Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Velkommen til Hekkveien 7 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lys og pen stue med gode lysforhold

I motsatt ende av stuen er det bygd en hems, som gir mulighet for kontor eller oppbevaring under.

Stuen har lyse overflater og 3-stavs eikeparkett

Fra stuen kan du nyte en meget flott utsikt!

 

Vestvendt balkong med meget fine solforhold og slående utsikt

Herfra kan du bl.a. nyte varme sommerdager og se flotte solnedganger

Solkart sommertid - kun til illustrasjon

Utsikt mot bl.a. Holmenkollen

Panoramutsikt

Adskilt kjøkken med plass til lite spisebord. Flott utsikt

Bra med benk- og skapplass

Kjøkkeninnredning med hvite fronter og fliser mellom benk og overskap

 

Praktisk bad med malt tapet på vegger og originalt terrazzo dekke på gulv. Dusjkabinett, servant og klosett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Funksjonell entré med plass til klesavheng og sko

Entré med tilgang til alle leilighetens rom

Plantegning

Alternativ plantegning 2

Fasade

Fasade

I Hekkveien vil du bo kun noen få minutter unna bl.a. T-bane

Og buss samt trikk

Det er flere grønne lunger i området som f.eks. Tøyenparken og Ola Narr

Tøyenbadet

Elixia på Rosenhoff/Carl Berner

Carl Berners Plass

Kart

Carl Berner/Frydenberg - Lys 1-roms utsiktsleilighet med rå utsikt, solrik balkong og sentral beliggenhet. Mod.behov

Hekkveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Carl Berner/Frydenberg - Lys 1-roms utsiktsleilighet med rå utsikt, solrik balkong og sentral beliggenhet. Mod.behov: Carl Berner/Frydenberg - Lys 1-roms utsiktsleilighet med rå utsikt, solrik balkong og sentral beliggenhet. Mod.behov

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 260,-
Fellesgjeld:
Kr 207 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
36 / 36 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hekkveien har en skjermet og god beliggenhet på Frydenberg ved Carl Berner/Hasle. Beliggenheten er tilbaktrukket opp fra Grenseveien, oppå på et høydedrag. Nærområdet er et veletablert boområde med et godt servicetilbud og flotte turområder. Her har man et godt utvalg av matforretninger og serveringssteder samt treningssenter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. I Hekkveien har man gangavstand til Sinsen eller Hasle barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Støperiet barnehage ligger rett over veien.

Carl Berner er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og fra leiligheten er det kort avstand til T-banestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. I tillegg er det noen få meter til bussforbindelse i Grenseveien, samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken. Rask tilgang til Oslo sentrum og blant annet Nydalen med Handelshøyskolen BI og Storo Shoppingsenter.

Kort avstand til Grünerløkka, Torshov og Sagene, Torshovparken, Botanisk hage samt Akerselva med gode tur og rekreasjonsmuligheter. Områdene byr på alt av populære og trendy spise- og utelivssteder, butikker og kaféer samt alle nødvendige forretninger/servicefunksjoner.

Her bor du sentralt og urbant i et rolig og tilbaketrukket område!

Adkomst

Ta inn Hekkveien fra Grenseveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 207 000,-

Totalpris

Kr 2 857 000,-

Felleskostnader

Kr 3 260,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

6

Byggeår

1955

Heis

Ja

Primærrom

36m2

Bruksareal

36m2

Tomt

2619m2

KR-kode

3718142

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hekkveien 7, 0571 Oslo

Leil.nr. 605, aksjenummer. 33,

Furulund III AS AS, org.nr. 923 682 783

Gnr. 125, bnr. 118 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.619,6 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Selskapet har 10 garasjer til utleie (mnd leie kr 800,-). Disse følger ikke leiligheten ved salg. Styret tildeler etter ansiennitet. Jfr. vedtektene § 3-1. Det påløper administrasjonskostnader kr 680- til forretningsfører ved tildeling. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 42 kvm

Totalt bruksareal: 36 kvm

Totalt primærrom: 36 kvm

Primærrom:

6. etasje 36 kvm: Stue m/sovehems, kjøkken, bad, entré

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.09.2018 utført av Erik Øyum. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegning er ikke målbar og avvik kan forekomme.

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller og en bod i underkjeller på hhv. 3 kvm. og 2 kvm.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport i bærende konstruksjoner i betong/ mur. Utkragede balkonger i betong. Borettslaget har pusset opp fasaden i 2015-16. 3- lags energiglass i trerammer produsert i 2015, montert i 2016 i følge eier. Vinduene er topphengslet. Vinduer er byttet i forbindelse med fasadeoppussing.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gitt TG2 på bad pga. alder og at oppbygningen er usikker. Det anbefales å beholde dusjkabinettet. Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Større vedlikehold og rehabilitering:

2015 – 2016 Rehabilitering av fasade og balkonger samt utskiftning av vinduer. I forbindelse med rehabiliteringsprosjektet har fasaden blitt etterisolert.

2012 – 2012 Rehabilitering av rør

2008 – 2009 Fjernvametilkobling

Standard

Leiligheten har moderniseringsbehov i forhold til dagens standard, men har stort potensial og ikke minst fantastisk utsikt. Den har en smart planløsning som utnytter leilighetens størrelse på en god måte. Om ønskelig har også leiligheten flere andre alternative planløsninger ved å flytte kjøkkenet. Nærmere innhold:

Stue: Lys stue med med god takhøyde og meget flott utsikt. Smart hemsløsning utnytter leilighetens takhøyde, slik at det er plass til f.eks. kontor under hemsen. Plassbygd garderobeskap. Utgang til balkong.

