Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 130 000,- for kr 4 130 000,-

Stue

Store vindusflater preger stuen og med hjørnebeliggenhet får man et flott lys inn i leiligheten.

Leiligheten holder en gjennomgående god standard, her er det bare å flytte rett inn!

Velkommen til Hoffsveien 8. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet fjernvarme. Varmtvann og fyring er inkludert i fellesutgiftene.

Boligen har nylig gjennomgått større oppgraderinger i 2018, med sliping og hvitpigmentering av parkett og maling av alle flater

Her bor du tilbaketrukket til i grønne omgivelser, men samtidig svært sentralt med bl.a. trikk- og bussforbindelse rett i nærheten

Fra stuen er det adkomst til balkong på ca.15 kvm som fungerer som en utvidelse av stuen på varme sommerdager.

Stue

Her har du godt med plass til både sofagruppe og spisestue.

Balkongen er sydvendt så her kan du nyte solen fra formiddagen til kvelden i rolige og skjermede omgivelser, rett og slett et herlig og lunt sted å slå seg ned på varme sommerdager.

Nevnte jeg at det er tillatt med grill på balkongen?

Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, keramisk topp, kjøleskap, samt integrert oppvaskmaskin.

Pent innholdsrikt kjøkken fra byggår med hvite slette fronter. Kjøkkenet er veldisponert med godt med skap- og benkeplass.

Kjøkken

Kjøkken fra byggeår 2005.

Lyst og pent flislagt bad med varmekabler i gulv, downlights belysning i tak, opplegg for vaskemaskin, samt tørketrommel.

Bad

Smakfull innredning med vegghengt toalett, dusjhjørne med kombinert glassvegg og forheng, servant med underskap og skap over toalett med oppbevaringsmuligheter.

Soverommet har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap som sørger for godt med lagring.

Gråmalte vegger og 3-stavs hvitpigmentert parkett går også igjen på soverommet.

Innbydende entré/gang med enkel adkomst med heis til 3.etg.

Godt med oppbevaringsplass med flere garderobeskap i gangen.

Gang

Fasade

Plantegning

Skøyen/Hoff

Hoffsveien 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Skøyen/Hoff: Lekker 2-roms hjørneleilighet med 15 kvm sydvendt balkong - Heis - Vv og fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 678,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en tilbaketrukket men samtidig svært sentral beliggenhet på attraktive Hoff/Skøyen i Ullern bydel.

I umiddelbar nærhet finner man REMA-matbutikk, og kun 5 minutters gange fra leiligheten finner man det lokale nærsenteret Møllhausen (Coop Mega, Kiwi, Apotek1, Nille og Skøyen café). Du finner også gode shoppingmuligheter i Karenslyst Allè, en moderne handlegate med et mangfold av butikker, restauranter og Vinmonopol. Karenslyst allè ligger ca. 800 m. fra boligen.

Veien er heller ikke lang til sentrale deler av byen, som Frognerveien og Solli Plass, og på lørdags ettermiddager i vinterhalvåret er Bølgen og Moi Briskeby stedet for god stemning. På solrike sommerdager er en tur i Den Engelske Park eller Frognerparken å anbefale, eller en spasertur langs Hoffselven mot Smestaddammen. Parkene er i tillegg utmerkede som del av hverdagslige løpeturer.

I tillegg har man gangavstand til landlige Bygdøy, med sine badestrender, museèr og turområder. Tar man ruten langs Frognerkilen mot byen når man Aker Brygge på rundt 15 minutter med sykkel.

Nærhet til et bredt tilbud av offentlig kommunikasjon, med buss og trikk i Hoffsveien like ved, samt tog og Flytog på Skøyen stasjon.

Området framstår som et svært godt sted å bo.

Barnehager og skoler

Bhg. Hoff terrasse barnehage (3-5 år) 0.1 km

Bhg. Dokka barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Elmholt barnehage (1-5 år) 0.5 km

1-7 kl. Smestad skole 1.1 km

1-7 kl. Skøyen skole 1.4 km

1-7 kl. Bestum skole 1.4 km

8-10 kl. Sollerudstranda skole 3.9 km

8-10 kl. Øraker skole 4.5 km

8-10 kl. Ris ungdomsskole 3.5 km

Vgs. Ullern videregående skole 1.2 km

Vgs. Oslo Private Gymnasium 4.1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Felleskostnader

Kr 2 678,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2005

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

4884m2

KR-kode

401826

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hoffsveien 8, 0275 Oslo

Gnr. 31, bnr. 203, snr. 94 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.884 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Det leies tidvis ut garasjeplasser i parkeringskjelleren med enkel adkomst via heis. Sameiet har 6 gjesteparkeringsplasser hvor man kan stå i 24 timer med P-kort. 3 av gjesteplassene er utstyrt med ladeuttak for el-bil.

