Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 040 000,- for kr 4 040 000,-

Velkommen til Hovinveien 37 B - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Stor og solrik balkong på ca. 12,3 kvm.

Balkongen vender mot sydvest og har hyggelig utsyn mot sameiets pent opparbeidede fellesområder

Nåværende eier har montert krokfeste i taket som gjør det mulig å henge opp hengekøye e.l.

Internt på boligfeltet er denne boligblokkens beliggenhet å anse blant de beste hva gjelder orientering (solforhold)

God plass til større sittegruppe/spisebord med tilhørende møblement, grill, m.m.

 

Utsyn fra balkong

Balkong

 

Solkart - kun til illustrasjon

Leiligheten har svært god lysinngang, er enkel å møblere etter egne ønsker, og oppleves luftig

Her finnes rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement, oppbevaringsmøblement og tv-seksjon

Stor og god stue som er delvis adskilt fra kjøkkenet

Den åpne kjøkkenløsningen oppleves skjermet, men har samtidig en god kommunikasjon med stuen

Delvis adskilt kjøkken med innredning fra byggeår levert av Sigdal

I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord

Praktisk og lyst soverom med naturlig plass til dobbeltseng

Rikelig med oppbevaringsmuligheter i store garderobeskap langs den ene veggen

Soverommet har praktisk adkomst fra stuen via to skyvedører på hver side av sengen

Moderne og pent flislagt baderom med god størrelse, varmekabler i gulvet og downlights i himling

 

Meget praktisk innredet med plass for vaskemaskin under benk

Lysmalt og romslig entré med garderobeskap og plass for sko- og yttertøy for øvrig.

På høyre hånd har entréen en veldig praktisk innvendig bod på ca. 3 kvm. som kan innredes etter egne ønsker og behov

Fasade Hovinveien 37 B

Pent opparbeidede fellesområder

Pent opparbeidede fellesområder

Marienfryd - Boligens beliggenhet markert med rød pil

Marienfryd - Boligens beliggenhet markert med rød pil

Hovinbekken

Tur- og sykkelvei mot sentrum rett utenfor inngangsdøren

Populære Lille Tøyen kolonial

Rema 1000

Hasle Torg

T-banestasjon på Hasle

Teglverket

Teglverksdammen

Idyllisk andedam på Hovin

Store grøntområder på Valle

Gladengveien

Kort vei til Tøyenparken og sentrum for øvrig

Kampen

Jordal

Kart

Plantegning

MARIENFRYD - Flott og romslig 2-roms fra 2014 med stor, solrik balkong. Lave felleskostnader - V.vann og fyring inkl.

Hovinveien 37 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

MARIENFRYD - Flott og romslig 2-roms fra 2014 med stor, solrik balkong. Lave felleskostnader - V.vann og fyring inkl.: MARIENFRYD - Flott og romslig 2-roms fra 2014 med stor, solrik balkong. Lave felleskostnader - V.vann og fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 458,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i et av de nyere boligprosjektene på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Barnevennlig og stille område med flotte grøntarealer. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4) samt bussrute 60. Gangavstand også til Tøyen togstasjon. Bysykler er det også flust av, både ved Hasle Torg (Grenseveien) samt på oversiden av torget (Økernveien). Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Rema 1000 og Kiwi butikk i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I Høyhuset på Marienfryd er det nylig åpnet bakeri som også er søndagsåpent, her er det også sushi restaurant, take away restaurant (pizza og grill) og frisør/make up. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet - her er det åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

I nærheten av Hasle ligger også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Hasle T-bane (linje 5): Følg Grenseveien, i rundkjøringen ta til høyre inn Hovinveien.

Buss nr. 21 eller 28: Gå av på stoppet Hasle.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Felleskostnader

Kr 2 458,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2014

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

56m2

Bruksareal

56m2

Tomt

1072m2

KR-kode

37184

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hovinveien 37 B, 0576 Oslo

Gnr. 128, bnr. 155, snr. 14 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.072,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med plenarealer, lekeplass og sittebenker. Asfaltert adkomst til bebyggelsen. Tomten er fellesareal.

Parkering

Tidvis mulighet for leie eller kjøp av garasjeplass. Konferer evt. megler for mer info. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Hver seksjonseier har fått utlevert en parkeringstillatelse som kun gjelder for gjesteparkering på oppmerkede plasser i Bertrand Narvesens vei. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 56 kvm

Primærrom:

Bad, entré, stue/kjøkken, soverom, kontor

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 5,4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.04.18 utført av Kristian Nohr Taksering AS.

Standard

Nyere og meget pen 2-roms eierleilighet i et etterspurt og populært sameie på Marienfryd. Leiligheten har en romslig og god planløsning, sydvestvendt balkong på ca. 12,3 kvm., heisadkomst og særdeles god intern beliggenhet - uten sjenerende innsyn. Bygget ble ferdigstilt i 2014 og standarden er således god. Leiligheten har svært god lysinngang, er enkel å møblere etter egne ønsker, og oppleves luftig.

Nærmere innhold:

Entré:

Lysmalt og romslig entré. Her finnes plass for både sko- og yttertøy, samt mulighet for å montere skyvedørsgarderobe. Fastmontert garderobeskap gir fine oppbevaringsmuligheter. Fra entré har man på venstre hånd et veldig praktisk omkledningsrom/kontor/innvendig bod på ca. 3 kvm. som kan innredes etter egne ønsker og behov. Ofte er oppbevaringsplass et problem - det er ikke tilfelle i denne leiligheten!

