Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 650 000,- for kr 5 650 000,-

Velkommen til Heggelia 7! Presentert av Nathalie Kristiansen, Krogsveen.

Boligen er nylig pusset opp i 2017 og har en gjennomgående høy standard.

Lyse flott parkettgulv med varmefolie under

Pen peis som varmer godt

Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys

Stor terrasse på ca. 14 kvm! Gode solforhold

Inviter venner og familie på grill

Utsikt

Lekkert kjøkken pusset opp i 2010

God plass til spisebord

Intergrerte hvitevarer medfølger

Velkommen til bords

Stort masterbedroom

Stor skyvedørsgarderobe

Sov godt!

Delikate fargevalg

Utsikt

Lunt teppe på gulv

Sov 2

Sov 2

Lekkert bad pusset opp i 2017

Nyt et varmt bad etter en lang dag på jobb

Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel

Trapp

Velkommen opp til 2 etasje

Loftsstue/kontor

Loftsstue med god plass til sofa

Soverom 3

Utsikt

Utsikt

Fasade

Fasade

Området

Utsikt

Kart

965 Plan 1. etg.

965 Plan loft

Kolsås

Heggelia 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 600 000,-

Kolsås: Nyoppusset 4-r over 2 plan m. 14 kvm terrasse, peis og garasje. 110 kvm gulvareal! 7 min til T-bane.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 299,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en attraktiv og sentralt beliggenhet i solrike og grønne omgivelser på Kolsås. Boligområdet er meget etablert og stille. Svært lite gjennomgangstrafikk i området. Heggelia Sameie og Levretoppen Huseierforening har pent opparbeidede fellesarealer med grøntområder, sittegrupper og lekeplasser. Det er kort gangavstand til Kolsås senter, bussholdeplass og T-bane.

Aktivitet og fritid

Det er mange flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Det er enkel adkomst fra leiligheten opp til Kolsåstoppen, som er et yndet turområde for små og store. Fantastisk utsikt på toppen. Området rundt Dælivann byr også på fine turstier. Dælibekken renner rett på nedsiden av leiligheten, og her skal det være fiskemuligheter. Det er kort vei til Vestmarka, som byr på milevis med skiløyper om vinteren og flotte tur- og sykkelveier om sommeren. Videre har man fra Sandvika sentrum nærhet til idylliske Kalvøya og Kadettangen, hvor man kan nyte strand- og bryggeliv sommerstid. Det er også et bredt utvalg fritidsaktiviteter i nærheten, med bl.a. Hauger idrettspark, Kirkerudbakken alpinanlegg, rulleskibane, skøytebaner og fotballbaner, svømmehall, ridesentre, golfbaner m.m.

Skoler og barnehager

Fra leiligheten er det kort vei til barneskole (sokner til Levre), ungdomsskoler (Hauger og Gjettum) og flere videregående skoler (Valler, Rosenvilde, Rud, Dønski m.fl.) Flere barnehager i området, både på Kolsås og Gjettum (Kolsås barnehage, Rud barnehage, avd. Levre og Helgerud, Blåveiskroken barnehage og Vallerstua barnehage)

Offentlig kommunikasjon

Det er kun få minutters gange til T-bane ved Hauger eller Gjettum stasjon (ca.25 min til Majorstuen) Det er også kort vei til bussholdeplass i Brynsveien (Toppåsveien), med hyppige avganger mot Sandvika samt ekspressbuss til Oslo. Sandvika er for øvrig et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med buss, tog og flytog til Gardermoen.

Servicetilbud

Kort vei til forretninger på Kolsås senter, med bl.a. flott Meny butikk, blomsterbutikk, vinmonopol, kaféer, sushirestaurant m.m. Kort vei også til søndagsåpen Joker i Brynsveien, Rykkinn kjøpesenter med en rekke forretninger, Rema1000 på Gjettum, eller til Sandvika. I Sandvika finner man bl.a. Sandvika Storsenter, som kan tilby et rikt utvalg av forretninger med noe for enhver smak. Kun en kort kjøretur til Bærums Verk, et idyllisk handelssted med gamle småhus og trivelige gågater. Her kan man finne det meste man trenger i hverdagen, samt flere unike butikker, koselige kafeer, det klassiske Vertshuset og andre spisesteder og ikke minst historie, kultur og kunst.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Levre skole 1 km

1-7 kl. Evje skole 1.6 km

8-10 kl. Hauger skole 0.9 km

8-10 kl. Gjettum skole 1.4 km

Vgs. Rosenvilde videregående skole 0.8 km

Vgs. Dønski videregående skole 0.9 km

Bhg. Blåveiskroken barnehage (1-5 år) 0.9 km

Bhg. Rud barnehage - Levre (1-5 år) 0.9 km

Bhg. Gjettum barnehage (1-5 år år) 1.1 km

Se vedlgat nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 600 000,-

Felleskostnader

Kr 1 299,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

1982

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

84m2

Bruksareal

84m2

Tomt

762m2

KR-kode

401827

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Heggelia 7, 1352 Kolsås.

