Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 800 000,- for kr 7 800 000,-

Terrasse på 20 kvm i 2 etasje

Stuen med store vindusflater og gasspeis

Stuen

Stuen

Stuen med store vindusflater og gasspeis

Stuen

Stuen

Veranda på 14 kvm i 1 etasje

Veranda i 1 etasje

Terrasse 2 etasje

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Granitt benkeplate

Integrerte hvitevarer fra Siemens som Integrert induksjonstopp (bred modell), stekeovn, oppvaskmaskin og kaffemaskin.

Stuen i 2 etasje

Stuen i 2 etasje

Stuen i 2 etasje med utgang til solrik terrasse på 20 kvm

Stuen i 2 etasje

Terrasse på 20 kvm i 2 etasje. Høyt, fritt og solrikt.

Bad

Bad

Bad

Bad

Bad med moderne innredning

Soverom med eget omkledningsrom og utgang til uteplass

Soverom med omkledningsrom og utgang til uteplass

Soverom

Designtrapp til 2 etasje

Minimalistisk trapp med midtvange, bambus trinn og stålvire i rekkverk tar deg til 2 etasje.

Wc bad

Vaskerom

Leiligheten har ingen tilstøtende naboer vegg i vegg foruten en leilighet under.

Eget inngangsparti til kun denne leiligheten

Fasade

Garasje

Skredderjordet med skøyteis om vinteren

Ljans bad

Ljan skole

Katten

Sæter torg

Sloreåsen alpint

Planskisse 1 etasje

Planskisse 2 etasje

Nordstrand/Ljan-Pen 4 roms i toppetasjen med særpreg - Fra 2011- Høyt, fritt og solrikt - Utsikt - Garasje - Over 2 plan

Herregårdsveien 6U

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 900 000,-

Nordstrand/Ljan-Pen 4 roms i toppetasjen med særpreg - Fra 2011- Høyt, fritt og solrikt - Utsikt - Garasje - Over 2 plan: Nordstrand/Ljan-Pen 4 roms i toppetasjen med særpreg - Fra 2011- Høyt, fritt og solrikt - Utsikt - Garasje - Over 2 plan

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 954,-
AREAL (P-ROM / BRA)
125 / 125 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nyere moderne leilighet over 2 plan beliggende i attraktivt bomiljø sentralt på Ljan. Ingen gjenboere og fritt utsyn mot friområde fra begge terrassene. Unik nærhet til store og frodige friområder med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Kort vei til flere badeplasser langs fjorden, samt til privat badeplass på Ljansbadet ved innmelding i Ljans Vel. Vellet har også egen båtforening med mulighet for leie av bøye hvis ledig.

Et særdeles barnevennlig område med lekeplasser, slalåmbakke og et rikt friluftstilbud, samt flere barnehager i nærheten og få minutters gange til Ljan skole.

Nærhet til Ljans lokale matbutikk, på hjørnet av Herregårdsveien og Gladvollveien. Få minutters kjøring med bil til diverse servicetilbud på Sæter. Sæter er under utvikling og vil i løpet av kort tid kunne tilby mange nye tjenestetilbud og butikker. En kort kjøretur unna finner man også bl.a. Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet finner man den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.

Meget kort vei til buss i Ljabruveien og tog fra Ljan togstasjon.

(Se www.ruter.no for rutetider)

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Umiddelbar nærhet til områdets lokale alpinbakke, Sloreåsen, samt kort vei til fotballbaner i Herregårdsveien og tennisanlegg i Peder Holters vei.

Nordstrand IF på "Niffen" med håndballhall og fotballbane med kunstgress. Nordstrand IF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Ekebergsletta med flotte turområder, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekebergresturanten m.m.

Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet, to Sats Elixia sentre på Lambertseter, samt og Fresh Fitness på Hauketo og på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i nærområdet. I følge utdanningsetaten sogner denne adressen til Ljan Skole. Skolen ligger rett i nærheten av Herregårdsveien 6 U.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 900 000,-

Felleskostnader

Kr 2 954,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2011

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

125m2

Bruksareal

125m2

Tomt

2114m2

KR-kode

4418127

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Herregårdsveien 6U, 1168 Oslo

Gnr. 194, bnr. 184, snr. 9 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.114,1 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidede fellesarealer med hyggelige blomsterkasser og stenbelagt adkomstveier. Asfaltert oppkjørsel. Det er varmekabel i nedkjørsel til garasjeanlegget.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasje. Det er varmekabel i nedkjørsel til garasjeanlegget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 140 kvm

Totalt bruksareal: 125 kvm

Totalt primærrom: 125 kvm

Primærrom:

1 etasje 95 kvm: Entre/gang m/garderobe, vaskerom/wc, 2 soverom, omkledningsrom , bad, stue/kjøkken. Fra stuen er det utgang til veranda på 14 kvm. Hellelagt platting på ca 20 kvm med Pergola ved inngangspartiet.

2 etasje 30 kvm: Stue. Fra stuen er det utgang til terrasse på ca 20 kvm.

Det medfølger bod på ca 2 kvm ved siden av inngangsdør samt bod på ca 6 kvm i underetasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.07.2018 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys og meget pen toppleilighet. Et solid materialvalg på innredninger og overflater, kombinert med moderne og spennende arkitektur, som bidrar til å skape en leilighet litt utenom det vanlige.

Sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til kollektivtransport, servicetilbud og skole, samt kort vei til flotte friområder. Leiligheten er over 2 plan (1. etasje og 2. etasje) og har en god og innholdsrik planløsning med flere bruksmuligheter. Alle primærbehov er dekket på hovedplanet i 1. etasje.

En stor leilighet med eget separat inngangsparti, kun en trapp opp fra bakkeplan. Leiligheten har ingen tilstøtende naboer vegg i vegg, foruten en leilighet under. En lys og pen leilighet med en velholdt standard fra byggeåret 2011. Overflater, utstyr og innredning er hovedsakelig holdt i en moderne og samtidig tidløs stil. Eier kjøpte leiligheten som nybygg og gjorde store oppgraderinger/tilvalg i forhold til standardleveransen. Gulvene er belagt med 1-stavs bambusparkett og fliser. Vegger er overflatebehandlet med malte plater og fliser på begge bad. Himlinger med malte flater, Downlights i entre/gang, bad og stue/kjøkken samt i stuen i 3. etasje. Det er mekanisk ventilasjon. Rør i rør med vannskap.

Stuen:

Lys og romslig kombinert stue/spisestue med utgang til sydvendt veranda. Store vindusflater gir mye lys og romfølelse - i tillegg skaper løsningen et naturlig og hyggelig skille mellom stue, spiseplass og kjøkken. Gasspeis ved endeveggen og store glassflater som fremhever den fine utsikten. Utgang til veranda på ca. 14 kvm. Flislagt terrassegulv, utebelysning og stikkontakter. Rekkverk i rustfritt stål og glass.

Kjøkken:

Lyst og romslig kjøkken med barløsning. En praktisk og flott kjøkkenløsning med svært god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har folierte, profilerte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i benkeplate av granitt, bambusplate på kjøkkenøy. Avtrekksvifte i stålhette og fliser over benk. Integrert induksjonstopp (bred modell), stekeovn, oppvaskmaskin,

kaffemaskin, kjøle- og fryseskap som medfølger salget.

Hovedbadet har adkomst fra begge soverommene og inneholder 2 heldekkende servanter, underskap, speil m/lys, vegg montert wc, badekar og 2 svingbare dusjvegger. Moderne og tidløs innredning og fargevalg. Toalett bad kombinert vaskerom ligger praktisk til i tilknytning til entre og inneholder vegghengt wc, servant og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverommet har adkomst fra stuen. Soverommet har i tillegg utgang til terrasse og eget tilliggende omkledningsrom med garderobeinnredning. Trappen opp til 2 etasje, som er et møbel i seg selv, med bambusgulv og stålspirer i rekkverk fører opp til en romslig stue med skråtak på 30 kvm med mange forskjellige bruksmuligheter. Utgang til stor terrasse på 20 kvm via skyvedører.

