Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

Stue

Stue med plass til stor sittegruppe

Stue

Stuen er romslig og har plass til sittegruppe og spisestue

Stue

Spisestue

Stue med utgang til balkong

Balkongen er overbygd og har fin utsikt mot vest

Balkong - utsikt

Kjøkken med Ikea innredning

Kjøkken med rikelig skap og benkeplass

Kjøkken

Bad/wc

Soverom I har stor skyvedørsgarderobe

Soverom I uten seng

Soverom II

Gang

3D-planskisse - Hockeyveien 8 - 1. etasje

2D-planskisse - Hockeyveien 8, snr 35 - 1. etasje

Fasade

Fasade med inngangsparti

Området foran balkongen

Lekeplass like nedenfor leiligheten

Lekeplassen ble oppgradert i 2015

Lekeplass over veien

Drone-3

Drone-4

Kart over nabolaget

Lindeberg - Oppussingsobjekt 3-roms selveier leilighet med balkong med utsikt mot vest, kjøkkeninnred fra 2016, vv&fyring inkl.

Hockeyveien 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 630 000,-

Lindeberg - Oppussingsobjekt 3-roms selveier leilighet med balkong med utsikt mot vest, kjøkkeninnred fra 2016, vv&fyring inkl.: Lindeberg - Oppussingsobjekt 3-roms selveier leilighet med balkong med utsikt mot vest, kjøkkeninnred fra 2016, vv&fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 630 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 126,-
Fellesgjeld:
Kr 67 580,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 64 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendom beliggende på Lindeberg i Groruddalen sørvest for Furuset. Bebyggelsen i området er en blanding av boligblokker og rekkehus. Kort vei til IKEA og Lindeberg nærsenter hvor du finner; dagligvarebutikk, frisør, apotek, lege og tannlege. Her finnes også gode kollektivforbindelser med både buss og t-bane. Svært enkel adkomst til E6 og ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum. Flybuss fra E6 med 25 minutters reisetid til Gardermoen. Sameiets uteområde fremstår som barnevennlig med store grøntarealer og lite trafikk. For de små finnes både ballbinge og lekeplasser. Nærbutikk finnes rett ved boligen. Godt utvalg av skoler på Lindeberg: Skjønnhaug barneskole, Lindeberg skole, en barne- og ungdomsskole og Jeriko barneskole, samt flere barnehager. Lindeberg ligger inntil Østmarka, har gangavstand til Lutvann og kan by på flotte turstier, lysløyper, fiske- og badevann. Det finnes i tillegg mange fritidstilbud i nærområdet, som blant annet skitrekk i Jerikobakken, Lindebergs sportsklubb med kunstgressbane, Nordre Lindeberg besøksgård med dyr og åpen kafé, ridesenter ved Alna, svømmehall på Furuset bad, og Furuset Forum med is-og håndballhall.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Lindebergskogen bhg (1-6 år) 0.2 km*

Lindebergstua bhg (1-6 år) 0.3 km*

Havnehagen bhg (1-6 år) 0.3 km*

Skoler:

1-7 kl. Skjønnhaug skole 0.3 km*

8-10 kl. Haugerud skole 1.3 km*

1-10 kl. Lindeberg skole 0.3 km*

Hellerud vgs 3.4 km

Kuben vgs 5 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 630 000,-

Fellesgjeld

Kr 67 580,-

Totalpris

Kr 2 697 580,-

Felleskostnader

Kr 4 126,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1956

Soverom

2

Primærrom

64m2

Bruksareal

64m2

Tomt

33906m2

KR-kode

541825

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hockeyveien 8, 1069 Oslo

Gnr. 113, bnr. 6, snr. 35 i Oslo

Tomten

Eiet tomt på 33.906 kvm som tilhører sameiet. Opparbeidet felles tomt med plen, beplantning, trær og lekeplass.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det finnes et eget garasjelag (Fubo Garasjelag) som disponerer 18 garasjer i Lindeberglia. Det er anledning til å søke om å leie garasje av de som ikke benytter sin garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og private internveier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 64 kvm