Balkong: Liten balkong som vender mot vest med meget gode solforhold og fantastisk utsikt mot bl.a. Oslofjorden, byen og Holmenkollen.

Kjøkken: Separat kjøkken i lyse, pene farger. Komfyr med induksjon plassert i nisje. Frittstående kjøleskap. Benkeplate i laminat. Oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri. Godt med skapplass og glassfliser mellom benk og overskap. Plass til et lite spisebord.

Bad: Praktisk bad med malt tapet på vegger og originalt terrazzo dekke på gulv. Dusjkabinett, servant og klosett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er montert alusluk og soilrør ble skiftet ut i 2012 i regi av aksjelaget.

Entrè: Flislagt entre med garderobeskap og klesoppheng. Nyere callinganlegg.

Oppvarming

Boligaksjeselskapet får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger et arkivkort med ferdigattestdato for bygget datert 06.05.1960.

Det foreligger også ferdigattest for:

- rehabilitering av sanitæranlegg kjeller datert 31.07.2012

- tilpasning av bad datert 16.11.2011

- garasje for 10 biler datert 24.01.1958

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjerde og veg.

Eventuell adgang til utleie

Fremleie må kun skje etter styrets godkjennelse og maksimalt for inntil 2 år ad gangen. Mellom hver fremleieperiode skal det gå minst ett år med mindre særskilte forhold foreligger.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer. Furulund III AS er registrert i foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923682783, og ligger i bydel 2 Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Hekkveien 7.

- Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

- Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være aksjeeiere i selskapet. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir borett til en bestemt bolig. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i aksjer.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.

- Dugnad må påregnes.

- Det er vedtatt forbud mot dyrehold, men styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Jfr. vedtektene §3.1.5)

- Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser aksjeselskapets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2017 var kr 2 517 195,-.

- Styret har satt i gang kartlegging vedr. å sette opp ladeplasser for el-bil.

- Aksjeselskapets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 82029395.

- Furulund III AS får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.

- Ingen forkjøpsrett

- Selskapet har en egen hjemmeside: www.furulundlll.no

- Boligaksjeselskapet har inngått avtale med OpenNet om både internett og tv-pakke leveranse.

- Lave omkostninger forbundet med kjøpet, ingen dokumentavgift

- Stort og gratis fellesvaskeri i kjeller

Det er vedtatt at uteområder skal utbedres, og at styret skal innhente tilbud fra mulige leverandører mtp. tv. Styret vil så sende informasjon til beboerne om blant annet kostnadskonsekvenser. Beboerne foretar avstemming, og styret velger ny leverandør og sier eventuelt opp avtalen med Opennet.

I juli 2017 ble det oppdaget vannlekkasjer fra 9 etasje. Styret opplyser at de største problemene vedr. lekkasjen er utbedret allerede. Så skal det gjøres noen mindre tiltak til. Dette vil høyst sannsynlig gå av sikringssummen etter S-byggs konkurs.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977 og endringsbestemmelser S-2937 datert 01.10.1987. Ved Carl Berners Plass skal Carl Berner Torg føres opp. Det vil bli tre bygg på hhv. 4,5 og 8 etasjer.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er gitt.

Diverse

- Fellesvaskeri i underetasjen.

- Sykkelbod i kjeller.

- Hekkveien 7 har tidligere blitt premiert for hagen sin og har en egen hagekomite for de med grønne fingre!

- Det elektriske anlegget i leiligheten ble utbedret i 2013 med nytt sikringsskap, jordfeilbryter på alle kurser, ny hovedsikring og overspenningsvern.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 3.260,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, trappevask, kabel-TV/bredbånd (grunnpakke), varmtvann, fyring, fellesvaskeri og vaktmestertjeneste m.m.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Herav:

Fellesutgifter 3.055,-

Kabel-tv 205,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1200,- kr. pr. år. Boligen er tilknyttet OpenNet som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.944,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.362,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.868.306,-. Av dette beløpet utgjør kr 207.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 8
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Carl Berners plass 0.4 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.7 km
Sofienberghjemmet 1 km
Tøyenbadet 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.4 km
Sentralstasjon Oslo S 3.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.2 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.2 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 0.5 km
Bussholdeplass Carl Berners plass T 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1.2 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 1.2 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.5 km
Treningssenter Fresh Fitness - Carl Berner 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.3 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.3 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 3 km
Hersleb videregående skole 1.6 km
Foss videregående skole 1.7 km

Barnehager

Støperiet barnehageenhet (1-6 år) 0.2 km
Fryd barnehage (1-6 år) 0.4 km
Sophies Hage barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 1.1 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.5 km
Postkontor Meny Løren 1.2 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.4 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka - Carl Berner 0.5 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.1 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1.8 km
Dagligvare Coop Prix Carl Berner 0.4 km
Dagligvare Joker Carl Berner 0.5 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.4 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.6 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 35,4 år
Gj.snittalder kvinner 34,6 år
Husholdninger med barn 14,6 %
Husholdninger uten barn 85,4 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 740
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 8 1877 1246

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?