Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Utsikt

Vestvendt balkong

Vestvendt balkong med utsikt mot fjorden

Stuen i 1 etasje

Stuen i 1 etasje

Stuen i 1 etasje

Stuen

Stuen med utgang til vestvendt balkong

Stuen

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 1 i 1 etasje

Bad i 1 etasje

Entre med mye garderobeplass

Stuen i underetasjen

Stue i underetasjen

Stuen i underetasjen

Soverom 2

Soverom 2 med utgang til markterrasse

Soverom 3

Soverom 4

Bad i underetasjen

Plass til kontor eller garderobe

Utsikt

Utsikt

Lekeplass i borettslaget

Markterrasse med utepeis

Markterrasse med utepeis

Eget inngangsparti

fasade

Fasade

Planskisse 1 etasje

Planskisse underetasjen

Toppåsen

Høgåsveien 92 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 400 000,-

Toppåsen: Lys og stor 6-roms over 2 plan med flott utsikt. 2 stuer, 2 bad. Markterasse. Egen inngang. 2 garasjeplasser.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 823,-
Fellesgjeld:
Kr 24 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
130 / 134 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til en lys og trivelig leilighet, samt et hyggelig nabolag i Høgåsveien! Sentral og god beliggenhet i solrikt og barnevennlig område på Toppåsen. Miljøet er særdeles godt og meget stabilt - et godt tegn på et trivelig nabolag.

Eiendommen ligger sentralt og barnevennlig til i en lite trafikkert gate. Kort og trygg skolevei til Toppåsen barneskole, barnehager, idrettsplass og svømmehall.

Kort vei til Kolbotn senter med et rikt utvalg av forskjellige foretninger. Lokalsenter på Holmlia med flere forretninger, apotek, lege, vinmonopol, bowlinghall og bibliotek. Senteret er planlagt utvidet i nær fremtid.

Det går matebuss til Holmlia senter med bussholdeplass så å si rett utenfor døra. Togstasjon på Rosenholm og Holmlia. Toget tar ca. 10 min til Oslo S. Buss til Oslo fra Holmlia senter. Du bruker ca. 15 min med bil til sentrum.

Området er usjenert og rolig og det er fine turmuligheter. Gangavstand til Søndre Ås besøksgård og Hvervenbukta (med bademuligheter). Det er rideskole på Søndre Ås gård, og friområde i åsen på baksiden av blokkene.

Barnehager og skoler

Eiendommen tilhører Toppåsen barneskole og Holmlia ungdomsskole. Flere vidergående skoler i nærheten, hvor de nærmeste er Oppegård og Bjørnholt.

Flere barnehager i området.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Høgåsveien ligger på vestsiden av Toppåsen, ovenfor Holmlia. Adkomst fra Nedre Prinsdals vei inn Høgåsveien. Følg Høgåsveien over toppen til Høgåsveien 92 B. Parker på gjesteparkeringsplass. Alternativ adkomst fra Holmlia Senter/ Holmlia togstasjon: Følg Liakollveien til Høgåsveien. Gangadkomst fra Holmlia togstasjon opp gangvei til Høgåsveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 24 000,-

Totalpris

Kr 4 424 000,-

Felleskostnader

Kr 4 823,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

2003

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

130m2

Bruksareal

134m2

Tomt

9837m2

KR-kode

4418212

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Høgåsveien 92 B, 1259 Oslo

Gnr. 191, bnr. 161, i Oslo kommune.

Leil.nr. 1003, andelsnr. 3,

Høgåsen Borettslag, org.nr. 984251300

Tomten

Eiet tomt på 12.041 kvm som tilhører borettslaget. Meget pen, trivelig og barnevennlig opparbeidede fellesarealer med asfalterte internveier, lekeaparater, gressplener, busker, trær, blomster og naturtomt. Borettslaget anses som skjermet og barnevennlig, det er blant annet lekeplass og sittegrupper på fellesområdet. Man har et friområde bak tomten som er fint for turer, lek og hygge.

