Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 050 000,- for kr 1 050 000,-

Solrikt beliggende andelsleilighet med umiddelbar nærhet til flotte turområder hele året

Hemsbakken 12 D har en praktisk planløsning med alt på en flate, samt en åpen stue-kjøkkenløsning med plass til mange gjester på middag

Koselig innredet stue med vedovn og utgang til solrik terrasse

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og samtlige rom er lyst og pent innredet med en koselig standard

Velkommen til visning

De fleste gulv er byttet av nåværende eier, og kjøkken har fått nye benkeplater og "kjøkkenøy"

Alltid koselig med spiseplass på kjøkken slik at en kan holde kokken med selskap

Detaljfoto

Romslig bad/wc kombinert med vaskerom

Lyst og pent innredet

Detaljfoto

Romslig soverom med garderobeskap

Soverom med adkomst til loft

Alltid koselig med vedovn på de kalde vinterkvelder

Nærområdet har store muligheter for den som er interessert i sport eller natur. Det er kort vei til Runar med sine fantastiske sportslige tilbud

 

Plantegning 2.etg.

Leiligheten har en romslig utebod, og det medfølger garasje med elektrisk portåpner

Meget solrik terrasse med fin utsikt ut over nærområdet

Området rundt leiligheten er pent opparbeidet og borettslaget har et meget koselig lekeplass

Hemsbakken 12 D ligger meget sentralt til på Haukerød med umiddelbar nærhet til skiløyper og turområder

Haukerød/Runar

Hemsbakken 12 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 090 000,-

Haukerød/Runar: Pen leilighet i 2. etasje med solrik balkong. Garasjeplass og fine fellesarealer

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 090 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 336,-
Fellesgjeld:
Kr 367 080,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nærområdet har store muligheter for den som er interessert i sport eller natur. Det er kort vei til Runar med sine fantastiske sportslige tilbud. Her er det fotballbaner (gress og grus), turløyper i skog, lysløyper på vinteren, skileikanlegg med snøkanoner, samt Runarhallen som er en flerbrukshall med yrende aktivitet året rundt.

Nærmiljøet kan by på et variert utvalg av matbutikker, kiosker, fast food leverandører, posthus, frisør og helsesalonger, solstudio og bensinstasjon samt Pindsle industriområdet som nå huser El-kjøp, Biltema, Megaflis, MENY m.m. Hemsbakken 12 D ligger meget sentralt til på Haukerød med umiddelbar nærhet til skiløyper og turområder.

Området rundt leiligheten er pent opparbeidet og borettslaget har et meget koselig lekeplass.

Barnehager og skoler

Nærhet til Haukerød barneskole og Bugården ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 090 000,-

Fellesgjeld

Kr 367 080,-

Totalpris

Kr 1 457 080,-

Felleskostnader

Kr 6 336,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2001

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

2823m2

KR-kode

22.1910

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hemsbakken 12 D, 3242 Sandefjord

Gnr. 10, bnr. 31 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 10 i Hemsbakken Borettslag, org.nr. 982939224

Tomten

Eiet tomt på 2.823 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune foreligger det ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom:

2. etasje 58 kvm: Bad/vaskerom, kjøkken/stue, 1 soverom, entré

I tillegg disponerer boligen 1 bod på 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.01.2019 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Konklusjon tilstand iflg. vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Hans Petter Olaussen den 24.01.2019: Andelsleilighet som ligger i 2 etasje i 6 mannsbolig som er oppført ca 2001 med isolert bindingsverk over støpt plate på mark. Det medfølger en garasjeplass i felles bygg og det er en utebod.

Leiligheten er gjennomgående med balkong ved stue og svalgang ved inngang. Leiligheten er oppgradert innvendig med ny parkett og ny laminat på gulver. Øvrige overflater fremstår som vedlikeholdt. I 2013 ble det montert ny peisovn i stue og ny baderomsinnredning med servant og veggskap på bad. Ny serveringsøy og nye heltre benkeplater er montert på kjøkken i 2016. Nye massive dører er også montert. Sentralstøvsuger med to uttak er montert i skap

på soverom. Leiligheten fremstår som vedlikeholdt og har normal bruksslitasje. Det ble ikke avdekket vesentlige feil eller skader på innredninger eller overflater. Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at belegg og veggplater på bad har passert 50% av normal levetid og at det er noe ufamessig sparkling av enkelte plateskjøter.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Solrikt beliggende andelsleilighet med umiddelbar nærhet til flotte turområder hele året. Leiligheten har en romslig utebod, og det medfølger garasje med elektrisk portåpner. Borettslaget har også en koselig lekeplass som frister til lek og uteaktiviteter. Hemsbakken 12 D har en praktisk planløsning med alt på en flate, samt en åpen stue-kjøkkenløsning med plass til mange gjester på middag. De fleste gulv er byttet av nåværende eier, og kjøkken har fått nye benkeplater og "kjøkkenøy".

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og samtlige rom er lyst og pent innredet med en koselig standard. Meget gode solforhold på terrasse!

Velkommen til visning!

Oppvarming

Vedovn i stue, samt varme i gulv på bad/wc.

I følge svarbrev fra Sandefjord brann og feievesen bør øverste element i skorstein festes og det er brennbart for nær feieluke/sotluke og det må være trinn på pipesiden.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.07.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Hemsbakken Borettslag.

Borettslaget består av 12 boliger.

Forretningsfører er USBL Sandefjord , tlf. 08725.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold skal alltid søkes styret. Det er i utgangspunktet tillatt med hund og katt. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskrementer på borettslagets område.

Formann:

Elisabeth Rød

Hemsbakken 10 E

3242 Sandefjord

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra

førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.5.2014 er avsatt til: Boligbebyggelse.

Kommentar fra Sandefjord kommune: Deler av eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Hemsbakken. Gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy". Det foreligger en vedtatt reguleringsplan for Haukerød idrettspark. Planen tilrettelegger for en utvidelse av Runarhallen, adkomst, parkering og utvidelser av aktivitetsarealer med tilhørende anlegg samt internat. All ny bebyggelse planlegges i nær tilknytning til eksisterende hall og skisløyfe ved hallen. Planen tilrettelegger også for idrettsungdomsskole (Wang ung). Eiendommen grenser til planområdet.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.336,- pr. mnd. og inkluderer: Garasjeplass, snømåking, Sandefjord Bredbånd, kommunale avgifter og felles bygningsforsikring, betjening av fellesgjeld (avdrag kr. 3.573,-). Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 570,-.

Avdrag kr 3.573,-

Driftsutgifter kr 1.894,-

Garasjeplass kr 50,-

Sandefjord Bredbånd kr 249,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.800,- pr. år. / 6.300 kwh. pr. år. Kjøper må forvente et høyere forbruk.

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av bredbånd. Avgiften er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger. Dersom kjøper ønsker raskere internetthastighet vil kostnaden øke ytterligere.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring( ca. kr. 2.000,- pr.år.).

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr.1.458.612,- Av dette beløpet utgjør kr 367.080,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.187,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 9.000,-

Visningshonorar: inkludert.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?