Primærrom: 64 kvm

Bad, gang, kjøkken, stue, 2 soverom

I tillegg disponerer boligen 2 boder. Loftsbos på ca. 12 kvm med vegger i panelt utførelse. Deler av oppgitt gulvareal er ikke målbart grunnet lav takhøyde/skråtak. Kjellerbod på ca. 4 kvm med vegger i panelt utførelse. Arealene inngår ikke i boligens BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.02.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Pusset og malt fasade. Uisolert salttakskonstruksjon utført med taksperrer. Utført over kaldtloft. Takfall på minst 10-15 grader. Det er planlagt diverse rehabiliteringarbeider i sameiets regi. Anbefaler å innhente årsberetningen for mer informasjon vedrørende dette.

Lakkert inngangsdør i treverk. Planlagt skiftet ut i borettslagets regi. Balkongdør med 2-lags isolerglass datert 2017. Formpressede innerdører med bikubekjerne av papp. Vinduer med 2-lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2017. Balkong på 4,5 kvm. Utført på betong dekke. Tilgang fra stue. Ubehandlet betong på gulv. Rekkverk i stål med innfelte plater.

Bad fra byggeår. Muligens overflate oppusset i senere tid. Røropplegg og tettesjikt forøvrig originalt. Det er lagt baderomsvinyl på gulv. Fungerer som badets tettesjikt. Malte og flislagte vegger. Gulvstående toalett. Servant på vegghengt servantskap. Innmurt badekar. Støpejernssluk. Hovedstoppekran er plassert i kjeller under leilighet. Det er planlagt oppgradering av bad og røropplegg i sameiets regi.

Sikringsskap med automatsikringer. Plassert i felles oppgang. Ukjent alder elektrisk anlegg innvendig i leilighet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende punkt som har fått TG2: balkongdør, kjøkkendør, garderobeskap, balkong, bad, laminatgulv, vegger, himlinger og ventilasjon.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig 3-roms selveier leilighet i 1. etasje med balkong på 4,5 kvm. med flott utsikt mot vest. Fin beliggenhet med lekeplasser og store grøntarealer. Boligen er gjennomgående med en god planløsning med romslig stue, separat kjøkken med innredning fra 2016, to romslige soverom, bad/wc og entré. Leiligheten er av eldre standard, og har et oppgraderingsbehov. Du vil ikke ha dårlig samvittighet hvis du går løs på den og forandrer planløsningen ved f.eks. å åpne opp mellom stue, kjøkken og gang. Er du klar for å svinge malerkosten og gjøre boligen akkurat sånn som du ønsker så er dette boligen for deg. Bygget er under rehabilitering og det er planlagt oppgradering av fellesområder. et er planlagt diverse oppussingsarbeider i sameiets regi. Gjelder blant annet baderom, røropplegg og balkonger. Vinduer og balkongdør nylig skiftet ut. Det ble ikke avdekket alvorlige feil eller skader ved boligen.

Stue/spisestue (ca. 22 kvm): Romslig stue med god plass til sittegruppe og stort spisebord. Uttak for kabel-tv. Utgang til balkong.

Balkong (ca. 4,5 kvm): Solrik, nordvestvendt og overbygd utplass. Fin utsikt ut mot Groruddalen og vestover.

Kjøkken (ca. 9 kvm): IKEA-kjøkkeninnredning fra 2016. Fronter i profilert malt utførelse. Enkelte fronter med glass. Rikelig med skap-og benkeplass. Laminert benkeplate med innfelt servant. Flislagte vegger over kjøkkenbenkene. Integrert komfyr og platetopp. Opplegg for frittstående oppvaskmaskin, vaskemaskin og kjøleskap (kan følge med etter avtale med selger). Kjøkkenventilator med kullfilter.

Soverom I (ca. 12 kvm): God plass til dobbeltseng. Skyvedørsgarderobe, plassbygd garderobeskap og vindu mot nordvest.

