Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 625 000,- for kr 3 625 000,-

Stue

Fasade - dag

Hyggelig uteområde

Romslig balkong

 

Sportsbod med plass til opppbevaring

Inngangsparti

Fasade inngangsparti

Lekeplass på sameietstomt

Fasade kveld

Kveldsstemning

Stemning

Stemning

Gang

Gang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue kveld

Stue

Stue

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Barnerom

barnerom

barnerom

Bad

Praktisk løsning på bad

Bad

Detalj bad

Planløsning

Fjerdingby -SOLGT!! Attraktiv 3-roms eierleilighet med god standard, garasjeplass, romslig balkong.

Hektnerhagan 103

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Fjerdingby -SOLGT!! Attraktiv 3-roms eierleilighet med god standard, garasjeplass, romslig balkong. : Fjerdingby -SOLGT!! Attraktiv 3-roms eierleilighet med god standard, garasjeplass, romslig balkong.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 245,-
Fellesgjeld:
Kr 20 977,-
AREAL (P-ROM / BRA)
77 / 80 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nyere boligsameie fra 2014 beliggende innerst i blindvei med Østmarka rett utenfor døren. Meget rolig og veldig tilbaketrukken eiendom med hyggelige fellesarealer og umiddelbar atkomst til ridesti/tursti. Leiligheten nyter godt av stor og overbygd terrasse med gode solforhold til langt på kveld på sommerstid.

Sameiet grenser til Tristilmarka med flotte turmuligheter både sommer som vinter. Marka har en mengde turisthytter, fiske og badevann samt høyder som Hektnerhøgåsen og Ranstadslottet.

På Fjerdingby ligger også Marikollen idrettspark som består av alpin- og hoppanlegget Marikollen skisenter og fotballbaner for den aktive familie.

Det er kort vei til Lillestrøm med de aller fleste bymessige fasiliteter og stor kollektivterminal med flytog og busser. Det tar ca. 10 minutter til Lillestrøm og ca. 15 min til Norges største shoppingsenter på Strømmen Storsenter.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Telefonnummer Rælingen kommune: 63 83 50 00.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 20 977,-

Totalpris

Kr 3 470 977,-

Felleskostnader

Kr 3 245,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2013

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

77m2

Bruksareal

80m2

Tomt

3968m2

KR-kode

6018203

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hektnerhagan 103, 2008 Fjerdingby

Gnr. 92, bnr. 158, snr. 9, i Rælingen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.968 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Ifølge opplysninger hentet fra vedtektenes punkt 1-1 disponerer hver beboer en andel i parkeringskjelleren (leiligheten har en parkeringsplass). Parkeringskjelleren er seksjonert som en næringsseksjon med 52

parkeringsplasser, hver parkeringsplass utgjør en andel (1/52 del). For øvrig finnes det et begrenset antall gjesteparkeringsplasser på sameiets felleseiendom (10 plasser). Ellers parkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 87 kvm

Totalt bruksareal: 80 kvm

Totalt primærrom: 77 kvm

Primærrom:

Leilighet:

1. etasje 77 kvm: Stue, Kjøkken, bad, to soverom og entrè.

Sekunddærrom: Bod i gang i leilighet.

I tillegg disponerer boligen 2 antall boder en beredskapsbod på terrasse ca.1 kvm og en bod på ca. 5 kvm i garasjekjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Standard

Lys og trivelig 3-roms med en god standard. Leiligheten er bygget etter kriterier for universell utforming og energi. Universell utforming innebærer at boligen med

omgivelser er utformet på en slik måte at den kan brukes av alle i så stor utstrekning som mulig og uansett funksjonsevne. Leiligheten fremstår som moderne med glatte og

lyse overflater samt store vinduer som gir godt med lys.

Hyggelig entrè med glatte og lyse flater, bod på venstre side av inngangsdøren med plass til oppbevaring av klær og skotøy. God plass til kommode og eller skap for oppbevaring for de som ønsker dette.

Boligen innhehar et lyst og pent kjøkken med glatte overflater, eik benkeplate, fliser over benk, integrert frys/kjøl, innebygget stekeovn, egen kjøkken øy med nedfeltet keramisk platetopp. Over

platetoppen er det en takhengt kjøkkenventilator i stål med kullfilter. Kjøkkenet fremstår som pent og moderne.

Den åpne stue og kjøkkenløsningen gir plass til både spisebord med stoler og egen sofagruppe. Lyse og store vinduer gir godt med daglys til leiligheten.

Stuen har utgang til stor og overbygd terrasse med praktisk sportsbod og gode solforhold. Her er det god plass til sittegruppe og grilling på sommeren. (Det er ikke tillatt med kull grill iht. trivselsregler).

Hovedsoverommet har utgang/inngang fra både bad og stue, god plass til dobbeltseng, en hel vegg med garderobeskap og eikeparkett.

Det andre soverommet har plass til garderobeskap, seng og pult. Et rom som kan brukes som barnesoverom, kontor, gjesterom eller det en kan ønske seg.

Rullegardin på det store soverommet.

Badet er lekkert og veldig romslig med fliser på gulv, fliser på vegg og malt himling med integrerte downlights. Hvit baderomsinnsredning med underskap og heldekkende

servant (med ettgreps blandebatteri) og speil. Dusjsone med innfellbare glassdører. Montert vaskeromsinnredning med uttak for vaskemaskin og kondenstørketrommel og ekstra skuffer med plass til oppbevaring.

