Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 060 000,- for kr 2 060 000,-

Velkommen til Hotvetveien 87 !

Fasade med pilmarkering

Fasade

Egen sydvestvendt og overtbygget veranda

Utsikt fra veranda

Utsikt fra veranda

Utsikt fra veranda

Entré / gang

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Soverommet

Soverommet

Plantegning - Leiligheten ligger i 2. etasje

Kart

Øren

Hotvetveien 87

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 050 000,-

Øren: Meget pen 2-roms leilighet med fin beliggenhet - 2. etasje - Overbygget veranda - Veldrevet borettslag

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 050 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 639,-
Fellesgjeld:
Kr 178 587,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende i et attraktivt og solrikt område på Øren, tilbaketrukket fra trafikk. Et barnevennlig boligområde med praktisk avstand til Øren Barneskole, idrettsanlegg, dagligvarebutikk m.m. Praktisk avstand til bykjernen med "alle" servicetilbud som restauranter, kafeer, kjøpesentre, treningsstudio, kino, teater etc. Gangavstand også til Union brygge med hyggelig torg og variert tilbud.

Kort vei til Elveparken med tur- og bademuligheter samt båtplasser på Muusøya. Bademuligheter også på Landfalltjern. Altså alt for enhver smak!

De fleste fritidstilbud i sentrum, så vel som på Åssiden. Kort gangavstand til flotte turmuligheter i Drammensmarka, sommer som vinter. Lysløype går fra Bråtan (Kastanjesletta) til Landfallhytta og Spiraltoppen.

Drammens Ballklubb, www.dbk.no, har klubblokale på Øren, et aktivt idrettslag innenfor fotball, bandy, ski og allidrett. Ny flerbrukshall på Øren (2017). Fotballbane. Isbane vinterstid.

På Åssiden finnes blant annet CrossFit senter og flere andre treningssentre. Kort vei til Drammen Skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb er en aktiv klubb med blant annet skileik, organisert trening m.m.

Det er kort gangavstand til bussholdeplass med meget gunstig busskommunikasjon, se www.brakar.no. Ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg døgnet rundt fra stoppeplass i Rosenkrantzgata, se www.timeekspressen.no. 15 min. med tog til Asker. 40 min. med tog til Oslo fra Gulskogen jernbanestasjon. Flytog fra Drammen Stasjon tar én time til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen. Flere barnehager i kort avstand. For fullstendig liste over barnehager i Drammen kontakt megler eller se www.drammen.kommune.no.

Øren barneskole ligger i kort rusleavstand fra boligen; www.drammen.kommune.no/oren. Skolen er populær og har i dag cirka 560 elever fra 1. - 7. trinn.

Børresen ungdomskole; www.drammen.kommune.no/borresen ligger i gangavstand fra boligen, retning sentrum.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolen i Sørøst Norge. Se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum: Følg Rosenkrantzgata ut av byen (mot Åssiden) og ta opp Olaf Bergers vei (ved Circle K bensinstasjon). Følg denne oppover og ta til høyre i krysset ved Hotvetveien. Blokka er deretter beliggende på høyre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 050 000,-

Fellesgjeld

Kr 178 587,-

Totalpris

Kr 2 228 587,-

Felleskostnader

Kr 3 639,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1958

Soverom

1

Primærrom

51m2

Bruksareal

52m2

Tomt

1074m2

KR-kode

2017616

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hotvetveien 87, 3023 Drammen.

Gnr. 115, bnr. 385 i Drammen kommune.

Leilighet H0202, andelsnr. 3 i Borettslaget Hotvetveien 87, org.nr. 952 597 620.

Tomten

Eiet tomt på 1.074.,3 kvm som tilhører borettslaget. Asfaltert adkomst og parkeringsareal. Den ubebygde delen av eiendommen er opparbeidet med plen og beplantning. Leiligheten har egen overbygget veranda med utgang fra stue.

