Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 750 000,- for kr 3 750 000,-

Velkommen til visning

Imponerende utsikt ut over nærområdet

Lyst og delikat innredet

Praktisk innredet med totalt 3 soverom og 2 bad

Gode oppvarmimgsmuligheter ( IVT varmepumpe )

Åpen stue/kjøkken løsning

Detaljfoto

Den perfekte sitteplass for morgekaffe og avislesing

Detaljfoto

Imponerende kjøkken med mange flotte detaljer

Koselig med spiseplass på kjøkken

Usjenerte omgivelser

Romslig bad/wc i 1.etg. med innglasset dusjhjørne

Tidsriktig og moderne innredet

Detaljfoto

Bad/wc i 2.etg.

Gjennomgående fin stil

Romslig hall med adkomst til bod/garderobe ( lukket dør)

Separat vaskerom med adkomst til teknisk rom

Leiligheten har totalt 3 soverom

Romslig soverom med gode lysforhold (stor vindusflate)

 

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

Imponerende utsikt fra terrasse

Uteplass i begge etasjer

 

Preståsen

Høyåsveien 24 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 890 000,-

Preståsen: Populært beliggende bolig med 3 soverom og 2 bad/wc. Garasje og flott utsikt

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 890 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
101 / 131 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Umiddelbar nærhet til flotte turområder rundt Brydedammen og Preståsen. Her finner man utsiktspunkter, vannspeil, åpen slette, skog, kupert terreng og terreng som er tilpasset de med barnevogn. Fotballøkke og lekeapparater er også på plass. Denne eiendommen ligger i et eldre og sjarmerende boligområde bestående av eldre villaer med flotte utearealer.

Nærheten til sentrum og Indre Havn gjør at en automatisk trekkes ned mot brygga med flotte gjesteanlegg, restauranter, samt kiosk. Ønsker man fersk fisk eller nykokte reker er veien kort til fiskebutikken Brødrene Berggren.

Innenfor kort gange finnes også Bjerggata som er kjent for sin pittoreske stil med eldre og sjarmerende eiendommer fra slutten av 1700 tallet. Sandefjord er kjent for gode sommertilbud/kulturtilbud og har rikelig med flotte badestrender. Er båtliv en lidenskap har man flotte holmer som Svenner og Stauper der det er høy båtaktivitet på varme sommerdager.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 890 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2016

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

101m2

Bruksareal

131m2

Tomt

1182m2

KR-kode

2218193

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Høyåsveien 24 E, 3216 Sandefjord

Gnr. 117, bnr. 383, snr. 4 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.182 kvm som tilhører snr. 1-4 . Tomten er fellesareal. Arealene er opparbeidet med plen, samt asfaltert gårdsplass.

Parkering

Parkering i garasje, samt felles oppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Høyåsveien 24 E er tilknyttet privat vei og kostnader til vedlikehold og snømåking fordeles mellom beboerne i gaten/sameiet. Sandefjord kommune opplyser at de mangler ferdigmelding for vann-og avløparbeid fra utførende firma. Mangler vil bli utbedret av eier innen overtagelse.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 155 kvm

Totalt bruksareal: 131 kvm

Totalt primærrom: 101 kvm

Primærrom:

1. etasje 48 kvm: Entré , vaskerom, 2 soverom, bad

2. etasje 53 kvm: 1 Soverom, bad, kjøkken/stue

Sekundærrom:

Underetasje: 25 kvm: Garasjerom/Bod

1. etasje 5 kvm: 1 Bod

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger. Det foreligger ingen ferdigattest/dokumentasjon for rom som er innredet i kjeller

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 08.06.2018

Standard

Sentrumsnær bolig som er bygd i 2016 med en praktisk og fin planløsning. Høyåsveien 24 E holder en gjennomgående lys og tidsriktig standard med mange flotte detaljer. Boligen har totalt 3 soverom, samt bad/wc i begge etasjer i tillegg til separat vaskerom. Megler er imponert over kjøkkenet som er godt beriket med både benkeplass og skapplass, samt helintegrerte hvitevarer av god kvalitet. Her kan en flytte rett inn i en seksjon som aldri tidligere har vært bebodd, og alle overflater fremstår som moderne og stilrene.

Dersom en ønsker å bo i en sentrumsnær eiendom med fin ustikt, anbefales det interessenter å komme på visning i Høyåsveien 24 E.

Oppvarming

IVT varmepumpe i stue

Varme i gulv bad/wc/vaskerom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.02.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Bestemmelse iflg. skjøte datert 05.09.2001 ( 2001/6307-3/29) Rettingetshaver: KNR: 0710 GNR: 117 BNR: 119 Bestemmelse om bebyggelse.Gjelder denne registerenheten med flere.Overført fra: KNR: 0710 GNR: 117 BNR: 383. Tomten kan ikke bebygges før etter 01.01.2006. Mønehøyde på ny bebyggelse må ikke overstige kanten på "basseng" beliggende på gnr. 117, bnr. 119 ( ca. 50 meters kote)

Kjøpers bank vil få prioritert etter ovennevnte heftelse.

Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

GRUNNDATA: Seksjonering datert 04.08.2016 ( 2016/705382-1/200)Opprettet seksjoner: Snr. 4. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 1/4.

Alle servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må eventuelt følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et uregulert område. Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.I kommuneplan for Sandefjord er det avsatt et framtidig utbyggingsområde på øvre Gokstad, ca. 75 m nordøst for den aktuelle eiendommen. Arbeidet med en reguleringsplan for utbyggingsområdet er ikke påbegynt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Sameiet er p.t. ikke organisert med månedlige felleskostnader(ikke etablert noe styre pr.d.d.) og det har ikke lykkes megler å innhente ordensregler/vedtekter. Relevant regnskap, budsjett og årsberetning foreligger ikke da sameiet er nytt. Det anbefales kjøpere av leiligheten å innkalle til et møte med resterende av sameiet slik at det etableres en mnd. fellesutgift som går til f.eks. forsikring av bygg, snørydding av fellesarealer, fremtidig vedlikehold m.m.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret i IF. Kjøper må påregne en årlig kostnad på ca. kr. 5.000,- til 7.500,- avhengig av avtale/leverandør.

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

Megler har ingen opplysninger om strømforbruk da boligen ikke tidligere har vært bebodd.Det anbefales interessenter å kontakte Skagerak Energi for et stipulert forbruk.

Årlige kommunale avgifter kr. 8.635 ,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr. 1.000,-). For nærmere informasjon ta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Seksjonene må dele på kostnader til snømåking og vedlikehold av felles vei. Nabo har opplyst at kostnader til felles strøm utgjør totalt ca. kr. 5.000,- pr. år fordelt på 4 seksjoner.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av tomteverdi ( kr. 400.000,- / førstegangsoverføring av ubebodd bolig)

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr.3.901.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?