Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 600 000,- for kr 4 600 000,-

Velkommen til Heimdalsgata 4 - Presentert av Eva Lotsberg v/Krogsveen avd. Sagene

Plantegning 2 D

Stuen er romslig og lys med store vindusflater som gir godt med naturlige lysforhold

De lyse overflatene gjør rommet lett å innrede til akkurat den stilen du selv ønsker

Det er god plass til spisebordsgruppe i stuen

Stuen har god plass til sofagruppe med tv-seksjon

Sosial stue med åpen kjøkkenløsning

Kjøkkenet er pent tilbaketrukket langs den ene langveggen i stuen

Pent og moderne kjøkken med god skap- og benkeplass

Stor sydvestvendt balkong med god plass til hagemøblement

Balkongen er takoverbygget, noe som gjør den lun og fin og bruke også til alle årstider

Fra stuen er det en stor skyvedør som kan åpnes opp mot det ene soverommet

Soverom I: Stort og romslig soverom med god plass til seng og garderobeskap

Soverom I: Soverommet er svært romslig med flere innredningsmuligheter

Soverom II: Lyst og behagelig soverom med fin plass til dobbeltseng.

Walk-in garderobe: Fra soverom II er det tilgang til walk-in garderobe med god oppbevaringsplass

Innbydende entré med fin plass til å henge yttertøy og sette fra seg sko

Pent og stilrent baderom med dusjhjørne, vegghengt toalett samt opplegg til vaskemaskin

Heimdalsgata har en svært sentral beliggenhet med kort vei til alt av fasiliteter

Sommerbilder fra bakgård

Sommerbilder fra bakgård

Grünerløkka

Heimdalsgata 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 250 000,-

Grünerløkka: Stilig og moderne 3-roms fra 2006 med solrik balkong og sentral beliggenhet | Heis | Fjernvame | Ingen fellesgjeld!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 281,-
AREAL (P-ROM / BRA)
61 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligeten har en svært attraktiv og populær beliggenhet på Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder. Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, store mangfold av restauranter, hyggelige gatecaféer, markeder og små nisjeforretninger.

Flere matforretninger finnes like i nærheten. Like i nærheten finner du bl.a. flere av løkkas mest populære spisesteder som f.eks. italienske Trattoria Populare, tapasbaren Delicatessen, asiatisk streetfood på Südøst og utmerket fransk mat på Le Benjamin.

Ikke langt unna, langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative senter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser; Mathallen, Dansens Hus med bar og uteservering, BAR Vulkan, Smelteverket, Pokalen sportsbar, Blå og flere andre serveringssteder.

På Grünerløkka finner man også mange parker som Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Cubaparken og Grünerhagen. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked eller bare slappe helt av alene med en god bok.

Botanisk Hage finner man også like i nærheten av leiligheten. Dette er Norges eldste botaniske hage, den ble etablert i 1814 av Johan Siebke. Botanisk hage er perfekt for mosjon eller hyggelige turer, man kan også besøke caféen Handwerk Botaniske som holder til midt inne i parken. Parken ble i 1995 kåret til årets grønne park av bransjeorganisasjonen Norske anleggsgartnere, miljø og landskapsentrepenører.

For de treningsglade finnes i tillegg til parkene, idylliske turstier rett utenfor døren langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Elixia Schous Plass og EVO er rett utenfor døren. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.

Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 11, 12, 13 og 17) og busser (nr. 30, 31, 31 E, 34, 54 301, 302, 309 og 321) rett i nærheten. Fra leiligheten tar det ca. 10 minutter å gå til Grønland T-banestasjon med alle T-banens linjer. Leiligheten ligger dessuten ca. 7 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Lakkegården barnehage (0-5 år)

Eventyrbrua steinerbarnehage (1-6 år)

Lille Grønland barnehage

Barne- og ungdomsskoler:

Lakkegata skole (1-7 kl.)

Vahl skole (1-7 kl.)

Møllergata skole (1-7 kl.)

Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.)

Jordal ungdomsskole (8-10 kl.)

