Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 940 000,- for kr 1 940 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plantegning

 

 

 

Krokstadelva/Hovjordet - Lys og pen leilighet med 2 soverom - Bad oppusset i 2015 - Garasje

Hovjordet 3 I

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 800 000,-

Krokstadelva/Hovjordet - Lys og pen leilighet med 2 soverom - Bad oppusset i 2015 - Garasje: Krokstadelva/Hovjordet - Lys og pen leilighet med 2 soverom - Bad oppusset i 2015 - Garasje

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 649,-
Fellesgjeld:
Kr 72 227,-
AREAL (P-ROM / BRA)
72 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten er beliggende solrikt til i rolig og etablert boligområde på Hovjordet. Meget barnevennlig boligfelt med lekeplass og mange barnefamilier i nærmiljøet.

Gangavstand med ca. 700 meter til Årbogen idrettsanlegg og populære Årbogen med badestrand og sandvolleyballbane. IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus, kunstgressbane og tennisbaner. Det kjøres opp skiløyper rundt idrettsanlegget om vinteren. Alternativt tar skogsbilveien ta deg fra Årbogen til Ulevann, som er et populært utgangspunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier.

Ca. 15 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum med avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til E134 mellom Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 50 minutters kjøring til Oslo, ca. 34 minutter til Kongsberg og ca. 20 minutter til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no

Krokstad Skole (1.-7.klasse) med SFO, se www.krokstad.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10. klasse). Se www.eknes.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 72 227,-

Totalpris

Kr 1 872 227,-

Felleskostnader

Kr 3 649,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1974

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

72m2

Bruksareal

72m2

Tomt

19452m2

KR-kode

191828

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hovjordet 3 I, 3055 Krokstadelva

Gnr. 37, bnr. 402 i Nedre Eiker kommune.

Andelsnr. 70 i Hovla Borettslag, org.nr. 948 033 739

Tomten

Borettslagets tomt er på 19.452 kvm og er en eiet tomt. Fellesarealene er opparbeidet med plen og annen beplantning, asfalterte adkomstveier og parkeringsplassser.

Parkering

Garasje merket nummer 57 tilhører leiligheten. Plass for 1 bil + noe lagring.

For øvrig parkering på borettslagets oppstillingsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Borettslaget har ansvar for snørydding/vedlikehold på internveier og parkeringsplasser.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 77 kvm

Totalt bruksareal: 72 kvm

Totalt primærrom: 72 kvm

Primærrom:

Gang, bad, wc-rom, 2 soverom, stue og kjøkken: 72 kvm

I tillegg disponerer leiligheten 2 boder i kjeller på tilsammen ca. 7 kvm samt garasjeplass i garasjerekke. Boder er merket nr. 22, garasje er merket nr. 57.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.05.2018 utført av Bjørnerud Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Boligblokk med felles trappegang over totalt 4 etasjer + kjeller. Leiligheten ligger i 3 etasje.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og trekonstruksjoner på betongplate mot grunn. Vinduer med treramme med 3 lags isolerglass og isolerglass med ulik alder. Nyeste glass er fra år 2000. Flatt tak tekket med papp. Betong etasjeskillere.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmannen kommenterer at det foreligger ingen dokumentasjon for utførelsen av bad i 2015.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Overflater:

Parkett og belegg på gulv. Malt tapet, malt miljøstri og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Baderomsgulv og vegger er flislagt.

Leiligheten er oppusset i perioden 2015-2018 og fremstår som arealeffektiv, lys og pen.

Entré med plass til å henge fra seg yttertøy. Calling anlegg med åpner for ytterdør på bakkeplan. Fra entré er det videre adkomst til bad, wc-rom, to soverom og stue.

Pent bad, oppusset i 2015 med flislagte vegger og gulv med varmekabler. Innredning med servant og under-, samt overskap. Speil og lys over servant. Spotter i himling. Dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger.

Stue med åpen kjøkkenløsning med plass til både sofa for TV-krok og et lite spisebord. Utgang til overbygget balkong med plass til sitte- og spisegruppe.

