Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 300 000,- for kr 2 300 000,-

Velkommen til Høymyrmarka 5 B. 3-romsleilighet på bakkeplan med for moderniseringsbehov. Sentralt til butikk og offentlig kommunikasjon.

Fasade

Fasade og hage

Entre/ gang

Gang med garderobeskap

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Bod

Kjellerom/ råkjeller

Copp Prix rett ved

Fra leiligheten er det gå avstand Arnestad barneskole

Bjerkås barnehage

Arnestad barneskole

Planskisse

Vollen/ Bjerkås

Høymyrmarka 5 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 400 000,-

Vollen/ Bjerkås: 3-romsleilighet med moderniseringsbehov. Sentralt til butikk og off kommunikasjon

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 950,-
AREAL (P-ROM / BRA)
55 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt beliggende på Bjerkås, butikk og frisør finnes i nabobygget og nærmeste barnehage kun 50 meter unna. Det er gangavstand til sjøen og til vakre Sjøstrand, som er sertifisert med Blått flagg. Det ligger i tillegg flere hyggelige badeplasser i gangavstand fra boligen. Kystkultursti til idylliske Vollen sentrum med spisesteder, butikker, museer og båthavner. Vollen vel sine historiske turstier går i umiddelbar nærhet og gir gode turmuligheter sommer som vinter.

Leiligheten ligger nær både skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er lekeplasser og ballbinge i området og Bjerkåsbanen som er fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren ligger tvers over veien. Nærmeste kjøpesenter er Rortunet (3 min) med diverse forretninger og servicetilbud. Ca 10 min til Asker sentrum med servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon:

Kun kort gangavstand til bussholdeplass med expressbuss til Oslo samt lokalbuss til Asker og Sandvika. Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og Drammen. Her går det buss, direkte tog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Hurtigbåten som går fra Vollen til Aker brygge, også på vinterstid (tar ca. 25 min).

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Høymyrmarka familiebarnehage.

- Bjerkås barnehage.

Barneskole:

- Arnestad skole.

Ungdomsskole:

- Vollen ungdomsskole.

Videregående:

- Bleiker videregående skole.

- Asker videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 400 000,-

Felleskostnader

Kr 950,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

1960

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

55m2

Bruksareal

61m2

Tomt

1151m2

KR-kode

151828

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Høymyrmarka 5 B, 1391 Vollen

Gnr. 70, bnr. 101, snr. 2, i Asker kommune.

Tomten

Felles eiet tomt 1.151 kvm. Fra boligen er det utgang til opparbeidet hage med plen og beplantning. Ellers gruset gårdsplass for sameiet. Garasjeanlegg i nabobygning.

Parkering

Det følger parkering for en bil i felles, lukket garasje med med automatisk portåpner i nabobygg. For øvrig godt med parkering på felles gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Adkomst: Offentlig vei.

Vann: Offentlig.

Avløp: Offentlig.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 101 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 55 kvm

Bruksareal:

Eierleilighet 61 kvm

Primærrom:

Eierleilighet:

1. etasje 55 kvm: Vindfang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Sekundærrom:

Eierleilighet:

1. etasje 38 kvm: 1 bod, kjellerom/råkjeller.

I tillegg disponerer boligen 1 bod på 5 kvm med utvendig adkomst tilhørende leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.02.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Det er foretatt radon målinger der i 2014. Selger er usikker om det er blitt gjort noe tiltak der.

Niva på målingene som er utført er:

Kjøkken. Under kjøkkenvask 264 (Bq/m3)

Soverom. Under list mot yttervegg 333 (Bq/m3)

Soverom. Inspeksjonsluke 1870 (Bq/m3)

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Leilighet i 1.etasje med trappefri adkomst. God planløsning. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i med grunnmur i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Vinduer fra ca. 2004. Utvendig værslitte. 1 skadd glass. Ytterdør med karm og dørblad i tre. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Støpt gulv i leiligheten. Leiligheten bærer idag preg av brukslitasje og et vedlikeholdsmessig etterslep. I kjellerrom/ råkjeller er fukt registrert i grunnmur og kjellergulv i innerste del av seksjonen.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innholdsrik leilighet med behov for modernisering. Entre: Malt stie på vegg og laminat på gulv. Overflatene er lyse. Det er god plass til å sette fra deg skoene og henge fra deg ytterjakken. Fra entréen kommer du inn til en mellom gang med garderobeskap.