Soverom II (ca. 8 kvm): Plass til seng og garderobeskap. Vindu mot sydøst.

Bad/wc (ca. 4 kvm): Heldekkende servant med underskap, overskap, speil og belysning. Gulvstående toalett og innmurt badekar. Bad fra byggeår. Muligens overflate oppusset i senere tid. Røropplegg og tettesjikt forøvrig originalt. Det er lagt baderomsvinyl på gulv som fungerer som badets tettesjikt. Malte og flislagte vegger. Støpejernssluk. Det er planlagt baderomsrehabilitering og utskiftning av alle rør i sameiet fra 2019-21.

Entré (ca. 6 kvm): Plassbygd garderobeskap med plass til sko og yttertøy.

Lagringsplass: Loftsbod og kjellerbod.

Himlinger: Malt betong.

Innervegger: Malt mur og malt tapet. Flislagte vegger på bad.

Gulv: Laminatparkett. Flislagte badegulv med varmekabler.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Oppvarming

Sentralfyring tilkoblet fjernvarme med radiatorvarme. Varmtvann og fyring inkluderer i månedlige fellesutgifter. Friskluftstilførsel via spalteventiler i vinduer. Naturlig avtrekk på badet tilkoblet luftekanal via ventil. Kjøkkenventilator med utskiftbart kullfilter.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.07.1970. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann og kloakk, parkering og adkomsrett. Ingen av disse servituttene antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Alle servituttene vil følge eiendommen, og kopi av disse kan fås av megler.Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Furuset Sameie, org.nr. 971 434 732, med sameiebrøk 78/16167.

Sameiet består av 208 boligseksjoner og 1 næringsseksjon, fordelt over 7 bygninger med adresse Lindeberglia og Hockeyveien.

Forretningsfører er USBL, tlf. 08725

Vaktmestertjenester med Bygårdsservice AS

Sameiets eiendommer er fullverdiforsikret i If...Skadeforsikring med polisenummer SP566367.

Fellesvaskeri og selskapslokale som kan leies.

Get er leverandør av kabel-tv og internett (5/2 Mbps) tjenester til sameiet.

Dugnad må påregnes.

Etter ansøkning kan styret gi tillatelse til dyrehold dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige beboere. Tillatelse må innhentes i god tid før anskaffelse. Se egne regler for dyrehold.

Sameiet har egen hjemmeside: www.furusetsameie.no

Foretatt påkostninger de senere år:

2016: Oppgradering av ringeklokker og callinganlegg samt rens av ventilasjonskanalene.

2015: Nye postkasser samt nye lekeapperater og cricketbane.

2013: Nytt søppelsystem, beplantning og oppussing av festlokalet. Nytt kjøkken er satt opp, veggene ble malt og det ble montert 5 elektriske panelovner.

Pågående arbeider:

2018: Utskiftning av vinduer, balkongdører og inngangsdører til samtlige leiligheter.

Planlagte påkostninger:

2018: Reparasjon av betongskader på alle balkonger, evt. med nye brystninger/rekkverk. Oppussing av fasadene, oppgangene.

2019-2021: Baderomsrehabilitering og utskiftning av alle rør. Prosjektet har en antatt totalkostnad på ca. kr 96 mill. Dette vil medføre økning på ca. kr 470.000,- i seksjonens fellesgjeld.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til reguleringsplan S-610 datert 06.10.1955 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Det er en pågående plansak om utvidelse av Lindeberg omsorgssenter som ligger på baksiden av boligen. Kan medføre noe bygningsstøy, men vil ikke påvirke boligens utsikt. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Sameiet har utarbeidet BEVAR-planen som innebærer et renoveringsprosjekt av sameiets bygningsmasse.

Det har blitt innvilget et lån på 100 millioner kroner eller ca. 475.000 kroner per leilighet. Lånetilbudet er fra Obos Bank med en nedbetalingstid på 30 år, 5 års avdragsfrihet, rente 3,2% (effektiv 3,25%) flytende. Alle delutbetalinger av lån må skje innenfor en tidsperiode på 72 måneder fra signering av avtalen.