Kjøkkenet har profilerte fronter med laminat benkeplate. Over- og underskap med ventilator over komfyr. Oppvaskkum med blandebatteri. Plass til frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger.

Leilighetens to soverom har ulik størrelse og ligger vegg i vegg. Hovedsoverommet har skyvedører for garderobeløsning og god plass til dobbeltseng. Soverom nr. 2 har garderobeskap som fungerer men er noe medtatt.

Det gis ingen garantier på medfølgende hvitevarer.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.12.1974. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann/avløp og adkomstrett. Serviuttene kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AL Hovla Borettslag.

Borettslaget består av 96 leiligheter fordelt på 4 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00

Dyrehold er ikke tillatt, unntatt inne katt og smådyr i bur. Dyr må uansett ikke anskaffes uten at styrets tilatelse foreligger jfr. husordensreglen.

Dugnad må påregnes.

Foretatt påkostninger de senere år: Nødvendig løpende vedlikehold.

Planlagte påkostninger: Fellesområder i trappegangene skal pusses opp. Styreleder opplyser at borettslaget har satt av oppsparte midler til dette og det vil ikke føre til noen økning i felleskostnader.

Garasjelaget driftes på siden av borettslaget. Det holdes årlige møter hvor budsjett og regnskap blir vedtatt.

Årsberetningen for 2017 forteller at borettslaget gikk med overskudd på kr. 995.202,- og at borettslagets disponible midler pr 31.12.2017 var kr. 3.455.760,-

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Regulering

Eiendommen er regulert, og det er reguleringsplan: KR 14 Bommen, datert 23.02.1973 som gjelder. Eiendommen er regulert til gangvei, felles avkjørsel og boligformål.

Deler av borettslagets tomt, langs hele vestsiden berøres av reguleringsplan for Hovjordet - Låven plan ID 20110009, datert 18.11.15. Planen legger til rette for boligbebyggelse og/eller omsorgsboliger med tilhørende anlegg.

Arealet i planen nærmest bygningen for 3 i er satt av til lekeplass og grøntarealer.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og fristen for å melde forkjøpsrett er utgått. Ingen har meldt forkjøpsrett ved dette salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.649,- pr. mnd. og dekker betjening av andel fellesgjeld, bygningsforsikring, honorar til revisjon og forretningsfører, grunnpakke TV med internett, kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon), snøbrøyting og strøm på fellesarealer.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør TV/Internett og standardpakke er inkludert i fellesutgfitene.

Garasjelaget har en årlig felleskostnad på kr. 1.500,-. Dette dekker strøm og vedlikehold av garasjerekker.

Kjøper må selv tegne innboforsikring

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1.878.936,- Av dette beløpet utgjør kr 72.227,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Hovjordet
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 4.9 km
Mjøndalen 5.3 km
Hokksund 12.6 km
Buskerud sentralsykehus 12.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 109.4 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 6 km
Bussholdeplass Hovjordet 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årbogen Idrettsanlegg 1.2 km
Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 1.6 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 6.4 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 9.9 km

Steder av interesse

Skoler

Krokstad skole (1-7 kl.) 1.8 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Åssiden videregående skole 9.6 km
Eiker videregående skole 13 km

Barnehager

Langløkka barnehage (0-5 år) 0.6 km
Årbogen barnehage (0-6 år) 1.2 km
Stenseth andelsbarnehage 6.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 6.6 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 13.5 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 5.9 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 6.6 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 6.6 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 6.5 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 6.6 km
Dagligvare Kiwi Krokstadelva 2 km
Dagligvare Kiwi Stenseth 3 km
Kiosk/video Mix Scene1 Krokstadelva 1.8 km
Bensin Smart Krokstadelva 1.8 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,6 år
Husholdninger med barn 35,9 %
Husholdninger uten barn 64,1 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1336
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Hovjordet 726 309

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning (2 stk inkl.)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?