Utgang fra stuen i 1. etasje til vestvendt, flislagt balkong på ca 8 kvm med nydelig fjordutsikt. Utgang fra ett soverom i underetasjen til markterrasse på ca 16 kvm. Begge med gode solforhold og uten gjenboere.

Parkering

Det følger med to garasjeplasser til leiligheten. Plassene er ved siden av hverandre.

Borettslaget er medeier i Rosenholm Garasjesameie. Garasjeanlegget befinner seg under Furulia Borettslag i Liakollveien 22/24, gnr. 491, bnr. 1 i Oslo kommune. En garasjeplass følger leiligheten, den andre er en andel av Rosenholm Garasjesameie. Denne vil bli tinglyst på eget skjøte med 1/166 ideel andel. Selger opplyser at det betales kr. 200,- i mnd. for plass nr. 2. Godt med gjesteparkeringsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 148 kvm

Totalt bruksareal: 134 kvm

Totalt primærrom: 130 kvm

Primærrom:

1. etasje 60 kvm.:

Stue/trappegang, bad, 3 soverom

U. etasje 70 kvm.:

Vindfang, bad, kjøkken, stue, soverom

Sekundærrom:

1. etg. 4 kvm.: Bod

I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod ved inngangspartiet på 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.09.2018 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Leilighetsbygg i betong-, stål- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med teglstein samt felter med liggende kledning. Vinduer og balkong-/terrassedører med isolerglass. Elementdekker som etasjeskillere samt støpt plate på komprimerte masser i U. etasjen. Pulttak i trekonstruksjoner som er tekket med papp/folie. Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velholdt 6-roms leilighet over 2 plan med egen inngang, kun en trapp fra gateplan. En innholdsrik leilighet som har en areal effektiv og god planløsning. Store vinduer gir god lysinngang samt bidrar til å gi en god romfølelse. I 1. etasje kommer man inn i en éntre med skydørsgarderobe. Romslig stue/spisestue med utgang til solrik, vestvendt balkong med nydelig fjordutsikt. Overbygget balkong med elektrisk markise som er flislagt. Her kan man sitte ute og kose seg selv på regnværsdager. Kjøkkenet er utrustet med mye benk- og skapplass, og har plass til et lite kjøkkenbord.

Flislagt bad med boblebadekar, opplegg til vaskemaskin og varmekabler i gulv. Eier opplyser om at motor til boblebadekaret er defekt. Ett soverom i denne etasjen med god skapplass. Praktisk bod som gir ekstra lagringsplass.

I underetasjen finner man en nok en koselig stue. Tre soverom hvor ett har utgang til skjermet og pent opparbeidet markterrasse. Her er det god plass til sittegruppe. Innmurt utepeis gjør dette arealet ekstra trivelig. Videre er det et pent flislagt baderom med dusjhjørne og varme i gulv. I tillegg disponerer leiligheten en egen isolert bod rett ved inngangspartiet.

Dette er en hyggelig bolig i stille boområde. Man skal lete lenge etter en mer barnevennlig beliggenhet. Her kan man fritt la ungene løpe rundt, uten unødig bekymring for biler.

Byggeår 2003.

Motorisert markise ved balkong.

Utvendige persienner ved alle vinduer mot vest, bortsett fra ved stue.

Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer.

Garderobeskap i 2 soverom.

Skyvedørsgarderober i vindfang og 2 soverom.

Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. For ytterligere standard se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler i begge badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.12.2004. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet registrering av grunn, målebrev og grensejustering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Høgåsen Borettslag.

Borettslaget er medeier i sameiet Rosenholm Garasjesameie.

Hjemmeside: www.hogasenborettslag.no

Borettslaget består av 66 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017 - Utskifting kraner og rør i utvendige spredekummer. Utskifting av ventilasjonshatter på taket.

2016 - Utbedring av takhatter og innjustering av fjernvarmen

2015 - Utbedring av fjernvarmeanlegget. Nødreparasjon av tak, blir videreført i 2016.

2014 - Utbedring av fjernvarmeanlegget.