Parkering

Borettslaget disponerer pt. 8 biloppstillingsplasser på kommunal grunn ved inngangspartiet, ingen faste plasser. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Selger anfører at den private stikkledningen for vann ble lagt ny for ca. 3 år siden.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom:

2. etasje: Gang, kjøkken, bad, soverom og stue: 51 kvm

Sekundærrom:

2. etasje: Garderobe/skap: 1 kvm

I tillegg disponerer boligen 3 boder; 2 i kjelleretasje og 1 i loftsetasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.01.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Ingen bygningsdeler i leiligheten har fått tilstandsgrad 3.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser av fjell. Støpt betongfundament/gulv. Det antas å være isolert og fuktsikret mot terreng i henhold til gjeldende forskrifter på oppføringstidspunktet. Grunnmur av betong. Det antas å ikke være spesielt drenert. Yttervegger av teglstein forblendet med fasadeplater. Vinduer og skyvedør av tre/aluminium i hvit utførelse med 3-lags glass fra 2015. Inngangsdør av tre med brannklasse B30, lydklasse db 35 og kikkehull. Takkonstruksjon av tre med svakt fall. Sannsynlig tekket med Sarnafilduk eller tilsvarende taktetting. Utvendige takrenner og nedløpsrør av stål. Sørvendt terrasse med gulv av trykkimpregnerte terrassebord, rekkverk av stål/aluminiumskonstruksjon og manuell markise. Etasjeskille av betong.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Oversikt over utførte oppgraderinger/arbeid i leiligheten (opplysninger og årstall er ifølge selger):

2007: Totalrenovering bad i regi av borettslaget

2011: Panelplater + isolasjon lagt i alle tak unntatt bad

2011: Totalrenovering av gang (minus gulv)

2011: Nye innerdører

2011: Nye garderobeskap soverom

2011: Ny kjøkkeninnredning

2011: Ny peisovn stue (type ILD2)

2012: Ny markise veranda

2012: Overspenningsvern montert i sikringsskap

2013: Nytt speilskap bad

2013 : Ny speile med lys over vask bad

2013: Nytt blandebatteri bad

2015: Nye vinduer og glass skyvedør veranda 3-lags glass i regi av borettslaget

2015: Ny kjøkkeninredning under kjøkkenvindu i (fortsatt plass til kjøkkenbord)

2016: Verandagulvet malt

Standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:

Entré/gang: Parkett på gulvet. Hvitmalte panelplater. Innebygget garderobeskap. Dørtelefon med fjernåpner.

Bad: Badet ble renovert i regi av borettslaget i 2007. Flislagte vegger og gulv. Downlights i taket. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin kan medfølge. Dusjhjørne med foldbare dører. Servant med speil og skap. WC.

Kjøkken: Pen, hvitprofilert kjøkkeninnredning (nytt 2011) med god utnyttelse av rommet. Fliser over kjøkkenbenken. Kjøleskap medfølger ikke. Integrert oppvaskmaskin. Komfyr medfølger. Parkett på gulvet. Malte overflater i rommet forøvrig.

Soverom: Parkett på gulvet. Lysmalte overflater. Rekke med 3 garderobeskap (nye 2011) med praktisk innredning samt vegghengte skap i samme stil.

Stue: Parkett på gulvet. Malte overflater. Peisovn (ny 2011) for vedfyring. Uttak for tv- og datasignaler. Utgang til egen, sydvendt, overbygget veranda. Verandaen er usjenert og har utsikt.

I tillegg disponerer leiligheten 2 boder i kjelleretasje (hvorav den ene boden har praktisk strømuttak egnet til fryseboks) samt 1 loftsbod.

Videre har borettslaget 2 felles sykkelboder på samme plan som inngangspartiet. Her finnes også felles høytrykksspyler med kaldt og varmtvannsuttak (egnet til bilvask).

Oppvarming

Peisovn for vedfyring i stue.

Varmekabler på badet.

Forøvrig basert på elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler anfører at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Det foreligger ferdigattest for fasadeendring gitt 27.09.1995.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 448, tinglyst 22.02.1957, type heftelse:

Forskjellige best. iflg. opprinnelige skjøte bl.a. om gjerde og ledninger i grunnen.

