Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Velkommen til Heslebergveien 4 D

Her bor du i kort gangavstand fra alt Vollen har å by på.

Fantastisk uteplass, helt usjenert med ettermiddagssol.

 

 

Stuen

Lyst og delikat innredet

Fin åpen kjøkkenløsning

 

 

 

Fliser over kjøkkenbenk

Soverom 1 / Tv-stue

 

Soverom 2

 

 

Lekkert bad fra byggeår med opplegg for vaskemaskin

Nyere innredning og armatur

Dusjnisje med innsvingbare dusjvegger

Gangen har flislagt gulv med gulvvarme. Tilgang til praktisk bod på 2 kvm.

 

Leilighetens planløsning. Det er bod på ca. 5 kvm med utvendig adkomst og garasjeplass for 1 bil i fellesanlegg

Inngangspartiet

Hyggelig uteplass med tidlig morgensol

Leiligheten har en attraktiv intern beliggenhet mot friområde

 

Hyggelige fellesområder i sameie

 

Lekeareal / Fotballbane rett ved

Hurtigbåt fra Vollen til Akerbrygge er en fantastisk måte å pendle til Oslo på. Båten går stort sett hele året så lenge det ikke er is på fjorden.

Kort vei til idylliske Vollen sentrum med kafeer, butikker, restauranter og kulturliv.

 

 

Vollen Marina med mulighet for båtplass

På brygga ligger Vito's restaurant med bl.a. deilig pizza, pasta og blåskjell.

Den umiddelbare nærheten til fjorden er noe av det beste med å bo i Vollen.

Kort vei til badestranden i Vollen

Det er også kort vei til Sjøstrand som er en annen poplær strand i nærområdet.

VOLLEN SENTRUM

Heslebergveien 4 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 490 000,-

VOLLEN SENTRUM: LYS OG TILTALENDE 3-ROMS MED FLOTT UTEPLASS OG GODE SOLFORHOLD * NÆRHET TIL FJORDEN * GARASJE * USJENERT

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 700,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

I Askers "sørlandsperle'' Vollen, ligger Heslebergveien fint til med gangavstand til sjø og bademulighet. Vollen Marina holder til i nærheten og tilbyr båtplasser, drivstoff til båter og restaurant med ute-/inneservering. Her bor man på landet, men likevel nær Asker sentrum (5 min med bil) og Oslo (25 min. med bil). Hurtigbåten fra Vollen til Aker brygge tar ca. 30 minutter og er en behagelig måte å pendle til Oslo på, også vinterstid. Eventuelt kan man ta ekspressbussen eller toget som også er lett tilgjengelig.

Vollen Handelssted:

Leiligheten ligger ca. 5 minutters gange fra Vollen Handelssted som er et av de mest besøkte stedene langs kyststien ved Oslofjorden. Verneverdige trehus, lyden av bølgeskvulp og duften av nybakte boller 7 dager i uka, er bare noe av det Vollen handelssted i Asker har å by på. Her kan du gå på skattejakt i små butikker, handle klær, sko og interiør selv på søndager eller nyte et bedre måltid med sjøutsikt på den populære restauranter, samt en sushi restaurant. I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med restaurant på bryggen og muligheter for leie av båtplass. Polarskuta Maud er planlagt plassert her i Vollen og sammen med Kystkultursenteret "Oslofjord Museet". Dette en stor og ny attraksjon i Vollen sentrum. Beliggenheten er valgt med tanke på de lange båtbyggingstradisjonen som ligger i Vollen.

Dagligvare og shopping:

For de daglige innkjøp er det flere matbutikker i nærområdet og nærmeste matbutikk Rema 1000 ligger i gangavstand. Nærmeste butikksenter er Rortunet, ca. 3 km unna. Videre er det shopping senter på Trekanten i Asker (ca. 8. min med bil), IKEA og Holmensenteret (ca. 10 minutter med bil) og Sandvika storsenter (ca. 15 minutter med bil). Rema 1000 og andre servicetilbud finner du nå i Vollen sentrum.

