Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 550 000,- for kr 2 550 000,-

Velkommen til herregårdsveien 8

Fritt og fint utsyn over nærområdet

Ca. 15 kvm. terrasse

Terrassen

Stue med utgang ca. 15 kvm. terrasse

Romslig stue

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkkenet

Kjøkken med nyere varmtvannsbereder

Dusjbad med opplegg for vaskesøyle

Dusjbad

Dusjbad med kabinett

Entré med skapplass

Planskisse

Nordstrand/Ljan - 1-roms selveier med stor, solrik og usjenert terrasse. Heis og garasje - Oppussingsobjekt

Herregårdsveien 8 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 300 000,-

Nordstrand/Ljan - 1-roms selveier med stor, solrik og usjenert terrasse. Heis og garasje - Oppussingsobjekt: Nordstrand/Ljan - 1-roms selveier med stor, solrik og usjenert terrasse. Heis og garasje - Oppussingsobjekt

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 035,-
Fellesgjeld:
Kr 116 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 47 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en flott og trafikkskjermet beliggenhet i grønne og naturskjønne omgivelser på Ljan. Ingen gjenboere og fritt utsyn mot friområde fra terrassen. Unik nærhet til store og frodige friområder med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Kort vei til flere badeplasser langs fjorden, samt til privat badeplass på Ljansbadet ved innmelding i Ljans Vel. Vellet har også egen båtforening med mulighet for leie av bøye hvis ledig.

Et særdeles barnevennlig område med lekeplasser, slalåmbakke (praktisk talt ski in/ski out) og et rikt friluftstilbud, samt flere barnehager i nærheten og få minutters gange til Ljan skole.

Nærhet til Ljans lokale matbutikk, på hjørnet av Herregårdsveien og Gladvollveien. Få minutters kjøring med bil til diverse servicetilbud på Sæter. Sæter tilbyr nå de fleste tjenestetilbud og butikker. En kort kjøretur unna finner man også bl.a. Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet finner man den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.

Meget kort vei til buss i Ljabruveien og tog fra Ljan togstasjon.

(Se www.ruter.no for rutetider)

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Umiddelbar nærhet til områdets lokale alpinbakke, Sloreåsen, samt kort vei til fotballbaner i Herregårdsveien og tennisanlegg i Peder Holters vei.

Nordstrand IF på "Niffen" med håndballhall og fotballbane med kunstgress. Nordstrand IF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Ekebergsletta med flotte turområder, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekebergresturanten m.m.

Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet, Sats på Hauketo, samt to Elixia sentre og Fresh Fitness på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i nærområdet. I følge utdanningsetaten sogner denne adressen til Ljan Skole. Skolen ligger rett i nærheten av Herregårdsveien 8 A.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta inn Kruttverkveien, som er en liten blindvei fra Herregårdsveien (skilt til Herregårdsveien 8 og 10). Følg så veien helt ned til nr. 8 A som ligger innerst i veien ved rundkjøringen. Det vil bli skiltet ved felles visninger. Alternativ adkomst fra øvre del av blokken.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 116 000,-

Totalpris

Kr 2 416 000,-

Felleskostnader

Kr 3 035,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1973

Garasje

Ja

Primærrom

47m2

Bruksareal

47m2

Tomt

12807m2

KR-kode

4418117

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Herregårdsveien 8 A, 1169 Oslo

Gnr. 194, bnr. 672, snr. 64, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 12.807 kvm som tilhører sameiet. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og beplantning. Asfalterte adkomstveier. Stor gressplen med lekeplass. Grensende til sameiets tomt er store grøntarealer med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter.

Parkering

Det følger 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg med automatisk portåpner. Utendørs gjesteparkering på oppmerkede plasser. Felles vaskeplass innvendig og utvendig for biler. Felles oppbevaringsrom for bildekk.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 51 kvm

Totalt bruksareal: 47 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

Primærrom:

Entre/gang, bad, kjøkken, stue: 47 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 4,2 kvm. Boden ligger på samme etasjeplan.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.05.2018 utført av Taksator AS ved Finn Halvor Bjørntvedt.

Bebyggelse

Terrassert boligblokk oppført i plasstøpt betong med utfyllende bindingsverk som er isolert og kledd med trekledning som er beiset. Nye vinduer med trerammer og isolerglass. Felles trapper i terrasso og med skifer / fliser på gulv og repos. Korridor med heldekkende tepper og

teglsteinsvegger. Det er personheiser i bygget. Vindusglass i opprinnelige rammer ble byttet i 2009 sammen med terrassedøren. Garasjekjeller er avlåst om med aut. port. Gangbru med inngang i øvre plan.

Leiligheten fremstår som et oppussingsobjekt. Dog ble badet, mest sannsynlig flissatt i 2010. Varmtvannsbereder fra 2015 og ny innmat i sikringsskapet i 2016.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Arealeffektiv 1-roms leilighet med en god og fornuftig planløsning. Fra stuen er det utgang til stor og usjenert terrasse på ca. 15 kvm. Leiligheten ligger koselig til med fine tur- og rekreasjonsområder i nærheten. Sameiet har eget treningsrom og vaskeri som kan benyttes av sameierne.

