Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 150 000,- for kr 6 150 000,-

Velkommen til Hollendergata 2 C, en alldeles nydellig leilighet med god standard, generøs takhøyde, masse lys og herlige rom!

Vakre, originale fløydører skiller stue og kjøkken.

Herlig stue med god plass til stor sofagruppe

I stuen finner du en fantastisk plassbygget bokhylle fra gulv til tak. Klassiske, doble fløydører og øvrige profilerte dører.

Stue med vakker klebersteinspeis som varmer godt og skaper hygge på kalde vinterdager

Herlig spisekjøkken med god plass til stort spisebord og ekstra sittebenk

Kjøkkenet har alle moderne fasiliteter og en lekker innredning fra Ballingslöv. Dette kombinert med originale paneler og hylleløsninger matcher denne bygårdsleiligheten perfekt!

Lyst og delikat kjøkken med benkeplate i kompositt med glassplate over benk. Helstøpt kum. Integrert ovn, oppvaskmaskin og keramisk koketopp

Kjøkkenet er et virkelig hyggelig rom!

Lyst og luftig spisekjøkken med god benkeplass og praktiske hyller/skapinnredninger

Kjøkkenhygge

Detaljbilde fra kjøkken, moderne innredning møter originale paneler

En klassisk leilighet med nydelige detaljer

Hovedsoverommet er svært romslig og har god plass til stor garderobeløsning

Stort og herlig hovedsoverom med utgang til leilighetens flotte balkong - flott lysinnfall

Hovedsoverommet er delt i to "avdelinger" og har en såldedes meget praktisk og god løsning

En hyggelig arbeidsplass på del av hovedsoverom. Praktiske bokhyller medfølger.

Soverom 2

Soverom 2 med medfølgende skap og praktiske hyller. Oppbevaring på hems.

Soverom 2

Soverom 3 et romslig og godt soverom med god plass til seng og ytterligere mye oppbevaringsplass.

Soverom 3

Baderom med servant montert på praktisk benk og hylleløsning

Meget pent baderom med lekre fliser fra Far-far på gulv og downlights i himling

I egen del av baderom er det satt inn et stilrent og dypt badekar. Et sted for å koble av. Lekre gulvfliser fra Far-far.

Flott entré med lekker tapet, hvitmalt brystning med klesoppheng. I gangen er det også integrert skapløsning

Planskisse

Planskisse, alternativ løsning

Balkong

Hyggelig balkong

Felles bakgård med plenarealer og stensatte gangveier

Sameiet består av 3 vakre bygårder hvorav denne leiligheten ligger helt tilbaketrukket fra vei, helt innerst på området. Eiendommene har avlåste porter med dørcalling fra gaten

Utsyn mot fellesarealet til det nye Hollenderkvartalet hvor det vil bli etablert parkmessige grøntområder, ferdigstilles i 2018. Her finner du også en velrennomert barnehage.

Eiendommen grenser til et nytt felles gårdsrom som er under opparbeidelse i disse dager. Parkeringsplasser på egen tomt etter ventliste

Velkommen til Hollendergata 2C, en klassisk bygård med vakre utsmykninger

Lys oppgang med vakkert rekkverk og vinduer

Nærmiljø

Nærmiljø

Hva med å legge søndagsturen til historiske omgivelser i Middelalderparken?

Det er kort vei til flere kaffebarer

Middelalderruinene i gamlebyen

Mange grønnsakshandlere og spennende forretninger i nærområdet

Det er få minutters gange til Barcode hvor mange spennede restauranter og barer har etablert seg

Caféteatret ligger rett rundt hjørnet for leiligheten

Leiligheten ligger flott til med kort gangavstand til populære Sørenga med bademuligheter og mange spennede restauranter

Grønland - BUD DIREKTE TIL SELGER ER AKSEPTERT! BEKLAGER, VISNINGEN ER AVLYST!

Hollendergata 2 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 700 000,-

Grønland - BUD DIREKTE TIL SELGER ER AKSEPTERT! BEKLAGER, VISNINGEN ER AVLYST!: Grønland - BUD DIREKTE TIL SELGER ER AKSEPTERT! BEKLAGER, VISNINGEN ER AVLYST!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 5 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 062,-
Fellesgjeld:
Kr 127 927,-
AREAL (P-ROM / BRA)
94 / 94 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Hollenderkvartalet som betegner området mellom Hollendergata, Grønlandsleiret og Schweigaardsgate. Dette er et rolig boligkvartal med lite persontrafikk, og kan sies å ha like stor tilhørighet til Gamlebyen som Grønland.