Videregående skoler:

Hersleb videregående skole

Elvebakken videregående skole

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 250 000,-

Felleskostnader

Kr 4 281,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

2006

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

61m2

Bruksareal

61m2

Tomt

2191m2

KR-kode

52.194

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Heimdalsgata 4, 0561 Oslo

Gnr. 229, bnr. 16 i Oslo kommune.

Andelsnr. 9,

Heimdalsgata 4 Borettslag, org.nr. 988802778

Tomten

Festet tomt på 2.191 kvm.

Festeavgiften er kr 680.000,- pr. år for hele borettslaget.

Festeavgiften kan reguleres hvert år iht konsumprisindeksen.

Avtaleperioden er ukjent. Rett til forlengelse og innløsning iht. tomtefesteloven kapittel seks. For nye festeavtaler som gjelder feste av tomt til bolig eller fritidshus gjelder festet til det sies opp av fester eller tomten innløses.

Grunneier, Jens Frang og Ragnhild Brokjøb, har forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Det er sameiet Heimdalsgata 4, som borettslaget er del av, som betaler festeavgiften. Indirekte betaler borettslaget festeavgift gjennom felleskostnader til sameiet for sin eierandel. Borettslaget eier ca. 97 % av sameiet. Sameiet består totalt av 3 seksjoner.

Parkering

Det medfølger ikke garasjeplass eller parkeringsplass til leiligheten. Det er til tider garasjeplasser til privat leie internt i borettslaget.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 61 kvm

Primærrom:

61 kvm: Stue/kjøkken, baderom, entré, soverom I og soverom II.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 8,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.01.2019 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong og stål. Bærende konstruksjoner og enkelte yttervegger i betong og stål, ellers er yttervegger oppført som isolerte klimavegger. Fasader er forblendet med teglstein. Frittbærende dekker/etasjeskillere i armert betong. Flatt tak tekket med folie/papp. Trapper og repo i oppgang i betong. Det er hei si bygget. Inngang til leiligheten fra utvendig svalgang.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag ble det ikke registrert "svikt" i noen av de kontrollerte/vurderte bygningsdelene på befaringsdagen.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og moderne 3-roms leilighet med solrik balkong og svært sentral beliggenhet. Leiligheten er plassert i enden av en svalgang og har egen inngang.

Entré:

Innbydende entré med fin plass til å henge yttertøy og sette fra seg sko. Callinganlegg med portåpner.

Stue m/åpen kjøkkenløsning:

Stuen er lys og romslig med god plass til sofagruppe og tv-seksjon. De store vindusflatene gir godt med naturlig lys til rommet. Stuen er lett å møblere og det er også fin plass en spisebordgruppe.

Kjøkkenet er pent tilbaketrukket og strekker seg langs den ene langveggen i stuen. Kjøkkeninnredningen er lys med hvite fronter og håndtak i stål. Det er godt med skap- og benkeplass. Benkeplaten er i laminert spon og det er fliser over benk. Det er laget nisje til hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Hvitevarer som er på kjøkken vil medfølge handelen. Ny kjøkkenvifte i januar 2019. Ventilasjonen er koblet på byggets ventilasjonsanlegg.

Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på 7 kvm med fin plass til balkongmøbler. Konstruksjon i betong med lakkert aluminiums rekkverk. Balkongen er overbygget, noe som gjør den lun og fin å bruke også videre ut på høsten og tidig vår.

Soverom I:

Pent og behagelig soverom med hjørnevinduer som gir rommet fine lysforhold. Soverommet har fin plass til dobbeltseng.

Walk-in garderobe:

Stor og dyp walk-in garderobe med smarte løsninger for hyller samt opplegg til heng. Her er det massevis med oppbevaringsplass.

Soverom II:

Lyst og behagelig soverom med fin plass til seng og garderobe. Soverommet er delt inn med en stor skyvedør som kan åpnes opp inn mot stuen, noe som gir rommet flere spennende muligheter.

Baderom:

Pent flislagt baderom med dusjhjørne med innfellbare glassdører, vegghengt toalett samt servant med underskap og speil med belysning. Baderommet er fra byggeår 2005/06 og fremstår som velholdt og moderne. Det er opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv.

