Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 200 000,- for kr 5 200 000,-

Velkommen til Hovinveien 37J - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Stuen er romslig med god plass til sofagruppe og spisebord

Lys og pen stue med store vindusflater som gir gode lys- og utsiktsforhold

Åpen og moderne stue-/kjøkkenløsning

 

Stor balkong på hele 13,5 kvm. med god plass utemøbler

Balkongens størrelse tillater flere innredningsoner

Utsyn mot bl.a. Lille Tøyen Hageby

Og oppover mot Hasle Torg

 

Åpen kjøkkenløsning med stilren og moderne innredning fra HTH med god skap- og benkeplass

Alle hvitevarer er integrert og medfølger følgelig

 

Moderne bad med innfellbare dusjdører, opplegg til vaskemaskin og eget tørkeskap

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng

Her er det plass til garderobeskap og andre oppbevaringsmøbler

Utsyn fra soverommet - begge soverom vender mot bakgård

Soverom 2 egner seg utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom

I mellomgangen mellom soverommene og stuen er det en stor skyvedørsgarderobe som rommer godt

Entréen har også bra med oppbevaringsplass i form av skyvedørsgarderobe, jakkeoppheng og hyller

Fasade - dette er et barnevennlig og sentralt boligområde

Fasade sett fra Hovinveien

Et flott boligområde sentralt i Oslo!

Stor sykkelparkering for beboere i Marienfryd - Videoovervåket

Liten sykkelparkering for beboere

Flott indre gårdsrom med asfalterte internveier og lekeplasser

2 minutters gange til Rema 1000 (blå) og Kiwi (grønn)

Hasle skole er bokstavelig talt et stenkast fra leiligheten

Hasle Torg byr på treningssenter, Vinmonopol, Apotek, Baker Hansen, Coop Mega, Dyrebutikk, Solstudio og detaljhandel

Hasle T-bane med linje 5 er bare 4 minutters gange fra leiligheten

Lille Tøyen kolonial er også like rundt hjørnet og ligger i Lille Tøyen Hageby

Teglverkstomten - kveld

På Teglverket kan man spille fotball, basketball og bordtennis

Flotte rekreasjonsområder rett ved boligen

Boulangerie er områdets beste pizzeria og ligger i Tiedemannsbyen

Kart

Marienfryd/Hasle

Hovinveien 37J

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 900 000,-

Marienfryd/Hasle: Nyere og gjennomgående 3-roms med stor, herlig balkong|Visning avlyst

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 209,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i et av de nyere boligprosjektene på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Barnevennlig og stille område med flotte grøntarealer. Egen bom inn til området for å sikre den barnevennlige og trygge profilen - Marienfryd er et herlig område både for store og små. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4) samt bussrute 60. Bysykler er det også flust av, både ved Hasle Torg (Grenseveien) samt på oversiden av torget (Økernveien). Hovedtur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Rema 1000 og Kiwi butikk i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I Høyhuset på Marienfryd er det åpnet bakeri som også er søndagsåpent, her er det også sushi restaurant, take away restaurant (pizza og grill) og frisør/make up. Alt dette kun ca. 50 meter fra leiligheten. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet - her er det åpnet kafé og bakeri (Boulangerie M) med pizzaservering på kveldstid samt søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

I nærheten av Hasle ligger også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Det er etablert barnehage i 1.etasje i nabobygget (37 F). Barn av beboere i sameiet Marienfryd vil prioriteres dersom barnehagen ikke kan tilby plass til alle som søker iht. barnehagens vedtekter. Ellers er både grunnskoler og ungdomsskoler innen gåavstand. Se vedlagt nabolagsprofil. For øvrig sogner eiendommen til Hasle skole (barneskole) og Fyrstikkalleen (ungdomsskole ). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Hasle skole er p.t under rehabilitering og utvider. De eksisterende byggene på Hasle skole skal rehabiliteres. I tillegg skal det føres opp et nytt bygg på tomten, slik at skolens kapasitet utvides med to paralleller per trinn. Skolen skal etter planen være ferdig i 2019, i mellomtiden busses elevene til Brynseng skole i regi av skolen. Illustrasjon av skolen: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/hasle-skole/#gref.

Verdt å merke seg er skolens/elevenes faglige prestasjoner hvor blant annet 5.trinnet har blitt utnevnt som best i byen på lesing, nest best i regning, og i øvre sjikt også i engelsk. Med andre ord er barna i trygge hender.

Adkomst

Fra Hasle T-bane (linje 5): Følg Grenseveien, i rundkjøringen ta til høyre inn Hovinveien. Buss nr. 21 eller 28: Gå av på stoppet Hasle. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 900 000,-

Felleskostnader

Kr 3 209,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2015

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

68m2

Bruksareal

68m2

Tomt

1664m2

KR-kode

371875

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hovinveien 37J, 0576 Oslo

Gnr. 128, bnr.157, snr. 35 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.282,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med plenarealer, lekeplass og sittebenker. Asfaltert adkomst til bebyggelsen.

Parkering

Parkeringsplass A302 i garasjeanlegget med bod i bakkant medfølger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

Primærrom: Gang, bad, stue, kjøkken og to soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 5,5 kvm.