Videre er det enkel tilgang til Hertz bil pool i Tingstuveien 31, ca. 2 minutter gåavstand fra boligen. Som medlem har du tilgang til å leie en rekke person- og varebiler, døgnet rundt.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom 50 kvm, 3.etg: Bad, entré/gang og stue/kjøkken med utgang til balkong.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca.4,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.03.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong, med etasjeskillere i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, samtlige forhold ved boligen er vurdert til TG1.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Hoffsveien 8, en stilig og praktisk 2-roms leilighet på attraktive Hoff/Skøyen. Her bor du tilbaketrukket til i grønne omgivelser, men samtidig svært sentralt med bl.a. trikk- og bussforbindelse rett i nærheten samt kollektivknutepunkt på Skøyen og gangavstand til idylliske Frognerparken. Bygget ble oppført i 2005, og leiligheten holder en moderne og pen standard. Leiligheten kan skilte med en 15 kvm sydvendt balkong med flotte solforhold. God intern beliggenhet i byggets 3.etasje med hjørnebeliggenhet og god planløsning. Boligen har nylig gjennomgått større oppgraderinger i 2018, med sliping og hvitpigmentering av parkett og maling av alle flater. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang:

Innbydende entré/gang med enkel adkomst med heis til 3.etg.Godt med oppbevaringsplass med romslige garderobeskap i gangen. 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulv og gråmalte flater på vegg som går igjen i alle rom. Sikringsskap i entré utstyrt med automatsikringer fra byggeår 2005.

Kjøkken:

Pent innholdsrikt kjøkken fra byggår med hvite slette fronter. Kjøkkenet er veldisponert med godt med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkummer med 1-greps blandebatteri. Avtrekksvifte med sentralt avtrekk koblet til badet over keramisk koketopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, keramisk topp, kjøleskap, samt integrert oppvaskmaskin.

Stue:

Stuen er romslig med åpen løsning mot kjøkken. Store vindusflater preger stuen og med hjørnebeliggenhet får man et flott lys inn i leiligheten. Her har du godt med plass til både sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det adkomst til balkong på ca.15 kvm som fungerer som en utvidelse av stuen på varme sommerdager. Balkongen er sydvendt så her kan du nyte solen fra formiddagen til kvelden i rolige og skjermede omgivelser, rett og slett et herlig og lunt sted å slå seg ned på varme sommerdager. Det er tillatt med grill. I tillegg til balkongen har sameiet en stor felles takterrasse til disposisjon for sine beboere.

Soverom:

Soverommet har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap som sørger for godt med lagring. Gråmalte vegger og 3-stavs hvitpigmentert parkett går også igjen på soverommet.

Bad:

Lyst og pent flislagt bad med varmekabler i gulv, downlights belysning i tak, opplegg for vaskemaskin, samt tørketrommel. Smakfull innredning med vegghengt toalett, dusjhjørne med kombinert glassvegg og forheng, servant med underskap og skap over toalett med oppbevaringsmuligheter. Mekanisk avtrekk i himling.

Kort oppsummert.

- Standard fra 2005

- Heis

- Solrik balkong og felles takterrasse med gode solforhold og flott utsikt

- Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene

- Attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet

Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralfyr tilkoblet fjernvarmeanlegg. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.09.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 14 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

- Dagboknr. 42332, tinglyst 01.07.2005: Erklæring/avtale/bestemmelse om garasje: Gnr. 31, bnr. 471 og 472 har rett til å ha oljetank liggende på tomten og rett til garasjer og benytte adkomstvei og nedkjøring til garasje.

-Dagboknr. 15903 tinglyst 01.12.1961: Bestemmelse om veg: Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Hoffsveien og St. Edmunds vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. I likhet med de fleste andre veier i området er Hoffsveien og St. Edmunds vei også regulert bredere en veien fysisk er i dag. Kommunen kan i henhold til ovennevnte erklæring kreve at veien opparbeides i full bredde.

De øvrige servituttene omhandler: Bestemmelser om skjønn, bebyggelse, benyttelse, garasje/parkering, ekspropriasjon vedr. vei, seksjonering, gjerde, tilleggsdeler, vei, adkomstrett, vann og kloakk, regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn, midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. nybygg, dispensasjon fra veiloven vedr. byggeavstand til Hoffsveien,

Alle servituttene vil følge eiendommen og kopi av grunnbok kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Hoffsparken Boligsameie, med sameiebrøk 49/4982.

