Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 260 000,- for kr 6 260 000,-

Velkommen til Henrichsens gate 2 A, presentert av Camilla Bjerke Olsen v/Krogsveen

Romslig stue med utgang til balkong

Bassengområde ble pusset opp i 2018

Trimrommet ble pusset opp i 2018

Badstuen ble pusset opp i 2018

Leiligheten disponerer garasjeplass. Det er også én felles gjesteparkering i anlegget.

Stue

Stue

Stue

Balkong med hyggelig utsyn til skjermet bakhage

Rolig og skjermet bakhage

Rolig og skjermet bakhage

Hovedsoverom med adkomst til bad

Hovedsoverom - nytt gulv i 2017

Soverom 2

Soverom 2

Kjøkken

Kjøkken

Bad ved hovedsoverom - nye gulvfliser i 2018

Bad

Bad

Vaskerom

Entré

Fasade Henrichsens gate 2

Plantegning

Bislett

St. Hanshaugen

Gutta på Haugen

Bislett Stadion

St. Hanshaugen/Bislett

Henrichsens gate 2 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 000 000,-

St. Hanshaugen/Bislett: Gjennomgående 3-roms - Garasje - Heis - Nyoppusset bassengområde og trimrom - 12 kvm terrasse - Moderniseringsbehov

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 579,-
Fellesgjeld:
Kr 103 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 82 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv, rolig og sentral beliggenhet på Bislett/St. Hanshaugen. Boligen ligger attraktivt til blant bygårdsbebyggelsen i rolige Henrichsens gate, en rolig og trafikkstille gate.

Beliggenheten i Henrichsens gate gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. Bislett for øvrig byr på koselige fortauskaféer og restauranter.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Bare noen hundre meter utenfor døren finner du idylliske St.Hanshaugen med lekeplasser og mye grøntområder. Foruten dette er det flott utsikt over hovedstaden fra toppen, hvor man også kan nyte konserter om sommeren. Videre gangavstand til Stensparken og spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene? Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, SATS og velrennomerte Bislett Bad. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Coop Mega, Kiwi, og Coop Prix. Delikatesseforretningen Gutta på Haugen ligger kun et kvartal unna og kan friste med nydelige råvarer, oster og lignende. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate. Bislett er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18 samt 21-bussen med hyppige avganger. Det er videre flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20- og 37-bussen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 103 000,-

Totalpris

Kr 6 103 000,-

Felleskostnader

Kr 4 579,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1980

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

82m2

Bruksareal

82m2

KR-kode

48.1847

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Henrichsens gate 2 A, 0169 Oslo

Gnr. 217, bnr. 186, snr. 1 i Oslo kommune.

Tomten

Tomten er opparbeidet med steinbelagte stier og gressplen.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i lukket anlegg. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er i tillegg innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Nærmeste ladestasjon er i Frydenlundgata.

Sameiet skal legge opp infrastruktur til el-bil lading i garasjen. Kostnaden er inkludert i lånet på 2.500.000 som er tatt opp og fordelt på sameierne, ifølge forretningsfører 12/10-18.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 90 kvm

Totalt bruksareal: 82 kvm

Totalt primærrom: 82 kvm

Primærrom, leilighet:

1. etasje 82 kvm: 2 bad, vaskerom, entré, kjøkken, stue og 2 soverom

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 2 kvm samt et skap i felles kjølebod. Det er også en ca. 3 kvm stor bod på terrassen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.10.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3:

TG 2:

- Vinduer: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

- Terrassedør (heve/skyvedør): Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder og slitasje. Det må forventes at det kan oppleves stedvis trekk og kuldefall fra døren.

- Kjøkken: Kjøkkenet bærer preg av alder og slitasje.

- Bad 1 generelt: Veggene på badet er fra 2017, gulv inkl. membran og sluk er fra 2018, ellers er vannrør fra byggeår. Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder på vannrørene.

TG 3:

- Pipeløp i stuen: Pipeløpet er kledd med en kraftig strie som hindrer muligheten til å se evt. sprekkdannelser i pipeløpet. Strien må fjernes og pusses med murpuss (og evt. maling). Yttersiden av skorsteinen skal være lett tilgjengelig for ettersyn for at eventuelle sprekkdannelser skal kunne oppdages.

Elementskorstein må ha minst to frie sider. De frie sidene kan kles med papirtapet (ikke strie) som har ubetydelig strekkstyrke, eller forblendes med teglstein som bindes til skorsteinsvangen med mørtel. Eventuelle sprekker vil som regel bli synlige i forblendingens mørtelfuge.

- Bad 1:Overgangen mellom veggplater og sokkelfliser er ikke tilstrekkelig fuktsikret. Her må det fuges med egnet fugemasse. Membranmansjett for toppmembran/smøremembran er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring. Membranmansjetten er

ikke smurt inn med smøremembran. Monteringsanvisningen til produktet sier følgende: "Pensle Membrane ned i hullet rundt

slukskjøten der klemringen skal sitte." https://www.bostik.com/globalassets/countries/norway/brochures/vtv10--vtg10-og-vtv3--vtg1_no.pdf

Selger har fått bekreftet fra firmaet som utførte arbeidet, at de vil rette opp i dette ila uke 42.