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.10.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betongkonstruksjoner med pusset og malt fasade. Underjordisk parkeringsanlegg med boder og parkering. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gjennomgående gitt TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og pen 3-roms eierleilighet på populære Marienfryd. Leiligheten var ny så sent som i 2015 og har en særdeles fin intern beliggenhet, uten sjenerende innsyn. Leiligheten oppleves lys og luftig, og kan by på mange flotte kvaliteter som bør oppleves.

Nærmere innhold:

Stue: Lys og pen stue med store vindusflater som gir gode lys- og utsiktsforhold, samt en åpen og luftig atmosfære. God plass til både sofasalong og tv-seksjon. Mellom stue og kjøkken er det naturlig plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Direkte utgang fra stue til romslig balkong.

Balkong: Stor balkong på hele 13,5 kvm. med god plass utemøbler og grill. Hyggelig utsyn mot blant annet Lille Tøyen Hageby. Her kan solfylte dager nytes i rolige omgivelser. Sommertid kommer solen inn på balkongen ca. kl. 1630, så her er det ettermiddags- og kveldssol hvor man kan nyte varme sommerdager.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med stilren og moderne innredning fra HTH med god skap- og benkeplass. Glatte fronter med rustfrie håndtak. Integrert kjøleskap. Induksjon koketopp og innebygget stekeovn. Integrert oppvaskmaskin. Benkeplate i laminat. Oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri.

Bad: Romslig og moderne bad med vegghengt toalett med innebygget sisterne. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Sluk i dusjen med klemring og synlig mansjett fra membran. Opplegg for vaskemaskin, samt eget tørkeskap. Varmtvann leveres fra fjernvarmeanlegg. Utbygger Veidekke har i 2018 utbedret denne ene innfellbare dusjdøren (var litt løs).

Hovedsoverom: Stort og luftig soverom med god plass til dobbeltseng. Oppbevaringsplass i medfølgende garderobeskap og plass til ytterligere oppbevaringsmøbler om ønskelig. Soverommet vender ut mot fredelig og trafikkstille område. Her kan du sove med vinduet åpent gjennom hele sommeren!

Soverom II: Praktisk soverom som egner seg utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom. Dette rommet vender også mot bakgården.

Entré og mellomgang: Funksjonell entré med skyvedørsgarderobe til yttertøy og sko.

Leiligheten er gjennomgående og mellom stuedelen og soverommene er det en mellomgang med stor skyvedørsgarderobe-løsning. Denne har god oppbevaringsplass. Gangen fungerer som et fint skille mellom soveromsavdelingen og stue/kjøkken.

Annet:

- Egen bod i kjeller på ca. 5,5 kvm.

- Balansert ventilasjonsanlegg

- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter

- Kabel-tv og internett

- Felles røykvarsleranlegg, tilknyttet felles sentral

- Porttelefon

- Sprinkleranlegg

Oppvarming

Fjernvarme. Varmtvann og oppvarming er inkludert. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.05.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann- og kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Marienfryd hus A3 og B3 eierseksjonssameie

- Sameiet består av 83 boligseksjoner.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.

- Forsikringsselskap Sparebank 1 - polise nummer 13218658.

- Dyrehold er tillatt. Hunder skal gå i bånd på fellesområdene og hunder og katter skal holdes unna lekeplasser og sandkasser.

- Det er tillatt med elektrisk- eller gassgrill.

- I Marienfryd disponerer man to felles låsbare sykkelboder

- Store parkaktige indre gårdsrom med lekeapparater

Planlagte påkostninger:

Ikke noen planlagte påkostninger annet enn normalt vedlikehold. Styret har dog drøftet og skifte ut dagens låssystem til en nøkkelfri løsning. Da vil man scanne seg inn i bygget med en chip.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig,forretning, kontor, allmennyttig formål (idrett) og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4411 datert 12.11.08 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.11.08.

Nærområdet er i stor utvikling. Se www.ensjobyen.no. http://www.ensjo3d.no for 3D-modell for hvordan området skal bli.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.209,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme (Varmtvann og fyring), kabel-tv, fibernett, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, forretningsførerhonorar, trappevask m.m.

Fordeling:

Felleskostnader 2.709,-

TV/Bredbånd 500,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.10.2018 i forbindelse med at sameiet ønsker å bygge opp kapital.

Felleskostnader vedr. garasjeplass er kr. 225,- i mnd.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4012 kWh i året. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Homenet leverer raskt fiberbredbånd som kan skaleres ved behov.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-

- Adm.kostnader til forretningsfører overføring av garasjeplass kr. 697,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.079.664,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær valgfri Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Teglverkstomta 0.6 km
Hasle kirke 0.6 km
Dronning Ingrids plass 0.6 km
Hovin friluftsområde 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.7 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.4 km
Bussholdeplass Hasle 0.3 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.2 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.2 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 1 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.5 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.8 km
Valle Hovin videregående skole 1.4 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.1 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.3 km
Teglverket barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.3 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.2 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.3 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.3 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.2 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 30,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Øst 2133 1048

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?