Stue:

Leiligheten har en stor og god stue som er delvis adskilt fra kjøkkenet. Her finnes rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement, oppbevaringsmøblement og tv-seksjon. Rommet har store vindusflater som sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i boligen. Boligen vender i sin helhet inn mot rolig fellesområde og er skjermet for sjenerende innsyn. I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord. Fra stuen er det direkte utgang til en særdeles romslig balkong med sol fra tidlig ettermiddag til kveld.

Balkong:

Stor og solrik balkong på ca. 12,3 kvm med betongdekke som undergulv, belagt med terrassebord i furu som var nybeiset våren 2017. Internt på boligfeltet er denne boligblokkens beliggenhet å anse blant de beste hva gjelder orientering (solforhold) og at bygget samtidig er skjermet fra trafikk. Balkongen vender mot sydvest og har hyggelig utsyn mot sameiets pent opparbeidede fellesområder. God plass til større sittegruppe/spisebord med tilhørende møblement, grill, m.m. Nåværende eier har montert krokfeste i taket som gjør det mulig å henge opp hengekøye e.l. Dobbel stikkontakt for terrassevarmer, grill, etc. montert.

Kjøkken:

Delvis adskilt kjøkken med innredning fra byggeår levert av Sigdal. Hvite, slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum. Fliser og belysning over kjøkkenbenk. Ventilator med felles avtrekk og komfyrvakt montert. Frittstående kjøleskap og komfyr, samt oppvaskmaskin. Den åpne kjøkkenløsningen oppleves skjermet, men har samtidig en god kommunikasjon med stuen. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Bad/wc:

Moderne og pent flislagt baderom med god størrelse, varmekabler i gulvet og downlights i himling. Badet har videre servant på underskap, speil med belysning, vegghengt klosett, samt dusj med dusjvegger i herdet glass. Meget praktisk innredet med plass for vaskemaskin under benk. Eget innglasset tørkehjørne med opplegg for tørketrommel. Varmtvann er inkludert i felleskostnader.

Soverom:

Praktisk og lyst soverom med naturlig plass til dobbeltseng. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i store garderobeskap langs den ene veggen. Soverommet har praktisk adkomst fra stuen via to skyvedører på hver side av sengen. Her kan soverommet alternativt deles for en egen garderobedel/"walk in closet" eller kontor/sovealkove dersom ønskelig.

Diverse:

- Utbyggergaranti/reklamasjonsrett t.o.m 18.03.2019

- Generøs takhøyde på ca. 2,55 m

- Romslig bod i kjeller

- Balansert ventilasjonsanlegg

- Heisadkomst direkte til leilighetsplan

- Sikringsskap med automatsikringer

- Kabel-TV og fibernett

- Felles brannmelder med tilkobling til alarmsentral

- To felles, låsbare sykkelboder i parkeringskjeller

- Etterspurt beliggenhet med kort vei til et variert servicetilbud, offentlig kommuniksjon og turområder

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg via radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.05.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fire servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet adkomstvei, biloppstillingsplass/garasjeplass, boder, fellesareal-parkeringsanlegg, reprasjoner og vedlikehold, vann og avløpsanlegg, balkonger over nabogrunn.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Varsel om utleie skal sendes forretningsfører og styret med leietakers kontaktinformasjon.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Marienfryd HUS B2 og C2 eierseksjonssameie.

- Sameiet består av 45 seksjoner.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.

- Forsikringsselskap SpareBank 1 Skadeforsikring - polise nummer 13169968.

- Dyrehold er tillatt. Hunder skal gå i bånd på fellesområdene og hunder og katter skal holdes unna lekeplasser og sandkasser.

- Grilling er tillatt, men kun med elektrisk- eller gassgrill.

Foretatt påkostninger de senere år:

* Sameiet fikk installert automatisk døråpner m/egen «nøkkel-brikke" til hovedinngangene i oppgangene til sameiet.

* Sameiet har investert i tohøyd sykkelstativ i samarbeid med øvrige sameier i Marienfryd. Dette øker kapasiteten med ca 200 plasser.

* Sameiet har investert i sikring av fellesareal og forhøyelse av bodvegger.

* Sameiet har investert i kameraovervåkning av 3 stk hovedinnganger og 5 stk bodganger. Dette ble dekket av eksisterende egenkapital.

* Sameiet har etablert avtale med leverandør av fiberinternett, HomeNet ble valgt som leverandør.

Planlagte påkostninger:

Ingen planlagte påkostninger annet enn normalt vedlikehold.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor, allmennyttig formål (idrett) og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4411 datert 12.11.08 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Nærområdet er i stor utvikling. Se www.ensjobyen.no og www.ensjo3d.no for 3D-modell for hvordan området skal bli.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.458,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme (varmtvann og fyring), kabel-tv, fibernett, kommunale avgifter, trappevask, bygningsforsikring m.m.

Herav:

Bredbånd HomeNet: kr 249,-

Felleskostnader: kr 1.960,-

Kabel-tv: kr 249,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.350,- pr. år. / 2.600 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Fibernett fra HomeNet. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.003.994,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.5 km
Dronning Ingrids plass 0.6 km
Teglverkstomta 0.6 km
Hovin friluftsområde 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.7 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.3 km
Bussholdeplass Hasle kirke 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.2 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.2 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 1 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.2 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.6 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.8 km
Valle Hovin videregående skole 1.3 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.1 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.3 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.4 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.2 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.4 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.4 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.2 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.1 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 30,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Øst 2133 1048

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?