Praktisk stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er enkelt utstyrt. Innredning med lyse, slette fronter. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. Stuen er et lyst og hyggelig rom å komme inn i. Her har du god plass til sofa- og spisegruppe.

Soverom 1. Rommet er lyst og luftig med plass til dobbeltseng. Her har du også plass til garderobeskap.

Soverom nr. 2. Her har du også god plass til seng og garderobe.

Bad: Rommet ble innredet i 2004. Fliser. Det er lokalt fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Dusj på vegg, gulvstående toalett og servant samt opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk gulvvarme i bad og stue/kjøkken.

Stor Kjellerrom/råkjeller. Iht. oppdelingsbegjæring er det også 1 bod på ca. 5 m2 med utvendig adkomst tilhørende leiligheten. Det er garasjeplass for 1 bil til leiligheten i nabobygg.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad og stue/kjøkken. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.09.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommen.

Dagboknummer: 1981/22443-1. Datert: 19.10.1981. Erklæring/ avtale. Bestemmelse om kloakkledning. Kommunen har rett til tilgang til vedlikehold av ledninger i grunn.

Dagboknummer: 1985/19516-1. Datert: 25.06.1985. Bestemmelse om veg. Vedlikehold og adkomst til eiendommen.

Dagboknummer: 1998/11995-1. datert: 07.05.1998. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m som kommunen kan kreve.

Dagboknummer: 2005/337-2. Datert: 06.01.2005. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning som bod og garasjeplass.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet et sameie, med sameiebrøk 55/758.

Sameiet består av 8 leiligheter.

Forretningsfører er Ellen Haugland og styreleder er Francisco Cavanzo tlf 90974176.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: Utbedring av utvendig trapp i 2017, malt utvendig ca i 2013.

Planlagte påkostninger: Utbedring i og utenfor garasje, beregner å ta opp fellesgjeld i 2018, ca 90.000, dvs ca kr 15.000,- pr andel.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 160 f. Eiendommen ligger i nåværende boligområde med utfyllende bestemmelser i kommuneplanen, type B. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune/kommuneplan og http://webhotel2.gisline.no/gislinewebinnsyn_asker/ Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Det er foretatt radon målinger der i 2014. Selger er usikker om det er blitt gjort noe tiltak der.

Niva på målingene som er utført er:

Kjøkken. Under kjøkkenvask 264 (Bq/m3)

Soverom. Under list mot yttervegg 33 (Bq/m3)

Soverom. Inspeksjonsluke 1870 (Bq/m3)

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Det gjøres oppmerksomt på at vannmåler for dette bygget er montert i denne enheten på soverommet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.976,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon. Fellesutgiftene er kr 950,- pr. mnd. og inkluderer: Vann/ avløp, felles bygningsforsikring og felles strøm i garasjeanlegg. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.461.249,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bjerkås
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Hurtigbåtforbindelse Vollen - Akerbrygge 2.9 km
Vollen brygge 2.7 km
Slemmestad båtforening 2.8 km
Hurtigbåtforbindelse Slemmestad-Aker Brygge 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 79.3 km
Sentralstasjon Oslo S 29.3 km
Jernbanestasjon Heggedal 6.7 km
Bussholdeplass Bjerkås 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjerkås idrettsplass 0.9 km
Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 2.4 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 2.1 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Arnestad skole (1-7 kl.) 2.2 km
Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 3.2 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 2.4 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 2.6 km
Bleiker videregående skole 8.1 km
Asker videregående skole 8.4 km

Barnehager

Bjerkås barnehage (1-5 år) 0.1 km*
Høymyrmarka familiebarnehage (1-3 år) 0.9 km
Sjøstrand familiebarnehage (1-3 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 2.6 km
Kjøpesenter Holmensenteret 9.9 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 0.1 km*
Postkontor Meny Slemmestad 2.6 km
Apotek Vollen Apotek 2.5 km
Apotek Boots apotek Slemmestad 2.6 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 2.6 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 9.9 km
Dagligvare Coop Prix Bjerkås 0.1 km*
Dagligvare Rema 1000 Slemmestad 1.8 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 2.6 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 8.7 km
Bensin Uno-X Slemmestad 1.9 km
Bensin Circle K Slemmestad 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 37,9 %
Gj.snittalder kvinner 36,9 %
Husholdninger med barn 44,8 %
Husholdninger uten barn 55,2 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 1409
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Bjerkås 1422 518

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 31.250,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?