Servitutten har ikke betydning for bruken av leiligheten. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Det er ikke utført radonmåling. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Hotvetveien 87.

Borettslaget består av 14 leiligheter i én bygning. Pt. ingen juridiske andelseiere.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Styreleder er Runar Stustad, som selv bor i borettslaget.

Borettslaget har bygningsforsikring i Gjensidige, polisenummer 86235913.

Dugnad samt enkel vaktmestertjeneste på rundgang for alle beboere (ca. hver 14. uke) kan påregnes. Vaktmestertjenesten innebærer renhold av inngangsparti samt plenklipping (ca. 1-2 ganger per beboer per sommer). Litt snømåking (som ikke brøytetraktor kommer til på). Hver beboer besørger selv renhold av gang utenfor leilighetene sine.

Andelseier er selv ansvarlig for vedlikehold av innvendige overflater av egen veranda og innsiden av egne boder.

Husdyrhold er tillatt, men kan ikke være til sjenanse for øvrige beboere (ref. husordensreglenes punkt 4 og vedtektenes punkt 12-1). Husdyrhold begrenses imidlertid til ett dyr per leilighet (unntak for små burdyr).

Foretatte vesentlige påkostninger de senere år: Nye vinduer og nye verandadører i 2015. Renovering av alle baderom i 2007.

Planlagte påkostninger: Ingen vedtatte påkostninger som vil påvirke andel fellesgjeld/felleskostnader. Styret utreder muligheten for å etablere flere biloppstillingsplasser, men dette er ikke avklart.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er avklart før markedsføringsstart. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel av 05.10.2015.

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplaner av henholdsvis 08.06.1951 og 18.12.1956.

Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse av nye andelseier foreligger. Forkjøpsretten er forhåndsavklart og har ikke blitt benyttet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader utgjør kr. 3.639 per måned og inkluderer:

vann/avløp, varmtvann, renovasjon, feiervesen, kabel-tv (Altibox fiber), bygningsforsikring, strøm til fellesarealer, snømåking, avsetning til vedlikehold, forretningsførsel, renter og avdrag på andel fellesgjeld.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, innboforsikring, internett og evt fasttelefon.

Strømforbruket i leiligheten var i år 2017 på ca. 5.000 kwt. ifølge selger.

Selger har internettabonnement fra Viken Fiber. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-.

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 4.590,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl.gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.055.649,-. I tillegg til dette beløpet utgjør kr 178.587,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men som følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Øren-underlia 2
Kirkesogn Bragernes

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 0.7 km
Tinghus 1.1 km
Fylkeshuset 1.4 km
Bibliotek, kunstgalleri 2.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 95 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 1.5 km
Bussholdeplass Olaf Bergers vei 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ørenbanen kunstgress 0.5 km
Idrettsanlegg Gulskogen idrettspark 1.3 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 0.9 km
Treningssenter CrossFit Drammen 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Øren skole (1-7 kl.) 0.5 km
Gulskogen skole (1-10 kl.) 1.8 km
Børresen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 3.4 km
Akademiet Ypsilon vgs 0.8 km
Åssiden videregående skole 2.7 km

Barnehager

Øren Andelsbarnehage (0-5 år) 0.2 km
Bacheparken barnehage (0-6 år) 0.5 km
Drammen montessoribarnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 1.6 km
Kjøpesenter Torget Vest 2.3 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 0.3 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 1.3 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 1.3 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 1.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 2.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 3.2 km
Dagligvare Kiwi Landfalløya 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Vårveien 1.2 km
Kiosk/video Lillemors Frukt og Tobakk 0.8 km
Kiosk/video Vårveien Spill 1.2 km
Bensin Statoil Butikk Rosenkrantzgt. 0.2 km
Bensin Shell Svingen 0.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 34,6 %
Gj.snittalder kvinner 38,1 %
Husholdninger med barn 31,9 %
Husholdninger uten barn 68,1 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 425
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Øren-underlia 2 552 265

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 35.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?