Gnr. 86, bnr. 601, snr. 5 i Bærum kommune.

Tomten

Festet tomt på 762 kvm. Tomten er ellers opparbeidet med asfalterte internveier, parkeringsplasser, gressplener, prydbusker og trær.

Festeavgiften er kr 213.000,- pr. år.

Festeavgiften kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavtalen utløper 2028.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.231,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Grunneier har anledning til å kreve et "engangsløft" av festeavgiften til 2 % av råtomteverdien, dog er det satt et maksimalbeløp på kr. 12.231,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Grunneiers krav om regulering av festeavgiften må i så fall være fremsatt før 31. desember 2017. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Boligen disponerer garasjeplass i rekke. Ellers ca. 8 gjesteparkering hvorav 2 stk er elbil plasser. Iht. selger har Huserierforeningen disponerer endel plasser, som leies ut til beboere som trenger ekstra bil. Selger har også på vinteren parkert i hagen på fremsiden av boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Primærrom 84 kvm (110 kvm gulvareal):

1. etasje 71 kvm: Bad, vindfang, stue, kjøkken og 2 soverom.

Loftetasje 13 kvm: 1 soverom og loftstue. (Gulvareal før fratrekk pga. skråtak er ca. 39 m2 inkl. trappeløpet).

I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.03.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG 2 og TG 3:

TG 2:

Vinduer i stue og på det største soverommet i 1. etg: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleve noe trekk.

Ytterdør: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Det må forventes at det kan oppleves stedvis trekk og kuldefall fra døren.

TG 3:

Ingen.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en nydelig, gjennomgående 4-roms over 2 plan med det meste du kan ønske deg i en bolig. Boligen er nydelig pusset opp i nyere tid med moderne løsninger, materialer og fargevalg. Her kan du flytte rett inn og bo godt med nærhet til både marka med også t-banen bare 5 min unna.

Foretatte påkostninger i 2017/2018:

Oppussing av bad, nytt sikringsskap, bytte vindu på kjøkken/lite soverom, bygget ut loft, byttet gulv med varmefolie på stue/kjøkken, nye dører innvendig samt ny varmtvannsbereder.

Foretatte påkostninger i 2010:

Ny kjøkkeninnredning.

1. etasje:

Entré: Lys og innbydende entre med god plass til å henge fra seg yttertøy.

Stue: Stor lys og innbydende stue med god plass til ulike møbleringsløsninger og utgang til terrasse. Pene overflater. Parkett lagt i 2017 med Varmefolie under parketten.

Kjøkken: Stort og praktisk kjøkken med kjøkkeninnredning fra 2010. Her er det godt med skap og benkplass for den matglade hobbykokken. Hvite fronter med integrerte håndtak. Benkeplate av laminert spon. Lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, platetopp og kjøl/frys. Ventilator over kokeplate. Glassplate mellom over- og underskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

Bad: Meget pent flislagt bad med varmekabler og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Badet inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne med foldbare glassdører, frittstående badekar samt servantskap og veggskap. Hjelpesluk plassert i dusjsone. Hovedsluk er plassert foran servanten. Elektrisk ventilasjonsavtrekk, koblet på byggets ventilasjonssjakt Tilluft via luftespalte under dør. Arbeidene er utført av: Rørlegger Krogstad Baczewski Rør AS og snekkertjenester fra Proffbygg PL AS

Soverom: Boligen har 3 soverom hvorav 2 av de finnes i 1 etasje. Alle vender mot rolige omgivelser og har plass til seng og garderobe. Stor skyvedørsgarderobe på hovedsoverom medfølger.

Uteplass: Herlig nordvest-vendt terrasse på ca. 14 m2, med utgang fra stuen. Hageflekk på fremsiden av boligen. Formiddagssol ved inngangsparti og kveldsol på terrassen.

2. Etasje:

Loftstue:

Lys og pen loftstue med god plass til sofa og tv-benk. Her er det også plass til et kontor-hjørne. Loftet ble bygget ut av eier i 2017.