Fritidsaktiviteter:

For barn og unge er det et mylder av aktiviteter i nærområdet. Blant annet musikkorps, fotball, bandy, basket, volleyball, kunstløp, turn, teater, villmarksklubb, håndball, skiklubb og egen barneklubb for de mellom 2 og 4 år. For de eldre er det tuftepark ved Arnestad skole, Discgolf bane, og Asker Treningssenter i Slemmestad.

Sjø, kyststi og marka:

Vollen er kjent for sitt fantastiske friluftsområde. Mot øst har man fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og kystkultursti (går fra Holmen i Asker til Sætre i Hurum). Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur. På søndager er det mulighet for kaffe og vafler på flere små serveringssteder.

Offentlig kommunikasjon:

Det går ekspressbusser mot Oslo i Slemmestadveien. Veldig populær er også hurtigbåten, som går til Aker Brygge fra Vollen, også på vinterstid (tar ca. 30 minutter). Togstasjon i Asker er et regionalt knutepunkt og ligger ca. 8 min kjøring fra boligen med pendlerparkering ved stasjonen.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Nilsemarka barnehage, Bjerkås barnehage, Nansentunet Musikkbarnehage, Vollen Montessoribarnehage, Vollen ungdomslags barnehage og Heggedalskogen barnehage.

Skoler:

Arnestad barneskole og Vollen ungdomsskole. Det finnes også en Montessoriskole rett ved leiligheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Vollen, ta opp Vollenveien mot Heggedal. Helslebergveien ligger så på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 490 000,-

Felleskostnader

Kr 1 700,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2004

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

53m2

Bruksareal

55m2

Tomt

3653m2

KR-kode

15.18150

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Heslebergveien 4 D, 1390 Vollen

Gnr. 74, bnr. 28, snr. 6, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.653,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Sol på terrassen til ca. 19:15.

Parkering

Parkering for 1 bil i fellesgarasje. Ellers bra med gjesteparkeringsplasser på sameiets grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 61 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 55 kvm

Primærrom:

1. etasje 53 kvm: Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom.

Sekundærrom:

1. etasje 2 kvm: 1 bod.

Det er også bod på ca. 5 kvm med utvendig adkomst ved inngang.

I tillegg er det parkering for 1 bil i fellesgarasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.11.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Leilighet i bygg oppført i 2004. Boligen anses være pent brukt og normalt vedlikeholdt. Et generelt bra inntrykk. Ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utvendig trapp i tre ved inngang. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra stuen. Levegg mot naboer. 1 ny levegg. Noe værslitt gulv. Trebjelkelag i leiligheten.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i plast. Vannrør i plast.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør). Vannmåler montert. Stoppekran i bod.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: 120 liter varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk.

Luftbehandling: Sentralavtrekk fra kjøkken og våtrom. Aggregat plassert i kjøkkenskap. For øvrig er det naturlig ventilasjon i boligen.

Elektriske anlegg: 1-faset inntak. 40 amp. hovedsikringer - 8 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i bod. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap. På generelt grunnlag anbefales kontroll av el-anlegget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

LYS OG TILTALENDE 3-ROMS MED FLOTT UTEPLASS OG GODE SOLFORHOLD

Dette er en meget lys og tiltalende 3-roms leilighet i firemannsbolig oppført i 2004. Leiligheten er gjennomgående med store vindusflater og lysinnslipp fra to sider. Fantastisk terrasse med utgang fra stuen er vendt mot vest og har gode solforhold. Flislagt entré med varmekabler og inngang til praktisk innvendig bod. Romslig stue med åpen kjøkkenløsning og plass til både spisebord og salong. To romslige soverom med god skapplass.

KJØKKEN

Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Opprinnelig innredning som er malt og byttet knotter.

