Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

Garderåsen - 3-roms med solrik balkong og garasje. 2 store soverom. Meget barnevennlig!

Lys entrè som gir et godt førsteinntrykk av boligen.

Boligen har en romslig og trivelig stue med god plass til stue- og spisemøblement, og er enkel å innrede.

Stue

Flere vindusflater slipper inn godt med naturlig lys.

Utgang til balkong på ca. 7 kvm med plass til både utemøbler og grill.

Balkong med meget gode sol- og utsiktsforhold.

Balkong

Kjøkkenet er praktisk designet med god skap- og benkeplass.

Romslig kjøkken med vindusflate, som bidrar til et behagelig og naturlig arbeidslys for kokken.

Kjøkken

Bad med servant, toalett, badekar/dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverom

Hovedsoverommet er av god størrelse med plass for dobbeltseng og garderobeløsning.

Soverom 2

Fasade

Adkomstkart

Plantegning

Fetsund

Heggelia 7 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 300 000,-

Fetsund: Garderåsen - 3-roms med solrik balkong og garasje. 2 store soverom. Meget barnevennlig!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 805,-
Fellesgjeld:
Kr 224 440,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Garderåsen i Fet kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. At feltet er barnevennlig må fremheves, her er det mange barn i alle aldre som bor!

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Boligen ligger i nærhet til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved Tientjernet, Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen idrett. Det er ikke langt til Glomma, båthavn, Nedre Øyeren naturreservat og ikke minst Fetsund lenser som i dag er fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonell håndverk, kafé og museumsbutikk. For de golfinteresserte så har man Fet Golfklubb med en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser, og ellers korte avstander til flere flotte 18-hulls baner.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Rema 1000, Spar og Coop Extra. Ytterligere servicetilbud finnes også i Fet sentrum. Fra boligen er det en kort kjøretur til Lillestrøm med bymessige fasiliteter, samt Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass ligger ca. 100 meter fra boligen. Det går ekspressbuss til Lillestrøm hvert 10. minutt hverdager fra klokken 06:00-08:00. Med bil fra Garderåsen tar det ca. 16 min til Lillestrøm, 17 min til Strømmen, 17 min til Sørumsand, 32 min til Oslo S og 38 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

Garderåsen skole 0.5 km

Hovinhøgda skole 1.5 km

Østersund ungdomsskole 3.3 km

Lillestrøm videregående skole 8.4 km

Skedsmo videregående skole 8.9 km

Garderåsen barnehage (0-6 år) 0.5 km

Sommerly barnehage (0-5 år) 0.7 km

Fetsund barnehage (0-6 år) 2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 224 440,-

Totalpris

Kr 2 524 440,-

Felleskostnader

Kr 4 805,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1990

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

70m2

Bruksareal

72m2

Tomt

2130m2

KR-kode

6018216

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Heggelia 7 D, 1900 Fetsund

Gnr. 18, bnr. 442 i Fet kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.130,4 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering i garasje. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 79 kvm

Totalt bruksareal: 72 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Primærrom:

2.etg: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom: 70 kvm

Sekundærrom:

2. etg: Bod: 2 kvm

Balkong på ca. 7 kvm.

Utvendig bod beliggende ved garasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.09.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at flere bygningsdeler har fått TG2, stort sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Heggelia 7 D - En gjennomgående leilighet med mange funksjonelle løsninger. Innvendig har boligen en spennende planløsning som både kan friste til sosiale kvelder med venner og familie, men som også gjør hverdagen enklere. Meget barnevennlig område, her er det mange barn i alle aldre som bor!

Entrè:

Lys entrè som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet har blant annet laminat på gulv og plass til ulike garderobeløsninger.

Stue/spisestue:

Boligen har en romslig og trivelig stue med god plass til stue- og spisemøblement, og er enkel å innrede. Flere vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Utgang til balkong på ca. 7 kvm med plass til både utemøbler og grill.

Kjøkken:

Romslig kjøkken med vindusflate, som bidrar til et behagelig og naturlig arbeidslys for kokken. Kjøkkenet er praktisk designet med god skap- og benkeplass. Videre innehar kjøkkenet fliser mellom over og underskap, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Hvitevarer på kjøkken følger leiligheten ved salget.

Bad:

Bad med servant, toalett, badekar/dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:

Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass for dobbeltseng og garderobeløsning. Det andre soverommet fremstår som pent. Passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor. Garderober på soverom følger leiligheten ved handelen.

Diverse arbeider utført av selger:

- Slette vegger og malt i lyse farger 2015.

- Hvite dører 2015.

Oppvarming

Peisovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.09.1990. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. Midlertidig brukstillatelse ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Heggelia borettslag.

Borettslaget består av 8 leiligheter, fordelt på 2 bygninger med adresse Heggelia 5 og 7.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Gjensidige forsikring med polisenummer 84963598.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger: Ingen konkrete planer utover normalt drift og vedlikehold.

Styreleder informerer om at det blir installert fiber over nyttår. Dette vil gi en liten økning av fellesutgiftene, men totalt sett bli billigere enn dagens bruk av de som bruker både tv og internett.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. 1 har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Stiftelsen borettslagenes Sikringsfond ble opprettet av NBBL i 1994. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra kommende årsskifte. Borettslagenes sikringsfond har per 2011 en totalkapital på 80 MNOK.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.805,- pr. mnd. og inkluderer: styre- og revisjonshonorar, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, eiendomsskatt, energi/fyring, forsikring og kabel-tv og bredbånd. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Driftsutgifter: kr 3.430,-

Stipulerte kapitalkostnader: kr 411,-

Stipulerte kapitalkostnader: kr 964,-

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.532.535,-. Av dette beløpet utgjør kr 224.440,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fet
Grunnkrets Faller
Kirkesogn Fet

Steder i nærheten

Fet rådhus 3.2 km
Tien gård 3.9 km
Vinsnes gård 4 km
Fet kirke 4.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.4 km
Sentralstasjon Oslo S 28.7 km
Jernbanestasjon Fetsund 2.6 km
Bussholdeplass Vitåsen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Garderåsen ballplass 0.4 km
Idrettsanlegg Ridderhallen 2.8 km*
Treningssenter Spenst Fetsund 1.9 km
Treningssenter EVO Lillestrøm 8 km

Steder av interesse

Skoler

Garderåsen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Hovinhøgda skole (1-7 kl.) 1.5 km
Østersund ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
Lillestrøm videregående skole 8.4 km
Skedsmo videregående skole 8.9 km

Barnehager

Garderåsen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Sommerly barnehage (0-5 år) 0.7 km
Fetsund barnehage (0-6 år) 2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lillestrøm Torv 8.5 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 11.4 km
Postkontor Coop Extra Fetsund 2.7 km
Postkontor Rema 1000 Åråsen 8.1 km
Apotek Boots apotek Fetsund 2.7 km
Vinmonopol Fetsund Vinmonopol 2.6 km
Dagligvare Joker Garderåsen 0.6 km
Dagligvare Spar Fetsund 2.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Fetsund 3.1 km
Bensin Circle K Fetsund 1.9 km
Bensin Shell/7-Eleven Fetsund 3.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,9 %
Andel kvinner 50,1 %
Gj.snittalder menn 35,6 år
Gj.snittalder kvinner 36,8 år
Husholdninger med barn 45,1 %
Husholdninger uten barn 54,9 %
Gj.snitt byggeår 1990
Gj.snitt tomtestørrelse 673
Område Personer Husholdninger
Kommune: Fet 11555 4836
Grunnkrets: Faller 2287 844

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 25.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Eskil Tyskeberget
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?