Sameiet består av 101 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes. Det betales "dugnadsforskudd" kr 50,- per måned. Dette blir refundert til de som møter opp på dugnad.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.

Sameiet har egen nettside: www.hoffsparken.no.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Løpende vedlikehold av fellesområdet/hage

- Reperasjonav heis i oppgang 6.

- Montert levegg ved takterrasse

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder har sameiet har utarbeidet en tilstandsrapport med vedlikeholdsplan som vil styre endel av de større investeringene de nærmeste 10 årene. Fellesutgiftene har til hensikt å bidra til nødvendig kapital for dette. Sameiet tar i utgangspunktet sikte på å unngå å ta opp lån for å finansiere vedlikeholdet. Det viktigste tiltaket på kort sikt er å få pusset og malt alle trekarmer til vinduer og balkongdører.

Neste sameiermøte er 30.04.2018. Spesielt viktige saker er nye vedtekter som følge av ny lov for boligsameier av 01.01.2018.

Utover det er det ingen større planlagte påkostninger iht. styreleder.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-4080 datert 5.5.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser og senere endringer i reguleringsplan V121205 datert 12.12.2005. Plan og bygningsetaten har vedtatt at Skøyen er et område hvor befolkningstettheten skal økes. I og med at det er begrenset med arealer hvor det kan bygges bolig og næringsbygg, så er løsningen at man bygger i høyden.

Det er flere planforslag i nærheten som bl.a:

Saksnr. 201407581: Fornebubanen - Lysaker - Majorstuen - Detaljregulering - T-bane med oppganger - S-4986. Se saksinnsyn for mer informasjon om plassering og fremdrift: https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/?mode=planinnsyn#593248,6643987,7.

Saksnr. 201414412: Skøyen - Områderegulering.

Saksnr. 201610437: I forkant av bygget pågår det oppføring av 7 boligbygg på 6-7.etg i Harbitzalléen 5 -7 som skal utgjøre til sammen 320 nye boenheter. Videre pågår det oppføring av næringsbygget Harbitz Torg med forventet ferdigstillelse i 2020.

Se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201610437&wfl=T&Dateparam=05/07/2017&sti= for mer informasjon

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.678,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann, kabel-tv, trappevask, dugnadsforskudd, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningfører m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2017. Ifølge forretningsfører vil fellesutgiftene for denne seksjonen endres til kr. 2.814,- fra 01.07.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3000,-pr. år. / 3000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. (Internett koster kr.49,-) Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.106.494,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Hoff Nord
Kirkesogn Skøyen

Steder i nærheten

Sjølystparken 0.9 km
Sjølyst plass 1 km
Skøyen næringssenter 1.1 km
Skøyen kirke 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55.2 km
Sentralstasjon Oslo S 6.1 km
Jernbanestasjon Skøyen jb.st. 0.6 km
T-bane stasjon Smestad T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Hoff 0.2 km
Bussholdeplass Hoff 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bygdøy stadion 1.2 km
Idrettsanlegg Skøyenhallen 1.4 km
Treningssenter SATS Skøyen 1.2 km
Treningssenter Elixia Sjølyst 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Smestad skole (1-7 kl.) 1.1 km
Skøyen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Bestum skole (1-7 kl.) 1.4 km
Sollerudstranda skole (8-10 kl.) 3.9 km
Øraker skole (8-10 kl.) 4.5 km
Ris ungdomsskole (8-10 kl.) 3.5 km
Ullern videregående skole 1.2 km
Oslo Private Gymnasium 4.1 km

Barnehager

Hoff terrasse barnehage (3-5 år) 0.1 km*
Dokka barnehage (1-6 år) 0.2 km
Elmholt barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Møllhausen Torg 0.4 km
Kjøpesenter Skøyentorget 1 km
Postkontor Rema 1000 Hoffsveien 0.2 km
Postkontor Skøyen Bedriftssenter 1.1 km
Apotek Apotek 1 Skøyen 0.4 km
Apotek PulsApoteket Skøyen 1 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol CC Vest Vinmonopol 3.6 km
Dagligvare Rema 1000 Hoffsveien 0.1 km*
Dagligvare Kiwi Hoffsveien 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.9 km
Kiosk/video Mix Skøyen 1.1 km
Bensin Circle K Skøyen 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Ullern Vest 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 38,5 %
Gj.snittalder kvinner 41,8 %
Husholdninger med barn 24,3 %
Husholdninger uten barn 75,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Hoff Nord 1919 1006

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

xxx-

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?