Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 765 000,- for kr 1 765 000,-

Krogsveen - Vi har gleden av å presentere en romslig og lys leilighet beliggende i hjertet av Loddefjord. Her bor du sentralt i et barnevennlig område med kort vei til skole, fritidstilbud, offentlig kommunikasjon og Vestkanten Storsenter.

Krogsveen - Detter er en moderne leilighet med en sentral beliggenhet.

Krogsveen - Flott og romslig kjøkken.

Krogsveen - Baderom med mye lagringsplass.

Krogsveen - Borettslaget har eger trimrom som beboere kan bruke.

Krogsveen - Baderomsinnredning med heldekkende vask, hvite fronter og stål håndtak. Flislagte vegger innerste del med striper av mosaikkfliser.

Krogsveen - Opplegg for vaskemaskin samt diverse innredningshyller.

Krogsveen - Området har fine turområder i nærheten og kort avstand til bussholderplass. Rett ved leiligheten finnes det gang og sykkelsti som går opp mot Håkonsvern og videre opp til Alvøenskogen. Lyderhorn er en kort gåtur unna.

Krogsveen - Nærhet til sjøen som bare er et par meter fra boligen. Mye fisk å se nede i ''straumen'' som går forbi huset, inkludert laks og ørret. Stedet er mye brukt for fluefiske.

Krogsveen - Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen. Innvendig har boligen et lyst og tiltalende uttrykk hvor du har god plass til koselige sammenkomster.

Krogsveen - Stuen er lys og delikat med store vindusflater og spotter i himling. Her har du mange innredningmulighet med et parkett gulv som lyser opp rommet og gir en behagelig atmosfære i boligen. Du har god plass til sofagruppe.

Krogsveen - Boligen har terrasse med tilkomst via balkongdør fra stue. ca. 16 kvm.

Krogsveen - Rett ved leiligheten finnes det gang og sykkelsti som går opp mot Håkonsvern og videre opp til Alvøenskogen.

Krogsveen - De som har tatt denne turen kan informere nye beboere om å ta med termos og niste i sekken når man tar familie og venner på søndagstur.

Krogsveen - Det er mulighet for lading av el-bil!

Krogsveen - Dette er et skjermet og barnevennlig område med kort vei til Mathopen skole, barnehager og idrettsbane.

Krogsveen - Soverommet fremstår som lyst og pent. Videre har soverommet god plass til seng, kommode og nattbord.

 

Krogsveen - Beboere har også tilgang til badstue!

Krogsveen - Kjøkkenløsningen står i stil med dagens trender. Innredning er med hvite profilerte fronter og stål håndtak. 4 vitrinefronter. Laminat benkeplater, mørk farge.

Krogsveen - Her er det godt med benkeplass både for kokken og for den som ønsker å ta seg en matbit.

Krogsveen - Boligen er utrolig flott med et parkett gulv som lyser opp rommet og gir en behagelig atmosfære.

Krogsveen - Nydelige tur- og friluftsområder i nærheten og ellers mange fritidstilbud i regi av lokale idrettslag og foreninger.

Krogsveen - Borettslaget er kjent for sitt svømmebasseng. Her kan du kose deg!

Krogsveen - Hold deg i god form mens du bor her.

 

 

Krogsveen - Det er med andre ord kort vei til de flotte severdighetene Bergen har å by på.

 

 

 

Planskisse.

Loddefjord

Hetlevikstraumen 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 780 000,-

Loddefjord: Moderne 2-roms leilighet med garasjeplass og terrasse. Felles trimrom og svømmebasseng! Trappefri adkomst!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 780 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 762,-
Fellesgjeld:
Kr 233 143,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 57 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Bergen-Vest, nærmere bestemt Hetlevikstraumen som har en fin beliggenhet i rolige og trygge omgivelser i Loddefjord. Vi som bor i nærområdet vet at dette borettslaget er kjent for sitt svømmebasseng, felles oppholdsrom med kjøkken som kan leies til arrangementer samt nærhet til fine naturområder. Rett ved leiligheten finnes det gang og sykkelsti som går opp mot Håkonsvern og videre opp til Alvøenskogen. De som har tatt denne turen kan informere nye beboere om å ta med termos og niste i sekken når man tar familie og venner på søndagstur. Trives du bedre med å ha hund med på søndagstur, da har du muligheten til å ta en runde eller to rundt Bjørndalspollen. Videre er dette et skjermet og barnevennlig område med kort vei til Mathopen skole, barnehager og idrettsbane. Nydelige tur- og friluftsområder i nærheten og ellers mange fritidstilbud i regi av lokale idrettslag og foreninger.

Nærmeste dagligvarebutikk ligger ca. 900 meter unna og man har gode bussforbindelser enten man skal til by eller vestover like ved. Ønsker man å holde seg i form kan Mathopen by på mange godbiter både innendørs og utendørs. Nr1 Fitness Mathopen treningssenter ligger over dagligvarebutikken, mens av idrettsanlegg kan vi nevne Mathopenhallen, og Alvøen idrettspark. Nærhet til sjøen som bare er et par meter fra boligen. Mye fisk å se nede i ''straumen'' som går forbi huset, inkludert laks og ørret. Stedet er mye brukt for fluefiske.