Hollendergata har en tilbaketrukket men sentral beliggenhet med alt som Gamlebyen/Grønland har å by på i umiddelbar nærhet. Grønland og Gamlebyen er bydeler rik på impulser og med store og spennende utviklingsmuligheter. Områdene har de senere årene hatt en betydelig utvikling og fremstår i dag som et trendy og attraktivt boligområde med et rikt utvalg av kaffebarer, caféer, platebutikker og fristende grønnsakforretninger rett rundt hjørnet. Området har blitt et svært populært boområde.

Fra Hollendergata er det kort gangavstand til både Tøyenbadet, Botanisk hage og Middelalderparken med omkringliggende parkanlegg og kunstig innsjø. Her har man alle muligheter for rekreasjon i hyggelige og grønne omgivelser. Det er også kort vei til noen av byens og landets viktigste museer og kulturminner. Karl Johans gate ligger kun en 15 minutters spasertur unna leiligheten.

Beliggenheten gir deg orkesterplass til Oslos nyeste bydel – Bjørvika. Samtidig bor du i midt i en av Oslos mest genuine bydeler med spor av historie 1000 år tilbake i tid.

Noen skritt unna er det imidlertid et rikt tilbud av kafeer og serveringsteder for enhver smak. Spaserturen til Operaen via den nye gangbroen over Oslo S, tar kun 10 minutter, Her vil også signalbyggene til Munchmuseet og det nye hovedbiblioteket ta form. Det er også gangavstand til byens flotteste sjøbad på Sørenga som er et eldorado på sommeren.

Grønland er også et knutepunkt for kommunikasjon til alle deler av byen, og til og fra byen: Oslo S og Oslo bussterminal ligger kun 5-6 minutters spasertur unna.

Skulle ikke dette være nok finner du Ekeberg med sine lange turløyper som kan nytes sommer som vinter. Området byr på noe for enhver! Velkommen til Hollenderkvartalet!

Barnehager og skoler

1-7 kl. Gamlebyen skole 0.5 km

1-7 kl. Tøyen skole 0.8 km

1-7 kl. Vahl skole 1 km

1-7 kl. Lakkegata skole 1.4 km

8-10 kl. Jordal ungdomsskole 1.2 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 1.7 km

Vgs. Hersleb videregående skole 1.2 km

Vgs. Heltberg gymnas 1.5 km

Bhg. Nonneseter kloster idrettsbarnehage (0-6 år) 0.1 km

Bhg. Borggata familiebarnehage 0.4 km

Bhg. Papaya Kanvas-barnehage (0-5 år) 0.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 127 927,-

Totalpris

Kr 5 827 927,-

Felleskostnader

Kr 6 062,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1894

Soverom

3

Primærrom

94m2

Bruksareal

94m2

Tomt

3082m2

KR-kode

421879

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hollendergata 2 C, 0190 Oslo

Gnr. 230, bnr. 127, snr. 14 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.066 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Felles, avskjermet bakgård i Hollendergata 2 med sittegruppe, planter, trær og plenareal.

Parkering

Sameiet/borettslaget har ca. 14 parkeringsplasser som leies ut gjennom styret og plasser til motorsykler. Eiere som bebor sin egen seksjon har fortrinnsrett på leie av P-plass. Prisen ligger på kr. 900,- mnd. Det er p.t. 4 stk. på venteliste.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 103 kvm

Totalt bruksareal: 94 kvm

Totalt primærrom: 94 kvm

Bruksareal: 94 kvm

Primærrom, 2. etg. 94:

Entré, stue, kjøkken, baderom og 3 soverom: 94 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.08.2018 utført av Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Hollendergata 2 C, en perle av en leilighet så sentralt du kan komme, men likevel helt tilbaketrukket fra vei og trafikk. Leiligheten ligger i en vakker klassisk bygård med fasader som er utsmykket med trekninger og ornamenter (fasadene ble pusset opp i tidsrommet 2013-2016). Leiligheten ble i 2014 omfattende pusset opp og framstår nå som en fantastisk flott og klassisk bygårdsleilighet. Det er lagt nye, enstavs gulv, nytt og lekkert kjøkken fra Ballingslöv, alle veggflater er pusset opp, oppgradert elektrisk anlegg og ny og flott klebersteinsovn i stuen.

Boligen ligger i 2. etasje og i 2011 ble det bygget ny balkong som vender inn mot bakgård. Store gode rom, generøs takhøyde og store vindusflater er stikkord for denne boligen. Dette kombinert med gjennomlys og fin planfordeling gir en åpen og luftig romfølelse.