Nåværende eier overtok leiligheten i 1984. Leiligheten holder en eldre standard bortsett fra badet som har blitt flissatt, antar i 2010. I 2016 ble det montert ny varmtvannsbereder i kjøkkenbenken og ny innmat i sikringsskapet.

I 2009 ble det montert ny terrassedør samtidig som det ble montert nye glass i stuevinduene. Laminat på stuegulvet er lagt rundt seng - slik at ikke hele gulvet er dekket.

Leiligheten har adkomst i fra felles gang i byggets 2. etasje. Noe som gir den en relativ enkel adkomst, med bare en trapp opp.

Noen av de tilsvarende leilighetene har fått satt opp 2 vegger, slik at deler av stuen kan bli til en lite soverom. Dette gjør at man får et lukket rom, med vindu som kan åpnes.

Fra stuen er det utgang til en terrasse på ca. 15 kvm. denne er romslig og solrik.

Romslig bad som trolig ble flissatt i 2010. Bad med heldekkende servant, underskap, wc og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin.

Romslig bod på samme plan som leiligheten. Boden er på ca. 4,2 kvm. og rommer det meste avdet man ikke har plass til inne i leiligheten.

Sikringskap med automatsikringer. Måler og hovedsikring i fellestavle.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på terrasseblokken datert 27.01.1982. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 15450, tinglyst 24.08.1973: Erklæring/avtale. Sameiet har panterett i seksjonen på kr 5.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er ikke tinglyst noen servitutter på eiendommen.

Kruttveien er regulert bredere enn dagens bredde. Dersom kommunen krever det kan sameiet evt. bli pålagt å opparbeide av vei til regulert bredde, samt måtte evt. vederlagsfritt avstå regulert veigrunn.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må godkjennes av styret, følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Herregårdsterrassen sameie, med sameiebrøk 487/122080.

Sameiet består av 141 seksjoner og 1 tjenesteleilighet.

Sameiet har eget trimrom med badstue i 8.etasje med treningsapparater.

Forretningsfører er Obos, tlf. 22 86 59 76.

Dugnad må påregnes.

Sameiets hjemmeside er: www.herregardsterrassen.borettslag.net

Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

Taket har fått nytt dekke og rørene er spylt i 2012. Rørfornying av stammer og bunnledninger i sameiet. Ferdigstilt i 2014.

Rehabiliteringen av terrasser er ferdigstilt.

Planlagte påkostninger:

Av fremtidige påkostninger er det planlagt Rørfornying avløpsrør inne i bygget i 2018.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-1632 datert 15.04.1970 og S-2864 datert 14.05.1986.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Fellesutgiftene er kr 3.035,- pr. mnd. og inkluderer: Garasje, kabel-tv fra Get (basispakke), vaktmestertjeneste, renhold av fellesarealer, bruk av fellesrom, betjening av andel fellesgjeld, forretningsførsel, kommunale avgifter og bygningsforsikring.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Felleskostnader: kr. 1.756,-

Lånekostnader: kr. 1.019,-

Kabel -tv: kr. 260,-

Det er i Oslo Kommune vedtatt eiendomsskatt. Det er ikke berregnet eiendomsskatt for seksjonen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

- Diverse omkostninger til sameiet kr. 600,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr2.480.567,-

Av dette beløpet utgjør kr 116.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Ljan
Kirkesogn Ljan

Steder i nærheten

Herregårdskrysset 1.4 km
Ljabru hovedgård 1.5 km
Katten 1.7 km
Ljabru endestasjon 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.5 km
Sentralstasjon Oslo S 8.5 km
Jernbanestasjon Ljan stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 4.1 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1.8 km
Bussholdeplass Ingiers vei 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallagerbanen 0.8 km
Idrettsanlegg Ljan Tennisklubb 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 1.8 km
Treningssenter EVO Nordstrand 3.3 km

Steder av interesse

Skoler

Ljan skole (1-7 kl.) 1.2 km
Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 1.4 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 3.2 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 4.4 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 4.5 km
Bjørnholt videregående skole 4.4 km
Holtet videregående skole 6.2 km

Barnehager

Ljan menighets korttidsbarnehage (3-6 år) 0.9 km
Store Ljan barnehage (0-6 år) 0.9 km
De ni musene familiebhb. Nordstrand (0-6 ?r år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 3.3 km
Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 3.6 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 3.4 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 3.8 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 3.3 km
Apotek Prinsdal Apotek 3.4 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 3.7 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.1 km
Dagligvare Joker Ljan 0.8 km
Dagligvare Joker Holmlia 1.4 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 3.2 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 3.6 km
Bensin Smart Prinsdal 3.4 km
Bensin Esso Holmlia 3.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 41,6 år
Gj.snittalder kvinner 42,7 år
Husholdninger med barn 27,6 %
Husholdninger uten barn 72,4 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1530
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ljan 2791 1335

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 31.250,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?