Vestkanten storsenter, som fikk prisen "Årets Kjøpesenter 2014" av Nordic Council of Shopping Centers ligger kort kjøretur unna og kan tilby en ny skjorte eller bare behovet til å fylle kjøleskapet. Her har man en rekke fasiliter som apotek, vinmonopol og matvarebutikk med "post i butikk" samt Vannkanten og Iskanten. Videre er det kort vei til Bergen sentrum. Gode bussforbindelser har man nemlig innen tøffelavstand fra leiligheten, med hyppige avganger både til Loddefjord terminal samt Bergen sentrum. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør ca. 15 min. Det er med andre ord kort vei til de flotte severdighetene Bergen har å by på.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum kjør mot Loddefjord og Vestkanten. Ta av mot Håkonsvern i første rundkjøring og deretter videre gjennom neste rundkjøring. Følg veien videre mot Haakonsvern og ta deretter første til venstre hvor du finner Hetlevikstraumen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 780 000,-

Fellesgjeld

Kr 233 143,-

Totalpris

Kr 2 013 143,-

Felleskostnader

Kr 4 762,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1978

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

53m2

Bruksareal

57m2

Tomt

8617m2

KR-kode

69.18132

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hetlevikstraumen 5, 5173 Loddefjord

Gnr. 124, bnr. 8, i Bergen kommune.

andelsnr. 55,

Hetlevikstraumen Borettslag, org.nr. 952 881 469

Tomten

Eiet tomt på 8.617 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med parkeringsplasser, diverse interne gangveier og prydbukser/beplantning.

Parkering

En fast garasjeplass i garasje under blokken med elektrisk portåpner. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 63 kvm

Totalt bruksareal: 57 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom: 3 etg.

Entre, baderom, kjøkken, stue, soverom: 53 kvm

Sekundærrom: 3 etg.

Innvendig bod/ garderobe: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder. En innvendig bod på 4 kvm samt en bod på ca 5 kvm i 2 etg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.10.18 utført av Byggoppdrag Prosjekt Roy Nordanger.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

Det settes TG2 på bad.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å presentere en romslig og lys leilighet beliggende i hjertet av Loddefjord. Her bor du sentralt i et barnevennlig område med kort vei til skole, fritidstilbud, offentlig kommunikasjon og Vestkanten Storsenter. Innvendig har boligen et lyst og tiltalende uttrykk hvor du har god plass til koselige sammenkomster. Dette er en bolig med personlighet samt gode kvaliteter.

Inngangsparti

Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen med flere gode innredningsmuligheter. Her kan man enkelt sette opp et par knagger for ytterklær og eventuelt et skoskap for full utnyttelse av arealet.

Stue med gode møbleringsmuligheter

Stuen er lys og delikat med store vindusflater og spotter i himling. Her har du mange innredningmulighet med et parkett gulv som lyser opp rommet og gir en behagelig atmosfære i boligen. Du har god plass til sofagruppe. Et naturlig midtpunkt i boligen! Boligen har terrasse med tilkomst via balkongdør fra stue. ca. 16 kvm.

Pent kjøkken

Kjøkkenløsningen står i stil med dagens trender. Her er det godt med benkeplass både for kokken og for den som ønsker å ta seg en matbit. Videre inneholder kjøkkenet: Innredning med hvite profilerte fronter og stål håndtak. 4 vitrinefronter. Laminat benkeplater, mørk farge. Frittstående komfyr og kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Kjøleskap og oppvaskmaskin følger også med

Pent bad

Baderomsinnredning med heldekkende vask, hvite fronter og stål håndtak. Standard servantbatteri. Speilskap med toppmonterte lamper. Standard gulvmontert toalett. Nytt oktober 2018. Flislagte vegger innerste del med striper av mosaikkfliser. Opplegg for vaskemaskin samt diverse innredningshyller.

Soverom

Soverommet fremstår som lyst og pent. Videre har soverommet god plass til seng, kommode og nattbord.

Oppvarming

Varmekabler på badet. Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.12.1979. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det foreligger også ferdigattest på fasadeendring datert 15.09.1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom som er vurdert til å ikke ha bettydning for boligen. Disse omhandler blant annet veirett, gjerdeplikt, bestemmelse om båt/bryggeplass, bestemelse om bebyggelse og bestemmelse om vann/kloakkledning med felles vedlikeholdsansvar.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

I tillegg er det registrert en servitutt med Dagboknr 905343-1, tinglyst 17.02.1941, type heftelse: elektriske kraftlinjer.

Dette dokumentet har ikke vært mulig å oppdrive fra statsarkivet.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Hetlevikstraumen Borettslag.

Borettslaget består av 80 leiligheter.

Forretningsfører er Eiendomsforvaltning, tlf. 55 90 45 30

Dyrehold må søkes om til styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett med meldefrist frist til 31.10.18.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan Laksevåg. Gnr 122, 124, 125 og 126, Bjørndalspollen/Haakonsvern datert 22.10.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Hensynssoner:

Sikringssone M1 Haakonsvern/Knappen - 77,5%

Funksjonell strandsone - 100%

Vei støy - Rød sone - 17,3%

Flystøy - Gul sone - 44,2%

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.762,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, husforsikring, renter og avdrag på andel fellesgjeld, varmtvann og kabel tv - grunnpakke.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv dette er inkludert i felleskostnadene (grunnpakke). Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.014.202,- Av dette beløpet utgjør kr 233.143,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Kommunale opplysninger og EDR: 2.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Hamza Yousaf Choudhary
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?