitlakkerte tregulv, god takhøyde, vedovn og teglstein som skaper en varm og hyggelig atmosfære. Leiligheten er gjennomgående, med mye lys og luft i alle rom.

Leiligheten er lys og gjennomgående, som gir en umiddelbar følelse av åpenhet og hygge når man kommer inn. De originale tregulvene, blandet med lyse vegger og godt med naturlig lys gir et godt førsteinntrykk og en god romfølelse.

Entre:

I entreen er gulvet flislagt, praktisk for våte sko og jakker. Dagens planløsning er meget gjennomtenkt for maksimal plassutnyttelse. Men om man skulle ønske det kan entreen lett deles av fra

kjøkkenet ved å sette opp en lettvegg.

Kjøkken:

Kjøkkenet er nybygget i 2013, med innredning fra IKEA, det er også lagt nytt røropplegg og el-anlegg. Kjøkkenet er plassert i hjertet av leiligheten og har alt man ønsker av et moderne kjøkken, med heltre benkeplate, elegante hvite og glatte fronter, samt integrerte hvitevarer; stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin , kullfiltervifte og kjøleskap medfølger leiligheten. Kjøkkenfrontene har klick-push funksjon som gir et rent uttrykk uten håndtak.

Stue:

Stuen er sydvendt, romslig og lys med stort klassisk Torshovvindu med dype vinduskarmer. Det er god plass til både sofagruppe og spisegruppe, her kan man være mange til bords uten at det blir trangt. Det store vinduet og den gode takhøyden gir en meget god romfølelse. Vinduet slipper dessuten inn ettermiddagssolen og gir et vakkert utsyn til store ærverdige trær i forhagen. Det er to døråpninger mellom stue og kjøkken, foruten å slippe det naturlige lyset inn på kjøkkenet, integrer det også kjøkkenet i stuen og skaper et stort allrom med plass til å være mange samlet. Vedovnen som ble installert i 2013, er rentbrennende og varmer godt på kjølige dager.

Soverom:

Sjarmerende og svalt soverom med morgen- og kveldsol, uten direkte sollys. Soverommet har en deilig lun atmosfære med stort vindu, originale tregulv og en lekker teglsteinsvegg. Det perfekte stedet å trekke seg tilbake med en god bok, mens TVn benyttes i stuen. Det er plass til dobbelseng, i tillegg til den romslige plassbygde garderoben.

Bad:

Pent, flislagt bad med alt man trenger. Badet ble pusset opp i 2006 i regi av tidligere eier. Dusjnisje med dusjforheng, servant og toalett. Det er også praktiske hyller til oppbevaring over døren på badet. Downlights og varmekabler i gulvet.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via elektriske ovner. Varmekabler på bad. Peisovn i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1925.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 23.01.1925, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 8 servitutter på borettslagets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr 401318, tinglyst 26.01.1955, type heftelse: Festekontrakt med vilkår.

De øvrige servituttene omhandler: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, bestemmelser om brannvegg/-dør, bestemmelse om vann og kloakkledninger m.m.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Torshov Kv. II.

Borettslaget består av 70 andelsleiligheter. Tomten er festet med Oslo Kommune som bortfester.

Borettslaget eier ett næringslokale. Pr. 31.12.15 leies lokale av DnB Bank AS, men det er inngått ny leieavtale med Espresso House Norge AS som tiltrer som ny leietaker fra 25.04.16 (eller etter nærmere avtale med DnB Bank AS). Leieavtalen med Espresso House Norge AS løper til og med 31.03.2026 med opsjon for forlengelse. Dette gir borettslaget gode leie inntekter.

- Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold krever tillatelse fra styret.

- Borettslaget har også en Facebook-side, men viktige innspill og spørsmål til styret må sendes på epost eller som brev.

- Borettslaget har 2 egne fellesvaskeri som er lokalisert i henholdsvis Bentsebrugata 3 og Hegermannsgate 3.

Veldrevet borettslag uten forkjøpsrett!

Foretatt påkostninger de senere år:

2016: Felles brannvarslingsanlegg.

2015: Skiftet vinduer i 2015.

2014: Pipeløpet ble utbedret og godkjent høsten.

Foretatt påkostninger de senere år:

I løpet av de siste årene er borettslagets fasade rehablitert/pusset opp samt at alle originale vinduer er skiftet ut iht. styreleder.

Planlagte påkostninger:

Det kan bli behov for å skifte ut vinduer i oppgangene ifht. brannsikring. Styret venter på svar. Dersom dette må gjøres er det iht. styreleder budsjettert i utgangspunktet, men at det kan forekomme en liten økning i felleskostnader.

Det er behov for å pusse opp i oppgangene til leilighetene. Oppussingen av oppgangene er også i utgangspunktet budjsettert iht. styreleder. Dersom vinduer i oppgangene må skiftes ut vil dette prioriteres i første omgang.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Diverse

Bygningen er vernet som kulturminne.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 1.851,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, trappevask, festeavgift, kommunale avgifter, forretningsførsel, renter og avdrag på felelsgjelden, felles bygningforsikring.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renter og avdrag: kr 62,-

Renter og avdrag: kr 634,-

Felleskostnader: kr 1.105,-

Dugnadsbidrag: kr 50,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6.800 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv.Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.388.539,-. Av dette beløpet utgjør kr 137.507,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Torshov Rode 3
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Torshovteatret 0.2 km
Advokat Dehlis plass 0.5 km
Sæveruds plass 0.7 km
Sagene Samfunnshus 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.9 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.1 km
Bussholdeplass Torshov 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.4 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.4 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.4 km
Treningssenter Mudo Torshov 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.3 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.7 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.9 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2.2 km
Foss videregående skole 1.2 km
Nydalen videregående skole 2.1 km

Barnehager

Lykketrollet familiebhg - Vogts gt. 0.4 km
Sagene barnehage (1-5 år) 0.5 km
Oskar Braaten barnehage (3-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.5 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.4 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.3 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.8 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.3 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.5 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Kiwi Vogtsgate 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Torshov 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Vogts gate 0.1 km
Kiosk/video Deli De Luca Torshov 0.2 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.2 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 33,3 år
Gj.snittalder kvinner 32,9 år
Husholdninger med barn 12,9 %
Husholdninger uten barn 87,1 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 342
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 3 637 443

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris på kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Therese Ekeli Berg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?