- Vaskerom: Gulvet har ingen fuktsikring mot entré eller kjøkken, og belegget har utløpt den anbefalte brukstiden. Det anbefales ikke å bruke

vaskerommet uten å rehabilitere rommet etter dagens våtromsstandard, eller montere en waterguard (automatisk stoppeventil) med gulvsensor ved vaskemaskin og utslagsvask.

- Bad 2: Den anbefalte brukstiden på badet er utløpt. Det er ingen synlig membraner mot sluk. Våtromspanelet har utløpt den anbefalte brukstiden.

Badet anbefales at blir rehabilitert, og ikke brukes slik det står i dag.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré: Romslig entré med plass til garderobeskap. Videre adkomst til stue, bad 2, soverom 2 og vaskerom.

Vaskerom: Praktisk vaskerom fra byggeår med linoleumsbelegg på gulv og malte, slette veggflater.

Opplegg til vaskemaskin, utslagsvask og tørkeskap

Bad 1: Veggene på badet er fra 2017, gulv inkl. membran og sluk er fra 2018, ellers er vannrør fra byggeår. Gulvmontert toalett

Frittstående badekar.

Servantskap.

Bad 2: Bad fra byggeår med flislagt gulv og våtromspanel på veggene.

Dusjnisje med dusjvegg, vegghengt servant og gulvmontert toalett.

Varmekabler i gulvstøp under gulvflisene.

Kjøkken: Separat kjøkken med adkomst fra vaskerom og stuen. Vindu ut mot balkong. Eldre kjøkkeninnredning med hvite fronter.

Benkeplate av laminert spon.

Nisje til oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Integrert i innredningen er ovn og platetopp. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Soverommene: Leiligheten har to soverom, begge av gode størrelser. Hovedsoverommet har adkomst fra stuen og har også tilgang til bad. Godt med plass til dobbelseng, nattbord og garderobeskap. Det andre soverommet har adkomst fra entré og har også plass til seng og garderobeskap.

Stue: Romslig stue med flere innredningsmuligheter. Store vinduer ut mot balkong slipper inn masse lys.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29. juli 1985. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 518833, tinglyst 14.10.1980, type heftelse: pantsettelseserklæring på 25.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse og gjerde, samt kommunens rett til tilgang på vann- og kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Henrichsens gate 2 sameie, med sameiebrøk 157/3822.

Sameiet består av 24 leiligheter.

Forretningsfører er Advokatfirmaet Røer ANS, tlf. 21 51 20 50

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

I fjor sommer brant det i trimrommet og badstuene. Det ble store skader, og det er nå utbedret.

* Pusset opp bassengområde 2018

* Pusset opp badstuer 2018

* Pusset opp trimrom 2018

* Byttet 4 utgangsdører 2016

* Utbedret lekkasje i basseng - og garasjetak 2017

* Sentralt brannvarslingsanlegg 2018

* Ny garasjeport 2016

* Utbedring av heisene 2016

Planlagte påkostninger:

* Ventilasjon og peistrekk

* Installere infrastruktur til el-bil

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Vi gjør oppmerksom på at dersom det tas forbehold om in blanco vil dokumentavgift måtte innbetales før overtagelse. Det vil ikke bli ytterligere vasket til overtakelsen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.579,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv, bredbånd, garasjeplass, trappevask, lån, vedlikehold av fellesarealer, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, forretningsførsel m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.625,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.262.422,-

Av dette beløpet utgjør kr 103.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 3
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Knud Knudsens plass 0.2 km
Sofies plass 0.3 km
Bislett Stadion 0.5 km
Holbergs plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50 km
Sentralstasjon Oslo S 3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.4 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.4 km
Trikkeholdeplass Bislett 0.5 km
Bussholdeplass St. Hanshaugen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.5 km
Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 1 km
Treningssenter SATS Bislett 0.5 km
Treningssenter The Work Out 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.5 km
Ila skole (1-7 kl.) 0.8 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1.1 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 1.4 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.3 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2.1 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.6 km
Oslo katedralskole 0.6 km

Barnehager

Melkeveien barnehage (1-6 år) 0.3 km
Schwensensgate barnehage (1-5 år) 0.3 km
Den jødiske barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.7 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.5 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.7 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen 0.3 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.6 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Kiwi Waldemar Thranesgate 0.4 km
Dagligvare Coop Prix Waldemar Thranesgate 0.4 km
Kiosk/video St Hanshaugen Storkiosk 0.1 km
Kiosk/video Deli De Luca St.Hanshaugen 0.3 km
Bensin st1 Pilestredet 0.7 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,8 %
Andel kvinner 47,2 %
Gj.snittalder menn 34,4 år
Gj.snittalder kvinner 33,8 år
Husholdninger med barn 16,4 %
Husholdninger uten barn 83,6 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 120
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 3 1185 774

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Camilla Bjerke Olsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?