Installert utslagsvask som er svært praktisk da det er her en vasker tøy. Bad m.m. Inspeksjonsluker til rør-i-rør. Vannbåren varme i gulv (i tilknytning til varmepumpeanlegg). Dører på badet er byttet til regulære dører for å oppnå tilfredsstillende lyddemping.

Oppvarming

Boligen er utstyrt med balansert ventilasjonsaggregat (80 % temperaturvirkningsgrad) som gir et svært godt inneklima. Det er utstrakt bruk av radiatorer i leiligheten som er tilknyttet et

varmepumpeanlegg (med bergvarme). Sameiet er satt sammen av seksjoner etter modulsystemet som blant annet bidrar til et lavt energiforbruk pr. seksjon (og lave strømutgifter). Vannbåren gulvvarme på bad (tilknyttet varmepumpeanlegg/sentralvarme).

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 03.06.2014.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Resterende arbeider er ferdigstillelse av søndre bygg , kledning av garasjefront, utomhusarbeider, herunder beplantning.

Det er uklart om alle punkter er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Øyernblikk sameie, med sameiebrøk 799/48731.

Sameiet består av 34 leiligheter fordelt på tre bygninger og en næringseksjon.

Parkeringskjeller er seksjonert som en næringseksjon med 52 parkeringsplasser. (1/52).

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30.

Det er utført to dugnader siste året samt felles grillaften i juni.

Styret har utført vedlikehold og følger opp gjenstående arbeider fra eiendomsgruppen.

Styret har inngått flere avtaler i form av sjekking av tak, vask av fellesområder, service og vedlikehold av brannvarslere, avtale vedlikehold ventilasjonsannlegg, avtale vedlikehold av sprinkel og varmeanlegg.

Dyrehold skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at ingen personer, ei heller juridiske personer kan erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det også iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan Hektneråsen datert 07.11.2016 med tilhørende bestemmelser vedtatt 20.06.07, stadfestet 21.01.09 sist endret 28.02.2014.

Hektneråsen er under bebyggelse. Ubebygd tomt på 92/157 det er nå utbygging på tomt 92/156. Kontakt megler for spørsmål.

Forholdet til eldre reguleringsplaner og bebyggelsesplaner (pbl § 1-5) Viser til nykommuneplan vedtatt den 26.08.2015. Arealdelen til kommuneplanen gjelder foraneldre reguleringsplaner og bebyggelsesplaner ved motstrid.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det er reklamasjon på badet pt. Utbygger har tatt på seg ansvar for å utbedre lekkasjen på badet samt ta seg av alle kostnader tilknyttet dette. Det gjelder lekkasje gjennom fuger i dusjen. Se vedlegg i salgsoppgave.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.245,- pr. mnd. og inkluderer: .Heisvask, byggforsikring, forretningsførsel, revisjon, kommunale avgifter, strøm fellesarealer, internett, tv, vedlikeholdsavsetning, varmtvann og fyring.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018. Styret har gitt informasjon om at felleskonstnadene kommer til å øke med ca 250 kroner.

Dette er også nevnt i egenerklæringsskjema, gir her informasjon om at det kan bli noen kroner over 245 kroner. Ca. 250 kroner. Brev vil bli sendt ut fortløpende.

Det er ikke eiendomsskatt i Rælingenkommune per nå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal-digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd, standard pakke er inkludert i felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.564.099,-

Av dette beløpet utgjør kr 20.977,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Rælingen
Grunnkrets Nordby I
Kirkesogn Rælingen

Steder i nærheten

Smestad 1.5 km
Holt 2.4 km
Årnes v/Nordre Øyeren Naturreservat 3.5 km
Bjørnholt 4.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 40.8 km
Sentralstasjon Oslo S 27.1 km
Jernbanestasjon Lillestrøm jb.st. 8.2 km
Bussholdeplass Engerhagan 1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ridderhallen 4.1 km*
Idrettsanlegg Åsvang grusbane 4.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Lillestrøm 7.6 km
Treningssenter SATS Lillestrøm 7.6 km

Steder av interesse

Skoler

Smestad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Marikollen ungdomsskole (8-10 kl.) 4 km
Rælingen videregående skole 4.4 km
Strømmen videregående skole 9 km

Barnehager

Hektneråsen FUS barnehage 0.8 km
Espira Tristilbakken barnehage (0-6 år) 1.1 km
Smestadtoppen barnehage 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lillestrøm Torv 8.2 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 9 km
Postkontor Kiwi Rælingen 4.7 km
Postkontor Kiwi Lillestrøm Stasjon 7.7 km
Apotek Ringen apotek Rælingen 4.7 km
Apotek Apotek 1 Kanalveien 7.4 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 8.2 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 9 km
Dagligvare Kiwi Rælingen 4.7 km
Dagligvare Joker Rælingen 6.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 7.5 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 7.7 km
Bensin Best Johnsrud Auto 1.5 km
Bensin Best Rælingen 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 29,8 år
Gj.snittalder kvinner 29,6 år
Husholdninger med barn 56,4 %
Husholdninger uten barn 43,6 %
Gj.snitt byggeår 1997
Gj.snitt tomtestørrelse 481
Område Personer Husholdninger
Kommune: Rælingen 17730 7671
Grunnkrets: Nordby I 2147 821

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Cecilie Bergsløkken
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?