Her bor du i byens mest spennende område hvor utviklingen har gått raskt de senere år. Eiendommen ligger i Hollenderkvartalet og en flott felles bakhage for kvartalet er under opparbeidelse( ferigstilles 2018). Dette blir en felles park for hele kvartalet på ca. to mål og vil være et herlig sted for beboerne i Hollendergata i tillegg til sameiets private bakhage kun for sameiets beboere.

Adkomst via avlåste porter til sameiets felles gårdsplass hvor sameiet disponerer biloppstillingsplasser som beboerne kan leie etter venteliste.

Leiligheten ligger fint til i 2. etasje og inneholder:

Entré: Innbydende entré med vakker tapet samt brystning med klesoppheng. I gangen er det også innfelte skap som rommer mye.

Stue: Fantastisk flott stue med to store vinduer gir nydelig lysinnfall i rommet! Det er god plass til stor sofagruppe og øvrig møblement her. Plassbygde bokhyller som strekker seg fra gulv til tak er både praktisk men ikke minst dekorativt i rommet. En pen klebesteinsovn er også pen og se på samtidig som den gir meget god varme og hygge på kalde vinterdager. Doble fløydører deler av stuen mot kjøkken.

Kjøkken: Også dette rommet er et virkelig herlig rom. Et romslig spisekjøkken med god plass til stort spisebord samtidig som det er god skap- og benkeplass. Lekker innredning fra Ballingslöv med hvite slette fronter, kompositt benkeplate, glassplate over benk og helstøpt kum. Innredningen kombineres vakkert med flere åpne hylleløsninger som matcher fint med det hvitmalte, originale panelet som eier har tatt frem. Integrerte hvitevarer som ovn, oppvaskmaskin, keramisk platetopp og ventilator i børstet stål.

Hovedsoverom: Hovedsoverommet er stort og består av to soner hvor du har garderobeløsning og kontorplass i den ene og sengen i den andre. Fra dette rommet er det adkomst til leilighetens flotte balkong hvor doble dører kan åpnes helt opp. Her er det god plass til fleksible innredningsmuligheter. Det er også mulig å stenge av disse to sonene og lage to separate soverom hvor begge har adkomst fra entré. Se vedlagte alternative planløsning.

Soverom 2 og 3: Dette er også to gode soverom med god plass til seng og skrivepult i tillegg til garderobeløsning. På det en rommet er det en liten hems med oppbevaringsplass.

Baderom: Nydelig baderom med hvite fliser på vegg og nydelige gulvfliser fra Far-far med delikat mønster. Badet ble pusset opp i 2005 og videre oppgradert med varmekabler, nye gulvfliser og innredninger i 2014. Servant på benkeplate med praktisk hylleløsning under. Stilrent badekar. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

Dette er en særdeles smakfullt oppusset leilighet som innehar en topp moderne standard men hvor det klassiske preget er satt i fokus. Velkommen!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Flott klebersteinsovn i stuen. Varmekabler i gulv på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1897.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1900, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det foreligger i tillegg ferdigattest for bygging av loftsleilighetene i 2006. Det er også gitt ferdigattest på utbygging av bad som ble utført i 2004/2005 i alle leiligheter fra 1-4 etasje.

Kjøper overtar dermed eiendommen iht. vedlagt ekspedisjonsdokument.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om vann/kloakkledning, og bestemmelse om lysåpninger i gavlvegg.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Melding om utleie eller utlån må på forhånd sendes forretningsføreren, slik at styret til enhver tid kan få kunnskap om hvem som bor i huset, ref. sameiets husordensregler.

Erverv/overdragelse av seksjon skal forelegges styret for godkjennelse. Styret skal kun nekte ervervelse/overdragelse av seksjon dersom en person står som eier/medeier, enten personlig, eller som medeier/involvert i et kjøpende selskap/juridisk objekt, allerede eier to seksjoner i Hollendergata 2-4-6 Sameie/Hollendergata 2-4-6 Borettslag.

Paragrafen vil ikke ha tilbakevirkende kraft.

En eier/medeier, enten personlig, eller som medeier/involvert i et kjøpendeselskap/juridisk objekt i Hollendergata 2-4-6 Sameie/ Hollendergata 2-4-6 Borettslag skal automatisk selge alle seksjoner utover de to som er lovlige å eie i Hollendergata 2-4-6 Sameie/ Hollendergata 2-4-6 Borettslag før ny ervervelse av seksjon i Hollendergata 2-4-6 Sameie/ Hollendergata 2-4-6 Borettslag kan skje. Erverv i strid med eierseksjonsloven § 22 er å regne som et vesentlig mislighold av sameiers plikter.

