Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 115 000,- for kr 3 115 000,-

Velkommen til Hølandsgata 30! Stuen er preget av klassiske detaljer slik som rosett, stukkatur og generøs takhøyde.

Velkommen inn! Lys og innbydende entré med praktiske oppbevaringsløsninger for sko, yttertøy og tilbehør.

Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning, perfekt i sosiale settinger og selskap.

Stuen er pent innredet med tilpassede oppbevaringsløsninger.

Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys.

Praktisk barfunksjon tilknyttet kjøkkenet.

Skapet her på kjøkkenet er tilpasset med opplegg for vaskemaskin - Praktisk!

Kjøkken

Kjøkkenet er tilpasset med smarte løsninger som utnytter arealets fulle potensiale.

Kjøkkenet er fra HTH og er nytt fra 2014,

Stuen er et flott oppholdsrom med lune farger og materialer.

Stue

Utstyn mot flotte omgivelser hele året.

Stue

Entré

Sjarmerende og rustikk teglsteinvegg er gjennomgående for store deler av boligen.

Vindu mot bakgård.

Soverommet vender mot bakgård og er malt i behagelige farger.

Praktisk skyvedørsgarderobe på soverom med god lagringsplass.

Her sover du godt!

Baderommet ble oppusset i 2016 av Christiania Bad AS.

Baderommet har en moderne og tidløs utførelse.

Vi sees til visning søndag 11. november klokken 13:00 - 14:00 og tirsdag 13. november klokken 17:00 - 18:00.

Kampen

Hølandsgata 30

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Kampen: Lys og sjarmerende 2-roms selveier leilighet | Kjøkken (2014) - Bad (2016) - Á-konto Strøm - Perfekt førstegangskjøp!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 833,-
AREAL (P-ROM / BRA)
36 / 36 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Idylliske Kampen er et område med en miks av sjarmerende trehusbebyggelse, klassiske bygårder og flotte grøntområder. Her ligger småhusene tett, gatene er smale, folk er hyggelige og tar det med ro.

Her bor man godt skjermet for trafikk og støy, men allikevel i umiddelbar nærhet til de aller fleste service-tilbud. Kampen beskrives ofte som en idyllisk oase midt i byen. Kampen er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige miljø. Her er det godt naboskap og de som først bosetter seg her flytter sjelden mer enn noen få hundre meter. I grunnen mangler bare gamle kampentrikken, linje 7, for at inntrykket av Kardemomme by skal være fullkomment - og Thorbjørn Egner var da ganske riktig også født og oppvokst på Kampen, og plassen foran kirken er oppkalt etter ham.

Dette området har noe å by på for alle og enhver. Til et slikt landsbypreg hører naturlig nok også et sted å spise, og Kampen Bistro i Bydelshuset er vel verdt et besøk. Her kan garanteres en behagelig atmosfære og utsøkt mat. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og fremstår som hjemmekoselig blant brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys.

Kun noen minutters gange fra leiligheten finner du fredelige Kampen park. Her kan du komme deg bort fra byens kjas og mas, og nyte stillhet i frodige og pene omgivelser. Parken ligger på en høyde og er et perfekt sted for deg som ønsker å slappe av i sola, grille med venner eller ta deg en skikkelig treningsøkt. Den ble opprettet på slutten av 1800-tallet, og har siden da utviklet seg til å bli et idyllisk sted med flotte trær, variert terreng og utsikt over Oslo.

Tøyen har mye å by på og leiligheten har gangavstand til mange av disse fasilitetene. Parker og grøntområder som: Botsparken, Tøyenparken, Klosterenga, Kampen park og kanskje den mest kjente Botanisk Hage er et naturlig samlingspunkt på sommerstid med gressplener, uteservering og lekeplasser for barn.

Botanisk hage er som en grønn lunge i storbyen og også et viktig rekreasjonsområde for Oslos befolkning. Samlingene i Botanisk hage omfatter over 5 500 plantearter fra ulike deler av verden, og brukes i undervisning, formidling og forskning.

Svømmehallen på Tøyenbadet ligger bare en spasertur fra leiligheten. For den museum- og kunstinteresserte er det kort vei til Munch-museet, Naturhistorisk museum med Botanisk hage, Veksthusene, Zoologisk museum og Geologisk museum. Tøyen er også i 2014 blitt innehaver av den kjente Øyafestivalen og miniøya, som holdes i Tøyenparken og hvert år har verdenskjente musikere som opptrer.

På Tøyen, ofte kalt Oslos hipsterparadis, finner du nå også en rekke nye barer, restauranter og populære cafeer. Det er verdt å nevne Lyst Kafé og Restaurant som serverer god mat og har nydelig uteservering på varme sommerdager, samt Brutus, Golden Chimp og Human Mote.