Følgende medfølger: Plissègardiner i stue og soverom i 1. etasje. Persienner ved kjøkken. Lamellgardiner i stue og soverom i 1. etasje. Hyller og oppheng i entre/gang.

Åpen garderobe i omkledningsrom. Garderobeskap i 1 soverom. Lovpålagt røykvarsler og brannslukningsutstyr er installert samt felles brannvarslingsanlegg. Leiligheten er sprinklet. Kun hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

For nærmere beskrivelse av boligens standard henvises det til tilstandsrapporten og selgers egenerklæring i salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler i vaskerom/wc og bad, panelovner ellers. Gasspeis i stuen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.09.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 901540, tinglyst 12.03.1920, Bestemmelse om vannledning. - ikke funnet i gammel grunnbok og digitalarkivet.

Dagboknr 3189, tinglyst 20.03.1937, Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger.

Dagboknr 2965, tinglyst 10.03.1961, Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.

Dagboknr 3060, tinglyst 17.03.61, Bestemmelse om kloakkledning.

Dagboknr 4723, tinglyst 06.04.66, Skjønn.Kommunen har ekspropriert deler av grunnen.

Dagboknr 11065, tinglyst 10.08.66, Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.

Dagboknr 837098, tinglyst 04.11.09, type heftelse: Midlertidig dispensasjon fra vegloven. Kommunene har gitt dispensasjon på avtand til bygget fra midtregulert vei.

Dagboknr 290657, tinglyst 23.04.10, type heftelse: Midlertidig dispensasjon fra vegloven.

Dagboknr 788796, tinglyst 18.09.13, type heftelse: Bestemmelse vedrørende søppelbinge.

I tillegg er det tinglyst en bestemmelse om gjerde/kloakk den 24.05.1918. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie Ljans hage, med sameiebrøk 1388/11773.

Sameiet består av 9 leiligheter.

Forretningsfører er Arild Brathen.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter registrering hos styret.

Planlagte påkostninger: Maling av fasader. Styret innhenter tilbud, det bør påregnes en innbetaling på 40 - 50.000,- pr leilighet. Styret jobber med klagesak mot utbygger angående en for kort varmekabel i en takrenne samt rust fra armeringen i terrassene til B1 og B2.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.954,- pr. mnd. og inkluderer: Driftskostnader, felles strøm, bygningsforsikring, kommunale avgifter, kabel-TV fra Get (grunnpakke), snømåking fellesvei og drift av fellesarealer med varmekabler i nedkjørsel.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 29.04.18.

Eiendomsskatten er kr 3.000,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kwh. pr. år. (Eier er borte 3 mnd i året)

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv hvor grunnpakken er inkl. i fellesutgiftene. Internett fra Get kr 288,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.098.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Ljan
Kirkesogn Ljan

Steder i nærheten

Ljabru hovedgård 1.1 km
Katten 1.2 km
Herregårdskrysset 1.2 km
Ljabru endestasjon 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57 km
Sentralstasjon Oslo S 8 km
Jernbanestasjon Ljan stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 3.5 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1.4 km
Bussholdeplass Ingiers vei 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ljan Tennisklubb 0.8 km
Idrettsanlegg Hallagerbanen 0.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 1.4 km
Treningssenter EVO Nordstrand 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Ljan skole (1-7 kl.) 0.6 km
Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 1.7 km
Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 1.9 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 2 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 2.6 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 3.9 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 4 km
Bjørnholt videregående skole 3.9 km
Holtet videregående skole 5.6 km

Barnehager

Ljan menighets korttidsbarnehage (3-6 år) 0.4 km
De ni musene familiebhb. Nordstrand (0-6 ?r år) 0.8 km
Skredder`n barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 2.7 km
Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 3.1 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 3.3 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 2.9 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 3 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 2.7 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 3.1 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 3.6 km
Dagligvare Joker Ljan 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Hauketo 1.4 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 2.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 3.1 km
Bensin Smart Prinsdal 2.9 km
Bensin Esso Holmlia 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 41,6 år
Gj.snittalder kvinner 42,7 år
Husholdninger med barn 27,6 %
Husholdninger uten barn 72,4 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1530
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ljan 2791 1335

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?