2013 - Drenering og utbedring av fuktskader ved nr. 94

2012 - Oppgradert TV kabel anlegg og byttet leverandør til GET

2010 - Det er lagt platting mellom nr. 80 og 82. Satt opp nye postkasser.

2009 - Fjernet lekeplass. Lagt heller mellom nr. 82 og 84.

2008 - Skiftet fjernvarmemålere i alle leilighetene.

2007 - Borettslaget er malt i 2007.

2006 - Det er opparbeidet grøntareal ved nr. 86, 88, 90, 92 og 94.

2005 - Det er lagt belegningsstein ved bod ved hus 88, 90, 92 og 94.

2004 - Det er satt opp ekstra utelys i borettslaget. I samarbeid med Liakollen Borettslag er det montert oversiktsskilt. Det er laget 5 møteplasser for biler langs gangveien.

Planlagte påkostninger:

Borettslaget har tatt opp lån i OBOS-banken på kr 1,5 mill. Pengene skal brukes til utvendig maling av blokker, både trepanel og stålstrukturer, samt nødvendig utskifting av fasadekledning. Ifb. med låneopptak ble fellesutgiftene økt 01.08.18. Det er ikke vedtatt noen ny økning.

Det skal tas opp og stemmes over på neste generalforsamling hvorvidt det skal investeres i el. billadere i garasjen. Kostnader rundt dette vet ikke borettslaget ennå.

Det var målt radon over grenseverdien på 3 av leilighetene i borettslaget hvor tiltak er gjennomført, gjelder ikke denne leiligheten.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3736 datert 26.08.1999, reguleringsplan V141100 datert 14.11.2000, V180305N2 18.03.2005, samt V240700 24.07.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.823,- pr. mnd. og inkluderer:

Fyring og varmtvann à konto, 1 garasjeplass, nedbetaling andel fellesgjeld, kabel TV (basispakke), felles forsikring, kommunale avg., drift av borettslaget, utvendig vedlikehold.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.08.2018

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter kr 3.177,-

Brensel kr 1.498,-

Kapitalkost. lån 1 HUS601 kr 148,-

Det betales kr. 200,- pr. mnd for garasjeplass 2 til Rosenholm garasjesameie.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og bredbånd, og har avgift på kr 89,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for skjøtet til garasjeplass kr 525,-

- Dokumentavgift tinglysing av garasjeplass kr 250,-

- Eierskiftegebyr til forretningsfører av garasjesameiet kr 1.394,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.434.257,-. Av dette beløpet utgjør kr 24.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Holmlia
Kirkesogn Holmlia

Steder i nærheten

Prinsdalsbakken 1 km
Holmlia bad 1.1 km
Holmlia kirke 1.6 km
Prinsdal legesenter 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.6 km
Sentralstasjon Oslo S 12.2 km
Jernbanestasjon Rosenholm stasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Ljabru 3.7 km
Bussholdeplass Liakollen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Toppåsen aktivitetssal 0.6 km
Idrettsanlegg Holmlia idretts- og svømmehall 1.1 km
Treningssenter Lia Trening 1 km
Treningssenter Holmlia Gym 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Toppåsen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Lusetjern skole (1-7 kl.) 1.1 km
Rosenholm skole (1-7 kl.) 1.6 km
Prinsdal skole (1-7 kl.) 1.9 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 1.2 km
Bjørnholt videregående skole 5.5 km
Roald Amundsen videregående skole 5.7 km

Barnehager

Holmsåsen barnehage 0.3 km
Fjeldlund barnehage (1-5 år) 0.9 km
Lia barnehage (1-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 1 km
Kjøpesenter Tårnåsen Senter 2.3 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 0.8 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 1.6 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 1 km
Apotek Vitusapotek Holmlia 1.1 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Holmlia 0.8 km
Dagligvare Kiwi Holmlia Sentervei 1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 1.4 km
Bensin Esso Holmlia 0.8 km
Bensin Smart Prinsdal 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 41,8 år
Husholdninger med barn 29,2 %
Husholdninger uten barn 70,8 %
Gj.snitt byggeår 1987
Gj.snitt tomtestørrelse 1999
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Holmlia 1376 650

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?