På Grønland, som er et spennende område i utvikling, kan du spise på eksotiske restauranter, handle i bugnende grønnsaksbutikker og oppleve et yrende uteliv fra "brune" puber til supertrendy barer og kafeer, samt et yrende kunst- og kulturliv. Den nye Havnepromenaden er en flott søndagsaktivitet og strekker seg fra Sørhavna og hele veien bort til Lysaker langs vannet.

Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten, er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø.

De landlige omgivelsene til tross, er det svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter. T-bane i alle retninger både fra Tøyen og fra Ensjø. Busslinje 20, som kjører Ring 2 fra Galgeberg til Skøyen. Busslinje 60 har holdeplass et par minutter unna og går til sentrum. Busslinje 37 stopper også rett i nærheten, og tar deg fra Nydalen til Helsfyr gjennom sentrum og kjører hele døgnet. Oslo S ligger kun 20 min gange fra leiligheten. Det er enkel tilgang på bysykler som er flittig brukt.

For den aktive har man et godt utvalg med Sats/Elixia treningssenter, Jordal Idrettspark, fotballbaner og Tøyenbadet med både utendørs og innendørs svømmebasseng innen gangavstand.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Felleskostnader

Kr 2 833,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1898

Soverom

1

Primærrom

36m2

Bruksareal

36m2

Tomt

145m2

KR-kode

38.18226

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hølandsgata 30, 0655 Oslo

Gnr. 231, bnr. 203, snr. 3 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 145,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 40 kvm

Totalt bruksareal: 36 kvm

Totalt primærrom: 36 kvm

Primærrom:

Entré, soverom, kjøkken, stue og bad

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 3 kvadratmeter i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.10.2018 utført av Tallhaug, Bjørn. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Tilstandsrapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Eldre tradisjonell bygård fra 1898, med grunnmur i gråstein/tegl. Bærende konstruksjoner i murte hullsteinvegger/tegl. Opprinnelig bygget etter dens tids krav og byggeskikker, samt rehabilitert etter "dagens" byggekrav og funksjonalitet. Fundamentert på stedlige masser. Etasjeskillere i tre med stubbloftfyll. Fasader i malt puss. Trapper i støpejern, malt tre og malte flater i felles oppgang. Saltak antas tekket med betongstein.

Alt ved leiligheten har fått tilstandsgrad 1 med unntak av følgende: vinduer (tg2), overflater på innvendig himling (tg2), ventilasjon (tg2). Punktene som har fått tilstandsgrad 2 er satt pga. alder og/eller slitasje.

Standard

Lekker, klassisk og gjennomgående 2-roms selveierleilighet med en meget god og arealeffektiv planløsning. Boligen holder en god standard med blant annet nyere HTH kjøkken fra 2014 og baderom fra 2016. I tillegg har boligen flotte klassiske detaljer som er gjennomgående for store deler av leiligheten. Leiligheten ligger skjermet til på idylliske Kampen samtidig som en har kort vei til det aller meste. Boligen har ingen fellesgjeld og både internett og strøm inkludert i felleskostnadene. Dette er en perfekt inngangsbillett til boligmarkedet i Oslo.

Verdt å merke seg:

- 2-roms selveier leilighet

- Klassiske detaljer slik som rosett, stukkatur

- Gjennomgående

- Meget arealeffektiv planløsning

- God romfølelse med generøs takhøyde

- HTH kjøkken fra 2014

- Nyere baderom fra 2016

- Strøm inkludert i felleskostnader

- Internett inkludert i felleskostnader

- Ingen fellesgjeld

- Veldrevet sameie med gode naboer

- Utleie er tillatt

- Skjermet og rolig beliggenhet

- Kort vei til kollektivforbindelser og servicefasiliteter

Entré | Velkommen hjem

Lys og innbydende entré med brann og lydklassifisert ytterdør. Smarte oppbevaringsløsninger for sko, yttertøy og tilbehør. Rustikk og sjarmerende teglsteinvegg langs hele entréen.

Kjøkken | Tidløst, moderne og arealeffektivt

Lekkert HTH kjøkken fra 2014 med en tidløs og moderne utførelse. Kjøkkeninnredningen består av hvitmalte profilerte fronter, rustfritt nedfelt benkebeslag, laminatbenkeplate med lysliter og mosaikkfliser over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har smarte løsninger med gode arbeidsflater og rikelig med oppbevaringsplass i over- og underskap. Integrerte hvitevarer slik som platetopp, stekeovn og kjøleskap medfølger boligen. Det er også opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet, vaskemaskin medfølger ikke.

