Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 240 000,- for kr 1 240 000,-

Omradebilde

Fasade

Balkong

Omradebilde

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Hall

Bad

Bad

Soverom

Annet

Annet

Annet

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Haukerød - Lettstelt pen leilighet i 2. etasje med 2 soverom - Garasje - Skjermet og solrik balkong mot vest

Hemsbakken 12 b

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 280 000,-

Haukerød - Lettstelt pen leilighet i 2. etasje med 2 soverom - Garasje - Skjermet og solrik balkong mot vest: Haukerød - Lettstelt pen leilighet i 2. etasje med 2 soverom - Garasje - Skjermet og solrik balkong mot vest

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 280 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 607,-
Fellesgjeld:
Kr 432 067,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 93 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt og populært boligområde på Haukerød, ca 4. km. fra sentrum. Barnevennlig med bl.a. stor lekeplass og fotballøkke i nærområdet. Kort vei til Haukerød barneskole, Runar idrettsanlegg, flott turterreng med lysløype om vinteren, dagligvareforretninger med lange åpningstider og Haukerødkrysset med diverse servicetilbud. Sandefjords flotte stadion på Pindsle ligger like i nærheten.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Haukerød barneskole, Bugården ungdomsskole og flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjord kjører man opp Moveien og rett over krysset mot Runar. Fra Klavenesveien tar man Hemsbakken inn til venstre. Boligen ligger på venstre hånd.

Det er skiltet med Krogsveen plakat, samt med visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 280 000,-

Fellesgjeld

Kr 432 067,-

Totalpris

Kr 1 712 067,-

Felleskostnader

Kr 6 607,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2001

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

70m2

Bruksareal

93m2

Tomt

2823m2

KR-kode

2218235

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hemsbakken 12b, 3242 Sandefjord

Gnr. 10, bnr. 31, andelsnr. 8 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.823 kvm som tilhører borettslaget.

Opparbeidet stor felles hage somm inbyr til lek og moro for både store og små. Det er også satt opp lekeapparater på borettslagets tomt.

Parkering

Garasje. Biloppstillingsplass/gjesteparkering på fellesområde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 104 kvm

Totalt bruksareal: 93 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Bruksareal:

Bolig 73 kvm

Garasje 16 kvm

Utebod 4 kvm

Primærrom:

2. etasje 70 kvm: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Sekundærrom:

Bod i leiligheten 3 kvm

Garasje 16 kvm

Utebod: 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.06.2018 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys og moderne leilighet i et meget populært boligområde. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og en fin planløsning. Veggene har malt tapet og laminat på gulvene.

Kjøkken i delvis åpen løsning med stue. Kjøkkenet har godt med skap og benkplass, samt plass til spisebord på kjøkken. Ingen hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad med belegg på gulv og våtromstapet på veggene. Innholder Servant i innredning, dusjnisje, wc og opplegg til vaskemaskin.

Oppvarming

Ved og elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.07.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Hemsbakken Borettslag.

Borettslaget består av 12 leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt iht borettslagets ordensregler pkt. 9, men må søkes om.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til boligbebyggelse. Sandefjord kommune opplyser at det foreligger en vedtatt reguleringsplan for Haukerød idrettspark. Planen tilrettelegger for en utvidelse av Runarhallen, adkomst, parkering og utvidelser av aktivitetsarealer med tilhørende anlegg samt internat. All ny bebyggelse planlegges i nær tilknytning til eksisterende hall og skisløyfe ved hallen. Det er nylig varslet en reguleringsendring for å tilrettelegge for idrettsungdomsskole (Wang ung) som del av planen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.607,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, vedlikehold og forsikring av bygningen, TV/bredbånd, betjening av fellesgjeld og forretningsførsel.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 674,-

Avdrag kr 3.701,-

Driftsutgifter kr 1.933,-

TV kr 249,-

Garasjeavgift kr 50,-

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 1.713.426,- Av dette beløpet utgjør kr 432.067,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 29.900,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?