I henhold til sameiets planer om prosjekter fra år 2016 til 2021, antas det at husleien vil øke med totalt ca. 2.000,- kr. Forretningsfører tilbyr en mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Rehabiliteringer i sameiet:

- Utskiftning av vinduer og dører i 2018

- Reparasjon av betongskader på alle balkonger, evt. med nye brystninger/rekkverk i 2018

- Oppussing av fasadene og oppgangene 2018

- Baderomsrehabilitering og utskifting av alle rør 2019/-21

for øvrige rehabiliteringer i sameiet se årsberetning eller kontakt styret.

Med ovennevnte prosjektplan og gjennomføringsplan vil husleieøkningen per år kunne se slik ut:

Økning fra 1.1.19 - 8%

Økning fra 1.1.20 - 15%

Økning fra 1.1.21 - 15%

Det presiseres at det i tillegg må påregnes en økning av de vanlige driftsutgiftene, som for Furuset sameie erfaringsmessig vil ligge på 1,5-3 % per år.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.126,- pr. mnd. og inkluderer: varmtvann, fyring, grunnpakke kabel-tv og internett, trappevask, vaktmestertjeneste, bygnings-forsikring, kommunale avgifter samt renter og avdrag av andel fellesgjeld. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.963,-

Renter lån kr 75,-

Avdrag lån kr 88,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 175,- / 109,- kwh. pr. måned.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og avgiften for standard leveranse er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.771.918,-.

Av dette beløpet utgjør kr 67.580,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Lindeberglia
Kirkesogn Ellingsrud og Furuset

Steder i nærheten

Lindebergstuen 0.1 km*
Trosterudkrysset 0.5 km*
IKEA Furuset 0.9 km
Lutvann leir 0.8 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 41 km
Sentralstasjon Oslo S 12.7 km
Jernbanestasjon Nyland stasjon 3.9 km
T-bane stasjon Lindeberg T-banestasjon 0.4 km*
Bussholdeplass Lindeberg sykehjem 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lindebergåsen ballbinge 0.2 km*
Idrettsanlegg Furuset Stadion 0.3 km*
Treningssenter Bare Trening Haugerud 1.4 km*
Treningssenter Furuset Sportssenter 1.3 km*

Steder av interesse

Skoler

Lindeberg skole (1-10 kl.) 0.3 km*
Skjønnhaug skole (1-7 kl.) 0.3 km*
Haugerud skole (8-10 kl.) 1.3 km*
Hellerud videregående skole 3.4 km
Kuben videregående skole 5 km

Barnehager

Lindebergskogen barnehage (1-6 år) 0.2 km*
Lindebergstua barnehage (1-6 år) 0.3 km*
Havnehagen barnehage (1-6 år) 0.3 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lindeberg Nærsenter 0.5 km*
Kjøpesenter Haugerud Senter 1.4 km*
Postkontor Kiwi Lindeberg 0.5 km*
Postkontor Coop Prix Lindebergåsen 0.4 km*
Apotek Lindeberg apotek 0.5 km*
Apotek Apotek 1 Haugerud 1.4 km*
Vinmonopol Alna Vinmonopol 2.4 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 3.4 km
Dagligvare Kiwi Lindeberg 0.5 km*
Dagligvare Coop Prix Lindebergåsen 0.4 km*
Kiosk/video Bazaar Lindeberg 0.5 km*
Kiosk/video Narvesen Lindeberg Nærsenter 0.5 km*
Bensin Circle K Furuset E-6 0.5 km
Bensin st1 Jerikoveien 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 30 år
Gj.snittalder kvinner 27,2 år
Husholdninger med barn 45 %
Husholdninger uten barn 55 %
Gj.snitt byggeår 1982
Gj.snitt tomtestørrelse 428
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lindeberglia 932 358

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?