Soverom 3: Soverom nr 3 ligger i 2 etasje og passer perfekt som gjesterom, kontor eller om man har flere barn. Her er det meget god plass så her vil den eldste i søskenflokken eller gjester elske å bo!

Diverse:

- Varmtvannsbereder fra 2017 på ca. 200 liter er plassert i skap i loftstuen.

- Automatsikringer. Sikringsskap plassert i vindfang . Hovedsikring på 40 AMP. Det foreligger samsvarserklæring for arbeid utført i 2017.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peisovn i stuen. Varmefolie i gulv på stue/kjøkken samt varmekabler i gulv på baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.03.1982 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det opplyses om at det er gjort endringer etter ferdigattest ble gitt. Selger har bl.a. bygget ut loftet. Dette er søkt og godkjent hos kommunen. Ferdigattest på utbygging foreligger.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr 19455-15/100, tinglyst 15.09.1980, type heftelse: Bestemmelse om garasje/parkering

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Heggelia 1A-11B, med sameiebrøk 75/540.

Sameiet består av 8 leiligheter.

Sameiet er tilknyttet Levreåsen Huseierforening.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad samt evt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2017: Diverse reparasjoner av garasjeportene

- Jevnlig vedlikehold av lekeplassen.

Planlagte påkostninger:

- Reparasjon av isolasjon i garasjehimlingen, i tillegg til installering av ladestasjoner til el-bil. Huseierforeningen har årsmøte 16.April, hvor 4 ulike tilbud skal presenteres, og stemmes over. En økning i fellesgjeld og felleskostnader kan forventes. Iht til styreleder og forretningsfører vil felleskostnadene øke med ca 3-400kr fra 1.Juli dersom reparasjon og innstalering blir vedtatt. En fellesgjeld da komme på boligen. Iht. styreleder vil det ligge på ca kr 20.000,- per leilighet. Dette kan variere noe mtp størrelse.

-Huseierforeningen skal grave opp en ekstra brønn etter krav fra Bærum Kommune.

-Jevnlig vedlikehold av lekeplassen.

- Maling av fasade i 2018

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Regulert til boligformål.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.299,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, festeavgift, kommunale avgifter, felles byggeforsikring og forretningsførsel.

Boligen er tilknyttet altibox og fibernett, og ifølge styreleder i huseierforeningen har de en god avtale på internett, som kommer på ca 300kr i tillegg. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.800 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet altibox som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.721.899,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Kolsås
Kirkesogn Helgerud

Steder i nærheten

Helgerud kirke 1.2 km
Bærum sykehus 1.7 km
Kirkerudbakken skisenter 2.5 km
Fleskum 2.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 65.5 km
Sentralstasjon Oslo S 17.6 km
Jernbanestasjon Sandvika 3.5 km
T-bane stasjon Hauger T-banestasjon 0.6 km
Bussholdeplass Toppåsveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Haugerbanen 1 km
Idrettsanlegg Bærum Idrettspark 1.4 km
Treningssenter Gnist trening og helse 1.9 km
Treningssenter Takecare 2.3 km

Steder av interesse

Skoler

Levre skole (1-7 kl.) 1 km
Evje skole (1-7 kl.) 1.6 km
Hauger skole (8-10 kl.) 0.9 km
Gjettum skole (8-10 kl.) 1.4 km
Rosenvilde videregående skole 0.8 km
Dønski videregående skole 0.9 km

Barnehager

Blåveiskroken barnehage (1-5 år) 0.9 km
Rud barnehage - Levre (1-5 år) 0.9 km
Gjettum barnehage (1-5 år år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kolsås Senter 1.4 km
Kjøpesenter Vøyenenga senter 3 km
Postkontor Bunnpris Gjettum 1.2 km
Postkontor Meny Kolsås 1.4 km
Apotek Boots apotek Kolsås 1.4 km
Apotek Sykehusapoteket Asker og Bærum 1.7 km
Vinmonopol Kolsås Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 3.3 km
Dagligvare Bunnpris Gjettum 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Dønski 1.2 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Kolsås 0.5 km
Kiosk/video Mix Kolsås 1.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Kolsås 0.5 km
Bensin Circle K automat Bærumsvei 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,7 %
Andel kvinner 47,3 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 30,1 %
Husholdninger uten barn 69,9 %
Gj.snitt byggeår 1989
Gj.snitt tomtestørrelse 78
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Kolsås 188 83

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?