BAD/VASKEROM

Lyst og lekkert bad med fliser på vegger og gulv. Våtrom fra byggeår. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

OVERFLATER

Gulv - Parkett og fliser. Bom/noe løse fliser i entré - TG 2.

Vegger - Malte flater og tapet.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad/vaskerom og entré. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.02.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

03.11.1947 00:00:00 - Erklæring/avtale

Rettighetshaver: Televerket

Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.

Overført fra: Knr:0220 Gnr:74 Bnr:28

Gjelder denne registerenheten med flere

07.11.1958 00:00:00 - Elektriske kraftlinjer

Med flere bestemmelser

Overført fra: Knr:0220 Gnr:74 Bnr:28

Gjelder denne registerenheten med flere

09.02.2005 00:00:00 - Erklæring/avtale

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Gjelder denne registerenheten med flere

09.02.2005 00:00:00 - Erklæring/avtale

Denne seksjon har tilleggsdel - areal.

Gjelder denne registerenheten med flere

10.03.2005 00:00:00 - Bestemmelse iflg. skjøte

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

09.02.2005 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 6

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 549/10980

Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Heslebergveien 2-10, med sameiebrøk 549/10980.

Sameiet består av 20 boligseksjoner.

Forretningsfører er Palm Regnskap og forretningsførsel, tlf. 66 78 63 40

Styrets leder: Ole Petter Prestaasen, tlf. 91 36 15 50, epost: oprestaa@yahoo.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Sameiet er forsikret i Nemi Forsikring, avtalenummer 2984873, forfall 25.12.17. Det er ikke tegnet hussoppforsikring.

Planlagte påkostninger: Ingen som er kjent for forretningsfører.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse (2.686 kvm), Felles parkeringsplass (573 kvm) og Felles lekeareal (394 kvm) i henhold til reguleringsplan 165 J - Vollentunet, datert 16.12.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse (3.654 kvm), Hensyn grønnstruktur (591 kvm) og Bevaring kulturmiljø (3.654 kvm). Boligområder med spesielle kvaliteter (Type A) i kommuneplan for Asker kommune 2018 - 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 2.014,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann/avløp. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Fellesutgiftene er kr 1.700,- pr. mnd. og inkluderer:

* Felleslån

* Kabel-TV

* Internett

* Felles strøm

* Renovasjon

* Vaktmester

* Rengjøring

* Vedlikehold

* Forsikring og administrasjon

* Felles garasje

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.156,-,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.582.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Linlandet
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Hurtigbåtforbindelse Vollen - Akerbrygge 0.8 km
Vollen brygge 0.8 km
Venneslund 1.3 km
Yggeset 2.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 77.4 km
Sentralstasjon Oslo S 27.3 km
Jernbanestasjon Heggedal 4.9 km
Bussholdeplass Gisle skole 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 1 km
Idrettsanlegg Vollen idrettshall 1.9 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 3.5 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 4.1 km

Steder av interesse

Skoler

Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 0.2 km
Arnestad skole (1-7 kl.) 1.9 km
Heggedal skole (1-7 kl.) 3.2 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 3.3 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 0.9 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 1.1 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Bleiker videregående skole 6.1 km
Asker videregående skole 7.4 km

Barnehager

Vollen Montessori barnehage (1-6 år) 0.2 km
Nilsemarka barnehage (0-5 år) 0.7 km
Nilsemarka barnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 4 km
Kjøpesenter Holmensenteret 7.8 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 1.9 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 3.1 km
Apotek Vollen Apotek 0.6 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 4 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 7.8 km
Dagligvare Rema 1000 Vollen 0.6 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 4 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 7.7 km
Bensin Uno-X Slemmestad 3.2 km
Bensin Shellsenter Heggedal 3.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 37,3 år
Gj.snittalder kvinner 37,3 år
Husholdninger med barn 47,4 %
Husholdninger uten barn 52,6 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 1768
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Linlandet 1358 574

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?