Stue | Luftig med klassiske detaljer

Stuen er boligens naturlige oppholdsrom med sin generøse takhøyde og store vindusflater. Rommet har flotte klassiske detaljer slik som rosett og stukkatur i taket, samt teglsteinvegg. Stuen er idag innredet med barløsning i tilknytning til kjøkken, og sofaseksjon med tilhørende møblement. Takhøyden i stue er målt til 273 cm. Det er pipeløp i stuen, det er ikke kjent om det er mulig å sette inn ildsted.

Baderom | Nytt i 2016

Delikat flislagt baderom med hvite fliser, varmekabler i gulv og downlights i himling. Baderommet ble pusset i 2016 av Christiania Bad AS. Baderomsinnredning bestående av servant, speil med lysarmatur, toalettskap og veggmontert toalett. Baderommet holder en god standard og dokumentasjon på oppussing kan fremskaffes.

Soverom | God morgen!

Soverommet er malt i behagelige og avslappende farger som bidrar til den gode nattesøvnen. Rommet vender mot bakgården og er således godt skjermet. Videre har soverommet en romslig skyvedørsgardeorbe med god oppbevaringsplass og tilpasset skrivebordseksjon.

Bod | Ekstra oppbevaring

Det medfølger en kjellerbod til leiligheten på 3 kvadratmeter

Overflater på gulv: Parkett, malt tregulv samt flis på baderomsgulv.

Overflater på vegger: Malte flater, teglstein, tapet og fliser.

Overflater på himling: Malte falter, samt malt panel.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i form av panelovner og varmekabler på baderom. Felles varmtvann. Alle strømkostnader er inkludert i felleskostnadene, og betales á-konto med avregning en gang i året ved årsskifte. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 13.11.1898, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 412906, tinglyst 24.09.1957 , type heftelse: Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Hølandsgt 30, med sameiebrøk 53/472.

Sameiet består av 8 leiligheter.

Forretningsfører er Kirsti Ingebricson, mail: kirsti.ingebricson@gmail.com

Dyrehold er tillatt.

Dugnad må påregnes.

Planlagte påkostninger:

- Fasaden og trolig drenering skal etter planen rehabiliteres de kommende år. Dette er enda ikke vedtatt i generalforsamling, samtidig foreligger det en generell enighet i sameiet. Rehabilitering finansieres ved låneopptak eller innbetaling fra den enkelte sameier. Ved låneopptak estimeres det at månedlige fellesutgifter vil øke med cirka kr 500,-.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Plan og byggesaker i område:

- Oslo kommune bygger nye Jordal Amfi, estimert ferdigstillelse høst 2020.

- Saksnummer 201810769. Ullensakergata 15 - Utvidelse av to takoppbygg, fjerning og flytting av balkongdører og takvinduer.

- Saksnummer 201610319. Aurskoggata 7 B og C - Tilbygg terrasser

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Selger ønsker overtagelse mot slutten av januar 2019, ellers etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.833,- pr. mnd. og inkluderer:

Forretningsførsel, kommunale avgifter, forsikring, drift og vedlikehold, revisor, trappevask, internett, varmtvann, á-konto strøm (kr 1400,-)

Eiendomsskatten er kr 0 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk på cirka 8190 kwh. pr. år. Alle strømkostnader er inkludert i felleskostnadene.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3 027 972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Kampen Rode 7
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Kampen kirke 0.2 km
Jordal Amfi 0.3 km
Munchmuseet 0.9 km
Politihuset 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.1 km
Sentralstasjon Oslo S 2.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.3 km
T-bane stasjon Ensjø T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Munkegata 1.1 km
Bussholdeplass Kampen kirke 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Jordalhallen 0.3 km
Treningssenter SATS Kampen 0.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Kampen skole (1-7 kl.) 0.3 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 0.5 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 0.8 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.5 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Etterstad videregående skole 1 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.2 km

Barnehager

Ullensakergata barnehage (0-6 år) 0.1 km
Kampen Kunstbarnehage (1-6 år) 0.1 km
Hola barnehage (1-3 år) 0.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Torg 0.6 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.4 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 0.6 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.7 km
Apotek Boots apotek Tøyen 0.7 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.7 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.8 km
Dagligvare Coop Prix Brinken 0.3 km
Dagligvare Kiwi Jordal 0.3 km
Kiosk/video Saif Dagligvare 0.5 km
Kiosk/video Mix Vålerenga 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.6 km
Bensin Shell Etterstad 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,2 %
Andel kvinner 51,8 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,6 år
Husholdninger med barn 24,1 %
Husholdninger uten barn 75,9 %
Gj.snitt byggeår 1957
Gj.snitt tomtestørrelse 242
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Kampen Rode 7 1334 771

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 3 000 ,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Kristian Bangen Paulsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Jonas Ekse Hovland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?