Oppvarming

Radiatorer koblet på byggets anlegg som er tilkoblet fjernvarme. Varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fem servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse vedr. benyttelse og gjerde samt bestemmelser om kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Heimdalsgata 4 Borettslag.

Borettslaget består av 86 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Borettslaget har avtale med Oslo Renhold AS for rengjøring av fellesarealer.

Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med Bygårdsservice AS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Ihht husordensreglene er det ikke anledning til å lufte hunder eller andre husdyr i borettslagets fellesområder.

Foretatt påkostninger de senere år:

Det er etablert nytt adgangssytem i 2016.

Det er innført individuell måling av forbruk på radiatorene.

Varmtvann fordeles etter eierbrøk.

Det er installert overvåkningskameraer i garasje og i søppelrom.

Ventilasjonsanlegg er gjennomgått og justert der det var behov.

Avtrekk i Heimdalsgata 4 og 8 er rengjort vår 2017.

Det har vært problemer med noen av radiatorene i borettslaget og styret har undersøkt dette nærmere og kartlagt alle leilighetene i to av byggene. Det er byttet om noen retninger på hvordan vannet går. Oppstår det problemer i en leilighet følges det opp av styret.

Styret har leid inn Obos prosjekt for å utarbeide en vedlikeholdsplan for fremtiden.

Borettslaget har egen hjemmeside med nyttig informasjon: http://h4b.no/Om-borettslaget.html

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 22.03.17 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4098 datert 09.06.04.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Dette medfølger ikke handelen:

Taklamper i stue (2 stk)

Taklampe (1 stk) på soverom v/balkong.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.281,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader, komm.avg., byggforsikring, forretningsførsel, festeavgift, fjernvarme, (a-konto), vedlikeholdsfond, kabel-tv m.m..

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr. 3.386,-

Fjernvarme: kr. 623,-

Kabel-tv: kr. 212,-

Vedlikeholdsfond: kr. 60,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.300,- pr. år. / 6.100 kwh. pr. år (inkl. nettleie).

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.

Internett har en avgift på kr. 329,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.251.032,- Av dette beløpet utgjør kr 0,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Tøyen Rode 2
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Nybrua 0.2 km
Legevakten 0.3 km
Krohgstøtten sykehus 0.4 km
Hausmanns bru 0.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.7 km
Sentralstasjon Oslo S 1.4 km
T-bane Grønland T-banestasjon 0.7 km
Trikk Heimdalsgata 0.1 km
Buss Heimdalsgata 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.2 km
Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.4 km
Treningssenter SATS Schous plass 0.1 km
Treningssenter EVO Grünerløkka 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.4 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.4 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 0.9 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.5 km
Hersleb videregående skole 0.2 km
Elvebakken videregående skole 0.7 km

Barnehager

Lakkegården barnehage (0-5 år) 0.3 km
Eventyrbrua steinerbarnehage (1-6 år) 0.4 km
Lille Grønland barnehage 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.6 km
Kjøpesenter Gunerius Shoppingsenter 0.7 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Trondheimsveien 0.1 km
Postkontor / post i butikk Grünerløkka Postkontor 0.6 km
Apotek Ditt Apotek Grünerløkka 0.2 km
Apotek Apotek 1 Legevakten 0.3 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Trondheimsveien 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Lakkegata 0.2 km
Kiosk Trondheimsveien Tobakk & Frukt 0.3 km
Kiosk Mix Maxima 0.4 km
Bensinstasjon Uno-X Grünerløkka 0.6 km
Bensinstasjon Esso Tiger Trondheimsveien 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,7 %
Andel kvinner 42,3 %
Gj.snittalder menn 34,1 år
Gj.snittalder kvinner 31 år
Husholdninger med barn 12,6 %
Husholdninger uten barn 87,4 %
Gj.snitt byggeår 1987
Gj.snitt tomtestørrelse 81
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Tøyen Rode 2 1065 753

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Eva Lotsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?