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Hollendergata 2-4-6 sameie,

med sameiebrøk 96/6089.

Sameiet består av 82 leiligheter.

Sameiets hjemmeside:

http://hollendergata.no/

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22 12 23 40.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men det må ikke være til sjenanse for øvrige sameiere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016 Utskiftning av kjellertrapper i 2A og 4B. Rehabilitering av takterrasse 2A etter lekkasje. Reparasjon av varmekabler i nedløp 6A.

2015 Alle forgårdsfasader i Hollendergate 2, 4 og 6 er pusset opp. Alle vinduer er malt med linoleumsmaling. Alle forgårdsfasader malt i original farge med original kalkmaling. Duesikring på deler av forfasade i V del av Y-struktur.

2013 Alle bakgårdsfasader i Hollendergate 2, 4 og 6 er pusset opp. Alle vinduer er malt med linoleumsmaling. Alle bakgårdsfasader malt i original farge med original kalkmaling.

2011 Balkonger etablert på bakgårdsfasade i alle tre bygninger. Oppgradering av strømkapasitet i gårdsanlegg Hollendergata 4. Sikringsarbeid av akutte skader på alle front- og bakfasader på samtlige bygninger (i påvente av oppstart og tidsplan for fasaderehabilitering)

2010 Det er igangsatt reparasjoner av pipebeslag og bytte av pipehatter, samt supplering av rassikring (snøfangere)

2009 Flytting av søppelskurene samt steinlegging av grunnen under disse og beplantning rundt. Reparasjon/utbytting av vinduer i trappegangene i nr 4 og 6

2007 Drenering /justering av fall i gårdsrom og bakgårder i nr. 2 og nr 6.

Planlagte påkostninger:

I følge styret vil det fremover arbeides det med rehabilitering av kjeller i bygningene. Grunnet bygging i nærområdet er det noe endring i grunnvannsstanden og trekker opp fukt i lavere deler av kjeller. Det er også noen utfordringer etter utbygging på nabotomt i forhold til sameiets bygningsmasse. I følge styret skal evt. rehabiliteringer grunnet dette søkes dekket av utbygger på nabotomt.

På sikt vil også rehabilitering av pipene vurderes.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4660 og kommunedelsplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn datert 23.09.2015.

Reguleringsplan S-4660 er regulert til bolig/næringformål og gjelder oppføring av Hollenderkvartalet, som blir nabobygget til Hollendergata 2 C. Hollenderkvartalet er et trekantformet kvartal på Grønland/Gamlebyen avgrenset av Hollendergata, Schweigaards gate og Grønlandsleiret. Prosjektet skal være ferdigstilit i 2018.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Ikke integrerte hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Taklampen og grønne skap på vegg i soverom 2, lampen i stue og lampen på hovedsoverom medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 6.062,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, bredbånd, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld med renter, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, dugnadsbidrag og forretningsførsel.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Avdrag balkonglån kr 1.320,-

Renter og avdrag kr 1.364,-

Renter balkonglån kr 118,-

Kabel-TV / Bredbånd kr 216,-

Felleskostnader kr 2.944,-

Dugnadsbidrag kr 100,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11. 559 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet som leverandør av kabel-tv/internett og grunnpekke er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.981.037,-.

Av dette beløpet utgjør kr 127.927,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Grønland Rode 7
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Politihuset 0.4 km
Grønlands torg 0.6 km
Dyvekes bru 0.7 km
Hausmanns bru 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 1.2 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Munkegata 0.3 km
Bussholdeplass Politihuset 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.9 km
Idrettsanlegg Jordalhallen 1.2 km
Treningssenter Partner Sol- og Tr.senter 0.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Vahl skole (1-7 kl.) 1 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 1.4 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Hersleb videregående skole 1.2 km
Heltberg gymnas 1.5 km

Barnehager

Nonneseter kloster idrettsbarnehage (0-6 år) 0.1 km
Borggata familiebarnehage 0.4 km
Papaya Kanvas-barnehage (0-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 0.5 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 0.7 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.7 km
Postkontor Grønland Postkontor 0.8 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 0.5 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.5 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Joker Gamlebyen 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Trelastgården 0.3 km
Kiosk/video Sonia Frukt og Tobakk 0.1 km
Kiosk/video Borggata matsenter 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.9 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,2 %
Andel kvinner 42,8 %
Gj.snittalder menn 35 år
Gj.snittalder kvinner 30,7 år
Husholdninger med barn 17,2 %
Husholdninger uten barn 82,8 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønland Rode 7 540 355

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,81% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning (2 stk. inkl.)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Sylvia Post
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?